woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDertienjarig meisje in Suriname overleden na verkrachting door vier jongens

Dertienjarig meisje in Suriname overleden na verkrachting door vier jongens

-

Does Travel - naar Suriname

Een dertienjarig meisje is in Suriname overleden na verkrachting door vier jongens. Dat heeft het Korps Politie Suriname zojuist bekend gemaakt. Volgens verklaring van de moeder was het meisje op dinsdag 28 mei van huis gegaan om schoolwerk te gaan kopieren. Een broer van haar vond dat zij te lang weg bleef en ging op zoek naar haar. Hij kwam zijn jongere zus tegen en zij vertelde hem dat zij verkracht was door een vriend van haar en drie van zijn vrienden.

De moeder van het meisje deed de volgende dag, woensdag 29 mei, aangifte tegen de vier jeugdigen. Het slachtoffer is door de politie met een geneeskundige verklaring verwezen naar het Academisch Ziekenhuis. Na medisch onderzoek is zij terstond in het ziekenhuis opgenomen.

Op woensdag 30 mei deed de behandelende arts de melding aan de politie dat het meisje is overleden. De verdachten in deze strafzaak zijn: de 16-jarige D.S. de 14-jarige E.M. de 17-jarige S.S. en de 14-jarige J.M. Zij zijn opgespoord en aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn deze jeugdigen hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie. Het ontzielde lichaam van het slachtoffer is voor obductie in beslag genomen.

De politie van de afdeling Jeugdzaken is belast met het onderzoek in deze zaak.

De foto van het meisje en het bericht zoals hieronder te zien is, werden vanmorgen al via social media verspreid. Wij hebben echter gewacht op officiële bevestiging van de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

67 REACTIES
 1. RIP Condoliance aan de Fam , wat een leed wat een drama ,dit is als kinderen geen goede opvoeding krygen
  en kyk het leed dat ze anderen aan doen, nu kykt heel Suriname en vraagd zich af hoe het heefd kunnen gebeuren, ik vraag u allen beleefd geef uw kinderen een behoorlyke opvoeding en leer ze de normen en de waarden van het leven , laat ze hun school opleiding afmaken en een vak leren .want dit is geen optie


  Maak melding
 2. Walgelijk misdaad op een kleine meid. Wens sterkte voor de nabestaanden.

  Al deze pedofielen horen in publieke ruimte onthoofd/verbranden worden, maar vooral harder straffen voor dit laffe daad.


  Maak melding
 3. Helaas komt dit beestengedrag niet alleen in Suriname voor. Twee maanden geleden is hetzelfde in Nederland gebeurd. De meiden waren iets ouder dan 14. De daders waren afkomstig van een Surinaamse vriendengroep. De broers van de slachtoffers waarvan sommigen van Marokkaanse afkomst zijn hebben al aangekondigd om die laffe daders zwaar aan te pakken. Mijn zegen hebben ze.


  Maak melding
 4. Heel veel sterkte aan de nabestaanden.
  Voor de daders heb ik geen idee welke straf voor hun het juist zou zijn. Zelfs de dood is weinig voor hun….
  Piemel afhakken en zo doorleven. Dán zullen ze voelen.


  Maak melding
 5. Zo ik heb wel altijd mijn woordje klaar , maar hier ben ik zo geschokt van dat stilte nu even de beste optie is . Rust zacht kleine meid .


  Maak melding
 6. O wat vreselijk. Nabestaanden gecontroleerd. Lieve kleine meid rust zacht. Goddank had je de kwelgeesten al kunnen aanwijzen voor je naar huis ging.
  Wanneer gaan dit soort mensen beseffen dat ze controle over hun kinderen moeten hebben?
  De daders zijn jeugdig; wat hebben ze in hun hoofd. Nee, berechting als volwassenen, want die weten heel goed wat ze doen. In het gevang kunnen ze hun daden overdenken en evt een les uit leren.


  Maak melding
 7. Het meisje stierf aan interne beschadigingen. Deze beesten moeten als echte beesten tekeer zijn gegaan. Op je 14e al een beest geworden. Zo gaat dat tegenwoordig in Suriname.


  Maak melding
 8. Wat een verschrikking. Wat voor lessen worden hiervan geleerd. In een week tijd twee kinderen door verkrachting overleden. Dit meisje heeft heel erg geleden door haar inwendige beschadigingen. Het andere meisje omdat een man en vader zich niet kon beheersen en voor een paar centen het meisje geestelijk vermoorde waarna voor haar het leven niets meer voorstelde. O heer Bouterse neem uw verantwoordelijkheid en laat uw arogante en vooral uw op niets gebaseerde trots los en geef het voorbeeld door uw wandaden in de gevangenis als boete te accepteren.


  Maak melding
 9. Ik had me voorgenomen om niet meer te reageren op dit forum vanwege de vele rasictische en negatieve uitlatingen. Reacties lees ik dan ook niet meer.

  Maar dit….dit is zo tragisch… Ik kan er met mijn hoofd niet bij… Onvoorstelbaar.
  Ontzettend veel sterkte voor de nabestaanden en zielenrust voor het slachtoffer.

  Ik hoop dat men respect kan tonen hier op inzake dit item.

  Wat de daders betreft…Moge de daders een gepaste straf krijgen…hier en nu en in het hiernamaals…

  Sarie tori😢


  Maak melding
 10. Dit brengt tranen in mijn ogen.
  Verdriet om een kind ik niet ken.
  Verdriet om de wereld waarin we leven.
  Een leven waar de jeugd met sex wordt gebombardeerd.
  Wie weet of er geen filmpjes van hun gruwelijke daad zijn gemaakt.

  En dan ben je 14, 16, 17. En al verantwoordelijk voor de dood van iemand.
  Doodslag.
  Alleen maar verliezers in deze zaak.
  Waarheen, waarheen?
  Ik weet het ook niet.


  Maak melding
 11. Ai opa zugtoe, oma ooktoe. Boi die jongens hebben zeker een grote laar, dat ze haar hebben doorboord. Wat velen niet weten, en dat is al sinds de jaren zeventig zo, dat na Herman Steinbergstraat en eigenlijk achterbuurten van AbraBrokie en Wi Konrteng het krioelt van kleine jongens van een jaar of drie, die vaker op de bermen naakt buitenspelen. Sommigen van ze hebben al een lange laar, laatstaan eenmaal puber. Het vreselijk dat die vriend haar dit heeft aangedaan, waarschijnlijk heeft ze vaker omgang met hem gehad. Wie weet wilde echter meer en ook een grotere dat doorboor alla darmen.


  Maak melding
 12. 13jaar n al n vriend???als ze zich niet bezig had gehouden te rotzooien mt jongens op deze jeugdige leeftyd dan was er niks gebeurd .in elk geval dit kan men noit goed praten te beestachtig.sterkte aan de fam


  Maak melding
 13. RIP aan het meisje.
  Het wordt steeds zieker in SU onder leiding van de crimineel bouterse. Zolang DiDiBri aan de macht is hoeft er ook geen verbetering verwacht te worden.


  Maak melding
 14. Ik wil kort en eerlijk zijn. Het gaat om een 13 jarige meisje of te wel een kind. Zij leeft niet meer. Dus de enige juiste straf is dat deze vier kinderen ook met hetzelfde lot wordt bezegeld. Dit is de meest rechtvaardige straf die je in een democratische staat moet toepassen. Anders ben je als staat niet meer geloofwaardig en is de democratie in gevaar. Voor degenen die het niet eens met mij zijn, zeg ik, het zou je kind moeten wezen en beoordeel dan vanuit die standpunt. Vaak blijkt in de praktijk, mensen dat met genade reageren zelf kinderloos zijn of zelf ook geweldadig zijn. Hebben totaal geen affiniteit met de leed van de slachtoffers. SORRY……………


  Maak melding
 15. @@@Pascal
  Je moet ze geen tijd geven om te overdenken. Na in vrijheidstelling gaan ze weer hetzelfde doen of zelfs nog gewelddiger worden. Het zit in hun genen.
  De beste oplossing is; opruimen die handel, is de maatschappij beter af.


  Maak melding
 16. @@@De ndp bespotter
  Je strooit zout op de wonden van de nabestaanden. Stel je eens voor dat het jouw kind was geweest. Hoe zou je dan reageren. Jouw reactie is zo bespottelijk dat je jezelf zo laag maakt net als de verkrachters. Mijn oprechte advies is, herstel je collum, maak kleur bekend en zeg; opruimen die handel.
  Het gaat hier om een meisje dat is dood gegaan wegens verkrachting. Hallo……..


  Maak melding
 17. @@@Jay
  Je hoeft geen verbetering te wachten van deze barbaarse regering, maar je kan wel in krachtige termen je gehoor geven. En zeker weten dat dat telt.
  Zeg gewoon openlijk; alle vier opruimen die handel. En neem van mij aan dat heel veel mensen achter jou zullen staan.


  Maak melding
 18. Oh dus nu is het de schuld van het 13 jarig meisje? Hoe gestoord zijn mensen in Suriname…de omgekeerde wereld. Die idioten horen haar met geen vinger aan te raken. Het zou je kind maar zijn. Castreren moeten ze die gasten zodat ze het nooit meer kunnen doen…hufters en monsters zijn het😠


  Maak melding
 19. Dit het gevolg van al dat soort laag tuig van rappers met hun gangsterlevensstijl en gierige types om hun heen; de jeugd wordt met hun vunzige liedje verpest; tijd dat deze rotzooi eens en voor altijd de oceaan in wordt geschoven; internet en celphones geven ook toegang tot van alles en nog wat en jeugdigen denken dan dat wil ik ook; triest verhaal hoor dit; pas nog een verkrachter vorige week bij een school; 1 ellende nu in su; moreel verval en criminele bendes het gaat elke dag van kwaad tot erger;


  Maak melding
 20. Wauw wauw wauw. Ik heb me gewaagd om sommige reacties te lezen en wat een verschrikkelijke reacties zeg. Sommige mensen moeten zich echt diep diep diep schamen. Alles wordt gebruikt om hun stronterij te uiten terwijl een meisje van 13 is misbruikt en overleden. Bijv hoe kan een 13 jarige een vriend hebben dus het is haar schuld??????????? Hoezo zou ze geen vriend mogen hebben?????????Wil dat dan zeggen dat ze al omgang zou hebben????? Zelfs etniciteit en vermeende laakbare opvoeding wordt aangehaald, echt ik ben trots op een Surinaamse te zijn, maar ik schaam mij iedere x diep voor de racistische en zeer domme onbeschofte en pijnlijke reacties die ik vaak lees. Buiten dat hoe verschrikkelijk moet het voor de nabestaanden zijn om dit te moeten lezen en dan ook haar foto erbij te plaatsen? Lief klein onschuldig meisje R.I.P. en aan de nabestaanden heel veel sterkte en liefde toegewenst.


  Maak melding
 21. Triest. R. I. P meisje. Vreemd dat het kind een dag na opname is komen te overlijden. Is er hier misschien iets meer aan de hand. Hopelijk kan een opductie klaarheid geven. Zulke jonge daders, gewoon weg bizar voor woorden.


  Maak melding
 22. @NATIONALIS,

  Ben je Ooit verkracht door een Indiër?
  Om ieder keer een bevolkingsgroep of etniciteit bij te betrekken.

  Schaam je diep. Dit soort gedrag ken geen bevolkingsgroep of etniciteit het komt overal voor.

  Dit is diep triest voor dat meisje dat ze op zo een manier van het leven is beroofd.
  Aan de nabestaanden veel sterkte toegewenst.


  Maak melding
 23. Mijn heeft het over :
  Verval van normen en waarde, welke…?

  Verder wat die de persoon heeft geschreven over: Oude Indiaas….., is een kwestie van begrijpend lezen!!!!

  Alle partijen zijn slachteroffers. En dat is overal waar men LOS VAN GOD leeft!.


  Maak melding
 24. Mi Gado. Ik wil niet reageren op de inhoudelijke kant van dit stuk. want ik vind het verschrikkelijk. Laat ik het heel plat zeggen: Ook al heb ik ruzie met mijn vriendin, ik zal haar nooit de hulp van mijn vrienden inroepen om haar doodt te nnnnn. Mijn vriendin is van mij en blijft van mij alleen. De vraag rijst wie het ergst gestraft moet worden: haar vriend of zijn helpers in deze.
  Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat die Hindoestaanse vrouwen ook gek zijn op kafftie mannen. waar zou dat aan liggen??? Je klinkt jaloers.


  Maak melding
 25. Juist precies daar begint ht verkeerd te gaan pubers die nu op zoektocht gaan nr de spannende wereld mt behulp vn hun android n ouders die hun kinderen op vry jeugdige leeftyd overlaten aan de maatschappy. En elke relatie gaat gepaard mt sex.alleen bejaarden vn boven d 70 jr wiln n vriedschap relatie zonder sex denk ik. Het zyn feiten die k aanhaal n probeer ouders hun aandacht te vestigen op dit vraagstuk.een ander problm is dat wanr ouders hun dochters mob wiln controleren veroorzaakt dat altyd n wrevel tusn hen uit onwil vn ht kind n door onmacht vn de ouders. Hoe hieraan n halt toe te roepen??? As gaarne uw antwoord hierop.


  Maak melding
 26. Er is een 13-jarig meisje zodanig verkracht door 2 jongens van 14 jaar, 1 van 16 jaar en 1 van 17 jaar, dat zij aan de gevolgen van deze brute verkrachting is overleden.
  Dat het meisje van creoolse/marron afkomst is doet verder totaal niet aan toe.
  Tot welke etniciteit de jeugdige verkrachters behoren, haal ik niet uit het bericht.
  De verkrachters worden alleen bij hun initialen benoemd. Mogelijk heeft dit te maken met hun leeftijd.

  Waarom Nationalis deze verkrachting het monsterlijk gedrag Indiaas gedrag noemt, gaat aan mij voorbij. Blijkbaar ontgaat het hem dat in Afrikaanse landen verkrachting ook aan de orde van de dag is. In Zuid-Afrika worden per dag meer verkrachtingen gepleegd dan in India, maar India draagt de naam het verkrachtingsland bij uitstek te zijn.
  Geen enkele verkrachting is goed te praten, niet op meisjes en ook niet op vrouwen van welke afkomst dan ook.

  Waarom john hindustaanse vrouwen die een relatie hebben met creolen moet aankaarten, gaat ook aan mij voorbij! Hij beweert ook nog dat Mi gado jaloers zou zijn.
  Aan deze diep trieste verkrachting op een 13-jarig meisje met de dood als gevolg hebben sommige reageerders weer een racistische draai aan gegeven.

  Ouders, broers en zussen gecondoleerd met het verlies van jullie dochter en zus.
  Veel sterkte met het verwerken van dit groot verdriet.

  Rust in vrede meisje. Dit had jou nooit mogen overkomen. Mag geen enkel meisje/vrouw overkomen.


  Maak melding
 27. @JK,

  Er valt aan wat Nationalis in zijn reactie van 2 juni 2019 at 0.07 uur heeft geschreven niets uit te leggen. Wisdom wil de reactie van Nationalis enkel goedpraten.
  Nationalis bedoelt wat hij letterlijk heeft geschreven, n.l. dat verkrachtingen alleen door indiērs worden gepleegd.


  Maak melding
 28. Tegen Neymar jr. is aangifte gedaan van verkrachting. Hij is geen indiēr.
  Of het waar is, zal natuurlijk eerst bewezen moeten worden en dat kan lang duren.
  In de zaak tegen de Portugese voetballer Ronaldo, geen indiër, ook beschuldigd van verkrachting, is nog steeds geen uitspraak gedaan.


  Maak melding
 29. @ Taurus en NDP Spotter;
  Ongeletterde sociaal gehandicapte klootzakken! Er staat “een vriend” niet “haar vriend”!
  Maar jouw negativiteit doet jou lezen wat je wilt lezen!
  Je zal als ouder of nabestaande de reacties maar lezen. Zo respectloos! Over moreel verval gesproken! Bleggghh!🤮


  Maak melding
 30. De moeder moeten ze voor 50 jaar opsluiten. Dit meishe ging vaker naar de buurtjongens voor sex. Ik denk dat ze liefde zocht. Die moeder mishandeld haar kinderen vreselijk en dat is ook gebeurt nadat het meisje bij de jongens is gegaan. ze mochten geen sex met dr hebben dat mag niet want ze is 13 jaar. Dat keur ik af. Maar ze is overleden aan mishandeling van haar moeder. De politie moet de zaak goed uitzoeken want is niet haar 1 ste kind dat ze heeft vermoord. R.I.P. meiske.


  Maak melding
 31. Dit kind heeft ernstige inwendige bloedingen opgelopen met de dood tot gevolg.Het is verschrikkelijk wat haar is overkomen. Dit is een zwaar misdrijf. Moord.
  Kind R.I.P.
  Fam sterkte.

  Deze jongens zullen het weer doen. Geen Opa Doelie. Een flink pakslaag geven in de brandende zon
  foto’s in de krant en voorgoed opsluiten. Jong geleerd is oud gedaan. Ze zijn een groot gevaar voor onze samenleving.


  Maak melding
 32. ik ben pas weer terug uit suriname en het is waarschijnlijk heel normaal daar… je kan nt eens met je vrouw naar de winkels gaan omdat er al over besexte jongens voor de ingangen staan die je vrouw gewoon zowat willen aanraken.

  je ziet kleine meisjes die in hun school uniform lopen en worden lastig gevallen door niet alleen kleine jongens maar ook grote jongens.

  ik krijg er wel een afkick van om naar suriname te gaan.

  vind het jammer dat het zo moet gaan in su.! HEEL JAMMER.


  Maak melding
 33. R. I. P. en heelveel sterkte aan de familie.
  Ik lees allerlei comments die ik nergens kan relativeren. Een verkrachting is f***ng criminele daad.
  Wendy geeft een tip aan de politie, de moeder eerst oppakken en dat is meer dan genoeg om te begrijpen wat er mogelijk is gebeurd. Wendy omschrijft verder de thuissituatie van dat kind. Want een verkrachting op een beestachtige manier en dan loopt dat kind naar huis. Onbegrijpelijk.


  Maak melding
 34. Zeer ernstig !

  R.I.P.

  Maar wat gebeurt er in onze Suriname ?

  Waar is het fatsoen gebleven ?

  Waar is het respect gebleven ?

  Waar is de veiligheid gebleven ?

  Suriname heeft nu ook een mentaliteitscrisis.

  Overvallen op scholen, verkrachting van kleine kinderen. Corruptie, criminaliteit, pedofilie.
  Is dit tegenwoordig de mentaliteit van Suriname ?

  Schande !

  Zijn er geen fatsoenlijke Surinamers meer in Suriname ?


  Maak melding
 35. Geeft deze daders een dodelijke spuit!! Zij horen niet in de maatschappij maar in de maatschappij van de hel!!

  Fam.leden, nabestaanden gecondoleerd!1 en maak werk van waardoor deze strontvliegen een dodelijke spuit krijgen!!


  Maak melding
 36. Als de politie klaar is mt hun onderzoek krijg he ht te horen. is dr 3 de kind dat is overleden en dit mens mushandeld hr kinderen en zelf de buren en familie zegten haar dat het miet ka. Ze vindt dat het haar kinderen zijn en dat ze mag. Opsluiten moeten ze met haar.
  Het komt naar buiten deze keer.


  Maak melding
 37. Jiyani, ik heb geen racistische draai aan deze torie gegeven, maar reageerde op de opmerking van mi Gado. En Yiyani: even misschien voor jou een pijnlijke anekdote. Ik weet niet van nu maar in het verleden waren de meeste chauffeurs op wilde bussen Hindoestanen in Suriname. Ik woonde in de buurt van het Latourproject en nam een lijn 7 naar huis. Tijdens de rit stapten mensen is en uit en ter hoogte van de Ramgolamweg ontdekte ik dat er slechts drie mensen in de bus zaten. Ik , de Hindoestaanse buschauffeur en een hele mooie zwarte meid van ongeveer 15 jaar. De chauffeur keek mij aan en aan de hand van zijn lichaamstaal begreep ik dat hij samen met mij het meisje wilde pakken. Ik schudde resoluut NEEN met mijn hoofd. De chauffeur reageerde met lichaamstaal, nou dan gaat het nit door. Volgens mij voelde die lieve dame nattigheid en werd steeds zenuwachtiger. Op gegeven moment gaf ze het stopsignaal, betaalde de chauffeur , keek boos naar mij en snelde weg. Haar boze blik heb ik alleen nooit begrepen. Wilde ze beschermd worden of wilde ze dat juist niet? Of kende ze de chauffeur persoonlijk, of had ze een ander verloop van deze busrit verwacht? Ga de geschiedenis maar na en je komt een heleboel verkrachtingen door buschauffeurs tegen en stoute dingen die deze heren hebben gedaan. Kijk ik vertel deze dingen liever niet, maar dan moet je mij niet uitlokken. En affaires over Hindoestaanse meisjes en zwarte jongens?. Daar kn ik je heel veel over vertellen. En denk niet dat ik racistisch ben omdat ik de waarheid vertel en man en paard moet noemen.


  Maak melding
 38. Times for Kranti 2 juni 2019 at 04:18
  @de ndp bespotter 2 juni 2019 at 00:33,
  jou commentaar is even sadistisch als de daders. Shame to you.

  Sadistisch of niet, alles heeft een oorzaak en gevolg. Niet zomaar hebben ze haar verkracht en wat er staat geschreven over die blakka boi’ s taan berucht om hun grote laar. Zoals een Weense prinsess haar titel inruilde voor de grote lange laar van haar sjamaan.

  Miss Opinion 2 juni 2019 at 11:38
  @ Taurus en NDP Spotter;
  Ongeletterde sociaal gehandicapte klootzakken! Er staat “een vriend” niet “haar vriend”!
  Maar jouw negativiteit doet jou lezen wat je wilt lezen!
  Je zal als ouder of nabestaande de reacties maar lezen. Zo respectloos! Over moreel verval gesproken! Bleggghh!🤮

  Respectoos of niet, viswijf, soort zoet soort om verkracht te worden, net vrouwen die zich halfnaakt kleding vaker slachtoffer worden van aanrandingen. Ze is niet aangerand, maar verkracht, dus ergens deed ze het gewillig, met het trieste gevolg. Die blakka boi’ s konden hun sexuele driften niet in toom houden. Zomaar wordt men niet verkracht, zijn er strubbelingen of verwondingen aangetroffen van mishandelingen? Nee dus ze heeft het zelfs zover laten komen dat een van hun haar heeft doorboord.

  Djakkie 2 juni 2019 at 03:02
  @@@De ndp bespotter
  Je strooit zout op de wonden van de nabestaanden. Stel je eens voor dat het jouw kind was geweest. Hoe zou je dan reageren. Jouw reactie is zo bespottelijk dat je jezelf zo laag maakt net als de verkrachters. Mijn oprechte advies is, herstel je collum, maak kleur bekend en zeg; opruimen die handel.
  Het gaat hier om een meisje dat is dood gegaan wegens verkrachting. Hallo

  Halloooooooo, geen aanranding, maar verkrachting. Waarschijnlijk zijn de ouders ook debet aan hetgeen is gebeurd. Als je weet wat er allemaal gebeurd in dit land, waar alleenstaande moeders hun tienerdochters laten hoereren zou je anders piepen. Het is schering en inslag geworden. Ma kuut, triest gevolg, maar niet zomaar, want ze liet zich overrompelen door die zgn vriend om deel te nemen aan een GANGBANG.


  Maak melding
 39. @Wendy,
  De artsen kunnen aangeven waaraan dat meisje is overleden. Heel triest als het waar is dat haar thuis situatie ook een hel was.
  Sommige kinderen treffen het niet in deze wereld.
  Maar misschien een taak voor de kinderbescherming om dit gezin onder de loep te nemen en eventuele broers en zussen in bescherming te nemen.
  Als het waar is tenminste!


  Maak melding
 40. Taurus 2 juni 2019 at 01:05
  13jaar n al n vriend???als ze zich niet bezig had gehouden te rotzooien mt jongens op deze jeugdige leeftyd dan was er niks gebeurd .in elk geval dit kan men noit goed praten te beestachtig.sterkte aan de fam

  Taurus, jij bent het voorbeeld van waarom mensen geen reacties willen lezen. Top mongool!!


  Maak melding
 41. IK zeg het vandaag 2 Juni dat dit zwaar gebeuren een grote staart kringt
  Omdat die 5 families met elkaar letterlijk en figuurlijk.gaan aan vechten.? Het leven wat die 4 honden. aan.die mevrouw hebben aan.gedaan hatie en wrok zit erin want dat kind komt niet meer terug . A hatie mie kreey echt wel.want als dat kind dr vader nu op treed a kier ding Mars baka gaat deze man de bak in . En wat mij hinderd . Politie bedekt die honden.hun gezicht waarom dan.?? Maar mie takie ze gaan hun straf krijgen en kei hard ook. Sterkte aan de familie .


  Maak melding
 42. ZULKE PUKKIES . ZE HOREN OP SCHOOL TE ZIJN . WEDERZIJDSE OUDERS IK HOOP DAT JULLIE EEN LES ZULLEN LEREN OMTRENT JE KIND . IK HB OOK KLEIN KIDS MAAR MIE E TANG TAKIE TOT DE DOOD OM.ZE BIJ TE LEREN IN.HT LEVEN OMTRENT GEVAAR .


  Maak melding
 43. Ten eerste : heel veel sterkte vanuit mijn kant toegewenst.
  Ik heb me wel laten vertellen dat dit meisje niet is overleden aan de groepsverkrachting, zoals je ook leest in het artikel, ze kon gewoon haar broer vertellen wat er precies was gebeurt. Het verhaal gaat de ronden dat een familielid ( moeder) het meisje verschrikkelijk had afgetakkeld en toen het kind niet meer bewoog hebben ze haar naar AZ gebracht.


  Maak melding
 44. Ik hoop dat dit jong meisje. ondanks iets verschrikkelijks haar is overkomen een mooie begrafenis krijgt. Hoop dat de moeder een begrafenisverzekering heeft afgesloten voor zichzelf en haar kroost.
  Moge haar jonge ziel rust vinden. Wat leven wij in een wrede wereld. Je bent nergens je leven zeker.
  Oeng loekoe boeng sang wie e doe.


  Maak melding
 45. Miss opinion n Carl jullie vatten ht verkeerd op hoor myn reactie kan je beschouwen als n eyeopener nr bepaalde ouders toe. Wy weten toch alml wat er gebeurt mt die smartphones.kinderen zyn nu meer bezig mt porno dan aandacht vr school n huiswerk.maar afyn k laat ht hierby want jullie wiln de waarheid niet aanhoren mr vergeet niet er is altyd n oorzaaak n gevolg vr alles wat er op de wereld gebeurt.


  Maak melding
 46. K hb aln mr n fragment aangehaald vn de verloederde social maatschaplyk leven in sur vn nu.overal moreel verval normen n waarden wordt nietmr in acht genomen.


  Maak melding
 47. John, de reden dat ik niet reageerde op jou reactie heeft te maken dat er een verkrachting en een dode is gevallen van een 13 jarige. Hier hoor j even bij stil te staan. Je hebt totaal niet begrepen wat ik geschreven heb en probeer uit te leggen.. Er zitten andere zaken in jou hoofd. Jou laatste commentaar slaat ook nergens op.
  Dat de chauffeur naar jou keek en jij aan verkrachting dacht geeft meer jou gedachten gang aan dan die vd chauff. En dat je verhaaltjes kan vertellen over hind.meisjes als j wilt kan ik je film appjes sturen van creoolse meisjes. Dan kan je zelf je eigen verhaal bij verzinnen. Maar hier ging het niet om. Kijk wat je met j reactie veroorzaakt. Een kind van su is verkracht en vermoord dat mag niet nu niet en nooit.
  Sta daar ff bij stil. Het gaat j goed. Broeder.


  Maak melding
 48. Mi gado .Raar. Ik zocht naar de oorspronkelijke posting van jouw. Reden: kennelijk ben je vergeten wat je in eerste instantie had geschreven. maar jouw posting is verdwenen. Dus kan ik niet meer reageren.


  Maak melding
 49. Beste mensen jullie moeten stoppen met voor- oordelen. Misschien dat die jonge dame niet seksueel actief was en al was dat wel het geval was, wij waren er niet bij. Misschien dat ze wel hoed gebekt was en die stront-zakken haar hebben verkracht en vermoord. Mensen dimmen met vooroordelen/ gissen. Dat kind is er niet meer, laten wij treuren en meeleven en bidden dat zulke gruwelijke gevallen geen énkel kind dit overkomt in de toekomst. Heb een hart, steek de familie een hart onder de riem. Ik ben zelf mieder en grootmoeder. Ik zou die hele groep 1 voor 1 afslachten want dat verdienen ze. Ipv naar school gaan om een volwaardig mens te worden in de maatschappij. De jeugd is ontspoort en dat miet stoppen. Kinderen mieten zich als kinderen gedragen en de jongens die dit soort praktijken willen doorzetten moeten de gevangenis in. De grote jongens in de gevangenis moeten ze ook flink terug pakken. Dat zal voor hun een wake up call zijn om met hun poten van de meisjes afblijven. Dat is dan ondervinding. Wat dat kind wel of niet deed dannog verdiende niet om zo gruwelijk aan haar einde te komen. Ik als moeder zou ze 1 voor 1 afslachten.


  Maak melding
 50. Waarschijnlijk interne bloeding.De chirurgen hebben het gemist. Moeilijke plek.Mischien meer fotoos maken. En er was geen geld of zo. Door de jeugd strafprocess met de criminelen.


  Maak melding
 51. Mijn gedachten gaan,hierbij in het bijzonder uit naar de slachtoffers, hun familie en vrienden. Van verkeersslachtoffers, inbraak, overval, verkrachting, andere leed en in het algemeen naar de regering die steeds faald.

  Woorden schieten mij tekort om mijn medeleven te uiten met de slachtoffers en hun familie.

  Ik kan het mis hebben” alle Nederlandse ontwikkelingshulp in Suriname is mislukt”,
  Ik ben nog geen Surinamer tegen gekomen die niet het volgende twee woorden heeft gebruikt “Hollandse bemoeizucht” . Nadat ik naar klaagverhalen heb geluisterd, proefde ik duidelijk dat ze duiden op de mogelijke aanwezigheid van een knagend schuldbesef over een niet al te succesvolle dekolonisatie.

  Ik ben nog geen Surinamer tegen gekomen, die mij èèn gebouw heeft kunnen laten zien, welke met ontwikkelingshulp is neer gezet.

  Suriname is in 1975 afgestoten uit de koningkrijk. Dom gehouden Surinamers, vinden dat Nederland veel meer had moeten doen( Goede regelgeving, wetten en meer sluitende maatregelen). Vòòr de onafhankelijkheid was het misschien niet beter, maar goed, is mijn mening en ervaring.

  De hebzuchten, kregen toen het presenteerblaadje met inhoud van Nederland en zagen het als hun geluk.
  Zei waren diegenen, die eisen moesten stellen, die moesten projecten laten zien die door Nederland gefundeerd moest worden. ( we weten allemaal wat Suriname mist )

  Velen zagen het in, dat het land te vroeg werd afgestoten door Nederland, te makkelijk en met weining is Suriname akkoord gegaan.
  Zij die inzagen dat de vernietiging van Suriname naderde, kozen voor een veilig en goed leven buiten Suriname.

  Veel meer dan het verleden intereseerde hen de toekomst, want daarin waren zij van plan te leven.
  Mede door hun, heeft veel families, vrienden, buren en instellingen het redelijk gehad in Suriname.

  Nu heerst er een grote wanorde in het land. De regering, heeft het volk zover gekregen dat ze met de vinger wijzen naar Nederland en niet in staat zijn om logies na te denken.
  Surinamers die in Nederland verblijven, worden regelmatig voor landverraders uitgemaakt. Ik noem ze landverlaters.
  Anno 2019 willen veel mensen het land verlaten, want het land heeft niets meer te bieden dan een waardeloze bestaan.

  Het is een stuurloos land geworden.
  Velen zullen dat niet toegeven en blijven als profiteur of makke lammetjes het regeringsbeleid ondersteunen. Het is geen landverraad om op zoek te gaan naar een beter bestaan voor jezelf en je kinderen. Zolang er geen zekerheid, vertouwen, vrede en veiligheid bestaat zullen er mensen zijn die zullen proberen in een ander land een beter bestaan op te bouwen.
  “Onderschat nooit andermans pijn, morgen kan het de uwe zijn”.

  Ik denk dat het mogelijk is bruggen te slaan en de band tussen Nederland en Suriname nieuw leven inblazen. Goede communicatie is essentieel en beide landen kunnen, op geheel nieuwe voet, veel voor elkaar betekenen. Juist in deze tijden is vriendschap onmisbaar. Een open houding begint met het besef dat niet eenieder bestempeld hoeft te worden als zijnde “vijand”.

  “De regering in Suriname, is in staat bruggen te bouwen, waar geen rivier is”.

  Als een Surinamer, deel wil nemen aan het verkeer, rijdt hij/ zij alsof de weg van haar/ hem is, inplaats van ” dat de auto van haar/ hem is.

  Groeten van mij, en ik wens iedereen heel veel gezondheid, vrede en zalige nachtrust.

  Nog even dan gaat Suriname naar de stembus.


  Maak melding
 52. Allereerst wil ik de familie condoleren en sterkte wensen met dit vreselijk gebeuren. Ik denk dat dit soort gasten gecasteerd moeten worden. Na de castratie dan als volwassen berechten. Ik hoop dat de regering inziet welke zieke geesten ook in Suriname rondlopen. Want in elk land heb je deze gestoorde geesten. Laten wij dit probleem onder ogen zien, en ook deze mensen helpen dat er niet nog meer slachtoffers vallen.


  Maak melding
 53. Levenslang opsluiten vieze idioten een mooi mens jeugdig 13 jaar dit aandoen dit is bewust gepland ..de verkrachters/moordenaars alle 4 injectie/spuitje geven dat alle hormonen in hun lichaam stil liggen alleen oud brood en water geven geen bezoek alleen kleding in ontvangst nemen .
  Als deze monsters ooit vrijkomen blijft het beest in ze zitten de kans dat ze anderen wederom zullen verkrachten is heel groot daarom LEVENSLANG en vooral niet bij elkaar in de gevangenis in andere landen zouden ze uit elkaar getrokken worden of onthoofd worden


  Maak melding
 54. Wat een wijsneuzen sommige reacties wat heeft Bouterse hiermee te maken??? Kan hij op afstand ziekelijke geesten monsters besturen om geen aanrandingen te plegen?
  Hou toch op met dat wijzen steeds naar Bouterse dit heeft NIETS met hem te maken …dit bekladden is net zo laf als wat de verkrachters hebben gedaan


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES