Politie naar Goliath gebied om dood Braziliaanse man te onderzoeken

7
Politie naar Goliath gebied om dood Braziliaanse man te onderzoeken
Het stoffelijk overschot van de man wordt in de lijkenwagen geplaatst door zijn collega's.

Specialistische diensten van de Surinaamse politie zijn gisteren naar het Goliath gebied in Para vertrokken om een onderzoek te verrichten naar de dood van een Braziliaan aldaar. De man die werkzaam was als goudzoeker werd zondag in het gebied doodgeschoten. Het zou om een roofmoord gaan.

Volgens het Korps Politie Suriname reed het slachtoffer samen met een andere Braziliaanse man met een ‘All Terrain Vehicle’ (ATV) op een bospad. Bij die gelegenheid heeft vermoedelijk een struikrover vanuit het bos op de Brazilianen geschoten.

Volgens verklaring van de getuige L.F. verminderde het slachtoffer zijn snelheid voor een kuil op het bospad waarin zij reden. Dat op nagenoeg hetzelfde moment vanuit het bos geschoten is op zijn metgezel die van de ATV op de grond viel. Uit het bos kwamen toen twee gemaskeerde struikrovers tevoorschijn. Een van deze criminelen had een jachtgeweer met ingekorte loop bij zich. Met de kolf van dat wapen bracht hij L.F. een slag toe aan zijn hoofd. Die viel op de grond en deed daarbij alsof hij bewusteloos was geraakt.

Vervolgens sleepten de struikrovers het lichaam van het slachtoffer het bos in. De getuige L.F. maakte gebruik van die gelegenheid om weg te vluchten en om hulp te zoeken. Het slachtoffer heeft een schotverwonding opgelopen in zijn borststreek. De criminelen hebben twee zaktelefoons, een halsketting, een kettingzaag, een jachtgeweer en de ATV buit gemaakt.

Hangende het onderzoek is het ontzielde lichaam van de Braziliaanse man in beslag genomen. De politie van de afdeling Recherche Midden is belast met het onderzoek.

De identiteit van de schutter is vooralsnog onbekend. Op de foto is te zien hoe collega’s het stoffelijk overschot van de man in de lijkenwagen plaatsen, die het naar het mortuarium zal brengen. 

7 REACTIES

  1. Anno 2019 is een mensenleven niet meer zoveel in landen waar misdadiger de macht is gegeven door een dom volk, ook in SU., en dat terwijl de prijs van een menseleven onbetaalbaar is. Dat moorden, roven, drugshandel en smokkel nu schering en inslag zijn gewroden, komt doordat oerdomme dwaze debiele idioten, onberechte moordenaars, bij vertsekveroordeelde drugscriminelen en bankrovers op handen dragen. Het gros der daders zijn dieharde navolgelingen van deze misdadigers op wie ze hebben gestemd.
    Geen zegen, maar vloek ligt in het verschiet met ddb of brus aan de macht.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.