Home Onderwerpen Justitie en politie In Suriname aangehouden criminelen hebben alle drie een link met Ridouan Taghi

In Suriname aangehouden criminelen hebben alle drie een link met Ridouan Taghi

24
Foto (c) Korps Politie Suriname - bewerking Waterkant

De drie door Nederland gezochte voortvluchtige criminelen, die zondag in Suriname werden aangehouden, hebben allemaal een link met de voortvluchtige topcrimineel Ridouan Taghi. Dat meldt de Nederlandse krant Het Parool. De mannen waren onder meer betrokken bij liquidaties.

De Marokkaan Ridouan Taghi uit Vianen is de meest gezochte man van 2018. Het OM wil hem aanhouden omdat hij als drugssmokkelaar is uitgegroeid tot multimiljonair en verantwoordelijk wordt gehouden voor zeker twintig moorden in de onderwereld.

De broers Mao (43) en Mario R. (39) worden beschouwd als vertrouwelingen en vrienden van Taghi. De derde arrestant is Alejandro ‘Rambo’ P. (30), wordt verdacht van betrokkenheid bij de mislukte moordaanslag op Peter ‘Pjotr’ R. op 5 november 2015 in Diemen, schrijft de krant.

Volgens Het Parool staat Mao R. in het milieu bekend als een belangrijke pion van de groep-Taghi die huurmoordenaars wierf. Zijn broer Mario R. was verdachte in een grote zaak rond een aan Ridouan Taghi gelieerde groepering uit de regio Utrecht die zeer professioneel liquidaties voorbereidde.

Het zijn belangrijke mannen in het netwerk van Taghi vandaar dat de arrestatie van de broers beschouwd wordt als een klap voor de voortvluchtige crimineel. Suriname is overigens een van de landen die worden genoemd als mogelijke verblijfplaats van Taghi


24 REACTIES

 1. Bouta probeert aandacht af te leiden van binnenlandse problematiek. Hij wilt zn eigen handel veilig stellen.

  Meneer Bouta je dacht Mocro Maffia te kunnen faciliteren maar je hebt alleen maar shit op je ede gehaald. Je dacht wat de gebroeders Parmesar kunnen, kan ik ook?? Zelfs dat fock je op man…dan wil je een land gaan besturen.

  Omdat Hindoestanen ook zelfs met coke handel de beste kunnen zijn, ging dat tegen je principes in. Want het is algemeen bekend dat Bouta no lob deng Hindustani sma.

  Mark my words…binnenkort geen Mocro’s in SU maar Albanezen.

  Meneertje Bouta, je dacht zaken te kunnen doen met de grote jongens omdat anders de Hindoestanen jou zouden overrullen…hahaha dem mang fok yu op biggg time!


  Maak melding

 2. Wat een merkwaardige reactie van Hindoestaanvooraan. Het komt mij voor dat deze reageerder de criminele handel en wandel van de Hindoestanen goedpraat en zelfs adoreert. Indien men de cokehandel die vooral in handen van Hindoestanen schijnt te zijn toejuicht hoop ik voor hem dat zijn kinderen nooit aan die troep verslaafd zullen zijn.


  Maak melding

 3. Bouterse haalt criminelen naar Su en breidt zijn leger uit.

  Beste Surinamers wees op uw hoede, de komende verkiezingen wordt letterlijk een keiharde strijd tussen criminaliteit en rechtvaardigheid.
  Bouterse zal zijn stoel als president niet afstaan. De grond onder zijn voeten is nu te heet.

  Bouterse is weer bezig met een coup indien hij de verkiezingen niet zal winnen.

  De NDP had trouwens de verkiezingen in 2015 officieel verloren.


  Maak melding

 4. Zo zie je maar weer dat Suriname inderdaad meewerkt aan het schuilhouden van criminelen.
  Suriname is een toevluchtsoord voor criminelen uit Nederland.
  Zoals John van den heuvel aangeeft “Suriname is een land die verworven is tot een narco staat en die huisvesting bied aan criminelen uit Nederland. Letterlijk een vluchtoord voor criminelen”
  Dit is nu bewaarheid. Surinamers jullie weten niet waar jullie mee worden opgezadeld.
  De leiding van Suriname kijkt en lacht dit allemaal toe want zij zijn degenen die deze service faciliteert.


  Maak melding

 5. @Cheffery: ik vind het merkwaardig hoe jij mijn reactie leest. Ik praat niks goed, ik zeg dat Bouta niet wou dat Hindoestanen de drugshandel zou overnemen omdat zij ook daarin zouden excelleren. Hij is in zee gegaan met Mocro’s maar beseft dat zij zich teveel macht naar zich toetrekken. Dit alleen om te proberen de Hindoestanen meer buitenspel te zetten bij deze business. Wij weten dat Bouta een ongelofelijke haat heeft voor Hindoestanen.

  Hij heeft een probleem nu want in heel SU heb je ‘gangster boys’ die gaan wakka voor al een euro. Mocro Maffia begrijpt dit en maakt hier gebruik van.


  Maak melding

 6. Ahaaaaaaa die hele hele bende word langzaam op gerold . Dan komt die RIDOAN ZEGGEN.DAT PETER DE VRIES OP DODEN LIJST STAAT HAJAJAHA NU DIE MAN HT WEET AW KIER JOE. HUN ALLEMAAL MOET FLINK GESTRAFT WORDEN . IE NO KANG KIER WANG SMA OM MONIE TOOOCH ??.WAT HB JE ER AAN… VLOEK VLOEK.VLOEK .


  Maak melding

 7. Al die vluchtende criminelen zoals moordenaars en drugsdealers, kunnen ten alle tijden onderdak krijgen, zolang die moordenaar en veroordeelde drugsdealer president van dit land is.


  Maak melding

 8. Opa taki, maar ook met de nadagoepoepe criminele aanhangers hebben ze een duistere paarse link. Oma taki, ai ndp na wang vervloektoe misdaadorganisatie die alle oerdomme dwaze debiele idiote ndp paria’ s en zombies verdienen. Veel jonge kinderen van ndper’ s zijn al het pad der misdaad opgegaan, van gasbomdief. kruimeldief, potlood-dief tot drugsventer. Kondre klarie, we hebben met zijn allen deze paarse didibri misdaadvloek te danken aan niemand anders dan al die vervloekte misdaadliefhebbende vererende ddb ndper’ s, van stichter tot ndp stratenmaker en paarse nietsnut. Ai opa taki, soso ndpvloek e vernietig en regeri land, volk en gelukkig ook eigen aanhangers met de ddb misdaadvloek ( moord, drugs en roof). Ai oma taki gelukkig Dinoa en Merika besmet leking didibri pa nanga a moord,- drugs-, en roofvirus. Nog meer moorden, drugs en roof liggen in het verschiet als ze wederom krijsend dwaas, debiel, oerdom in 2020 gaan stemmen op de allergrootse moordenaar, drugsbaas en rover van het land en zijn criminele roversbende, de Suribabwaanse drogamaffia.


  Maak melding

 9. Hindoestaanvooraan, waar LUL jij over. De grootste profiteurs van de huidige president van SU bestaat uit jou soort. Bouterse is juist de 1e president van Suriname die in ieder geval geprobeerd heeft de verschillende bevolkingsgroepen te verbinden en ook geprobeerd te zorgen voor een stukje bewustwording. Nou lult een gros dat hij weg moet en niet voldoet. Nou jongeman of jonge vrouw weet niet wat je tussen je benen hebt. Misschien moeten we gaan nadenken hoe het land eruit komt te zien na Bouterse….naar wie de macht dan gaat. Santhoki……..Brunswijk……of ….Rusland. Time wil tel


  Maak melding

 10. Kondremangs,
  1 verzoek aan Ptata. …..hou je criminelen alsjeblieft daar……we hebben hier meer dan genoeg. …te beginnen met de hoofddader van vele moorden en drugsbende leider. ..tevens verkrachter van Su. …en jullie zijn niet eens in staat om hem op te laten pakken en halen. …..als het de VS was. …was DiDiBri allang achter slot en grendel net als zijn abangi zoon. …
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 11. Zware jongens hoor.😎😎Weer slap gelul van een regeerder hier op waterkant.😂😁Coke handel is in handen van Hindoestanen vanuit Suriname en Nederland. Deze reageerder lult altijd uit zijn nek. Deze hindustaan is echt kranzinnig gestoord en moet snel naar een psychiater😅😄😃Konstant Bouterse naar voren schuiven als het over drugs gaat.😀😁terwijl het de hindustaan is die alle drugs doorvoeren naar binnen en buitenland.WHAT A BIG JOKE 😃🤣😂AND WAKE THE FUCK UP.


  Maak melding

 12. Het gaat hier om zware vuurwapengevaarlijke criminelen, al waren het marsmannetjes van een andere planeet ze zijn een hinder en last voor vreedzame burgers en de samenleving.

  Dat de jeugd ook nog opkijkt naar die ellendelingen en ze ook nog idoliseert voor hun walgelijke daden DAT is een kwalijke zaak!


  Maak melding

 13. @Afiba
  Sang…..jullie van de ndp hebben 3 presidentskandidaten bij.Hun cv is uitgebreid opgesomd.De 1 gevaarlijker dan de andere.Precies de kandidaten die gelust worden door jullie paarse ratten.Hahaha..plotseling heeft je baasje concurrentie…whahahaaa…..


  Maak melding

 14. @Frank: wat LUL JIJ?!?!

  Heb je niet geleerd te lezen met je brokko ede op scoro?

  Bouta, de wannabe gangster, gunt het de Hindoestanen niet dat ze doekoe maken met drugs. Want als het creolen zouden zijn, dan yu bing arki neks fu a man.

  Maar nu Bouta dacht hey…dem Hindustanie boys e draaiiii….dan dacht die met mocro maffia aan te pappen.

  Bouta weet niet waaraan hij is begonnen. Het zijn de laatste stuiptrekkingen van deze clown.

  En Hindoestanen profiteurs?! Haha leffff maar het geeft aan dat je botte kop alleen maar zaagsel als inhoudt heeft.


  Maak melding

 15. @Afiba: zoals Bouterse heb jij ook haat voor alles wat Hindoestaans is. Maar ik heb 1 boodschap voor je: don’t hate but appreciate! Zonder de Hindoestanen zou SU niets meer waard zijn dan wat je dagelijks uitpoept!


  Maak melding

 16. Het zijn deze zelfde blakka boi’s die hun eigen blakka broeder Groenveld zeker om zeep hebben geholpen. Ik kan niks anders concluderen. In opdracht van de blanke Afrikaan Ridouan Taghi.
  Let op zijn conclusies van mij a/d hand van mijn gezond verstand ja!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten