Unleaded bij GOw2 met 22 cent omlaag

4
Gow2

De prijs van een liter ongelode benzine is sinds woensdag 29 mei bij oliemaatschappij GOw2 met 22 cent naar beneden. De nieuwe pompprijs bij deze oliemaatschappij is vastgesteld op SRD 6,77 voor een liter. Tot dinsdagavond 00:00 uur moest nog SRD 6,99 worden neergeteld. Voor een liter diesel is de prijs ongewijzigd en bedraagt nog steeds SRD 6,20.

Bij de pompen van de oliemaatschappijen Shell, SOL en R.B. Enterprises is de prijs van unleaded sinds dinsdagochtend aangepast. Bij deze oliemaatschappijen kost een liter ongelode benzine SRD 6,80. Voor een liter diesel wordt de prijs van SRD 6,23 gehanteerd.

Het verschil tussen GOw2 en de overige maatschappijen voor een liter unleaded als diesel bedraagt 3 cent.

4 REACTIES

 1. Wat fijn voor de klanten van GOW2. 22 cts voor een liter. Dat will niet zeggen dat de economie better is geworden. De ndp will meet lenen en de gelden van bank klanten gebruiken om schulden af te betalen.


  Maak melding

 2. Dus allen massaal bij go2 gaan tanken!! goede zaak! Go2 mi2 sa tank na yu!!! ik heb 1tje net om de hoek!! 2 minuten rijden ben ik er al!! YU SAB MI!!!


  Maak melding

 3. Da’s goed nieuws toch dat de brandstofprijs verlaagd is?
  Hier bedraagt de brandstofprijs gemiddeld 1,75 euro voor euroloodvrije benzine en het schommelt nogal maar het blijft hangen rond de anderhalve euro.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.