zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw aangehouden op Surinaamse luchthaven met 295 XTC-pillen in beha

Vrouw aangehouden op Surinaamse luchthaven met 295 XTC-pillen in beha

-

Does Travel - naar Suriname

Leden van het Bestrijding Internationale Drugs Team hebben op donderdag 16 mei de 34-jarige passagier Deborah. V. op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven aangehouden, nadat XTC-pillen op haar gevonden zijn.

De passagier stond op vertrek naar het buitenland. Tijdens controle door het BID-Team werd in haar beha twee pakken met in totaal 295 XTC-pillen aangetroffen en in beslag genomen.

Bij de voorgeleiding heeft Deborah verklaard dat zij de XTC-pillen voor haar vriend moest mee nemen die in Trinidad woonachtig moet zijn. Zij is in verzekering gesteld, nadat de politie overleg heeft gepleegd met het Openbaar Ministerie.

Deborah heeft zich schuldig gemaakt aan overtreding van de wet verdovende middelen. Zij is samen met de pillen, overgedragen aan de collega’s van de Narcotica Brigade, meldt de politie Public Relations. 

opening
Fernandes Express
BODO Party

19 REACTIES
 1. Lees inmiddels 5x per dag dat er drugstransporten en drugssmokkel plaatsvinden in en vanuit Suriname. Bouta-kartel ligt internationaal onder een vergrootglas.


  Maak melding
 2. Xtc in de bra’s van Deborah totaal 295 voor haar vriend in Jamaica. Deborah is niet zo slim of wel. Geen XTC in andere kanalen, dan doen alleen analen. Deborah is banaal genoeg om ze op haar mamo’s te willen teansporteren en haar kanalen ongeschonden onder invloed van een pil op tilt te laten slaan. Nu mag ze samen met de andere banalen, zich anaal, oraal en vagi…aal laten serveren. Domme Deboborah.


  Maak melding
 3. Hebzucht naar geld en moreel verval in alle lagen van de maatschappij maken van Suriname een land met een zeer bedenkelijke reputatie als het om drugs gaat .


  Maak melding
 4. Er was laatst toch een ambassadeur vanuit Trinidad in Suriname uitgenodigd. Elke ambassadeur die in contact komt met Suriname of visa versa wordt hun land met drugstransporten geconfronteerd. Veroorzaker is de minister van Buitenlandse zaken Yildiz Pollack. Zij creeert dit soort zaken. Zij maakt de weg vrij voor drugscriminelen en niets anders. Ze haalt bij elk van haar bezoeken Toerisme, handel etc erbij.
  Na so a de.Hier begint de grote ellende mee. Dus haar promotie loopt wat drugssmokkel goed maar niet heus.


  Maak melding
 5. Er was laatst toch een ambassadeur vanuit Trinidad in Suriname uitgenodigd. Elke ambassadeur die in contact komt met Suriname of visa versa wordt hun land met drugstransporten geconfronteerd. Veroorzaker is de minister van Buitenlandse zaken Yildiz Pollack. Zij creeert dit soort zaken. Zij maakt de weg vrij voor drugscriminelen en niets anders. Ze haalt bij elk van haar bezoeken Toerisme, handel etc erbij.
  Na so a de.Hier begint de grote ellende mee. Dus haar promotie loopt wat drugssmokkel goed maar niet heus.
  Dat deze minister niet schijtziek wordt van zichzelf.


  Maak melding
 6. Het is alleen aan de zwakke regering van Bouterse te wijten dat Suriname een poel des verderf is. Wie Suriname nog als het paradijs op aarde bestempelt, moet zich onder behandeling van een zwakzinnigenarts laten stellen. Werkelijk niets maar dan ook niets heeft het land aan zijn bevolking te bieden. Hadden de Arabieren de Indiërs, de Turken en de Chinezen niet in dit land geïnvesteerd dan was Suriname ten dode opgeschreven. De toename van criminaliteit wijst echter toch in die richting.


  Maak melding
 7. Nogmaals mensen de overheid is niet effectief genoeg in de aanpak van ondermijnende en georganiseerde criminaliteit. Daarvoor ontbreekt voldoende capaciteit bij politie en justitie.


  Maak melding
 8. Armoe 3 juni 2019 at 20:30
  Nogmaals mensen de overheid is niet effectief genoeg in de aanpak van ondermijnende en georganiseerde criminaliteit. Daarvoor ontbreekt voldoende capaciteit bij politie en justitie.

  Mee eens. Bouterse stond het toe dat criminele motorbendes zich vrij in Suriname kunnen bewegen en het zijn juist deze crimineel motorbedes die de zware criminaliteit in handen heeft. Bouterse zal het op een dag bezuren wat hij binnenlaat. Hem zal hetzelfde overkomen als met Helmin Wiels van Curaçao. Ook hij werd geliquideerd door een crimineel.


  Maak melding
 9. Is Suriname nog te redden onder het bewind van DDB . Het is nauwelijks voor te stellen, dat de NDP na de verkiezingen in 2020 nog enig recht van spreken zal hebben, het mag toch duidelijk zijn dat deze partij verantwoordelijk is voor alles wat met drugs te maken heeft in Suiname


  Maak melding
 10. Tien punt voor de narcotica brigade. En ook tien punt voor 100% controle. Dankzij ndp aan de macht is het nu wereldwijd overduidelijk dat het land is veraworden tot een failedstate, instand gehouden door drugshandel en smokkel. Veel na droga partij oerdomme paarse stommelingen zitten of doen aan drugs. Ai soso gedrogeerde ddb ndp zombies, zoals het gros der paarse idioten op dit fprum die voor een ddb schijt en pis vol corruptie en misdaad, op hem vertrouwen. Oma taki, ai, na dagoebal met tomatensaus en bbd schijt als saus deng lobi foe njang. Ondertussen kwijnen al die paarse ndp paria’ s dagelijks en boutaschijt. Ai baas lokoe fa joe meki oenoe njang dringi joe ka en psiie vol armoede. Joe vervloektoe lee beest foe wang president. Ai te now wi e wagtie tapoe oso, djarie, bun wroko, inplaats foe hossel, ai joe mpp beest e tjierie heri kondre nanga deng didibri takroe sani sa we doe. Misdadig vervloek zij alle ndper’ s. Aldus, Koese een ex-ndper.


  Maak melding
 11. ik blijf hopen, dat hij de bende van de afgelopen 9 tot 10 jaren terug komt in het macht centrum, dus nog 5 dan kunnen we alles nog een keer beleven..

  dan kan wat mij betreft, de vrouw ingried ook nog minister van buitenlandse zaken worden.., dan is het echt feest..


  Maak melding
 12. VOOR ZOVER DE COMMENTATOTEN HET NIET ( OF DOEN ALSOF) WETEN . DE HELE COMTRABANDE IN HET GEBIED SU/ BRAZ/ DOM.REP VEN & CUR WORDT GECONTROLEERD EN AANGESTUURD DOOR R. THAHI CS DIE ONDER DE PARAPLU VAN DE POL. FEDRAL. VAN BRAZ OPEREREN. NL HEEFT GEEN JURIDISCHE OVEREENKOMST MET BRAZ


  Maak melding
 13. Dit snap ik niet. XTC tabletten zijn een exportproduct van Nederland en niet een importproduct. Je zou juist een handel in omgekeerde richting verwachten.
  Rondborstige vrouwen vallen dus op op Zanderij.


  Maak melding
 14. @John

  Die pillen zullen ook wel via Nederland eerst in Suriname zijn aangekomen. Groot transport. Want nog geen 300 pillen voor Trinidad is kinderspel natuurlijk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES