vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie45-jarige bonuman in Suriname aangehouden voor misbruik 25-jarige

45-jarige bonuman in Suriname aangehouden voor misbruik 25-jarige

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft onlangs de 45-jarige bonuman J.K. ingesloten voor misbruik van een 25-jarige dame. Het gezin van het slachtoffer was bij de verdachte beland voor een probleem. Op de plaats aangekomen vertelde het slachtoffer de bonuman dat zij vaker in trance raakte.

Om te genezen was zij samen met haar moeder en andere gezinsleden bij de verdachte. De verdachte was uren met de dame bezig en gaf haar een kruidenbad. Op een gegeven moment hield de bonuman haar voor dat mensen boze geesten hebben gestuurd en dat deze tussen haar benen zitten. Indien zij binnen 14 dagen niet de juiste behandeling zou krijgen zou zij doodgaan.

Het slachtoffer was vanwege de opmerking helemaal verslagen. De bonuman hield de dame voor dat hij seks met haar moest bedrijven om de boze geesten weg te krijgen. Na de zogenoemde behandeling is de dame naar huis vetrokken. De volgende dag toen het slachtoffer weer bij de bonuman moest gaan vertelde zij haar moeder over het gebeuren.

De familie stapte vervolgens naar de politie en deed aangifte tegen de bonuman. In eerste instantie ontkende hij het strafbaar feit te hebben gepleegd, maar kwam naderhand erop terug en zei dat het slachtoffer ook heeft gewild. In het belang van het onderzoek is de bonuman achter slot en grendel gezet, meldt Dagblad Suriname in haar editie van vandaag.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

38 REACTIES
 1. Dit slachtoffer kan men vergelijken met het bijgeloof van menig ndper. Ze was van te voren gewaarschuwd, nooit te geloven in bonumangs, maar als een dwaas luisterde ze niet en ging toch in de hoop op verlossing. Menig ndp paria is keer op keer gewaarschud nooit te geloven in de misleider van de ndp, maar als een dwaas luisterde hij/zij niet en gingen in 2010 en 2015 stemmen op hun zgn verlooser. Elke dag wordt menig ndp paria ook misbruikt door ddb en co.


  Maak melding
 2. Wanneer houden mensen nou eens op met dit soort bijgeloof???Hoe dom kan iemand zijn om dit soort onzin te geloven. Het is enkel oplichterij,list en bedrog. Kan mij niet voorstellen dan mensen zich hiermee bezig houden. Enkel poppenkast. Bonoemangs zijn enkel erop uit zichzelf te verrijken.
  De enige persoon die van deze poespas beter wordt is de boenoemangs zelf en hun familie. Als kind al hebben wij van huis uit meegekregen van onze grootouders Oma en Opa, nooit hieraan te beginnen. Het je psychische klachten zoek hulp bij huisarts die verwijs je door naar een psycholoog of psychiater. Boenoemangs vallen niet onder professionele hulpverlening maar onder oplichters.
  Oma en Opa zeiden altijd No wang boenoemang ing maktie kang bigie moro die foe Gado en dat klopt. Dit is puur volksverlakkerij. Sommige mensen zijn te goed gelovig en worden misleidt, hun overkomt dit. Deze jongedame hoop ik heeft haar lesje geleerd. Hun ouders die zich ook met deze praktijken bezig houden, hoop ook dat hun ogen hierdoor zijn open gegaan. Wij zijn allemaal zondaren op deze wereld. Dit verhaal lijkt op de lamme leidt de blinde. In trance raken heeft met de euforie van de mens te maken en niets met geesten of enige boenoe kaka. Jammer dat zij dit moest ervaren. Hopelijk blijft deze seksueel gefrusteerde konijn voor 20 jaar opgesloten, zonder enige vervroegde vrijlating. Hij moet haar ook smartengeld betalen voor zijn misbruik. Wie weet bij wie hij dit nog meer heeft geflikt. KPS moet een foto van deze seksuele misdadiger in de kranten en op TV plaatsen. Aan de schandpaal hangen deze oplichters.
  Elk gewaarschuwd mens telt voor twee. Hoe dom kunnen mensen zijn om deze Bullshit te geloven.
  In je huis kan je ook zelf bidden en de Almachtige vragen om geestelijke verlichting. De bijbel is er niet voor niets.


  Maak melding
 3. @Afiba,
  Jammer dat jij niet eerder langs deze bonumang bent geweest. Hij had jou kunnen helpen met zijn toverstaf om jouw van je rasicme af te komen.

  Jammer dat mijn initialen voorkomen met deze bonumang. Maar ik stop mijn staf zeker niet bij zo een goedkope persoon als jouw.


  Maak melding
 4. ndp bespotter…waarom sleep jij bij ieder artikel de politiek met de haren bij?Jij lijkt wel bezeten door de ndp….ik raad je af een bonoeman te raadplegen om van je obsessie af te komen.Blijf gewoon on topic !


  Maak melding
 5. @ JK

  Hou je op ik sterf hier van het lachen man man man, de dame in kwestie is nu zeker zwanger van een kleine Bakroe !!!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 6. Ze heeft van die bonu (goede) mang (man) een wassie van binnen gehad. Kennelijk was die douche niet prettig genoeg, anders had dit niet naar justitie gehoeven. Bonumang dus volgend keer een heftigere wassie


  Maak melding
 7. Dit is geen bonumang maar een wisimang, alhoewel mensen die zichzelf als bonumang bestempelen of bestempeld worden vaak ook gewoon doen aan wisi.
  De een doet zijn kwaai kwaai achter gesloten deuren met bloed, kaarsen en allerlei rituelen uit boeken en de ander weer openlijk onder het mom van cultuur/ religie met allerlei toeters, bellen en ceremonies.

  Niet alles is persé slecht, maar als geld alleen het doel is dan moet men niet alleen leven met de lusten maar ook de lasten, met alle gevolgen van dien.

  Iedereen doet zijn ding, Europeaan, Aziaat, Afrikaan noem maar op, ze doen het. En vaak doen mensen die zeggen dat het allemaal onzin is of dat ze niet ermee bemoeien het meest kwaad…


  Maak melding
 8. Ach so, dus de duivel zit tussen de benen van een vrouw, doosje in vuur stokje erin. Achterlijke bijgelovige embicielen. Zowel dader als slachtoffer, beiden zijn op hun achterhoofd gevallen.


  Maak melding
 9. Het Zonnetje in huis. 28 mei 2019 at 16:26
  ndp bespotter…waarom sleep jij bij ieder artikel de politiek met de haren bij?Jij lijkt wel bezeten door de ndp….ik raad je af een bonoeman te raadplegen om van je obsessie af te komen.Blijf gewoon on topic !

  Omdat de paars misdadig corrupte onrechtvaardige ndp politieke sekte olv de duivel ddb en co. daar de oorzaak van is.


  Maak melding
 10. Deze maand is een pastor van een ghanese kerk in Den haag tot 6 jaar gevangenis straf veroordeeld omdat hij 2 zusjes jarenlang misbruikt had.bij de een begon het op haar vijfde en duurde tot haat twintigste en bij de ander begon het op haar elfde en duurde tot haar achttiende De kerk heeft een gesprek gehad met de moeder en de slachtoffers en hebben het verder afgedaan als iets dat binnen de muren van de kerk moet blijven.De meisjes hebben last van herbelevingen en nachtmerries.De kerk blijft als een man achter de pastor staan.De kerk eist naast de straf van 6 jaar ook een schadevergoeding te betalen aan de slachtoffers van elk 25.000 euro en voor een van de meisjes ook een vergoeding van 20.000 euro omdat zij door dit gebeuren een studievertraging heeft opgelopen.Blij dat de rechtbank korte metten heeft gemaakt met de pastor en de gemeenteleden moeten zich dood schamen.Deze casus lijkt op die van Steve Meye van Gods Bazuin.Bonuman en pastor pas ervoor op als meisje/vrouw.Blijf nooit alleen met zo een persoon en neem alles op.


  Maak melding
 11. het lykt my beter geen geloven en religien te benoemen by dit onderwerp een ieder mag daar zelfde keus uit maken dat hebben we in Suriname zo afgesproken dus laten we ons aanhouden .RESPECT daar begint het mee en de vryheidt om je mening te mogen( hebben) heel wat anders dan uiten ,laten wy dat koesteren


  Maak melding
 12. Echtwaar surinamers?
  Geloven jullie anno 2019 nog in deze poespas?!
  Een bonuman is een geslepen crimineel!
  Het zijn verkrachters ,oplichters en moordenaars.!


  Maak melding
 13. Wil je bonumang speel dan spring in Suriname rivier dan wij zien of jij echt zijn. Als jij tjoebloep en niet meer kom naar boven dan jij niet echte.


  Maak melding
 14. Er schynt n nieuwe vorm vn dreging te ontstaan in sur met de komst vn de vele haitianen. Er word verteld dat ze zeer bedreven zyn in ht belyden vn zwarte maggie n dat ht de ergste in zn soort is dus zeer gecompliceerd om weer te verdryven. Als iemand hiermee beinvloed is geraakt gaat hy/zy zeker hulp zoeken by n ander bonoemang. En byna al die bonoemangs sporen de duivel tussen de benen vn d vrouw op.


  Maak melding
 15. Wat grappig joh, al die berichten heb ik gelezen en doodgelachen. Dat mensen om niks ruzie maken. Iedereen is uniek in zijn persoon. De mensheid is 1 volk en wij maken het dat het verschillend is.


  Maak melding
 16. over bijgeloof gesproken.
  Zijn we de priesters in het Vatican en over de hele wereld vergeten, die kleine kinderen misbruiken.

  mensen die nergens in zijn atheisten.
  mensen typ dit in Google: how many atheist in the world?
  als antwoord krijg je 500miljoen. bijna de hele wereld is dus bijgelovig.


  Maak melding
 17. Pangmang is het. Vieze smerige gore zieke geest van satan in ze kop. Zet hem in jail zonder eten en drinken kijk over drie maanden of er vliegen zijn.


  Maak melding
 18. @ Monky een goede vraag die je daar stelt. Als hij het met condoom gedaan heeft betekent dit naar alle waarschijnlijkheid dat het slachtoffer toestemming gaf om seks te hebben.


  Maak melding
 19. Die Bonus man zat er niet ver naast. Haar trance werd waarschijnlijk veroorzaakt door opvliegers. Haar G-spot ontbrandde spontaan waardoor ze in trance raakte. Dit gebeurt wel vaker. Met zijn banaan heeft hij haar G-spot op de juiste plek proberen terug te duwen.
  Niet een erg christelijke daad, maar wel goed bedoeld denk ik.
  Als ze zwanger raakt, is zij van die trance af.
  Vergeet niet dat ook De Heilige Maagd iets dergelijks heeft moeten meemaken. Daar greep de Heere God persoonlijk in.


  Maak melding
 20. waar ging het weer over oja de bonoe mang, ik lees hier allemaal van geloven en religie’n. de wereldbevolking zit er vol van,met alle goede bedoelingen ten spyt, als de mens niet naar wordt opgevoedt en de mentaliteit niet veranderd zal geloven alleen niet meer helpen,want geloof moet je belyden en dat laatste wordt niet meer gedaan ,vandaar dat deze (bonoemang) misbruik maakt van z,n medemens .er bestaat ook zo iets als KARMA
  dat is dus wat je verdient als je een slecht mens ben,en deze man zal daar niet in ontzien worden


  Maak melding
 21. Wat zeuren jullie over Koran en geloven. Die viespeuk heeft ze laar in haar gestoot en haat misbruikt. Niks bonuman gewoon oplichters en sexlustigen zijn het. Opsluiten gevaar voor de samenleving. Zieke geest niks meer en niks minder


  Maak melding
 22. EFFE TUSSEN NEUS en lippen door!
  Ik vraag mij af, of deze dame voor het bezoek aan de kwakzalver via de huisarts een psygoloog/ psychiater had geraadpleegd.

  Dit soort gedragingen komt ook voor in de westerse gezondheidszorg.

  Het is goed dat de dame de politie heeft ingeschakeld.

  Opmerkelijk is ook dat een surinaamse meneer van Indiase afkomst (Hindu of moslim ) ook naar een indiaase Bouman/P( B )ANDIET is gegaan om de surinaamse president via karma en chemische wapens ten gunste van zijn soortgenoot CHAN SANTHOKI SPIRITUEEL uit te schakelen .

  Beste meneer, de beste bomuma , zijn de verkiezingen van 25 mei 2020.

  Waarom die haast en al dat HAATDRAGEND / RACISTISCH gedoe.

  VOLK VAN SURINAME wees wel alert op deze soorten van mensen die tussen u rondloopt.


  Maak melding
 23. Bonuman bouta naait iedereen en de paarse party blijft in hem geloven, zijn naaidende pastoor meye gelooft dat god bouta heeft gekozen om surinamers te mislijden.


  Maak melding
 24. Ik groet jullie allen.
  Dit gebeurt er Als je in die winti geloof gelooft. Waar waren die winti’s van die vrouw die der benen wijd open hield voor die bonuman. Maar je weet berouw komt na de zonde. Die heeft geen strafbare feit gepleegd die vrouw is vrijwillig naar die man gegaan. Die vrouw moet man zelf betalen voor de grote beurt. Sex is een heel goeie medicijn. Dat weten we allemaal.
  Sex genees stress, laat je langer leven als je minimaal 3 keren per week sex.


  Maak melding
 25. Ik groet jullie allen.
  Dit gebeurt er Als je in die winti geloof gelooft. Waar waren die winti’s van die vrouw die der benen wijd open hield voor die bonuman. Maar je weet berouw komt na de zonde. Die heeft geen strafbare feit gepleegd die vrouw is vrijwillig naar die man gegaan. Die vrouw moest die man zelf betalen voor de grote beurt. Sex is een heel goeie medicijn. Dat weten we allemaal.
  Sex genees stress, laat je langer leven als je minimaal 3 keren per week sex.


  Maak melding
 26. Even voor de duidelijkheid: de vrouw in kwestie is een volwassen vrouw van 25 jaar. ze ziet er zeker mooi uit anders had de bonuman geen interesse in haar. Deze vertelt haar een verhaal dat zij een probleem heeft dat tussen haar benen zit. Man, man, man, Op zijn Surinaams gezegd zou ik direct denken aan het volgende; A Bonumang voetoe nakkie en hij wil zijn vinger in mijn oog steken. Ik zou weglopen. Een ander punt. De bonumang heeft het zeker niet goed gedaan. want wie goed doet, goed ontmoet. De vrouw heeft zeker een onbevredigende tweede douche gehad en is boos geworden omdat een bonumang zeker veel geld heeft gevraagd. Dus bonumangs : mijn advies is: als je het probleem uit vrouwen moet drijven, doe het goed anders worden ze boos voor deze slechte duur betaalde douche. Met andere woorden: vrouwen belazeren heeft ook zijn grenzen


  Maak melding
 27. Begrijpelijk, als je radeloos bent wordt je dom. Elke hulp die beschikbaar is grijp je aan. Ik oordeel niet. Ik ga op mijn knieen. God is mijn bonumang hoor. Zelfs in de kerk neem ik geen dingen zomaar aan laat staan van deze wisimang. Foei toch


  Maak melding
 28. Hahahahaha. Die domme 25-jarige trutje heeft zich gewoon laten misbruiken. Waarschijnlijk vond ze het ook nog eens lekker. Dus neks no fout. Meneertje bonuman is lekker aan z’n trekken gekomen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES