dinsdag, februari 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameWerkzaamheden aan de Nieuw Weergevondenweg weer opgepakt

Werkzaamheden aan de Nieuw Weergevondenweg weer opgepakt

-

Does Travel & Cadushi Tours

De werkzaamheden aan de Nieuw Weergevondenweg in Suriname worden met een flink tempo uitgevoerd. In de afgelopen periode was er sprake van slechte weersomstandigheden, waardoor het werk wat stagnaties ondervond. Sinds kort kunnen de werkzaamheden weer optimaal worden uitgevoerd.

Marco Samat van de afdeling Wegen, sectie planning, voorbereiding en begeleiding van het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C), tekent op dat de gestagneerde werkzaamheden snel zijn ingelopen. Verder geeft hij aan dat men ruim 3 weken terug gestart was met het openbreken van de oude asfaltlaag tussen Leiding 22 en de RGD-polikliniek Santodorp. Intussen is deze wegstrekking reeds van een eerste laag asfalt voorzien. Simultaan met deze werkzaamheden is men bezig met de aanleg van bermen en langsparkeervakken. Deze werkzaamheden worden aan de voorkant van de Nieuw Weergevondenweg, ter hoogte van de Coesewijnestraat voortgezet.

Ook zal een aanvang worden gemaakt met het openbreken van oud asfalt, vanaf RGD-poli Santodorp tot en met de Magentakanaalbrug. Het gaat om ongeveer 250 m aan asfalt. Het ligt in de bedoeling dat na de eerste asfalt laag over dit gedeelte, men vanaf de voorkant van de Nieuw Weergevondenweg de overige asfalt lagen zal plaatsen. De geplande opleveringsdatum is gesteld op juli 2020.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

8 REACTIES
 1. Marco samat : O.W planning. Begeleiding en voorbereidin. Als leek zie ik dat je geen afwatering in je planning hebt of ben je zo geschoold dat je eerder je zakken vult dan je werk naar behoren uitvoerd. By regen blijven plassen water op de weg staan . Wat wel noemenswaardig is dat het voetpad wel afwaterings voorzieningen heeft. Idioot en geld verspiller.


  Maak melding
 2. @ Djoembie
  Nog erger dan u stelt. Bij regen raakt de weg fundatie indien aanwezig verzadigt en wordt het drijfzand.
  De planners plannen een kapotte weg.

  Primair is eerst afwatering niet allen om ongelukken (aquaplaning) en gezondheidsproblemen (stilstaand water in de tropen) te voorkomen maar ook de stabiliteit vsn de weg te waarborgen.


  Maak melding
 3. Voor veel ndp paria’ s kan het hun geen ene moer schelen als de weg wordt geasfalteerd. Belangrijker voor deze oerdomme dwaze debiele idiote ndp paria’s is het dagelijks een paarse kommer en kwel, hoe rond te komen. Veel ndper’ s, jeugdigen en volwassenen zijn verworden paarse klaplopers en bedelaars, weer anderen hebben het misdadig voorbeeld overgenomen van baas, zoon en stiefzoon om de mensen om zich heen te beroven. A wiens fa ai draai of keer, altijd weer als de ndp op slinkese wijze aan de macht komt, dankzij politieke hoeren en hoereerders, zoals Lon, Somo, en andere volksverlakkers, zolas in 1996 wijlen A. M., steeds weer schijten land en volk een paars misdadig criminele corrupte ddb buffel. Opa taki, deze regering leeft op zeer grote voet op kosten van land en volk en gelukkig ook al die ndp paria’ s. Veel megaleningen worden afgesloten, als je ziet hoe alles wat met baas, zijn roversbende en paars corrupte elite te maken hebben, van familie tot vrienden, a no foe takkie. Het gros van hun dwaze debiele idiote ndp dagoes, schijten en pissen als neks no fout, schaamteloos het paars wangedrag demonstrerend vanuit het Assenbleegebouw tot in de verste uithoeken van het land. Menig ndper is in principe een aanhanger van de allergrootste misdadiger, of paarsdom geindoctrineerde sekte lid, die wekelijks de diensten van awariedomrie Meyje en Misikaka volgen. Oma taki, maar heeft men geen ogen en oren en verstand om te kunnen inzien dat hoe meer men bidt en naar de kerk gaat, des te groter de misdaad, geestelijk en moreel verval, te beginnen bji de onrechtvaardige leiders die open en bloot hun schaamteloosheid vol corrupte en gewetenloos zich blijven verrijken/ opa taki, wee wee wee wee wee wee wee al die paarsdomme ndp paria’ s, ze zullen ervan lusten na mei 2020 efoe deng stem dong bakka na a didibri foe sranang.


  Maak melding
 4. In boven genoemde artikel staat vermeld; dat simultaan wordt aangelegd bermen en parkeervakken. Is het een idiote omschrijving of zullen het echt hierbij ontbreken van de looppad. Dus je parkeert je auto en vervolgens ga je op straat lopen met het risico dat je dood wordt gereden. In de ontwerpnota en bij het in gang zetten van de herstructureringsproject stond in koeie letters aangegeven; dat er een fietspad en ook een looppad zou worden aangelegd. En nu zie ik in de indeling van de weg dat niet meer terug. Weer een dnepper streek. De oplevering staat gepland voor julie 2020. Dus wanneer in mei 2020 de verkiezingen worden verloren door de ndp, dan is einde oefening met de inrichting en asfalteren. Begrijp ik zo goed.
  Dus de ndp houdt een troefkaart in de hand, om de lokale bevolking onder druk te houden om op de ndp te stemmen.


  Maak melding
 5. Degene die de werkzaamheden daar uitviert kan opnieuw naar school; de afvoerputten liggen langs de nieuwweergevonden weg hoger dan het straatniveau; dus na een flinke regenbui blijft daaroveral water liggen; o ja vergeten water stroomt van hoog naar laag; ach wie ziet deze dingen nog in een land waarin men gelooft dat water van laag naar hoog stroomt als iemand dat in een paars T-shirt beweert; Neks no fout goede job gedaan; het land gaat voorruit


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES