Man in buikstreek gewond geraakt na steekpartij

4

Gisteravond vond er een ernstige steekpartij plaats bij de sluis aan de Anton Dragtenweg in Suriname. Daarbij raakte Arno H. gewond in zijn buikstreek. Hij is per ontboden ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis waar hij ter verpleging is opgenomen.

Volgens bronnen is het de Surinaamse politie gelukt om de verdachte aan te houden. De politie heeft de zaak in onderzoek maar heeft nog geen officieel bericht naar buiten gebracht. Zodra er meer bekend is wordt dit bericht bijgewerkt.

4 REACTIES

  1. Het nieuws uit Suriname is een aaneenschakeling van : moord en doodslag , berovingen, grootschalige drugshandel, corruptie, aanrijdingen, dronken autobestuurders, stelende en onbekwame politici , geen vervolging van corruptelingen , een CbvS en overheid die via veranderingen in het beleid rond de kasreserveregeling haar burgers van valuta probeert te beroven.
    Neks no fout. Het gaat goed onder het schrikbewind van de NDP.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.