dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOpnieuw gewapende overval op school te Latour?

Opnieuw gewapende overval op school te Latour?

-

Does Travel - naar Suriname

Na een overval gisteren op de VOJ-Hockey Mulo school te Latour, zou vandaag weer een gewapende beroving plaats hebben gevonden op een school in die buurt. Vanmorgen was het raak op de St. Cecilia-school aan de Ramgoelamweg, schrijft de Surinaamse krant De Ware Tijd. Volgens de krant zijn gewapende rovers het erf van deze voj-school opgegaan en hebben leerkrachten en leerlingen onder schot gehouden. Ze zijn ervandoor gegaan met hun bezittingen.

Gisteren was het raak op de VOJ Hockey aan de Hockeystraat te Ramgoelamweg. Een woordvoerder van de politie in Suriname vertelde aan Waterkant dat daar vier leerkrachten onder schot gehouden werden door een rover. Van de vier werden twee beroofd van hun mobiele telefoon, waarna de dader de benen nam. De politie benadrukt dat er gisteren geen leerlingen zijn beroofd.

De krant meldt dat leerkrachten en leerlingen van scholen in deze wijk al enige tijd geteisterd worden door gewelddadige berovingen. Daarbij worden persoonlijke spullen onder bedreiging meegenomen. Vorige week hebben rovers HPG Latour aan de Sapakarastraat aangedaan. In april moest OS Hockey het ontgelden.

UPDATE: Politiewoordvoerder Humphrey Naarden ontkent dat er sprake is geweest van een beroving op de St. Caeciliaschool.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

23 REACTIES
 1. Loopjongens van Bouterse! Ze zijn het zat dat Bouta Mocro Maffia meer privileges geeft.

  Echte badboy gangsters die Creolen man….不不不不不 Dem mang kier wan schep en lolly fu dem ching.


  Maak melding
 2. Dit is toch te gek, what’s next kleuterschool en kinderopvang overvallen? Echt een stelletje terroriserende bakroes…


  Maak melding
 3. Een stem op NDP betekent of een dode iin het verkeer, een verkrachting, een beroving, een schietpartij, een mishandeling of een drugstransport. Stem op NDP en help je land, volk en jezelf naar de klote.


  Maak melding
 4. Naarmate de verkiezingsdag dichterbij komt, gaat de criminele tak binnen de ndp zorgen voor allerlei duistere scenario’s. Heel veel ndper’ s zullen ook het slachtoffer worden van de meedogenloze en gewetenloze lafhartige ndp gangsters. Het zal erger worden en er zullen nog meer slachtoffers vallen. De daders zijn 1000% ndper’ s of aboper’ s, misdadig bezeten dwaze aanhangers van twee bij verstekveroordeelde drugscriminelen die samen met hun geldzuchtige adviseurs, verantwoordelijk zijn aan de steeds stijgende misdaad. Alleen oerdomme dwaze debiele idiote delinquenten hebben baat bij een derde vijf voor didibri; s schijt en pis.


  Maak melding
 5. Nieuw fenomeen van de lummels….
  Berovingen op scholen.
  Straks worden ook verplegers (sters) in ziekenhuizen beroofd.
  Dit is vreselijk. Wat doet de min vn juspol en de kc???


  Maak melding
 6. Ik ben erg tevreden met jullie ,Ga zo door heren de rovers.
  Neks No Fout Nog 5 ( VIJF ) JAREN ERBIJ. NDP voor Altijd.
  Nu scholen ,straks openlijk overdag in woningen.


  Maak melding
 7. “President van Suriname doet verhaal als levende legende in museum”

  Sinds hij in de kazerne zijn verhaal heeft gedaan is het schering en inslag.
  Heeft hij daar soms een verkeerde verhaal voorgelezen?


  Maak melding
 8. Wat een trauma moeten de leerkrachten en leerlingen aan deze brute overvallen hebben overgehouden. Blijkbaar ging het de rovers alleen maar om materieel gewin en zijn gelukkig geen schoten gelost. Gezien dat het al de tweede overval op een school is ga ik ervan uit dat sprake is van een bende. Ik sluit niet uit dat de rovers uit het buitenland ( Brazili禱 ? ) afkomstig zijn.


  Maak melding
 9. Dit is geen mannen werk maar schaamteloze jongens uit de buurt die te lui zyn om tegaan werken, die andere mensen hun laten vloeken voor hun daden ,wat jammer


  Maak melding
 10. Ik vraag me af wanneer deze M..P de kleuter peuter en de creche gaan beroven, daar hebben ze geen wapens maar lollie織s nodig, om de kleintjes zoet te houden !!!

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 11. Waar gaat het in Gods naam naar toe! Door en door verrot zijn deze gasten, een school als veilige haven voor kinderen is zelfs niet veilig meer!


  Maak melding
 12. Erg amusant. Eerste gedachte was dat een paar autodidacten de lesboeken nodig hadden voor zelfstudie om succesvol de examens te kunnen afleggen, maar bij nader lezen blijkt dat men niet boeken kwam verzamelen maar spullen. Een belediging aan de boeken. De volgende keer gaan ze de kleding van de leraren en leerlingen verzamelen. Levert ook geld op op de tweedehands markt.


  Maak melding
 13. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Opnieuw gewapende overval op school te Latour.
  Ook dat nog.

  Het is een (VLOEK) dat hun (MOEDERS) op deze aardkloot hebben gebaard.
  En de (VERWEKKERS) zijn daarna nergens meer te traceren.
  Niet in de (VERZORGING) noch in de (OPVOEDING).


  Maak melding
 14. aan alle Surinamers ,een school moet ten alle tyden gerespecteerd worden,zo als een ambasade gerespecteerd wordt. Deze Daden van de afgelopen tydt met betrekking tot de schoolgemeenschappen dienen snel en erg streng bestraft teworden want dat zullen wy in suriname niet accepteren .de daders van deze voorvallen moet onmiddelyk opgespoort worden zodat men begrypt dat de gemeenschap dit als een NO GO ZONE beschouwd


  Maak melding
 15. Lekker makkelijk stelen. Het is nu stelen maar straks wordt bobo drinken. En nog steeds zullen forum schrijvers zijn, die hun in bescherming nemen. Ik denk zelf wel wat de oplossing zou moeten zijn.


  Maak melding
 16. Enigste oplossing is de electrische stoel mr niet tot de dood volgt. Een paar flinke stroomstoten verdeeld over n bepaalde termyn. Na de vrylating loopt hy rond als n zombie.


  Maak melding
 17. Onder welke president is dit al eerder in Suriname gebeurd? Nou, ….
  Alleen onder bouterse en dan nog steeds zoveel domme leden van de NDP die het niet inzien. Domme jongeren in Wanica die onlangs nog bij deze groep aansluiten. Waar moet het heen en tot hoever alvorens het domme deel van de bevolking het inziet wie wel en niet het land kan besturen.

  Ik wens alle niet NDP stemmers veel kracht en veiligheid. De NDP stemmers wens ik heel veel wijsheid.


  Maak melding
 18. Het kwartje is bij velen nog niet gevallen dat op 1 juli 1863 ook de verzorging vd slaveneigenaar voor de slaven is gestopt. Je moet nu zelf werken voor je onderhoud. Velen zijn nog blijven hangen in marrongedrag: naar de plantage teruggaan om te roven en te moorden voor bezit. Dit heet slaven mentaliteit. Dit is niet politiek maar gebrek aan info wat vrijheid werkelijk betekend: werken en sparen voor je onderhoud.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES