vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken automobilist rijdt Chinese winkel in Suriname binnen?

Dronken automobilist rijdt Chinese winkel in Suriname binnen?

-

Does Travel & Cadushi Tours

Onofficieel: Volgens de Surinaamse Facebook pagina ActionNieuws Suriname zou ‘een bezopen, agressieve man’ vandaag een Chinese winkel met zijn auto zijn binnengereden. Winkel Cheung, gelegen aan de Nieuwweer Gevondenweg zou flinke schade hebben opgelopen.

“Met geluk geen gewonden gevallen ondanks de bestuurder niet fatsoenlijk op zijn benen kon staan” aldus het Facebook platform, dat ook drie foto’s plaatste. Op deze foto’s is inderdaad te zien dat en personenauto een winkel is binnen gereden.

Het bericht is nog bevestigd door de politie, dus later meer.

UPDATE: de man was niet onder invloed van alcohol. Hij zou per ongeluk het gaspedaal hebben ingetrapt in plaats van het rempedaal. Hierdoor vloog hij met een vaart door de voorpui en belandde meters in de winkel.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

16 REACTIES
 1. Met zwalkende benen gas geven. Bosje brug rest nog om overheen te rijden. Het is heel erg gesteld hoe sommige mensen bezig zijn een eind aan hun leven en die van anderen te maken. Glaasje op laat je rijden. Deze idioten, rijbewijs invorderen en achter slot en grendel plaatsen. Ze zijn levens moe, niet verwonderlijk met de situatie in ons land. Ze zuipen zich nog dood.


  Maak melding

 2. Ze kopen en zuipen net voor de chineze winkels. Daar moet hij met zn dronken kop naar binnen rijden. Niet mijn huis in of een onschuldige verwonden.


  Maak melding

 3. Nou jah….waarom uitstappen als je gewoon kan doorrijden?😂
  Drive-in inkopen doen😁
  Gelukkig dat er geen gewonden zijn. En de stomme bestuurder alle kosten laten betalen.


  Maak melding

 4. Door onder invloed van alcohol en drugs te handelen wordt het risico op ongevallen louter vergroot.

  Ik vraag me af hoe rijk ik geworden zou zijn als ik voor elke bestuurder onder invloed van drugs en/of alcohol 1USD had gekregen in de afgelopen 5 jaar.


  Maak melding

 5. Als al die brokkenmakers veroordeeld worden om iets voor de samenleving terug te doen bijvoorbeeld petflessen langs de goten en straten opruimen, met een knalrode vest met het opschrift ” ik rij onder invloed” dan zou men bewuster worden van de gevaren die deze maloten in het verkeer veroorzaken. Suriname is apatisch, het volk is radeloos gemaakt door de paarse buidelratten.


  Maak melding

 6. Hmm it appears like your blog ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any tips for first-time blog writers? I’d definitely appreciate it.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES