maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit NederlandSLM maakt valse start met vertraging naar Amsterdam

SLM maakt valse start met vertraging naar Amsterdam

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij heeft een valse start gemaakt met haar Airbus A340-313 dat na bijkans 5 maanden afwezigheid sinds gisteren weer operationeel in Suriname is op de Mid-Atlantische route. Het toestel is voor de heen vlucht van 31 mei naar Amsterdam 1 uur en 19 minuten later vertrokken vanuit Paramaribo.

Vlucht PY994 naar Amsterdam had om 22:20 uur Surinaamse tijd moeten vertrekken, maar door de vertraging vertrok het toestel uiteindelijk om 23:39 uur. De verwachtte aankomsttijd van de Airbus op 1 juni op Schiphol is nu 13:39 uur. Waarom precies het toestel vertraagd is vertrokken, is vooralsnog niet bekend.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. Het was gewoon te druk op Schiphol… KLM is eergisteren ook met bijna 2 uren vertraging vertrokken richting Suriname. Dat mocht dus wel.


  Maak melding
 2. Jongoe. Een vertraging van een uur van de SLM is reden voor een nieuwsitem. Altijd weer dat negatief gedoe. Was de KLM een uur vertraagd zou het dan ook in het nieuws komen?


  Maak melding
 3. @2 Faya! ga nog eens de bovenstaande leen!! Zij hebben over de vertraging in SU!!!!! en niet schiphol!! Su heeft maar 1 vliegtuig die naar NL vliegt!! NL heeft 100den!!!! DUs ga NL niet met SUUtje vergelijken!!

  Ik waarschuw een ieder!! MET DE SLM VLIEGEN IS ALTIJD PROBLEMEN KRIJGEN!!!


  Maak melding
 4. 5 maanden in onderhoud…vervolgens geen entertainment meer aan boord en zoals voorheen de gebruikelijke vertraging. Met recht een FAILED STATE !!!!!!!


  Maak melding
 5. Ok dan hele mooie reactie van de 3..Faya Kraboementatileit en Pejana waarom zo een negativiteit elke keer over de SLM….flying on trusted wings..
  Still a lobi deh SLM…ALWAYS LOVE YOU☺


  Maak melding
 6. Is heel normaal. Better safe than sorry. KLM en alle andere vliegmaatschappijen hebben ook vaak vertraging. Mensen waren breken wij steeds onze national carrier ?????


  Maak melding
 7. Is heel normaal. Better safe than sorry. KLM en alle andere vliegmaatschappijen hebben ook vaak vertraging. Mensen waren breken wij steeds onze national carrier ????? Ze zijn tenminste vertrokken en veilig gelandt in ams. Power voor de SLM


  Maak melding
 8. Wiep….. Hoe wil je de tijd inhalen als je laat vertrekt uit NL… Goed lezen wat ik schrijf. Die ene uur of 2 uren kan van alles zijn. Van een drukte op Schiphol (slots) tot, een uur alleen aan taxien naar de polderbaan, een koffer zoeken als een passagier niet komt opdagen…. Waar heb ik iets negatiefs geschreven?? Weet je wat negatief is?? 1 vliegtuig is geen vliegtuig.


  Maak melding
 9. JMa as ik koome 1 uure laat, dang fliegding wagte nie op mei. Ma nu as fliegding is 1 uure laat, dang iedereen moete wagte. Dat is 300 wagtuure totaal.


  Maak melding
 10. als een toestel zolang aan de grondt blyft voor onderhoudt dan ga ik ervan uit dat alles in orde wordt gemaakt Ik kan my niet indenken dat SLM niet begrypt dat ontspaning essencieel tydens een 9 uur durend vlucht
  myn advies koop nou eindelyk een nieuw toestel en onderhoudt die goedt en je zult een winst gevend maaschapy worden doe deze toestel weg


  Maak melding
 11. Zullen we maar wachten met een reactie tot dat de oorzaak bekend is. Trouwens niet dat ik het voor de SLM opneem maar zoooo erg is een vertraging van 1 uur en 19 ook weer niet .


  Maak melding
 12. vertraging oke, maar niet als het veelvuldig voorkomt daar hoeft ook geen comisie voor onderzoek tekomen, men moet gewoon alles op orde doen de taken goedt regelen want dat is het grootste probleem. doen waar je voor aangenomen ben


  Maak melding
 13. @ Faya!! ik vloog vaker 2x per jaar naar SU! vaker was het met SLM. Voor 85% is het altijd raak met vertragingen!! Als oorzaak komen zij met flauwe smoesjes!! De echte oorzaken zijn gewoon vele mankementen met de vliegtuig!! Let wel! Het zijn nonchalante bestuurders van SLM. Eerst kijken zij naar hun portemonnee, al gaan de naar de reizigers naar de verdoemenis!! Ik hoop van harte NIET!! maar als het zo door gaat, dan verwacht ik wel de ergste!! Ik hoop dat ik ongelijk heb!!!! Vandaar dat ik vanaf nu met de KLM ga vliegen!!! Vertragingen of niet!!! Ik raad ook een ieder hetzelfde te gaan doen als ik!!! Doe jij maar dat ook aub. Daar staat ook iets tegenover!! Meer dan 3 uren heb je een genoegdoening!! Bij slm kan je fluiten!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES