Frontale botsing tussen bromfiets en motorfiets, bestuurders zwaargewond

10
Bromfiets knalt tegen motorfiets, bestuurders zwaar gewond

Bij een verkeersongeval zaterdagavond tussen een bromfiets en een motorfiets zijn twee zwaargewonden gevallen. Rond 21.00u gisteravond zou een frontale botsing hebben plaats gevonden tussen de brom en motor. Het ongeval gebeurde aan de Verlengde Magentaweg in Suriname.

De twee bestuurders raakten zwaargewond en moesten per ambulance naar de Spoed Eisende Hulp vervoerd worden voor verdere behandeling. Hun toestand is niet bekend. De oorzaak van dit vreselijk ongeval is ook nog onbekend.

De Surinaamse politie is op dit moment nog bezig met onderzoek.

10 REACTIES

 1. Ze verloren beiden de macht over het stuur. Het wordt steeds grilliger in ons landje. Heerst er een vloek in ons land? Heeft God Suriname verlaten? Het is elke dag weer mis hier.


  Maak melding

 2. Dit vreselijk ongeval is heel bekend,ik heb al eerder aangegeven dat dit land gevloekt is, hierdoor gaan onschuldige mensen eraan.Zelfs kinderen worden verkracht en gaan dood.Hoe moet het verder?Weet iemand dat?Heb ook op een brommer gereden maar nooit een ongeluk gehad.


  Maak melding

 3. De verlengde magenta weg is een zeer slecht verlichte weg ook. Geen wonder dat dit gebeurt is. Er is zelfs een stukje zonder verlichting. Er worden wegen aangelegd, maar aan de verlichting word er niet gewerkt. Dat kan toch niet?
  Nou ja…..blijkbaar kan alles in su….
  Heel veel beterschap toegewenst aan de slachtoffers hoor


  Maak melding

 4. Wie niet willen luisteren, krijgen vroeg of laat te maken met het gevolg van niet te willen luisteren. Op welk vlak dan ook, ook zo op politiek vlak, no stem ndp bakka, anders wo k. moro.


  Maak melding

 5. Ik ken deze weg, hier wordt overdag zowel s´avond keihard gereden door de weggebruikers.
  Soms denk ik, dat ik dat ik in Duitsland Nurnbergring ben terecht gekomen !!!

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.