dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit NederlandBejaarde Surinaamse (72) wint opnieuw WK powerliften

Bejaarde Surinaamse (72) wint opnieuw WK powerliften

-

Does Travel - naar Suriname

De 72-jarige ‘Super Granny’ Ina Koolhaas Revers is opnieuw wereldkampioen powerliften geworden. Dat deed de uit Suriname afkomstige Amsterdamse tijdens de IPF World Classic Championship in de stad Helsingborg in Zweden.

Vorig jaar won ze al de wereldtitel door een recordgewicht van 133 kilogram te liften in Canada. Nu heeft ze haar eigen wereldrecord verbroken door maar liefst 133,5 kilogram te liften. Volgend jaar gaat ze voor de 140 kilogram zei de bejaarde tegen de Amsterdamse zender AT5.

Op de vraag waar zij haar motivatie vandaan haalt vertelde Ina vorig jaar aan het Algemeen Dagblad dat ze discipline van huis uit heeft meegekregen. “Mijn vader was militair en wij waren de eerste generatie Surinamers in Nederland. Mijn ouders leerden ons aan om altijd meer ons best dan anderen te doen, omdat mensen extra op buitenlanders letten” aldus de kampioene.

https://www.instagram.com/p/ByTCC2MoBeQ/?utm_source=ig_web_copy_link

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Gelet op de reactie van Brafoe wordt weer het niveau aangegeven waarop sommige mensen denken een bijdrage te leveren aan dit platform.

  Een top prestatie van deze Ina . Ik doe het haar niet na. En ja hoor discipline is hier het sleutelwoord.


  Maak melding
 2. Alle respect hoor voor deze dame!! van harte gefeliciteerd!! Mijn vader was ook van de 1e generatie in Nederland militaire en in NW. Guinea samen met zijn boezemvriend gevochten. Helaas heeft zijn vriend Frank Heume uit Paranam niet overleefd in 1962.


  Maak melding
 3. @ Damsco

  Ben je weer met verlof van het TBS kliniek jongeman ? Vergeet niet terug te gaan om je weer aan te melden, voordat ze je weer op de opsporing lijst geplaatst wordt !

  sari tori


  Maak melding
 4. @Freddyyy…
  Misschien wist je het niet maar in het verleden gaf deze dame zelf aan dat veel sex haar fit houdt…. De opmerking van Brafoe past dus zeker wel bij dit artikel en is gewoon heel erg gepast


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES