donderdag, juni 13, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAuto boort zich door brugleuning en belandt in trens

Auto boort zich door brugleuning en belandt in trens

-

Does Travel - naar Suriname

Zojuist binnengekomen op de redactie; een auto is van een brug afgereden in Suriname. Dit zou gebeurt zijn aan de Tout Lui Faut Kanaalweg. De auto boorde zich door de houten brugleuning en kwam in het water terecht. Het is nog niet bekend hoe het ongeluk heeft kunnen plaats vinden. Iemand zal wel weer ‘de controle over het stuur verloren hebben’…

UPDATE: volgens een verslaggever ter plekke reed de automobilist met zijn voertuig over de brug, toen de auto naar links begon te trekken. De automobilist had geen controle meer over de auto en reed tegen de brugleuning aan, die vervolgens brak.

Het voertuig belandde niet helemaal in het water, doordat het nog steunde op de leuning van de brug.

Auto rijdt van houten brug af in Suriname en belandt in water
Foto: Harold Mandoeng/Facebook

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. Tout lui faut kanaal djoembie hebben bestuurdertje gelokt. Regentijd zij krijgen meer krachten dan mensen lokken om te spelen en zwemmen in water.


  Maak melding
 2. Sommige wegen lenen zich niet voor ryden harder dan 40 km per uur en dat hoefd niet verplicht te zyn maar als chaufeur kan je dat inschatten


  Maak melding
 3. Het krioelt hierin ons land van de brokken piloten. Het is of de trens, lantaarnpalen,schuttingen, bomen, andere voertuigen,winkelpanden, alcohol,drugs, noem maar op. Hebben zij wel een geldig rijbewijs of hebben zij die gekocht?? Kennen zij de verkeersregels wel of nemen zij een gok. Hun auto’s zullen wel geen kilometerteller hebben of het is defect. Kan ook zijn dat zij een beperkt gezichtsvermogen hebben, Dan wordt het tijd voor een bril. Het is elke dag weer raak hier.


  Maak melding
 4. WAT EEN NIEUWS, WEER ZO EEN SMEUIG NIEUWS ZO NET VOOR HET WEEKEND. LB LEKKER BELANGRIJK. HIER IN SU MOET JE ECHT OP JE HOEDE ZIJN, JE MOET 10 KEER NADENKEN ALS JE DE STRAAT OP WIL GAAN WANT JE WEET NIET OF JE WEER THUIS AANKOMT WANT ZOMAAR YU KAN DÉDÉ, WANG OTO KAN NAKI YU PANGJA….👏👏👏


  Maak melding
 5. Ik blijf het zeggen, dit is een kwestie van een mentaliteit dat zeer verrot is. Men houdt geen rekening meer met elkaar. Het zijn allen verworden asociale egoïsten in het verkeer. De politie zal om te beginnen harder moeten optreden tegen dit gespuis die de verkeersregels en de veiligheid aan hun laars lappen. Wettelijke regelgeving en afhankelijk van de ernst van de overtreding, zal daarbij toegepast moeten worden, door intrekking van het rijbewijs, het opleggen van flinke boetes en de mogelijk bezien om het voertuig in beslag te nemen. De overheid doet er alvast goed aan om een registratie /puntensysteem in te voeren voor alle en/of ernstige overtredingen. De autorijder/ bestuurder zal zich hopelijk ervan moeten gewisse, wat hem tegen de achtergrond van zijn asociaal rijgedrag dan te wachten staat.


  Maak melding
 6. Wel, je ziet dagelijks die grappenmakers o de weg.en ze leren het nooit af.en wanneer de verzekerings maatschappijen de premies gaan verhogen omdat zij meer uitkeren omdat er teveel clowns op de weg zijn die als een idioot rijden gaan ze straks weer mekkeren.


  Maak melding
 7. in s m e hoef je,, voor uit achter uit te rijden ,, op twee meter afstand en je hebt je groot rijbewijs gehaald.
  verder hoef je niks te doen..
  allemaal broke chauffeurs..


  Maak melding
 8. Mensen, jullie hebben niet hard gebeden met Hemelvaart. De opgeroepen kwade bosgeesten in Suriname zijn nog actief. De Paus zal een speciale commissie moeten sturen om hier onderzoek naar te doen. Het is nu wel duidelijk dat de bestuurders tijdelijk overgenomen worden door deze kwade bosgeesten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES