vrijdag, april 19, 2024
HomeFotoDoor politie aangehouden rover in verband gebracht met Santokhi

Door politie aangehouden rover in verband gebracht met Santokhi

-

Does Travel - naar Suriname

Een 25-jarige man, die op donderdagmiddag 30 mei door leden van de Regio Bijstand Team Paramaribo aangehouden werd op verdenking van diefstal door middel van geweldpleging, wordt in verband gebracht met VHP voorzitter Santokhi. De man, links op bovenstaande foto, zou onlangs op de foto zijn gegaan met de voorman van de VHP.

Vrijdag werd zijn foto (met balkje hieronder) door het Korps Politie Suriname naar buiten gebracht. Ook de man met de pet naast Santokhi is een oud bekende van de politie melden bronnen aan Waterkant. De foto werd gemaakt toen ondernemer Marlon Rozenblad zich met de zogenoemde Powisigroep aansloot bij de VHP.

Het NDP propaganda platform Fáya Pepré Nieuws heeft de foto ook verspreidt en beweert dat er ‘duistere zaken gaande zijn binnen de VHP’ en dat deze heren geïnstrueerd zouden kunnen zijn om strafbare feiten te plegen die onrust in de samenleving zaaien.

UPDATE: de VHP heeft deze officiële reactie naar buiten gebracht.

De 29-jarige Werner,H. en de 25-jarige Niguel, J. zijn op donderdagmiddag 30 mei, door leden van de Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP),aangehouden en voor verder onderzoek overgedragen aan Recherche Paramaribo.

De mannen worden verdacht van diefstal door middel van geweldpleging. Zij moeten op zondag 26 mei van dit jaar, op drie verschillende momenten en locaties, mensen hebben beroofd van hun bezittingen en wel onder bedreiging met een vuurwapen en een scherp voorwerp. Zij verplaatsten zich daarbij in een autobus.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

78 REACTIES
 1. “De foto werd gemaakt toen ondernemer Marlon Rozenblad zich met de zogenoemde Powisigroep aansloot bij de VHP.”

  Dan is het toch logisch dat een voorzitter op de foto gaat? Of moest hij eerst de achtergrond gaan opzoeken van deze mensen?

  “NDP wil witte voetjes halen” bij het volk.


  gemodereerd
 2. Koning Willem en Maxima waren toch ook op de foto met die Surinaamse criminelen in Spanje.
  Ze hadden toch ook niets te maken met die criminelen.

  Zo kan je ook aan Santokhi vragen of je met hem op de foto mag.
  Omdat je dan aangeeft dat je een aanhanger bent van de VHP.

  NDP platform Fáya Pepré Nieuws: ga maar een echte crimineel zoeken om te boelen.

  Ik rust

  Djamoe


  gemodereerd
 3. Die poep firstlady van Su was stiekem op de foto gegaan met Máxima. Is Maxima nu ook een pakkettenzaaier of is haar echtgenote nu een veroordeelde drugsdealer of een massamoordenaar. Limbo verdient zijn brood door leugens, bedrog en list te gebruikem en die ook te promoten. Santohki staat als een roos russen twee doorns!


  Maak melding
 4. … Het NDP platform Fáya Pepré Nieuws heeft de foto ook verspreidt en beweert dat er ‘duistere zaken gaande zijn binnen de VHP’ en dat deze heren geïnstrueerd zouden kunnen zijn om strafbare feiten te plegen die onrust in de samenleving zaaien. …

  Dan kan je nagaan wat de kwaliteit en intellegentie van de NDP is.

  De NDP gebruikt Faya Pepre nieuws om onrust te zaaien dat is duidelijk.

  De NDP gebruikt gemaskerde criminelen om keihard op te treden bij demonstraties.

  Het is internationaal bewezen dat Bouterse relaties heeft met drugscriminelen.


  Maak melding
 5. Deze foto is om de VHP te schaden. Santhoki is een respectabele man, die gaat echt niet om met criminelen. Dat mensen zoals deze stelletjezwarte apen op de foto zijn gegaan met Santhoki, wil niets zeggen dat Santhoki, iets wist van hun criminele achtergrond. Dus NDP zoek een stok om Santhoki te slaan. Hoeveel mensen gaan niet met Bouterse de veroordeelde moordenaar,crimineel op de foto??. De ambassadeurs weten ook dat Bouta een gore moordenaar is en toch gaan zij bewust met hem op de foto. Ik stem VHP en niemand anders. Deze hele regering is crimineel en toch worden sommigen aanbeden als Boeddha.Brunswijk is ook een agressieve crimineel die met wapens loopt te zwaaien en toch gaan mensen met hem op de foto. Mensen doen hier alles voor om gezien te worden. Santhoki doe je werk om Suriname uit het diep dal te halen. Deze criminelen zullen het ook bewust hebben gedaan om in beeld te komen. Is maar goed ook, zo kunnen ze ook worden gepakt. Marlon Rozenblad is ook een oplichter, soort zoekt soort. Rozenblad moet toch ook geweten hebben dat hij een stelletje criminelen in zijn organisatie heeft zitten??? Of niet soms?
  Ik met mijn kroeskop stem op de VHP, niemand hoeft te denken de VHP te kunnen schaden. Wat deze man doet is zijn verstand gebruiken. Hij is geen zakkenvuller. Hij staat open voor onze gemeenschap. Bouta is een pedo, met zijn seksuele danspasjes naar de jonge dames toe. Dit is schaamteloos gedrag.


  Maak melding
 6. Volgens bepaalde gasten is het zo dat als iemand die met jou op de foto wil gaan eerst van hen een antecedentenonderzoek moeten plegen. Zo was er ook een foto opgedoken van een Surinaamse crimineel samen koningin Maxima. Toen beweerde de toenmalige minister van buitenlandse zaken van Suriname dat de crimineel kind aan huis was bij de koningin. Later bleek dat die foto was gemaakt in Zuid Afrika waar toen de W.K werd gehouden. Twee liepen elkaar tegen de lijf en wilde de crimineel samen met de koningin op de foto gaan. Rijksvoorlichtingsdienst gaf toen als antwoodt dat het onmogelijk is om van iedereen de antecedenten na te trekken die op de foto wil met de koning of de koningin.
  Dit was weken het gesprek van de dag op de SRS.


  Maak melding
 7. De woorden van Leakat Mahawatkhan ex vhp worden toch bewaarheid dat Chan santoki zich omringd met criminelen en de pad van wanica drugs maffia,hij heeft Chan uitgedaagd om het te ontkennen,met de mededeling als Chan dat zou doen hij nog meer vieze zaken van Chan in de openbaarheid zou brengen tot op heden is het muisstil binnen de VHP,niemand durft Leakat Mahatwakhan tegen te spreken


  Maak melding
 8. Het vermoedens bestond al lang dat de VHP criminelen betaalde om onrust te zaaien in het land,nothing new onder the sun,alleen nu zijn ze op heterdaad betrapt samen met hun tuti di capo op de foto ,de wolven en de krokodillen weten niet meer wat ze moeten doen het huilen en verwijten naar anderen zal nog hevige vormen aannemen👹👹👹👹👺👺👺👺


  Maak melding
 9. De verantwoordelijkheid dat de voorzitter Chan Santokhi van de Vooruitstrevende HervormingsPartij met deze criminelen van Abra Broki op de foto is toen de hij met een Rozenblad ea VHP-ers daar was ligt bij de grootste en zwaarste crimineel die pleezident van Su is. Hij is niet in staat de criminaliteit terug te dringen of flink te bestrijden. Dat blijkt hieruit hoe hij CS in grote gevaar heeft gebracht.

  Zie ook hoe roodkapje van ddb met Koningin Maxima e/o Koning Wim op de foto waren in het buitenland. Zij wist/en het niet dat roodkapje van de grootste crimineel van Su met haar/hen op de foto waren.

  Zo zie je hoe dit soort luizen zich overal opdringen en anderen in zeer grote verlegenheid en gevaar kunnen brengen.

  Daarom moeten op 25 mei 2020 alle Surinaamse kiezers van noord – zuid, oost – west op de kandidaten van de VHP stemmen, die op de Algemene en geheime verkiezingen van de DNA van Suriname voorkomen.

  De VHP gaat voor 28 zetels en meer voor de DNA op 25 mei 2020
  in Suriname.

  Leve:

  – VHP,
  – CS4Pres!
  – vision 2030 van de VHP,
  – samen werken met de gekozen politieke partijen in een regeringscoalitie na 26 mei 2020, behalve ndp,

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 10. Allen,

  De verkiezigen komen eraan, dus men gaat met modder gooien.
  Op de foto met iemand staan, wil niet zeggen dat jij die persoon kent.
  Wat een onzin, NDP ziet de bui al hangen volgend jaar mei, dus van alles wordt nu verzonnen.

  SUCCES.


  Maak melding
 11. Als de president een crimineel is en bepaalde ministers ook die als functie uitoefenen, wil niet zeggen dat iemand die op een foto staat crimineel is.

  Ik zou zeggen kom met harde bewijzen waar een criminele handeling plaats vindt.
  Dan pas is het terecht om iemand voor crimineel uit te maken.


  Maak melding
 12. Waar is de FOTO van de VIJFTIEN GEMARTELDE EN VERMOORDE
  ONSCHULDIGE en ONGEWAPENDE SURINAMERS met hun
  HOOFDBEUL EN HULP-MILITAIRE-BEULEN !

  PAARS BABBELT OVER MISDAAD en MISDRIJVEN ???????

  PS : Onherroepelijk Nederlands Drugsvonnis van ELF JAAR,
  PLUS aanstaand STRAFVONNIS KRIJGSRAAD van SRANAN
  VOOR TWINTIG JAAR CEL, wegens MEDE-PLEGEN en
  LEIDING GEVEN AAN FOLTERINGEN en DODEN ONGEWAPENDE-
  ONSCHULDIGE SURI-STAATSBURGERS !

  PAARS EN MISDAAD !!!!!!!!!!!


  Maak melding
 13. Nieuws komt van die flikkers van faya pepre……..dan weet je al hoe laat het is!!! Laat faya pepre nieuws uit brengen over de coca activiteiten van bouta en vrienden!!!


  Maak melding
 14. Het is een opzet de VHP onderuit proberen te halen!!
  Ik zou zeggen!! NDPers kijk even zelf achter in je onderbroek met je garnalen hersenen!!!!!


  Maak melding
 15. Jullie zijn gestoord om hierop in te gaan. We weten allemaal wie deze criminelen heeft gemaakt. Santh kan er niets aan doen dat hij ze onderweg ook tegenkomt. Jullie allemaal lopen het risico deze bandieten tegen te komen. Zij zijn ook deel van het volk van Suriname. Bouta heeft met de grootste bandieten gedronken en komen nog steeds bij hem thuis. Deze bandieten zijn geen huisvrienden van Santh, maar passanten.


  Maak melding
 16. Het is toch geen nieuws dat de rovers gestuurd worden door anderen.
  Was ook het werk van die van satamacca ( oedit). Drugs verkopen en de rovers sturen om daar het werk te doen.
  Chan kon veel meer toen hij min van jus was. Deed toch zaken met segebai. Het zijn onze hardwerkende gasten.


  Maak melding
 17. Hahaha surinamers,
  tijdens een holi ceremonie,divali ceremonie of een AVD worden jullie toch ook gezien op foto in de nieuwsbladen met surinaams meest gevreesde crimineel. bouta?!Dan doen jullie je best met hem gezien te worden.Zogenaamd gaat je status een beetje omhoog gezien te worden met escobar bouta!
  Hetzelfde kan ook gezegd worden met de criminelen die staan te poseren met Santokhi!
  Gek he ,dat de criminelen liever niet gezien willen worden met bouta.😂
  Bizaar is het dus niet dat de ndpers hier zo jaloers zijn op 1 van hun eigen soort!!


  Maak melding
 18. Verbaas me niet dat santhoki op te foto gaat met criminelen, want elke politici wil, moet en gaat deal sluiten met maffia’s om zakken vullen.
  Welke partijen ook stemt in Suriname, niemand gaat het economie opbloeien naar 2e Dubai en niemand gaat de criminaliteit verlagen, want drugshandel gaat niet 1 jaar stoppen. We hebben na toerisme en landbouw niets te bieden aan buitenland.


  Maak melding
 19. Relax ndpers,
  jullie criminele baasje bouta is nog steeds de lijder.Hij is nog altijd wanted door de internationale gemeenschap de inter- en de europol.
  In Suriname staat hij nog steeds als nummer 1 met 15 moorden op zijn naam.
  Hij is het bovendien die zich schuil houd achter amnestie!!


  Maak melding
 20. @Batman
  De maffia in Suriname is de ndp en bouta met banden met de farc en alle levende dictators in de wereld.
  Praat geen onzin.Nu de verkiezingen naderen maakt het de ndpers zenuwachtig en ze zijn tot alles in staat.Ze willen niet dat baasje bouta concurrentie heeft.
  Santokhi doet hun beven vandaar hun bizarre handelingen…hahaha…


  Maak melding
 21. Chan heeft het al genoeg van voormalige partner Gajadin.
  Hij is nu overgestapt naar andere bevolkingsgroepen. Geniet maar chan.
  Als dat niet lukt kan je met Ray proberen.


  Maak melding
 22. Wat heeft Suriname aan een president die niet in staat is de financieel, economische, sociale uitdagingen die er in de republiek Suriname naar goede banen te leiden.

  ddb:
  – beschikt niet over de nodige en juiste opleiding om een land te besturen, ddb heeft een mulo-opleiding gedaan,
  – heeft nooit meer dan sergeant leiding gegeven aan bloot soldaten,
  – had een onderneming in het verkopen van pornoboeken, die meer kosten had, dan dat het wat opleverde, behalve voor zichzelf zijn ogen goed de kost geven aan de plaatjes, er een zenuwprikkel naar zijn hoofd ging en het geachte lid paraat werd,
  – een vonnis van 16 jaar een van de rechtbank in Nederland heeft voor drugshandel naar Nederland,die hij moet komen opzitten,
  – op de opsporingslijst van interpol, CIA, rogher Khan van Guyana hebben ze al opgesloten, DEA had boerenveen al opgesloten nu nog ddb van USA voor betrokkenheid bij drugshandel,
  – ruilde zware militaire wapens van het leger met de FARC van Columbia voor Cocaine,
  – suriname 3 x skeer gemaakt,
  – 25 februari 1980 de staatsgreep van Suriname,
  – 8 december 1982 moorden op 15 anders denkenden,
  – verantwoordelijk voor Moiwana 86 moorden, waarbij zwangere vrouwen en kinderen, werden doodgeschoten, gevlucht naar Frans-Guyana,
  – Albina heeft kapot geschoten met marineboten, waarbij marrons naar Frans – Guyana vluchteh,
  – de Surinaamse gulden naar ongekende hoogten liet stijgen en het daardoor waardeloos werd, gedevalueerd,
  – de huidige Surinaamse dollar laat devalueren, zie de koers ervan t.o.v. de US-$ en de Euro,
  – zie de grote armoede en heel grote ellende in Suriname,
  – heel grote criminaliteit,
  – ondernemingen die sluiten en vertrekken, oa Suralco, zie Brokopondo-Overeenkomst,
  – SPSB, smeergelden,
  – 30 % van de aandelen van Suriname willen verkopen voor IAMGold.
  – Staatsolie wilde verkopen voor een Zuid-Koreaanse Onderneming, maar door verzet van de grondlegger Eddy Jhairap, de vakbond, de Surinamers die daar tegen vel in protest kwamen en het daardoor niet door is ging,

  – moordenaar, veroordeelde persoon, bechikt niet over goed gedrag en mag daarom niet een publieke functie hebben/president zijn van de republiek Suriname volgens de grondwet van Suriname,

  weet niet wat goed bestuur is, vertrapt de grondwet en internationale verdragen, mensenrechten, doet aan zelf verrijking en van zijn gezin, adviseurs en er zijn mensen om hem heen die misbruik maken van de situatie en zich zelf verrijken,

  is bevriend met dictatoriale landen, zoals:
  – obiang van Equatoriaal Guinee,
  – miguil diaz canal eu van Cuba,
  – maduro van Venezuela,
  allemaal zijn het dictators,
  – wil van Suriname ook een dictatuur maken net als deze landen en hij de dictator is
  – zie luchtkastelen: diepzeehaven, voedselschuur, vierbaansweg naar Brazilië, trein tram van Poelepantje naar Overwacht en van daar naar Brazilië, waardeloze schoolboeken van JZ die op de schappen van de magazijn van het ministerie van onderwijs liggen opgeslagen, 18000 woningen, iedere leerling een laptop, een celephone, geen valuta, heel grote hoeveelheden zoet water verkopen aan he buitenland
  – gewijzigde amnestiewet 2012, een wijziging niet niet van toepassing is voor de 8 december 1982 moordenstrafzaak,- omdat die al bij de rechtbank/krijgsraad was- zie 6 Chinese trawlers voor de kust van Suriname-rondhout die voor een appel en een ei aan de Chinezen worden verkocht- grote werkloosheid, kwikvervuiling in het milieu, grond, water, lucht, flora en vissen die dood gaan,
  200 miljard US-$ natuurlijke rijkdommen van Suriname, die niet ontgonnen is, wat is 2 miljard US-dollar aan buitenlandse schulden,
  is ongeschikt om president van Suriname te zijn, gelet op al de bovenstaande feiten en is een zeer grote en gevaarlijke crimineel, die zowel in Ned, USA, Suriname in de gevangenis hoort te worden opgesloten.

  Wat heeft ddb Suriname tot nu toe opgeleverd, niets anders dan heel grote armoede en heel grote ellende, (inter)nationaal. Geen welvaart en welzijn?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 23. Milton,
  en ESCOBAR op bezoek bij BOUTERSE… de 2 grootste drugsbaronnen en moordenaars van geheel Zuid-Amerika. Kan men van Santokhie niet zeggen.


  Maak melding
 24. @Love Suriname ,Dagoebal en milton
  Hahaha. Segebai. ..wie?!!
  Groei op ndpers..segebai bestaat alleen in jullie fantasie.Vergeet niet dat je baasje op handen en voeten moest kruipen eerder om vergiffenis aan Santokhi te smeken in opdracht van de rechters toen.
  Criminelen en cokebazen worden niet tot voorzitter van de CICAD gekozen,daarom werd Santokhi gekozen en niet jullie baasje.
  En weet je wat jullie herzenloze ndpers?Wij maken ons niet bezorgd vooral niet wanneer het nieuws van de ndp propoganda machine komt.
  O,ja niet niet een ieder van jullie soort is als jullie.Suriname bestaat niet alleen uit de hindostanen en dat weet Santokhi ook.Hij bezoekt en praat tot alle groepen vertegenwoordigd in Suriname.Het ligt aan hun om te kiezen tussen een crimineel als bouta of voor Santokhi die staat voor recht en wet.Santokhi wil een ieder aan het werk zetten en niemand verwennen met een pakketje a la ndp style.
  Santokhi houd zich bezig met de realiteit en de ndp houd zich liever bezig met sprookjes.
  Baasje bouta is sterk afhankelijk van de stemmen van jullie soort.Santokhi daarentegen doet zijn zegje en laat de beslissing aan een ieder zelf.Hij vraagt of bedelt niet om stemmen.


  Maak melding
 25. De VHP moet selectief zijn in het toelaten van personen tot de partij. De foto is gemaakt door Marlon Rozenblad, die tot de VHP is toegetreden. In het artikel staat dat de aangehouden personen tot de groep van Rozenblad behoort. De VHP doet er goed aan om Rozenblad ter verantwoording te roepen. Wist Rozenblad niet dat deze personen een crimineel verleden had of is het een bewuste poging van hem om Santokhi in een kwaad daglicht te zetten. Misschien tijd om de voorzitter van de VHP af te schermen zodat criminelen geen mogelijkheid krijgen om in zijn nabijheid te komen. Aan de andere kant is dit wel de prijs die je als VHP betaald als je de partij willen open stellen voor elke Surinamer.


  Maak melding
 26. Als ik de tegenstanders van Santhokie mag geloven dan is hij de grootste gangster dat Sur.ooit voorgebracht heeft.Mahawathkhan,Doekhie[meest vulgaire mens in Sur]Misiekaba,Ingi boi en vele anderen weten alles van de misdaden van Santokhie maar kunnen dat tot hun spijt niet bewijzen.Zou maar 0,1 procent waar zijn wat ze allemaal beweren,zouden ze geen moment twijfelen die bewijzen aan de PG te leveren om Santokhie schaakmat te zetten.


  Maak melding
 27. Limbo is samen met Dagoebal het grootste kwaadaardig kankergezwel in Suriname. Keer op keer proberen beiden de VHP in een kwaad daglicht te zetten. Middels leugens en bedrog Rn verspreiden van fake news. Op deze geniepige kankergezwellen past maar een remedie op de zwaarst mogelijk denkbare chemokuur.


  Maak melding
 28. @raj

  Blijf maar blind haten aan Bouterse, maar Santhoki is echt niet heilig dan die ndper bij elkaar. Alle politicus zijn corrupte dieven, want alles wat jij hoopt zal nooit waar komen. Denk je echt dat Bouterse veroordeeld wordt voor december moorden als VHP de macht hebben? Als jou geliefte partij de verkiezingen wint, dan is het duidelijk dat Santhoki en Bouterse een deal gesloten heeft.


  Maak melding
 29. NDP is weer eens bezig met hun leugenachtige propaganda door te beweren dat criminelen geistrueerd zouden worden door de VHP om strafbare feiten te plegen. Iedereen met gezond verstand kan inzien dat die bewering je reinste kolder is.
  Als voorzitter van een grote politieke partij ga je met heel wat mensen op de foto. Men verwacht toch niet dat de achtergrond van al die mensen eerst nagegaan moet worden voordat er een foto wordt gemaakt want dat is totaal niet realistisch.

  Als de NDPers een echte crimineel willen zien laten ze maar kijken naar hun partijvoorzitter want die is daadwerkelijk veroordeelt wegens drugssmokkel, hem hangt een strafeis van 20 jaar boven z’n hoofd vanwege zijn rol als hoofdverdachte in de decembermoordenzaak.


  Maak melding
 30. Ik heb zo moeten lachen om dit artikel en de onzinnige poging van de NDP propaganda afdeling om Santokhi te criminaliseren.
  Die paarse imbeciele rioolratten kunnen na al die jaren nog steeds NIETS negatiefs of crimineels vinden aan Chan Santokhi vandaar dat men nu in pure wanhoop probeert om hem door het slijk te halen met dit soort leugenachtige en onzinnige propaganda bullshit.
  Maar dat gaat ze niet lukken want Chan is duidelijk clean, dit in tegenstelling tot hun NDP partijvoorzitter Bouta die duidelijk crimineel is tot op het bot.


  Maak melding
 31. De NDP staat terecht bekend als de firma leugens & bedrog. Ik vertrouw dus NIETS wat uit de smoel van een NDPer komt want er zitten een hoop pathologische leugenaars in die partij.


  Maak melding
 32. Het NDP propaganda platform Fáya Pepré Nieuws heeft de foto ook verspreidt en beweert dat er ‘duistere zaken gaande zijn binnen de VHP’ en dat deze heren geïnstrueerd zouden kunnen zijn om strafbare feiten te plegen die onrust in de samenleving zaaien.

  Wahahahaha. Lokoe noh opa taki, Santoki bezoekt het binnenland en deze rover is een fervente ndper, die ook als spion fungeert. Santoki weet ook dat tijdens de vele bezoeken in gebieden waar ndper’ s wonen, er veel rovers zijn die ndp beu zijn geworden. Deze man is een ndper. Als hij niet zou zijn aangehouden niets aan de hand in vergelijking met dat wat de ndp leiding land en volk aandien, leigen, bedriegen, roven, verarmen, trouwens de allergrootste misdadiger is president en zijn trouwe trawanten, drugscriminelen, bankrovers, fraudeurs, etc. Om taki, ach dat weet de hele wereld al, die vloed is wanted bY Interpol, samen met zijn ex lijfe knecht Bracv.


  Maak melding
 33. Faya pepre, spoedig komt de zeer aggresieve DAGOE PEPRE eraan om jw mt huid n haar te verslinden n jw bestaan 6 foot onder d grond te stoppen n die schandalige bakbadina tori wordt ook aangepakt. De verzorger vn dit programa gaat weer taxi ryden. Wert wel tegen elke gifsoort bestaat er n tegengif. Zo is ht bepaald n vastgelegd in ht algehele universum n niemand kan ht ongedaan maken.


  Maak melding
 34. GEACHTE menr SANTOKHI ht is goed dat je de VHP hb getransformeerd nr n de enigste nationale party in sur mr kyk uit wie je binnenhaalt. Gooi alle criminelen eruit n hou de party schoon tegen ongedierte.


  Maak melding
 35. Aan al de grappenmakers en hypocrieten op dit forum, ik bedoel daarmee niet iedereen.
  Jullie weten net als ik dat noch Santohki en z’n VHP, noch Bouta en z’n NDP brandschoon zijn. In ieder geval als de verhalen die de ronde doen allemaal kloppen.
  Dus de boutisten, wie zonder zonde zijn werpen de eerste steen en zelfde geldt voor de Santhoki’s en hun leider. Zelfs de paus heeft boter op zijn hoofd . Jullie lopen elkaar steeds maar te bestrijden via de sociale media als een stelletje randdebielen, wat zijn jullie tot nu toe hiermee opgeschoten ?? Bouterse is nu reeds 2 keer president geweest . Misschien wordt het deze keer Chan ? Of Tigri Barba ? Tot slot wil ik het volgende zeggen tegen de redactie, ik heb in het verleden reeds reacties geplaatst die naar mijn mening niet aanstoot gevend waren noch profocerend en die zijn toen niet geplaatst.
  Heeft dit met censuur te maken ?, Ik hoop het niet, want anders maakt u zich net schuldig als de genen waar men vaak kritiek op heeft op dit forum.


  Maak melding
 36. Na de Foto opname heefd deze Figuur misdaden begaan,wat heeft dat met ndp of vhp temaken jullie schynnen alles te overdryven en erger te definieren als dat het is


  Maak melding
 37. wat zou het dat Santokhi met een crimineel op de foto staat , hij is het toch niet zelf, dit in tegenstelling van zijn NDP opponent die nu president speelt en verrordeeld is voor drugscriminaliteit en waartegen een strafeis ligt van 20 jaar voor massamoord en dat laten we Moiwana en de Kettingzaagmoorden in Apoera maar even buiten beschouwing


  Maak melding
 38. Breaking news Chan zal maandag gehoord worden,een van de opgepakte criminelen heeft de naam van Chan laten vallen benne benieuwd wat de uitkomst van het gesprek zal worden Chan en zijn 40 rovers en de Dalton gang vs de PG


  Maak melding
 39. De mensen met de zelfde gezichten krijgen schijt water!
  Gaan jullie beter voor een bandje spelen of gaan voetballen,want jullie hebben geen verstand van Suriname.
  Bouterse wordt met 2/3 meerderheid weer president van Suriname knijp dit in jullie tonton!


  Maak melding
 40. Als dit alles niet lukt bij NDP
  Dan gaat NDP de verkiezing frauderen.
  NDPers gaan de stemmen tellen.

  NDPers zijn al niet betrouwbaar.

  dus stemmen tellen is ook niet berouwbaar.

  DUS VHP wees voorzichting met stemmen tellen……………..


  Maak melding
 41. IK ben in VERBAND GEBRACHT met FOLTERING en
  MASSAMOORD op tenminste 15 ONGEWAPENDE EN
  ONSCHULDIGE SURINAAMSE STAATSBURGERS !

  EN NU BEN IK BANG VOOR DE KRIJGSRAAD,
  WEET SOMS NIET MEER WIE IK BEN EN DENK
  DAT IK DE STAATSKAS TOTAAL HEB GEVULD !!!

  IK RUST !


  Maak melding
 42. En VHP heeft niet eens een reddingsplan klaarliggen, maar ze herhalen steeds dat ze Suriname willen redden. Ze bieden geen alternatief voor het oplossen van de economische problemen, de sociale problemen, de etnische problemen, het criminaliteitsprobleem, het mileuprobleem. VHP strooit met zand in de ogen. Alle energie stopt VHP in het bestrijden van de NDP. VHP speelt met de intelligentie van de kiezers. VHP manipuleert, misleidt, bedriegt en voert achterkamertjes scenario’s. Welnu, denkt VHP echt dat mensen de VHP niet doorhebben? Waarvan wilt VHP Suriname redden? En bij de VHP zeggen ze dat het een strijd is tussen goed en kwaad. Wat voor kolder is dat eigenlijk? VHP heeft niet eens een ideologie? Weliswaar een verborgen of geheime ideologie die alleen bij insiders bekend is, maar niet bij het grote publiek. VHP weet een en ander in te pakken op een manier alsof zij de redders zin van Suriname. Welnu VHP, de redders van Suriname zijn degenen die nationaal denken en die dat etnische gedoe en dat racistische gedoe omver werpen en de schouders eronder zetten om het land Suriname te ontwikkelen. De echte redders van Suriname zijn de doeners en niet de praters. De echte redders van Suriname zijn de mensen die bereid zijn om over etnische muren heen te kijken en naar nationale zaken te kijken en niet alleen maar kijken maar ook constructief en oplossingsgericht te werk gaan. Dat etnische en racistische gedoe houdt jullie achter. Met jullie soort kun je geen wedstrijd winnen want jullie zijn onbetrouwbaar, racistisch en bekrompen.


  Maak melding
 43. NDP en duistere zaken. Twee handen op een buik.
  Iedereen wil met Santokhi op de foto, zelfs criminelen. Zegt genoeg over de populariteit van deze man. Dit bezorgt de NDP hoofdpijn.


  Maak melding
 44. @Smatje,

  Het voornaamste dat de NDP heeft ontwikkeld is moord, roof en diefstal en armoede en natuurlijk drugsbaronnen en drugssmokkelaars.
  Nu gaan zelfs 14 jarigen 13-jarige meisjes verkrachten. Allemaal door de NDP.
  Als je hier geen verandering in wil, dan moet je haast wel een ezel zijn.


  Maak melding
 45. Smatje

  Als VHP nu haar reddingsplan presenteert gaat NDP ermee vandoor.

  VHP is niet dom

  Laat het volk mandaat geven op 25 mei 2020

  Dan ziet het volk wat voor perfecte reddingsplan aanwezig is.

  Ales is ready……………

  Alleen volk moet zeggen

  Nu is NDP aan de macht.

  Laat zij hun reddingsplamn presenteren

  Wat is hun reedingsplan

  ministers verwisselen

  beroven armoede wat is de NDP oplossing hiervan

  Heeft BOUTA dat verteld.

  Hij gaat koers omlaag brengen hoe………………
  Door cubaanse artsen geld te geven.

  Heeft SU geen artsen.


  Maak melding
 46. Reddingsplan van de VHP:Vision 2030
  samenwerken met andere politieke partijen in Suriname die gekozen zijn in een regeringscoalitie op 26 mei 2020 en Suriname uit het dal te halen.

  CS4Pres!

  Surinamers stemmen jullie massaal op de VHP op 25 mei 2020. De VHP gaat voor 28 zetels en meer op 25 mei 2020. Surinamers redden jullie Suriname en stemt u op de VHP op 25 mei 2020.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 47. Maar ze hebben toch eerder geregeerd met NPS in de coalitie? Toen hadden ze ook al geen plan en ook geen toekomstvisie. Er werd toen elitaire politiek gevoerd, met een grote afstand naar de kiezers. Als je mandaat wilt hebben moet je een transparant en goed plan hebben om kiezers te overtuigen. Wat VHP nu vertelt is gebakken lucht. Daar kun je niets mee. Hier en daar een bootje voorzien van een nieuwe motor of een clubgebouwtje bouwen in een dorpje, legt geen zoden aan de dijk, (wel goedbedoeld overigens door de VHP, maar veels te kleinschalig allemaal). Kom met grote effectieve plannen, kom met een transparant partijprogramma, spreek heldere taal, laat zien hoe je de begroting wilt opstellen, laat helder en duidelijk zien hoe je de criminaliteit wilt bestrijden, laat zien hoe je koers omlaag wilt krijgen, dan ben je constructief en concreet oplossingsgericht.


  Maak melding
 48. De stoottroepen of de aanvalstroepen van de VHP. Grote criminelem financieren de VHP en staan achter de politiek van deze criminele organisatie. Veel van deze figuren wonen aan de Cocaine Boulevard waar ze achter grote muren worden beschermd door zwaarbewapende criminelen zoals de typen die op de foto staan met Santokhi. We kunnen ons nog de grote heisa nog herinneren rond Segebai, een notoire crimineel die zijn huis had verkocht aan de ‘ex ´ van Santokhi. Waar er rook is, is er vuur. Read my words.


  Maak melding
 49. Het enige plan van Bouterse en de NDP is lenen, lenen en nog meer lenen.
  Meer plannen zijn er niet, behalve nu de verkiezingen zich over een jaar aandienen, worden er plannen, die in de diepvries waren gestopt, met de franse slag uitgevoerd.


  Maak melding
 50. Het Jamaica Customs Agency meldde vrijdag dat leden van het Contraband Enforcement Team, de Narcotics Division en andere diensten een operatie op de haven uitvoerden. Daarbij zijn ze gestuit op tien pakketten met de illegale drug in een lege container uit Suriname. Er zijn nog geen arrestaties verricht, melden de Jamaicaanse media.

  Met dank aan de nationale drugs partij is het land een verworden narcostaat. Oma taki, wat wil je nog meer, een bij verstek veroordeelde drugscrimineel is de macht gegeven door oerdomme dwaze debiele idiote ndp paria’ s.


  Maak melding
 51. Ben het helemaal eens met Chefrrey, moeten Politici een antecedenten laten plegen wanneer mensen met hen op de foto willen????? Of is het een bewuste actie om Chan te beschadigen.
  Laat me een dingen zeggen, Chan is geen crimineel, geen drugsbaron, Chan is niet gevonnist in Nederland en Suriname !!! Het zijn natuurlijke de ziekelijke racisten hier, die geen gladharige als minister president willen hebben. Ze lijden liever honger en houden van wetteloosheid zoals het in het zwarte continent voorkomt !!!
  Het is wel frappant dat de NDP weet van de 500.000 Surinamers wie er crimineel is !!!


  Maak melding
 52. De Nederlandse Veiligheidsdiensten weten dat bij een eventuele overwinning van de VHP bij de komende verkiezingen de export van drugs vanuit Suriname naar Nederland schrikbarend zal toenemen. Er zitten namelijk grote VHP jongens achter de drugstransporten. Zij gebruiken hun vele in- en exportbedrijven als dekmantel voor de export van cocaine. Men weet ook dat Santoki een wolf in schaapskleren is. Deze man is op onduidelijke wijze aan miljoenen dollars en euro’s gekomen. De oorspronga van dit geld kunnen de Nederlandse speurders en hun geheime agenten in Suriname niet traceren naar enige bedrijfsactiviteit van Santoki.


  Maak melding
 53. Rob g je laat je verlagen om een commentaar. Het is gewoon een oude foto die vorig haar ook hier op wtk stond. Ik was vergeten dat je de laagste Surinamer bent. En wa t een achterlijke commentaar op een oude foto.


  Maak melding
 54. De vrouw van de president ging ook met de koningin op de foto…

  De hele wereld weet dat deze vrouw besmet is ..ze woont immers met een massa moordenaar hij stuurt wekelijks honderden kilos naar europa.

  Deze vrouw woont aan de overkant van fort zeelandia …ze weet wat die plek betekend ,maar dat maakt dr helemaal niets uit zolang ze maar geld kan tellen.

  Waarom reageren jullie daar niet op …voor zover ik weet is santhoki geen moordenaar


  Maak melding
 55. Dus als ik een hand schud met wie dan ook ben ik een aanhanger. Niemand wie ik ben en wat ik doe dus als ik crimineel ben en ik sta met bouta op de foto dan werk ok voor bouta 🤣🤣🤣🤣🤣🤣


  Maak melding
 56. Wat moet santhoki met een straatrover?

  Santhoki kent die man niet het is een foto genomen ter plekke zonder dubbele agenda.

  Wat kunnen mensen toch stom lullen over een foto…men moet leren niet zomaar te insinueren maar voor de feiten gaan.

  Dus hou op met een ander schade aan te doen, geef deze man tijd om te evalueren hoe het land ervoor zit en vooral de banden aanhalen met landen waar we wat aan hebben ipv elke keer te bedelen om geld of leningen doen waar het volk geen cent van ziet.

  Laten we met elkaar schouder aan schouder suriname schoonvegen van alle schurken fraudeurs moordenaars …en alles op scherp stellen voor onze komende generaties, een gezond economie maken samen.

  We hebben genoeg om elke surinamer aan werk te voorzien..we geld in onze grond!!!!!!

  Goud aluminium
  Vis
  Bomen etc het is teveel om op te noemen.

  Maar we geven alles weg!!!!

  Ons goud en vele andere edel materialen waarom gaat dat geld niet naar de surinamer , de chinezen canadezen brazilianen ieder land geniet van ons!!

  Mobiliseer ….dit alles komt ons toe!!!

  Santhoki ga elke illegale vergunning na…welke deals heeft bouta gemaakt met de chinezen????

  De helft en meer chinese winkels is illegaal ..die moeten gewoon dicht er zijn heel veel vergunningen verleend doormiddel van een dikke tjoeko.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES