maandag, februari 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie Suriname arresteert porknokkers Roma pit

Politie Suriname arresteert porknokkers Roma pit

-

Does Travel & Cadushi Tours

De politie van Regio Midden is donderdag met een groot aantal politieleden getogen naar de welbekende Roma pit in het binnenland waar de illegale goudzoekers het gebied plunderen. Daarbij zijn er vijf aanhoudingen verricht. Dit meldt de Surinaamse krant Dagblad Suriname.

Volgens het medium zijn verschillende eenheden ter plaatse om de rust in het gebied terug te brengen. Behalve dat deze porknokkers de werkzaamheden van het goudbedrijf Iamgold verhinderen, brengen zij hun eige veiligheid in gevaar. De politie zal waar nodig optreden tegen deze illegale gouddelvers.

In de Romapit wordt jarenlang illegaal goud gewonnen.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

8 REACTIES
 1. Zielig laten de Surinaamse bevolking werken en zelf verdienen. Scholing geven in die sector en opleiden om op eigen benen te staan.
  Om de economie omhoog te kriken
  Dat is wat niet alleen deze regering maar ook die anderen moesten en moeten doen.
  Dan komen ze met wat we hebben gedaan, ze kunnen zich beter afvragen wat ze niet hebben gedaan.
  Clowns


  Maak melding
 2. Tegen kleine Surinamers durft men wel om op te treden maar tegen de grote politieke boeven die de staatskas leegroven doet men NIKS. Tegen de Chinese trawlers doet men ook NIKS (want men durft zeker niet om op te treden tegen de Chinese meesters).
  Dit is duidelijk een geval van dubbele standaard en klassejustitie.


  Maak melding
 3. Die dwazen vernietigen hun eigen leef- en woongebied om daarna de stad leeg te plunderen zoals de na dagoepoepe partij leiders.


  Maak melding
 4. NDP spotter het probleem wat zich daarvoor doet is dat de mensen van een in de buurt gelegen Dorp de overlast van mensen die van heide en vere komen om goudt tezoeken niet meer aan kan
  thats the problem


  Maak melding
 5. De porknockers hebben aangegeven als ze niet in de romapit naar goud mogen graven,zij naar de stad komen om mensen te beroven en in huizen in te breken.
  Zelfde dreigement is uit gegaan van de houthakkers.Als ze straks geen bomen meer mogen vellen,gaan ze naar de stad komen om te roven.Want in de stad gaat geen werkgever hun SRD 10.000 per dag kunnen betalen want dat bedrag verdienen ze in het bos.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES