zondag, juni 23, 2024
HomeFotoCoke, wapens en geld in beslag genomen bij arrestatie drugsverdachten

Coke, wapens en geld in beslag genomen bij arrestatie drugsverdachten

-

Does Travel - naar Suriname

Iets meer dan zes kilogram cocaïne, een vuurwapen, wapenonderdelen, munitie en een groot geldbedrag in Euro’s en Amerikaanse dollar heeft de Surinaamse politie gisteren in beslag genomen. Dat gebeurde bij een inval waarbij op het adres de 33-jarige Georgen S. en de 37-jarige Bien J. werden aangehouden.

Volgens uitgewerkte informatie van de Inlichtingen Dienst van de Politie en het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) in Suriname moest op het adres in kwestie illegale drugs zijn. Verder was bekend dat de verdachten gewapend waren. De Narcotica Brigade viel daarna in met ondersteuning van het Arrestatie Team (A.T.).

Bien en Georgen zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De drug, het vuurwapen, de vuurwapenonderdelen en het geld zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. Deze zaak is in onderzoek bij de Narcotica Brigade.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Het zijn zeker middelbare opgeleide drugscriminlen afgestudeerd van de nationale drugs partijschool. Ook in het Lager onderwijs., Mulo zijn er leerlingen in opleiding op de ndp school. Het wemelt echter van dit soort drugsdealers in het gehele land. De afgestudeerde Hbo drugsopgeleide criminelen hebben vaste posities in de handel van duistere en corrupte zaken van de ndp, De academisch drugsgeschoolden zijn de paars stinkende rijke corrupte adviseurs binnen de ndp drugsschool en de Prof. mr. dr. in de drugshandel, gang en wandel, niemand minder dan ddb. Zoon Dinoka is ook Bachelor afgestudeerd in de drugshandel van de ndp school. Echter zijn vele oerdomme dwaze debiele idiote ndp paria’ s nog kleuters in de nationale Drugs partijschool. Om Prof.Mr.Dr, in de drugskunde en hadel te worden moet men ddb overtreffen, zelfs zoon no mang doro a nieveau disi.


  Maak melding
 2. Desi Desi Wat heb je ons land aangedaan dit zijn allemaal leerlingen en na volgelingen van jouw activiteiten in swietie Sranang. Hou alstublief op en ga met pensioen dan zal iedereen zien dat het goed komt met ons geliefd land


  Maak melding
 3. Ik denk aan om Alcatraz op het duivelse eiland weer te heropenen , want de gevangenissen in Suriname zijn bomvol van deze NDP criminelen . Een maal in Alcatraz gewoon de hitler methodiek toepassen nl: VERGASSEN die bende !!! Dank u wel .


  Maak melding
 4. Nu in Nederland de Hells Angels verboden is zal het mij niet verbazen als er een uitvlucht naar Suriname plaatsvindt. In Suriname zijn diverse criminele motorbendes aanwezig en hun aantallen zullen alleen maar toenemen. Waarom ? Omdat Suriname een verschrikkelijke zwakke regering heeft met aan het hoofd een drugsbaron die het in zijn broek doet voor de criminelen.


  Maak melding
 5. Is soms drugs benden voor GELD AFTER PAY BETALEN met zoveel geld innen
  Wij regel jullie zaak en achter betalen ,anders je geld of je leven
  Wie zijn dat ?politie drugs criminelen of burger in een nette pak


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES