vrijdag, juni 21, 2024
HomeFotoBromfietser dodelijk verongelukt bij eenzijdig ongeval in Suriname

Bromfietser dodelijk verongelukt bij eenzijdig ongeval in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een paar uur geleden, vanochtend rond 03.30u vond te Lelydorp een eenzijdig verkeersongeval plaats, waarbij een bromfietser het leven heeft gelaten. Volgens de eerste berichten gaat het om een man die met behoorlijke snelheid tegen een mast van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) aan zou zijn geknald. De bromfiets raakte daarbij ook behoorlijk beschadigd zoals op de foto en de film hieronder te zien is.

Het ongeval vond plaats aan de Indira Gandhiweg waarbij de bromfietser vanuit Lelydorp kwam en ging richting de Van Hattemweg. Het vermoeden bestaat dat de bestuurder op een opgevoerde brommer aan het racen was op de weg en de controle over het stuur verloor, waarna hij tegen de mast aankwam. Dat is echter nog niet officieel bevestigd door de Surinaamse politie.

De man liet het leven voordat de ambulance arriveerde. De bromfietser is de 30ste verkeersdode tot nu toe dit jaar in Suriname.

UPDATE – officieel bericht en foto van de politie:

De 19 jarige bromfietser Lucas, Nunes Lima is vanochtend, donderdag 6 juni, verongelukt op de Indira Ghandiweg. Hij is met zijn bromfiets tegen een elektriciteitspaal aangekomen langs de weg. Lucas is daarbij zodanig gewond geraakt dat hij het leven ter plaatse heeft gelaten.

Lucas moet met een hoge snelheid hebben gereden op een bromfiets met een opgevoerde motor. Het ontzielde lichaam van Lucas en de bromfiets zijn hangende het onderzoek in beslag genomen door de politie van bureau leleydorp.

Met de dood van Lucas, Nunes Lima is de verkeersbarometer voor wat verongelukte verkeersdeelnemers in ons land betreft opgelopen naar 30.

Een filmpje van de situatie ter plekke:

https://www.instagram.com/p/ByXPmYVhLEE/?utm_source=ig_web_copy_link

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. Het is de zoveelste ongeluk met een lichtmast of een elektriciteitspaal van de EBS.

  WAAROM VOORZIET EBS DE PALEN NIET MET REFLECTORENDE VERF???????????

  Dit zal zeker bijdragen ter voorkoming van ongelukken.


  Maak melding
 2. Mokro!! het is de normaalste gang van zaken in SU!! het is geen nieuws meer!! elke dag is het raak!! Er is een vloek in SU! God heeft SU ook verlaten en dat komt door de paarse strontvliegen!! Er is geen berusting in SU!! wedden dat er morgen weer tenminste 1tje is???
  Ik hoop dat er niet gebeurd!!!!


  Maak melding
 3. Kan ook zijn ebs masten hebben Djoembie. Veel voertuigje masten slaan. Van waar deze ebs masten komen, moet niet zomaar djoembie bomen kappen. Djoembie ook meegaan in gekapte mast. Ebs goed kijken hoor waar masten kopen.


  Maak melding
 4. Zoveel ongelukken in een land dat bijkans half miljoen telt . Ik denk dat het verkeerspraatje van oud inspecteur Henk Penieux terug moet komen om het gedrag van de verkeersdeelnemers om te buigen. Het was een goeie .


  Maak melding
 5. @ Djakkie

  Als men gewoon rijdt zoals is toegestaan, dan zal er ook minder ongelukken gebeuren. Nee ze moeten zo nodig racen met alle gevolgen van dien !

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 6. Stoer gedrag moet je soms met de dood bekopen. Er wordt iet geluisterd naar goede adviezen. Bromfiets opvoeren is levensgevaarlijk. Mensen jagen zichzelf met een klein gemak de dood in.

  R.I.P


  Maak melding
 7. Alla dee wang aanrijding,vaak met dodelijke gevolgen !!
  A “kondre” wannie wang stevi wassie !!!
  Zelfs de geesten zijn uit hun graf opgestaan om de verdoemenis in het land te aanschouwen !
  En dan durft een Getrouw te beweren dat de “misdaad en criminaliteit” niet is toegenomen, doch juist afgenomen !
  A kil die law-na-innie ing ede !!


  Maak melding
 8. In nederland heb je dit soort dingen ook.
  de Overheid controleert ieder jaar strenger. en er zijn heel veel campagnes en reclames.
  Steeds nieuwe verkeersregels en straffen.

  aan wie ligt het dan in Nederland ? Bouterse?


  Maak melding
 9. Als er een ernstige ongeluk gebeurt, wordt het aan de schoenen van DDB geschoven, dat begrijp ik niet zo erg ! Oké hij is niet de ideale President, maar om voor alles de schuld te krijgen, is in mijn optie te veel van het goede.
  @ Surinamer
  A kondré naf fu wasie, na ding sma sréfie mus luku bun fa ding é rij tap a dang !

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 10. Eige
  Eigen schuld dikke bult voor het zelde ged had hij een voetganger dood gereden met zijn opgevoerde brommer. Rijd je 60 km per uur op de kwatta weg wordt je keihard ingehaald door een bromfietser alsof je 20km per uur rijdt. Politie controleert niet’ handhaving is ver te zoeken in Suriname. Ze kunnen meergeld verdienen met handhaving. Mes snijd aan twee kanten. Spekken staatskas en je voed de mensen op. Ho maar. Doet men niet. Het is makkelijker om wegenbelasting in te voeren.


  Maak melding
 11. EEUWIG LULT MEN UIT ZIJN NEK OVER NED. DAAR ZIJN ER REGELS. ALS DAAR OPGEVOERDE BROMMERS RIJDEN DAN WORDEN ZE VAN DE WEG GEHAALD MET EEN ENORME HOGE BOETE EN ALS JE TOCH DOOR GAAT DAN WORDT JE BROMMER IN BESLAG GENOMEN + RIJBEVOEGDHEID. MAAR DAAR LATEN ZE HET NIET ZO VER GAAN. DUS DIE KNUL REED MET EEN HOGE SNELHEID ZICH ZELFS DE DOOD INGEREDEN. NIEMAND EN GEEN MAST DE SCHULD GEVEN, HIJ WILDE ZELFS DOOD. HE R.I.P.

  DJADO


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES