Flinke schade bij aanrijding in Suriname tussen busje en personenauto

7
Flinke schade bij aanrijding in Suriname tussen busje en personenauto

Bij een aanrijding vanavond iets na middernacht aan de Nieuwe Charlesburgweg hebben twee voertuigen flinke schade opgelopen. Het ongeval vond plaats tussen een Noah busje en een personenwagen. Volgens de eerste berichten raakte de bestuurder van de personenwagen gewond en moest afgevoerd worden voor medische behandeling.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is op dit moment niet duidelijk. Het Korps Politie Suriname heeft de zaak in onderzoek maar nog geen officieel bericht naar buiten gebracht. Later meer.

7 REACTIES

 1. Als beide bestuurder wist ( weten ) dan zou er geen aanrijding plaats vinden, lees wat er in het berichtgeving staat. ( hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onduidelijk. ) En dit leest men ook vaak later meer, maar daarna hoor of leest men niks omdat het niet meer gepubliceerd wordt.
  Ik beschouw het als de macht over het stuur verloren, want dat in Su normaal omdat het stuurwiel een diameter hebben van 2 meter !!!!!

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 2. jammer dat de bestuurders afgevoerd moest worden voor medische behandeling. Net daarlangs en vlakbij heb je de kanaal aan de ringweg!! Daarin hadden zij hen moeten dumpen!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.