dinsdag, februari 20, 2024
HomeFotoMan aangehouden voor overval school en verkrachting scholiere te Latour

Man aangehouden voor overval school en verkrachting scholiere te Latour

-

Does Travel & Cadushi Tours

De politie in Suriname heeft de 23-jarige Glenn H. aangehouden voor verkrachting en diefstal doormiddel van geweldpleging. Hij wordt ervan verdacht op maandag 27 mei, in de vroege morgen, eerst een 16-jarige scholiere onder bedreiging met een vuistvuurwapen te hebben verkracht achterop een erf. Ook is hij degene die daarna leerkrachten op de Hockeyschool heeft beroofd van hun zaktelefoons. Hij deed dat met een speelgoed wapen.

De scholiere was vroeg in de buurt van haar school afgezet. Terwijl zij naar school liep kwam zij Glenn op haar weg tegen die haar onder bedreiging met een vuist vuurwapen een erf opbracht om zijn laakbare handeling te plegen. Nadat hij zich had vergrepen aan het meisje ging Glenn naar de Hockeyschool, alwaar hij twee van de vier op de school aangetroffen leerkrachten beroofde van hun mobiele telefoontoestellen. Daarbij werden de leerkrachten ook bedreigd met het wapen.

Na goed en gedegen speurwerk van de Surinaamse politie kwam Glenn, H. als verdachte in beeld. Hij werd opgespoord en aangehouden op zijn woonadres te Commewijne. Glenn werd aan de tand gevoeld en gaf toe, dat hij de scholiere verkracht had en dat hij ook de persoon was die de leerkrachten beroofd had van hun zaktelefoons.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

18 REACTIES
 1. Vastmaken aan de schandpaal en dat meisje een vrije uur geven om helemaal los te gaan tegen hem, gewoon zijn ballen kapot schoppen en zijn slurf eraf hakken!


  Maak melding
 2. De rechter zal deze wegens zijn 1e keer een schappelijke straf geven met aftrek vd tijd in voorarrest zodat hij voor kerst weer met zijn jong gezin kan zijn.

  Zo iets verwacht ik.


  Maak melding
 3. Hij komt helemaal uit Commewijne om mensen van Latour een slechte naam te geven. Je zou denken iemand van de buurt. Mooi niet.
  Geef hem aan een paar mensen van Latour die wel weten wat ze met hem moeten voordat hij de bak in gaat


  Maak melding
 4. Dat gebeurt wel vaker hoor dat misdadigers naar een andere regio gaan om daar hun keet uit te halen en weer terugkeren naar hun home town. Daardoor denken ze dat de pakkans kleiner wordt, maar daar kunnen ze zich wel eens in vergissen.


  Maak melding
 5. Tja ,criminelen worden niet zwaar gestraft in Suriname vandaar dat ze de boel weer terroriseren zodra ze los gelaten worden.
  Voor hun is santo boma net een soort gasthuis met vrij eten en drinken.

  .


  Maak melding
 6. Dit soort misdrijven is al reeds vele jaren geleden door een vooraanstaand politicus ter sprake gebracht. Uit de binnenlanden zullen ze naar de hoofdstad en RIO komen om te moorden en te verkrachten en te plunderen. Deze politicus werd door zijn collega en de goegemeente voor racist uitgemaakt! De misdrijven en de verharde criminaliteit in ogenschouw nemend kan ik niets anders concluderen dan die politicus het bij het rechte eind had. Alleen hebben velen een te kort lontje en beginnen direct het mantra woord racisme in de mond te nemen.


  Maak melding
 7. De rechter zal wel zeggen hij moest ook zijn kwakkie kwijt. Zo maakt hij ook zijn eigen weg vrij.

  Voor mijn part mogen ze hem castreren en einde oefening. Hoeven vrouwen in ieder geval niet bang te zijn voor hem.


  Maak melding
 8. Is maar te hopen dat deze Glenn geen ziektes heeft overgedragen aan zijn slachtoffer.

  Speelgoedwapens zijn bij bijna elke grote supermarkt te koop, van een afstand is het moeilijk van een echte te onderscheiden tegenwoordig.
  Op facebook worden ook luchtdrukpistolen (nauwelijks van echt te onderscheiden vooral in paniek situatie) en tasers aangeboden door particulieren en winkeliers. Iedereen kan in principe deze spullen aanschaffen.


  Maak melding
 9. Totaal moreel verval. Wat wil je nog meer met zo een paars leiderschap in het land. Totaal van god los. Geen voorbeeldfiguren. Geen principes. Geen respect voor levens en andermans goed. En deze criminelen gewoon in de fik steken en voor de ratten laten achter de centrale markt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES