vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachte aangehouden in zaak vloeibare cocaïne in siroop Surinaamse haven

Verdachte aangehouden in zaak vloeibare cocaïne in siroop Surinaamse haven

-

Does Travel & Cadushi Tours

De politie in Suriname heeft in de zaak waarbij de douanerecherche op 17 mei, siroop met vloeibare cocaïne onderschepte op de Jules Sedney Haven, een man aangehouden en in verzekering gesteld. Dat schrijft de Surinaamse krant De Ware Tijd op haar website.

Volgens de krant is het niet bekend in hoeverre de verdachte zich schuldig heeft gemaakt aan het strafbare feit. De douanerecherche onderschepte de drugs in een container die naar het buitenland verscheept zou worden. Na de ontdekking werd de politie in kennis gesteld waarna de zaak overgedragen werd aan de Narcotica Brigade.

Na een grondig onderzoek in de container werden acht flessen gembersiroop met vloeibare cocaïne in beslag genomen dat verborgen was tussen een lading van 900 flessen. Het is onbekend of er meer aanhoudingen zullen volgen. De Narcotica Brigade heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

9 REACTIES
 1. Goed zo jongens, doe je werk goed. De smet wat Suriname betreft is al zeer groot. Opsluiten deze gast. De container was zeker bedoeld voor Nederland. Deze gasten moet je afschieten, zodat de rest wakker geschud wordt.


  Maak melding

 2. Het is net als of coke onze belangrijkste export produkt is.
  Maar ja ,je hebt een coke boss ,de surinaamse escobar,die lijder is,dus wat anders verwacht je dan?


  Maak melding

 3. Drugsduikboten…drugsvliegtuigen…drugshelicopters…drugsschoenzolen…drugssiroop…wereldwijde drugsvangsten afkomstig uit Suriname…drugsveroordeelde president met een drugsveroordeelde zoon……FAILED STATE.!!!!!!


  Maak melding

 4. Het zijn ndper’ s in opdracht van de baas der misdadigers, wiens oerdomme dwaze zonen misdadigers zijn alsook het gros der paarse ndp idioten.


  Maak melding

 5. Hadden ze een kleurstofje bijgedaan, dan zouden deze 4 flesjes misschien niet zijn opgevallen.
  Stel je voor dat je als klant zo’n flesje koopt en dan gebruikt…..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES