maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGebouw in brand aan de Indira Gandhiweg; gaat om Club Carlito

Gebouw in brand aan de Indira Gandhiweg; gaat om Club Carlito

-

Does Travel - naar Suriname

Een hoogbouw woning aan de Indira Gandhiweg, bij Manja bbq en bar ter hoogte van Pontbuiten, staat momenteel in brand. Brandweerlieden van het Korps Brandweer Suriname zijn momenteel op de locatie druk bezig met het blussen van de brand. Over de oorzaak is nog niets bekend. Later meer.

UPDATE: het gaat om een brand in het gebouw van Club Carlito, vroeger ook wel bekend als El Dorado. De brand ontstond zondag rond 02.30u in het bovenste gedeelte. Bij de brand raakte niemand gewond.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Filmpje hieronder:

https://www.instagram.com/p/ByM8dPvhc6E/?utm_source=ig_web_copy_link

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Werk aan de winkel. Doet mij denken aan de brand van het radio stations: ABC van Kamperveen, Radhakisoen en het hoofdbureau van politie. En toch willen de omgekochte neuspoederende leeghoofden op paars stemmen. Familie, sterkte. Hopelijk bent u goed verzekerd.


  Maak melding
 2. Weer geen sprinkeler systeem in het gebouw. Het kost wat. Maar zo branden zou het niet doen.Hypotheek nemen is te laat nu. Brand maar club. De eigenaren vluchten het land uit voor haar slechte economie.


  Maak melding
 3. Houten huizen die in brand staan, daar is geen kruid tegen opgewassen, ook als de hele omgeving ook vol zit met dit soort huizen. Houten huizen hebben voordelen, maar er zijn ook veel nadelen aan. De brandweer kan alleen zorg voor dragen dat het brand niet om zich heen slaat als ze op tijd aanwezig zijn.

  Er zal anders moeten worden gebouwd, andere soort bouwmaterialen gebruiken voor de huizenbouw in Suriname, meer steen dan hout. Men moet zal andere huizenbouw modellen moeten gaan ontwerpen en bouwen. Ook de omgeving niet vol te bouwen, maar wat ruimte tussen die andere huizen bouwmodellen moeten laten plaats vinden. Dit vooral veiligheidsdoeleinden.

  Met de veiligheid zal heel veel rekening mee moeten houden in de omgeving, ook welke ondernemingen er zijn, bomen, planten, dieren, scholen, enz.

  Eerst alles van een woonwijk goed in kaart brengen en met alles rekening houden en dan bouwmodellen toe passen. Ook toekomst gericht denken en wat wel kan en wat niet kan moet duidelijk zijn voor de aannemers. De regels moeten duidelijk zijn.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 4. Zou er niet echt een gedegen onderzoek moeten plaatsvinden over de oorzaak van de branden waar Suriname opgeschrikt wordt.

  Je zou je afvragen, ligt het aan het gebruikte bouwmateriaal, de electra en gasinstallaties, roekeloosheid van de bewoners of is er sprake van moedwillige brandstichting. Feit is dat branden gevaar kunnen opleveren zowel voor inwoners als omwoners grote schade kan opleveren voor de directe omgeving.

  Het zou de regering sieren om meer te doen aan brandpreventie en voorlichting met betrekking tot brandpreventie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES