dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiedWT: '16-jarige scholiere onderweg naar school verkracht te Latour'

dWT: ’16-jarige scholiere onderweg naar school verkracht te Latour’

-

Does Travel - naar Suriname

Een 16-jarige scholiere zou maandag in Suriname op de vroege ochtend verkracht zijn door een tot nog toe onbekende man in het ressort Latour. Dat schrijft de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT) zojuist. Volgens dWT was het meisje op weg was naar school, in de buurt van de Ramgoelamweg. Ze werd staande gehouden door een man met een vuistvuurwapen nadat ze uit een bus was gestapt.

De krant meldt dat de man de tiener naar een bewoond perceel bracht waar hij haar verkrachtte, liet de politie weten. Een buurtbewoner sloeg alarm waarna de man wegvluchtte. Uit protest hebben leerkrachten van twee scholen in Latour geen lesgegeven. Een leerkracht vertelt aan de redactie dat zij zich niet meer veilig voelen vanwege de aanhoudende inbraken en berovingen op de scholen. 

De politie heeft de verdachte nog niet in beeld gebracht, maar werkt hard aan diens opsporing. De zaak wordt onderzocht door bureau Latour.

Inmiddels heeft minister Stuart Getrouw van Justitie en Politie in Suriname vandaag in De Nationale Assemblee meegedeeld dat de berovingen op scholen te Latour onderzocht worden. Getrouw zegt dat de surveillance is verhoogd bij diverse scholen. Volgens onbevestigde bronnen zou naast politie ook het leger worden ingezet hiervoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

29 REACTIES
 1. Moeten militairen nu ook ingezet worden voor dit. Dit is niet is niet een taak voor militairen maar voor agenten. Waarvoor hebben zij een bijstand team. Ik vind dat ze het nationaal leger te veel belasten met zaken die niet voor hun bestemd zijn. Maar voor het KPS


  Maak melding
 2. @@ Brantimaka! Het is geen klote land, maar klootzakken die in het land wonen, wier een vervloekte land van maken. Die moet je castreren!!
  Crimes in welke vorm dan ook moet uitbannen. Levend 25 meter de grond in dumpen!! Wel eerst met velen in hun bek pissen en schijten!!

  God heeft al sinds 1980 afscheid van SU genomen!!


  Maak melding
 3. u bedoeld dat agenten niet langer dan 3a 6mnden ergens gestationeerd moeten worden en ook niet in de zelfde groep moeten toeven het bevorderd de aardt van het werk niet, en dit misdryf is voor elke ouder een klap en ook voor die jongedame .GOD helpt jullie overheen en wy gaan voor u bidden
  de dader ;als jy denkt zo door het leven tegaan zul jy je karma tegen komen, je bent geen man maar een beest. zelf beesten hebben liefde . meld je aan want sang ding sma o go doe joe


  Maak melding
 4. Bij verkrachting penis van de verkrachter afkorten. Bij berovingen en diefstal rechterhand eraf. Geen pardon. Deze zijn gewoon barbaarse lieden en moet je dan ook gepaste maatregelen trefeffen.


  Maak melding
 5. En ondanks dit alles zijn er toch nog mensen die zeggen het gaat goed in het land. En dit soort mensen noem j landverkrachters. Nog een jaar dan zullen we zien.


  Maak melding
 6. @ Djakkie

  Rechterhand eraf maar hij/ zij heeft 2 handen, kan nog opdracht geven dus liever in de gevangenis laten rotten ! Maar wel castreren, anders gaat ie nog zijn mede gevangenen nog molesteren.
  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 7. Sjonge jonge jonge!!! Worden kinderen niet beroofd van hun schep of lolly….worden ze maar verkracht!

  Te ziek voor woorden dit!

  Verkrachtingen gebeuren overal…maar de manier waarop het in Suriname gebeurd….damnn!!!

  Hopelijk haalt waterkant deze reactie niet weg want zij doen volop aan censuur! Vrijheid van meningsuiting is zelfs op waterkant niet gewaarborgd. Ontvangen jullie soms steun van Bouta?


  Maak melding
 8. Ik zou zeggen: iedereen die op deze regering gestemd heeft…bedankt!!!!..want jullie zijn ook medeverantwoordelijk voor al deze ellende in Suriname…en zie criminaliteit maakt geen onderscheid he…het zijn jullie kinderen die verkracht…berooft..en getraumatseerd worden door jullie eigen toedoen/stemgedrag!! Het gezegde: Een verdiend wat hij kiest is in deze een waarheid als koe…
  Hopelijk trekken jullie stemmers lering hieruit en kiezen 2020 voor een beter Suriname…dus anders!!


  Maak melding
 9. In Suriname zou je eigenlijk (Mag het misschien niet zeggen)een President als Duarthe van de Filippijnen moeten hebben.

  Bouterse slaap waarschijnlijk rustig door? Volgens hem “al staat de Paramaribo in brand, Ik slaap rustig door”

  Nu zijn de kinderen niet eens veilig en hij slaapt rustig door. Of gaat hij nu een verkiezingsstunt van maken?


  Maak melding
 10. Dit hele waterkant gaat nergens meer over, niets Educatiefs. Gebeuren er alleen maar negatieve dingen in onze mooie gezellige switi Sranang???


  Maak melding
 11. Vrouwen in Suriname gewoon wapen op zak of tas hebben ter bescherming van je zelf. Heb ik ook.😠 Gisteren Opsporing verzocht gekeken op nederland 1. Het is ook goed mis in Nederland.

  Straatroven, mishandeling, brandstichtingen, schietpartijen, overvallen, brandbommen en handgranaat aanslagen, moord, verschillende doden in drugs lab, overval op gezinnen. Meer dan 1000 onopgeloste moorden.

  Holland a no paradijs😂. Wordt in Nederland met de dag erger.🤤🤤


  Maak melding
 12. Wat een niets nutten wie niet hoor zal voelen lijk wel oorlog gebied die verkrachter zal wel een paarse onder broek hebben gehad.


  Maak melding
 13. @Afiba: er wordt een kind verkracht in SU en jij gaat het over NL hebben? 🤔

  Als het over een bonoe man gaat in SU ga jij het over Pandith hebben

  Als het over Creolen gaat moet jij het weer over Hindoestanen hebben…

  Je valt door de mand


  Maak melding
 14. Ik ga ervan uit dat de politie bewijsmateriaal voor een gedegen DNA onderzoek heeft kunnen veiligstellen. Als men de dader met behulp van DNA onderzoek niet direct kan grijpen is een DNA match via zijn familie nog altijd mogelijk. Men moet de hele buurt aan een DNA onderzoek onderwerpen.


  Maak melding
 15. Pedofielen horen in hel te leven en moeten direct geëxecuteerd worden.
  Die ziektes verspreidt zich in hele wereld en in Europa en Azië hebben ze grootste pedofielen netwerk organisatie. Vooral in Azië reizen die flikkers in Filippijnen, Thailand.
  Zelfs in Afrika lopen miljoenen Afrikanen/Europese pedo’s rond.
  Pedofielen moet je niet beschermen, maar afmaken, verbranden of opsluiten.


  Maak melding
 16. @Afiba,

  Wat voor wapen heb jij op zak? Je weet dat het in Nederland verboden is om met een wapen over straat te lopen.
  Of is het zo een trillende apparaat die je voor de mannen te voorschijn haalt met de tekst “Kijk de mijne is nog groter en die trilt ook nog”

  Met je wapen. En telkens maar Nederland dit Nederland dat.


  Maak melding
 17. Het is altijd weer raak om Nederland erbij te betrekken. Het gaat om iets dat een kind is overkomen in ons land. Overal ter wereld gebeuren er rare dingen. Maar het zal je kind maar zijn, zusje of nichtje die uit een bus stapt om naar school te gaan en wordt verkracht. Deze pedo moet inderdaad gecastreerd worden. Hierna de wond niet hechten, azijn op die wond en dood laten bloeden.
  Dit schoolgaand kind is voor haar leven getraumatiseerd, door een seksueel gefrustreerde hond.
  Hopelijk wordt hij gevonden. Dit kind hoort direct hulp te krijgen van de instanties. Zij vertrouwd straks geen enkele man meer, in haar nabijheid of in haar leven. Dit is erg voor woorden. Sommige kinderen krijgen zelfs afkeer van hun eigen vader, broer, neef, oom. Komt vaak voor. Dit wil niemand voor een kind of volwassenen.


  Maak melding
 18. taurus,, ik hoop stiekem, dat het de dochter van de moordenaar is, dan zou het goed uitkomen..
  ik hoop dat het die dochter van hem ook een flinke beurt krijgt vooral door een zwerver met aids toelage..
  dan wordt hij tenminste een keer wakker die oude tijger zonder tanden..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES