dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Buurtbewoners houden man aan die wordt verdacht van beroving

VIDEO: Buurtbewoners houden man aan die wordt verdacht van beroving

-

Does Travel - naar Suriname

In de omgeving van Latour hebben buurtbewoners maandagmiddag een man staande gehouden die ervan verdacht wordt samen met een compagnon een beroving te hebben gepleegd. De beroving zou hebben plaats gevonden aan de Kwartetstraat. De verdachte werd kort daarna door buurtbewoners rond 16.00u aangehouden op de hoek van Menkendam en de Kwartetstraat.

Een van de mannen zou een oude vrouw hebben beroofd waarna de dieven samen op een bromfiets sprongen om er vandoor te gaan. Buurtbewoners wisten een van de mannen te pakken te krijgen. In een filmpje dat via social media wordt verspreidt is te zien dat de man in kwestie flink aan de tand gevoeld wordt door de bewoners.

De Surinaamse politie werd erbij gehaald en toen deze ter plaatse was werd de man in de boeien geslagen en vervoerd naar het politiebureau.

https://www.facebook.com/tegenhaat/videos/463526974406881/

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

26 REACTIES
 1. Off topic:

  Ben ik de enige die moeite heeft met dat bericht van “zaak die orale….”
  Het is zo vreselijk storend. Want elke keer als ik comments wil lezen, moet ik eerst die lelijke man zien. Ook al wil je hem niet zien. En dat ding is ook geen nieuws meer.
  Kan het dan niet verwijderd worden????


  Maak melding
 2. Ik heb toevallig iemand horen zeggen dat de creolen veel gemeen hebben met marrokanen. Ik ben gaan nadenken en verdorie nooit aan gedacht!!! Ze stelen , ze roven , ze hebben meedere vrouwen, ze maken kinderen zonder de verantwoordelijkheid te nemen, ze willen laten zien en gezien worden en ……….. noem maar op.


  Maak melding
 3. Dat lees je niet vaak dat de soort de eigen soort beroofd. Het is wel duidelijk dat deze rovers zelfs voor de goot niet waardig zijn. Hij mag wel blij zijn dat hij maar een hoofd wondje heeft. Respect voor de buurt bewoners dat zij zijn opgekomen voor de arme vrouw. De sur bevolking moet massaal in verzet komen tegen dit soort tuig en excessen. Het is dagelijks schering en inslag.


  Maak melding
 4. @Politiek Neutraal, het kan ook zijn dat een vrachtwagen een lading slippers in die buurt kwijt is geraakt. De hele buurt loopt ermee. De chinees kan alleen weten of het zijn lading was. Ik hoop niet dat het hier om bende gaat met dezelfde slippers als symbool voor brotherhood alias “The Slippergang”. Hij doet de naam van zijn bende eer aan immers hij een slippertje gemaakt. Dat wordt hem niet in dank afgenomen.


  Maak melding
 5. So so ka ai pasa in a kondre. De jarentachtig is in vergelijking met wat nu van Suriname gekomen is gewoon mensonterend. Een volk dat haar toekomst in handen van een massamoordenaar, veroordeelde drugscrimineel, een pathologisch leugenaar en aan het hoofd van stelletje eensgezinden is het niet verwonderlijk dat ze genaaid wordt door hun “lijder”. Mooier had het niet gekund. Er is nog hoop. Een bewuste keus maken, zodat alle boeven van welk kleur dan ook achter slot en grendel gedeponeerd kan worden.


  Maak melding
 6. Sla hem helemaal mank, waardoor hij in de toekomst niet alle ledematen heeft om kracht bij elkaar te verzamelen, verder te kunnen roven en of beroven!!!


  Maak melding
 7. Goed werk van de buurtbewoners.De crimineel overdragen aan de politie.Raak niet in problemen door zelf voor rechter en politie te gaan spelen.


  Maak melding
 8. Maar a no grap: deze boef lijkt sprekend op een Baviaan. Hij slingert van het ene naar het andere dak, opzoek naar gaten om binnen te sluipen. Grissen van een handtas van een oude dame gebeurt alleen in Artis. Deze baviaan moet naar de rest van zijn groep: dierentuin Santo Boma.


  Maak melding
 9. Deze dingens is goed. Buurtten moeten samen werken controle met buurtwachters. Elke drie uurtjes rondrijden rondlopen buurtje dan kijken onverlaten niet lopen lopen in buurtje. Als buurtje niemand bemoei met elkaar dan ook niet weten wat gebeuren. Wanneer meer interactie en particitatie dan veel prettiger wonen in buurtje. Woongenot tot vele hoogtes gaan.


  Maak melding
 10. @ Ray!! ik vind het verkeerd om niet eigen rechten te spelen!! Misschien wel krom, maar de politie draag het over aan de OM , wier de straf oplegd en naar santo Boma gaan!! gratis vrten ect. aldaar!1 Ik zou hen eerst totslloss slaan en laten wegrennen en vervolgens de trekker overheen halen en bewijzen dat er geschoten is op vlucht!!! Sut ding kaolo mapp..ng ongedierte!! en schijt in hun bek en plassen moet je niet vergeten!
  Het valt op!! er is maar 1 soort alleen!! na ding yu sabi toch???


  Maak melding
 11. Dat er zoveel heisa ontstaat over een futiliteit. Mensen, hebben wij niets anders te doen in dit land?
  Gewoon een dief( dagelijkse kost in elk land). Ook in Nederland stelen zij als ratten( witten/zwarten/bruinen/mannen/vrouwen), maar ik hoor- en lees nergens dat het de schuld is van Rutte of de VVD-D66-CDA Regering. Diefstal is van elke tijd, en komt in elk land voor.

  Hoe zit het met de dieven in de DNA ( in nette pakken en stropdas?)


  Maak melding
 12. Helaas zit Sranan met een door Paars ONNODIG Leeggemaakte
  Staatskas, Zware Onbestrafte Corruptie in alle overheidsdiensten,
  geen productie, geen nieuwe productiebedrijven die werkgelegenheid
  beiden aan de jeugd ! Een totaal FALEND Paars beleid !

  Zelfs minister Benschop van Leger, bedrijft openlijk POLITIEK, terwijl het
  LEGER neutraal hoort te zijn en de GRONDWET en DE WET HUN
  LEIDRAAD MOET ZIJN en NIET POLITIEKE PARTIJEN OF POLITICI !

  SRANAN Bevolking is door deze falende Bakba-Winkri-Paarse-Politiek
  overgeleverd aan ROVERS en DIEVEN !

  PS : De DNA, gevuld met onderdanige bange Paarse poppetjes, die bevelen
  van Paarse Hogerhand uitvoeren, hebben de Paarse GATENKAAS-BEGROTING
  GOEDGEKEURD !
  WEER ZAL DE STAAT TEVEEL UITGEVEN en WORDT DE STAATSSCHULD voor
  het ZOVEELSTE JAAR, enorm VERGROOT !
  DESi en familie BEWEREN OPNIEUW dat zij de KOERS van de SRD door
  Paars WANBELEID omhoog zullen krikken ! I JA BAJA !!!


  Maak melding
 13. Blakkamang e roof blakkamang.
  Goeie zaak dat ze mekaar nu lastigvallen want normaliter beroven ze voornamelijk chinezen en hindoestanen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES