vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVernieling aangericht op school in Suriname

Vernieling aangericht op school in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Via diverse kanalen op social media wordt vandaag deze foto verspreid waarin te zien zou zijn dat er vernielingen zijn aangericht op de St. Petrusschool lagere school te Paramaribo Noord. Het verhaal gaat dat er vanochtend getracht is om in te breken op die school in Suriname. Ook zou er een poging tot brandstichting zijn geweest. Waterkant ging op onderzoek uit:

Het onderhoofd van de school, mevrouw Eunice Hausil, meldde aan onze redactie dat de poging tot inbraak en brandstichting rond 06.00u in de ochtend is ontdekt door de wachter. Er zouden shutters kapot zijn geslagen. De politie werd daarna meteen gewaarschuwd.

De forensische politie die onderzoek ter plekke deed kwam tot de conclusie dat er behalve een potje met mintsnoepjes, niets is gestolen. Bij de brandstichting die daarna volgde zijn er boeken gebruikt om het vuur aan te steken. Deze boeken zijn niet van de school aldus de politie.

Ondertussen heeft het ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur (OWC) vanaf vandaag gewapende beveiliging toegezegd aan de scholen in Latour. Dit als maatregel na de verschillende incidenten van overvallen op diverse scholen.

Lees ook:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Roven, beroven, branstichten netjes allemaal. Jammer dat de dagoes van paars hier niks mee kunnen. Te druk om zelf nyang te maken. De naam van de lijder van paars en zijn partij moet uit de surinaamse geschiedschrijving aangemerkt worden als de dark pages. Niet goed voor niets.


  Maak melding
 2. Indien deze de gepakt worden schade laten betalen, ik weet het van een kale kip kan je niet plukken. Laat zijn / haar bloedverwanten maar voor de schade opdraaien dan zullen ze misschien tot bezinning komen. Deze soort beesten horen in kooi te leven en dagelijks drogeren en martelen tot ze bejaard worden, saka saka dagu beest. Sorry : zelfs een hond heeft meer hersens dan deze soort beesten, laat dat gezegd worden !!

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 3. Zo had die Moordenaar ooit ook heel veel vernielingen aangericht toen om aan de macht komen.(Vakbondsgebouw,Radiostations,Politiebureau en daarna de 15 helden gedood)nu weet deze gast niets ervan zogenaamd.Surinamers worden jullie eens klaar wakker of zijn jullie primitief.


  Maak melding
 4. SOMMIGE MENSEN HEBBEN SLECHTE JEUGD GEHAD, VERKEERDE KLEUR KINDER FIETS, OF ZELFS HELEMAAL GEEN FIEKS, DUS WAAR KLETSEN JULLIE OVER. NOG 5 AI KONG NOH


  Maak melding
 5. Laf om kinderen de meest esentiele recht te saboteren, volk van Suriname uitvechten oke maar niet over de rug van schoolkinderen. wat een goedtkoop manier om je te uiten,of hebben deze lui geen ballen.
  ik vindt dit afkeuringwaardig en beneden alle norm van fatsoen AF blyven van SCHOLEN AUB


  Maak melding
 6. Het kan ook werk zijn van zwervende junkies/ daklozen. Deze zijn tot alles in staat, onvoorspelbaar en agressief gedrag.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES