woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieInklaarder vast in 'drugs-stroop' zaak op haven Suriname

Inklaarder vast in ‘drugs-stroop’ zaak op haven Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft in totaal 3 personen aangehouden en in verzekering gesteld in de drugszaak waarbij cocaïne is aangetroffen in flessen met stroop op de Jules Sedney haven. Een van deze personen is een inklaarder, bevestigen bronnen dichtbij het onderzoek aan Waterkant.

De douanerecherche onderschepte op 17 mei 8 flessen vloeibare cocaïne in siroop, in een container op de Jules Sedney Haven. Eind mei werd er reeds een man aangehouden en in verzekering gesteld. Gisteren maakt de Surinaamse politie bekend dat er nog twee personen zijn aangehouden.

Alle drie personen zijn door de Narcotica Brigade aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Nadere bijzonderheden volgen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

22 REACTIES
 1. Tide tamara ndp sma e kaka moro vara, is het treiterliedje te Abrabroki. Burie hebt je wat suiker voor me, eehh een kopje rijst, eeh een 100srd, want me kind hebt nog niet gegeten, eeh oude klere, jockey, slips, truitejes, sokke is ook kuut. We vrage begi begi want eeh we gaan ook als Dino drugssmokkele.


  Maak melding
 2. Deze inklaarder heeft straks wat uit te leggen aan de stromannen van de paarse partij oa Linscheer en Janash die op hun beurt de hoofd verslag moeten uit brengen aan de hoofd (Desi Bouterse) van het Surikartel. Vd week werd al een partij onderschept in Jamaica en nu moeten ze weer een tegenslag verwerken. Suriname staat weer mooi op de kaart.


  Maak melding
 3. De politie is voortvarend bezig. Dit was in de lijn der verwachtingen. In siroop drugs versturen doen meestal kleine jongen. Zo ook de 12 kilo. Gaat het om grote partijen dan zal niemand worden aangehouden. Hoogst uit de loopjongens. De douane weet ook heel vaak niets meer. Als men weet dat de buitenlandse inlichtingendiensten al op de hoogte zijn van de partij wil het men soms omscheppen. Men weet dan al dat het al een verloren partij is. Heeft ooit iemandgezegd hoe men erachter was gekomen dat er een grote partij coke zou worden verstuurd, waarbij de container al was verzegeld. In het geval van Oemraw die op het strand dood werd gevonden.


  Maak melding
 4. Nu krijgen deze heren cola-siroop met bek en nek in Santo Boma. Stelletje viezeriken. De grootste smeerlap van Su is hetzelfde lot beschoren. De uitspraak laat te lang op zich wachten. Rechters komen niet meer geloofwaardig over. Een ware smaad op de rechtstaat Suriname.


  Maak melding
 5. Zo als bekend…onze belangrijkste export produkt is coca.
  Vergeet niet dat de lijder van Suriname de baas is van de drugskartel in Suriname.
  Wat een land…..
  Wat een chaos…


  Maak melding
 6. Je wordt er moe van om steeds te reageren op de onophoudelijke stroom van drugstransporten vanuit Suriname. Het land heeft zover ik weet geen coca plantages dus de grootschalige in -en uitvoer wordt door figuren met invloed gefaciliteerd . Wordt het geen tijd dat de president van zich laat horen maar vooral laat zien dat het menens is deze handel de kop in te drukken. Voor de Surinamers is dit absoluut geen goede PR als je land wereld wijd steeds meer bekend komt te staan als narcostaat. Bouterse zwijgt in alle talen dat je steeds meer overtuigd raakt dat hij op de achtergrond medeweten heeft van deze verderfelijke praktijken. Ik vind het enorm jammer voor zo een mooi land waar ik zelf niet van afkomstig ben , maar wel met heel veel plezier heb gewerkt en gewoond.


  Maak melding
 7. Rachid Doekhi is goed in niets, noch logistiek, communicatie als apelleren. Een deugniet van hindustaanse afkomst die zich een kulliwakaman waant. Die gaat ook op z’n bek net als zijn neef Raoul en vrouw. Rashit heeft een dikke vinger in deze stronterij!


  Maak melding
 8. We laten het maar gebeuren…wij kijken erna en doen niets…phhfffff wat een democratie hebben we maar toch..ons land verdiend dit niet..ons president schuilt achter een artikel maar ondertussen zijn wij het gevaar…dit wordt ons ondergang…lang leve ons president…


  Maak melding
 9. Waarom gelijk weer discrimineren.

  In elke cultuur zitten criminelen.

  Criminaliteit heeft niks met cultuur te maken eerder met je mentaliteit.


  Maak melding
 10. Deze flessen hadden ze letterlijk hun strot in moeten dauwen en laten leeglopen. Hierna tussen 6 planken,de grootste kuil graven en begraven. Met als opschrift op hun grafsteen, hier rust een ellendige drugsdealer en smokkelaar.


  Maak melding
 11. @Boeboe bit Sjorie 3 juni 2019 at 20:25
  Deze flessen hadden ze letterlijk hun strot in moeten dauwen en laten leeglopen. Hierna tussen 6 planken,de grootste kuil graven en begraven. Met als opschrift op hun grafsteen, hier rust een ellendige drugsdealer en smokkelaar.

  Vooral de laatste zin spreekt mij aan. Maar aan de andere kant zal geen een Surinamer van een dergelijk opschrift wakker liggen en dit komt omdat het Surinaamse volk totaal geen trots kent / of heeft. Mocht het volk die trots wel hebben dan is het een schijntrots gevoel.


  Maak melding
 12. @Geen hoop op zegen
  Het is reeds jaren duidelijk dat het Surinaamse volk geen trots kent/of heeft. Dit zal te maken hebben met een chronisch gebrek aan de juiste hersencellen. Waterhoofden/leeghoofden zijn nog steeds niet uit de mode. Ze zijn trots als zij anderen kunnen beroven, elkaar neersteken, van drugs voorzien, hun lichamen behangen met goud, in braken. Liegen en bedriegen. Daar zijn zij trots op. Mik ding libie mie.


  Maak melding
 13. Deze drie gasten omgekeerd laten hangen in hun cel. Dan komen ze mogelijk met de waarheid van alle betrokkenen. Anders zijn ze nu zelf de sigaar! Een blok ketenen aan hun benen en dagelijks voor de kost laten werken. De sur overheid moet met alle gevangenen dezelfde behandeling geven.
  Gewoon laten werken voor de kost zoals wij zelf ook moeten doen. Maar nu moeten we alles voor hun betalen. Hoe gekker moet het nog gaan worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES