zondag, februari 25, 2024
HomeNieuws uit SurinameVHP reageert op spraakmakende foto Santokhi met verdachte

VHP reageert op spraakmakende foto Santokhi met verdachte

-

Does Travel & Cadushi Tours

“De VHP distantieert zich van alle handelingen die het daglicht schuwen”. Hiermee reageert de politieke partij op foto’s die op social media de ronde doen waarbij voorzitter Chandrikapersad Santokhi te zien is met een roofverdachte die is aangehouden door de politie.

Wij zijn van een mening dat de regering  en leiding van het land in deze het slechte voorbeeld geven, gelet op de vele corrupte- en criminele zaken die dagelijks naar buiten komen”, meldt de partij in een persbericht.

Over het voorval merkt de VHP twee punten op:
1. Voor zover bekend is de persoon op de foto geen lid van de VHP. 2. De voorzitter is door de publieke aard van zijn functie tijdens bijeenkomsten wel vaker gefotografeerd in een setting waar ook personen zijn, die door justitie gezocht worden. Sommigen staan zelfs op de internationale opsporingslijst.

“De partij zal zich blijven inzetten voor een beter Suriname. Een Suriname waarbij ook deze burger betere keuzen kan maken. Want bij slecht bestuur, dat slechte sociaal economische situaties creëert zullen meer burgers het slechte pad kiezen. U was beloofd dat u zonder dievenijzer kon slapen. In de realiteit worden sommige zwakkere burgers door de ontstane financiële ellende gedreven tot criminaliteit. Schandelijk  genoeg is recent zelfs een jonge Surinaamse dochter ten prooi gevallen aan verkrachting. Dit kan zo niet verder,” aldus de VHP. 

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

24 REACTIES
 1. @ U was beloofd dat u zonder dievenijzer kon slapen. In de realiteit worden sommige zwakkere burgers door de ontstane financiële ellende gedreven tot criminaliteit. Schandelijk genoeg is recent zelfs een jonge Surinaamse dochter ten prooi gevallen aan verkrachting. Dit kan zo niet verder,” aldus de VHP. Met deze conclusie geeft de VHP aan waar het intellect en waar het geteisem zit. Bouterse bedient zich van vulgaire Amerikaanse methodes.


  Maak melding
 2. Het zijn NDPers die gestuurd zijn om onrust te zaaien en de VHP in een kwaad daglicht te plaatsen.

  De NDP stuurt criminelen om het volk te intimideren.

  De NDP komt vlak voor de verkiezingen met de smoes dat de staatsveiligheid in gevaar is. Terwijl ze het zelf in scène hebben gezet.

  Wees alert en wees voorbereid !


  Maak melding
 3. Goed zo Santokhi.We gaan voorwaarts.
  Verlies je balans niet door de vieze, vuile propoganda pogingen van de criminele en corrupte ndp regering.


  Maak melding
 4. Suriname is omsingeld door criminelen; een heel goede foto dus; geeft precies weer waar Suriname hard op weg is naartoe te gaan: a criminal state


  Maak melding
 5. Prima reactie: Santhoki staat ook op de foto met criminelen die op de internationale opsporing (interpol) staat. De plee van Suriname staat op deze lijst, en Santhoki staat vaker op de foto met deze massamoordenaar. Nu wil ik die zwarte Goebel horen. Is deze oproerkraaier dom of dom. Is paars dom, dommer of het domst. Het ontbreekt paars niet aan embecielen, die land en volk naar de afgrond leiden.


  Maak melding
 6. Beste Santokhi de Sherrif,

  Wees gewaarschuwd !

  Als criminelen zo dicht bij kunnen komen ben jij in gevaar.

  Binnenkort komt Roger Khan vrij, de zakenpartner / drugscrimineel / goede vriend van Bouterse. Die jij had opgepakt.

  Zij hebben jou in het vizier !

  Zorg voor je beveiliging !


  Maak melding
 7. @Parameid: ben je een handlanger van Brunswijk. Anders was Segebai dat wel en heeft voor hem gemoord en verdref gezaaid. De bankrover, moordenaar en verkrachter is 6 jaar veroordeeld door de rechtbank van Haarlem. Ook hij moet opgepakt worden. Segebai was in het vizier bij Chan als korpschef. Ken je het verschil tussen een korpschef, minister van justitie en politie en een leider van een politieke partij. Parameid, bij lekker in de buurt van je dorp zodat je niet gezien wordt. Immets, je staat ook op de dodenlijst van de tegenpartij van de rip-dealer Ajoeba Segebai.


  Maak melding
 8. De voorzitter is door de publieke aard van zijn functie tijdens bijeenkomsten wel vaker gefotografeerd in een setting waar ook personen zijn, die door justitie gezocht worden. Sommigen staan zelfs op de internationale opsporingslijst.
  Dus dan zeg jij gewoon: Ik wil niet op de foto met jullie.
  Een integer persoon houdt vast aan normen en waarden, is eerlijk en betrouwbaar.
  Ook als deze mensen je onder druk zetten, je laat je niet omkopen.
  Straks word je waarschijnlijk de nieuwe president hoe dan……..


  Maak melding
 9. De inlichtingendienst van Bouterse kan alles makkelijk nagaan. Laten ze er dan werk van maken als ze het menen. Anders bek houden!


  Maak melding
 10. De republiek Suriname zal zo lang ddb en kliek in het machtscentrum van Suriname zijn, geen welvaart en welzijn, goed bestuur, investeerders, werkgelegenheid, daling criminaliteit voor Suriname brengen.

  Iedere ouder zal dat eerst moeten in zien , dus kritisch zijn, rationeel zijn, logisch zijn en het juiste besluit nemen.

  Wees eerlijk naar jezelf toe, denk een klein beetje na. Sinds wanneer ging het sterk berg afwaarts met Suriname en wie trok aan de touwtjes. Wat heeft Suriname dan aan zo iemand. Als je verstandig bent dan kijk je uit naar een andere leider, andere politiek. Zo eenvoudig is het.

  Maar als je een slaafse mentaliteit hebt, van voedselpakketten wilt leven, afhankelijk wilt zijn van een waardeloze baas, mensen die smeergelden aannemen, zich zelf verrijken, grote armoede in stand willen houden, dan moeten jullie voor nog eens 5 gaan. zie dat deze man
  vriendschapsbanden heeft met:
  obiang Equatoriaal Guinee (dictatuur)
  miguel diaz-canal van Cuba (dictatuur),
  maduro van Venezuela (dictatuur)
  en van Suriname ook een dictatuur wilt maken net als deze landen.

  Zie wat er met de bevolking in Venezuela met de Venezolanen onder de dictator maduro gebeurt. Zien jullie dat niet in. aan misiekaba, akiemboto, parmessar hebben jullei niets. neem voedselpakketten van hem, de domeinpapieren, de toegewezen domeingronden, enz van ndp, maar stemmen jullie op de VHP.

  De VHP is de redding op dit moment van Suriname. Stem op 25 mei 2020 massaal op de VHP.

  CS4Pres!

  Leve
  – VHP,
  Hoera, Hoera, Hoera!

  Je moet wel gek zijn om dan voor de ndp en ddb en kliek te gaan stemmen. Ben ik nou zo slim of ben jij nou zo dom?

  Stem op de VHP!
  Redden jullie Suriname.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 11. Dit is een vieze vuile en below level propaganda. Op niemands voorhoofd staat geschreven wie een crimineel is zolang het zich niet openbaart.
  In deze case wordt de voorzitter van de VHP gelinkt aan een crimineel omdat ze samen op een foto staan. De voorzitter van de VHP heeft ook op een foto gestaan met de huidige president van SURINAME DDB. Hoe gaan we dat linken. Maar omdat het om een burger van Suriname met een crimineel gedrag gaat die samen met dhr. Santokhie op een foto te zien is springen mensen zich kappot om een negatief beeld te schetsen. Ik las recent op een nieuws site ” Pablo Escobar heeft ooit een bezoek gebracht aan DDB. Hoe gaan we dat rijmen en linken. En tot wat voor een” state ” is Suriname aan het ontwikkelen. Narco state. De grondslag voor crime is de armoede die er nu heerst in Suriname. En de grondslag voor deze armoede is de bijna 10 jaren heersende gedoogd en beschermd corruptie beleid van de huidige corruptelingen. That’s it.


  Maak melding
 12. Een paar weken geleden was hier een foto van Santokhi met 2 maronese vrouwen.
  Als een van die 2 vrouwen morgen een misdaad mocht plegen, dan is dat door Santokhi gearrangeerd? Kom zeg!


  Maak melding
 13. MAAR- Is deze meneer Santhoki zelf ook geen onderdeel van een ” GROTER GEHEEL?”.
  Als politiecommissaris is hij debet geweest aan het doodschieten van een jongen van 7 jaartjes. Hoezo niet crimineel?
  Zal Suriname iets hebben aan dit heerschap als president? Ik hoop dat in 2020 ons land wordt bevrijd van mannen als Bouterse- Santhoki en Brunswijk: de Trias-Coke- Bende.
  De VS ( alhoewel ik geen fan ben van de politiek van de VS) zou maar eens deze klojo’s moeten oppakken en laten wegrotten in Amerikaanse cellen voor 60 jaar.


  Maak melding
 14. Op dit moment gaat het voor mij niet om Santoki of Bouterse,voor mij vindt ik dat een regering die al twee perioden bezig is een ander mag proberen.Net als America de Democraten hebben met Obama heel goed gedaan en toch hebben het volk voor de Republikeinen gekozen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES