zondag, juni 23, 2024
HomeFotoSpanjaarden onderscheppen 2.500 kilo cocaïne op boot; herkomst Suriname

Spanjaarden onderscheppen 2.500 kilo cocaïne op boot; herkomst Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Opnieuw is een grote partij drugs onderschept nabij Spaanse wateren. Spaanse media spreken van wel 2.500 kilo cocaïne welke getransporteerd zou zijn uit Suriname. Het gaat om een vondst op de vissersboot ‘Gure Leire’, met aan boord zeven bemanningsleden. De boot werd op 27 mei onderschept ten noorden van de archipel van de Azoren.

De lading drugs op de vissersboot was verpakt in 84 balen en zou vanaf Suriname met een ander schip zijn overgeladen op de vissersboot. In het ruim van ‘Gure Leire’ werden de drugs gevonden door de Spaanse douane. De onderschepte lading heeft een straatwaarde van circa 125 miljoen euro.

Eerder zijn er ook grote ladingen drugs, met herkomst Suriname, door de Spaanse autoriteiten onderschept zoals vorig jaar: Bij Canarische eilanden onderschepte 1.850 kilo cocaïne geladen in Suriname.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

45 REACTIES
 1. And Again, and Again, and Again, en de hollandhaters maar blijven schreeuwen dat Nederland een narcostaat is, hoe moet Bouta straks zijn verkiezingscampagne bekostigen


  Maak melding
 2. Waar blijven onze paarse klaprunderen en Bouta-suckers ….Paki-RAT-igri…Domsco…Milton…RobGay??????
  Oorverdovend stil bij deze meelopers en jaknikkers van de Nationale DRUGS Partij. Mogelijk zitten zij ook al in het hok voor deelname aan drugstransporten. Je moet toch wat als je al jaren aan de zelfkant van de maatschappij bivakkeert. Stelletje kanslozen.


  Maak melding
 3. @ Flyer
  Damsco is weer bezopen, en RobG is aan het brainstormen voor de komende verkiezing van2020. wat de andere 2 betreft weet ik niet, wil ook niks van weten !!!

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 4. Tiede tamara wi dong no mpp nationala DROGA partij debiele dwaze idiote ndp paria’ s e stree go moro vara. ie sabi tog, neks no fout, we gaa voo nog vijf paars misdadig corrupte moordenaars, drugscriminelen en staatskasrovers jaren. A wiens we hebt als domme ndp slechte naam in buitenland zoals baas en zijn roversbende, neks no fout. Ook al worden onze kinderen en de komende generaties paars misdadig gedrogeerd, neks no fout.

  Oma en opa zugtoe wang bigi bigi zucht. Vervloekt zijn alle ndper’ s voor de huidige stand van zaken in dit land. Alleen maar moord, drugs, roof, armoede en dan komen baas en zijn vervloekte schijtetende roverheid verklaren, het gaat paarskuuuut. Is schuld van redimusu, nederlans, surineds, us etc. Alleen idioten met hersens zo groot als een kersenpit blijven diehard krijsen, soso lobi ndp.


  Maak melding
 5. Gullit, Seedorf, Davids, Kluivert , Bogarde noemde je 25 jaar geleden deze namen en ieder Spanjaard wist dat zij uit Suriname kwamen. Nu vervloeken ze dat land vanwege de enorme drugsexport naar Spanje. Was Suriname maar van hout gemaakt dan kon het snel in brand gestoken worden. Dat zou de wereld veel leed en ellende besparen. Trouwens, waar zijn al die racistische nekros die altijd maar beweren dat de cokehandel in handen van Hindoestanen is? De grootste coke dealer is de familie Bouterse, daarom ook zit zijn zoon in de VS vast.


  Maak melding
 6. Hebben de drugsbazen en hun handlangers in Suriname nog niet door dat op elk schip of container vanuit het land extra gelet wordt ????

  Wanneer gaat men deze praktijken eindelijk eens opgeven ?
  Pffffff wordt er moe van !!!!!!


  Maak melding
 7. Sommige Suri’s zijn hardleers. Tranga ede en een olifanten huid waar geen kruid tegen is opgewassen.
  Er schort heel veel aan deze gasten hun denkwijze. Kunnen dus niet denken. Hun hersenen vol stoppen met drugs en anderen ook de vernieling in helpen, daar zijn ze goed in. Satan waard rond in onze gemeenschap.
  Geld is des duivels. Op een normale manier zoals iedere geschoolde burger een baan zoeken bij een baas is hun teveel gevraagd. Hebberigheid, luiheid, profiteurs, domheid, stelen, roven en moorden, daar zijn zij goed in. Geen enkele vorm van schaamte. En wanneer je naar hun kop kijkt, ze zijn geen van allen moeders mooiste. Soms zou je denken, dat deze gasten nooit geboren moeten worden. Het enkel verderf in onze gemeenschap.


  Maak melding
 8. Desi Desi waarom grijp je niet in, je zwijgt in alle talen terwijl land en volk ondergesneeuwd raakt in een lava van drugs gerelateerde ontwikkelingen. Geef gehoor aan deze oproep anders gaat ons land kapot aan de drugsbaronnen.


  Maak melding
 9. @jepide 3 juni 2019 at 20:48
  Desi Desi waarom grijp je niet in, je zwijgt in alle talen terwijl land en volk ondergesneeuwd raakt in een lava van drugs gerelateerde ontwikkelingen. Geef gehoor aan deze oproep anders gaat ons land kapot aan de drugsbaronnen.

  Bouterse kan gene kant op. Hij weet dat als hij nu actie tegen de drugsbaronnen onderneemt daarmee hij zijn lot bezegelt. Hem zal hetzelfde als met Hermin Wiels van Curacao overkomen.


  Maak melding
 10. In elk beschaafd land zou de overheid/president of de minister van justitie komen met een persbericht dat het zo niet door kan gaan. Maar sinds deze vervloekte aanbeden moordenaar, drugscrimineel en staatskasroverende misdadiger van een onjrechtvaardige wetteloze meedogenloze, gewetenloze president en zijn criminele drugsbende de macht uitmaken worden er vanaf 2010 helemaal geen stappen ondernomen, opa taki. Integendeel sinds a mpp vloek ddb disie e regeri, ooktoe zoon, stiefzoon nanag ontelbare trouwe ndp dagoes valle door de mand leki misdadigers. Ie ja, oma taki, is daarom zijn drugssmokkelaar nu zo actief, tot 2020 daarna is het afgelopen. Ook Dino de drugscrimineel vervloekte zoon van ddb is ook een grote drugs- en wapensmokkelaar geweest. Gelukkig is die oerdomme misdadige dwaas in de VS opgesloten, want boi, sisa, no moro erg a beng de, plus drugsafrekening bong de ooktoe schering en inslag. Ndper’ s oeng moerstront nefoe, een ex ndp bari.


  Maak melding
 11. Ndp brengt land, volk, maar gelukkig ook zichzelf en oerdomme dwaze idiote ndp paria’ s in de paars misdadige verdoemenis. Veel ndper’ s worden of zijn al slachtoffers van het misdadig wanbeleid. Alleen oerdomme stommelingen zwijgen, en styemmen toe, wat slecht beleid, beleid is okidoki, ie sabai tog, neks no fout, het gaat goed met dit land, van mij krijgt ndp een tien, aldus de zwakbefaade ndp debiel, wang kloemang Yusuf. Ai opa taki tien mi ooktoe e gi ndp, maar dan voor roven en verarmen van land en volk op zeer criminele en misdadige wijze olv van joe soso lobi didibri president. neks no fout, efoe a fout na neks, krijste Yusuf. oma taki, ai ie go foeroe nanga baas eng schijt.


  Maak melding
 12. het regent pijpenstelen uit s u r i n a m e wat drugs betreft..

  iedere dag elke week elke maand die voor bij gaat over drugs uit surbo..
  die mpp lijder is zelf een drugs baron, dus kan hij en zijn gevolg niks zeggen tot dat hij een keer wordt opgehaald.., dan is het voorbij, kan hij bij zoon lief vakantie houden .
  onder tussen gaat de familie rustig overal in de wereld vakantie houden met de valuta wat in het vreemde land wordt achter gehouden van de tussen door gekregen drugs gelden..

  vraag maar aan de vrouw van de man zelf..
  tot de verkiezingen zullen er nog vele ladingen onderschept worden..

  ze beginnen bang te worden..


  Maak melding
 13. Mooi zo. Dus het is mogelijk de drugshandel tot in de nieren aan te pakken. Wanneer op deze wijze wereldwijd op de juiste manier de controle wordt toegepast, zijn de drugsbazen wel in korte tijd failliet.

  Maar het grootste probleem dat zich voordoet is, dat de narcotica bestrijdingsdoensten die zorgdragen voor de handhaving ook corrupte figuren erbij zitten. En hooggeplaatsten in dieverse landen ook hun medewerking verlenen bij de doorvoer. Dus het werkelijke probleem ligt niet alleen bij de drugsbazen, maar aan de grote aantallen drugsgebruikers wereldwijd. Hierbij zijn alle lagen van de bevolking betrokken. Dus van hoog naar laag waar sprake is gebruik van verdovende middelen. Naar mijn inziens is de enige manier om de produktie en gebruik legaal te maken waardoor je een betere controle meganisme kan ontwikkelen. Dan wordt de verkoop ontzettend goedkoop en is niet meer aantrekkelijk voor de grote jongens om deze spul te laten produceren. Tot nu toe is water naar zee dragen. En het kost honderden miljarden op jaar basis.

  Maak de handel vrij en gebruik die honderden miljarden voor preventieve voorlichting. Instituten en instellingen in het leven roepen en verplichte afkikcentra bouwen. Nu worden de mensen meer aan hun lot overgelaten. De dwang voor afkikken moet komen van de staat en niet op basis van vrijwilligheid. Iemand die al tot de grond zit kun je moeilijk verwachten de juiste beslissing voor zichzelf te maken.


  Maak melding
 14. Al gaan die lading drugs 10 x overladen op een ander vaartuig , toch wordt die ladingen onderschep . Moet je nagaan helemaal nabij de Azoren zelf . Tegenwoordig hebben de DEA agenten een dood eenvoudige mobieltje nodig om die ladingen te volgen, terwijl ze achterover op hun stoeltje chillen. Maar dat weten ze blijkbaar niet in Suriname, zo achterlijk zijn die paarse idioten. Its too late No money No mercy..geen verkiezing overwinning .


  Maak melding
 15. Bouta, jij paarse ellendeling!De Nationale DRUGSPARTIJ verliest veel drugsgeld omzet.Spanje Portugal Jamaica Amerika België Nederland Frankrijk enz, overal probeert Drugsbaron Bouterse z’n cokewaar af te zetten, echter met weinig succes!!!!!! Crimineel Desi Delano Bouterse,de wereld heeft je door, straks zal de rechter ook nog eens een uitspraak doen over hé betrokkenheid bij de decembermoorden…Baas Bouterse, het zit je niet lekker he?De ene na de andere Drugsvangsten,zo’n immense dergelijke organisatie om door heel de wereld coke te zenden kan niet worden gedaan door een gewone burger…


  Maak melding
 16. Bij deze onderschepping zal niemand in Suriname worden aangehouden. Zoals altijd zijn er duistere machten bezig. Lang leve de NDP regering.


  Maak melding
 17. Bouterse zal weer een vinger hebben in die drugs hij is toch de baas ervan in Suriname.Mijn land wordt keer op keer in verband gebracht met drugs uit Suriname.Een schande voor mijn land.Ik hoop dat het volk ogen open gaat want als je met een president aan de macht is die niets doet met die drugs vangst omdat hij zelf belang heeft.


  Maak melding
 18. Suriname heeft heel veel geld nodig, vandaar al deze wanhopige drugszendingen. Zoals te doen gebruikelijk, zullen er weer enkele doden vallen. iemand is boos. Heel boos geworden.


  Maak melding
 19. Bouta go e njang ing….

  Hoe gaat hij zn baas dit uitleggen,eens zal hij zich moeten verantwoorden.

  Hopelijk zal hij dr achter komen dat deze mannetjes geen mattie zijn met niemand.
  Zo dacht bouta ook toen hij ging moorden,wie niet voor me is is tegen me..weten jullie nog dat bouta zei ik betaal terug met kleingeld!!!

  De geschiedenis zal zich herhalen binnenkort…alleen dit keer tegen bouta

  Bouta ….KARMA IS A BITCH!!!!


  Maak melding
 20. Of the record:
  Het Algemeen Pensioenfonds (APF) telt over de periode september 2014 tot heden in totaal 59.645 geregistreerden. Hiervan zijn ongeveer 43.000 deelnemer van het APF. Dat betekent dat voor deze mannen én vrouwen premie wordt afgedragen. De minister van Binnenlandse Zaken, Mike Noersalim, geeft hiermee de informatie in De Nationale Assemblee (DNA) over de status van het fonds.
  NDP-fractievoorzitter, Amzad Abdoel, zegt blij te zijn dat de Pensioenwet goed werkt. “Wanneer een fonds over een korte periode al over een kapitaal van SRD 106 miljoen beschikt en meer dan 42.000 personen van tientallen bedrijven daar verzekerd zijn, dan kunnen we zeggen dat het traject van het geven van meer body en inhoud aan het sociaal zekerheidsstelsel wel plaatsvindt”, stelt Abdoel.

  Commentaar
  Ik begin mij af te vragen wat ik moet denken van de economische kennis van de heer Abdoel.
  Hij staat al te juichen voor iets wat zichzelf nog moet bewijzen.
  Even simplistisch rekenen omdat de actuariële berekeningen veel ingewikkelder zijn: 106 miljoen verdeeld over 4 jaren (2014 t/m 2018) is 27 miljoen per jaar gemiddeld, verdeeld over 43.000 personen is dit 616 srd per jaar.
  Pensioen per maand is gemiddeld srd 51.
  Met andere woorden: als je op dit moment deze deelnemers gemiddeld srd 50 pensioen per maand geeft is de pot na 4 jaar leeg.
  Dit is niet iets om een gat in de lucht te springen.
  De vraag rijst natuurlijk hoeveel minimaal in de pot moet zijn om deze 43000 mensen zeg maar 20 jaar lang een pensioen van 50 srd per maand moet geven.. Antwoord ruim 520 miljoen SRD.
  Uitgangspunten: Surinamers halen zelden de 80 jarige leeftijd. De overlijdenswinst kan gestopt worden in een pot bestemd voor weduwen en wezenpensioen. Deze zijn in mijn berekeningen niet meegenomen. Over de lage hoogte van het pensioen wil ik geen commentaar geven. Maar zeker is dat je de situatie krijgt van de op Livorno woonachtige weduwe, wiens man bij Bruynzeel heeft gewerkt. Zij krijgt namelijk een pensioen van Srd 7.50 per maand. Iets om niet naar huis toe te schrijven.

  Heeft Suriname daarom zoveel geld nodig om de drugsexporten te rechtvaardigen.


  Maak melding
 21. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Spanjaarden onderscheppen 2.500 kilo cocaïne op boot; herkomst Suriname.

  En op 03-06-2019 lees ik via (starnieuws.com) een verhaal van minister BOEFDRAAD over drugsvangst.
  Douane gaf ondersteuning aan drugsvangst in Jamaica.

  ‘Wie houdt nu wie voor de gek?’
  En gaf de (Douane) ook (ondersteuning) aan drugsvangst aan de Spanjaarden?


  Maak melding
 22. Er valt mij 1 ding op in de landen waar er heel veel drugs wordt geexporteerd.Dat de leiders nooit worden opgepakt.Worden jullie eens wakker een X en dan zullen jullie misschien begrijpen hoe het
  politiek spelletje wordt gespeeld in de wereld.


  Maak melding
 23. @ Chin Hua
  “Binnenkort gaan de Chinese trawlers de handel overnemen”

  hebben ze dat al niet. Hun bevoorradingsschi[p verdwijnt regelmatig heeft een paneel Lid onthuld die wat meer wist over de Nautische systemen die de plaats en beweging van schepen regstreerd.
  Het zou maar zo dat ze pakketten Coke vissen en die verzenden naar Europa om ze daar weer op te laten vissen.


  Maak melding
 24. Ja de ervaring heeft geleerd dat zij die het hards gillen je juist moet bekijken al die vhp aanhangers hier gillen gillen en huilen alleen maar rook gordijnen opwerpen .maar opvallend dat vanaf de fransen de weg hebben afgesneden voor Lonie en Bordo de oranje drugsstribiteurs,de een na de andere lading in handen van de politie valt.Alleen maar gillen bouta bouta bouta maar intussen lijden ze grote nederlagen ndp bespotter


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES