zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurinaamse politie onderschept drugs in schoenzolen

Surinaamse politie onderschept drugs in schoenzolen

-

Does Travel & Cadushi Tours

De politie in Suriname heeft vorig weekend bij haar controlepost te Stolkerstijver drie personen aangehouden met cocaïne in hun bezit. Het gaat om drie manspersonen waarvan één militair is. Bij controle is gebleken dat een van de mannen samen 800 gram cocaïne in zijn schoenzolen had verborgen.

Het trio is aangehouden en overgedragen aan de Narcoticabrigade. De militair die de bestuurder was, is overgedragen aan de militaire politie aldus de Surinaamse krant Dagblad Suriname.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

12 REACTIES
 1. CITAAT: dat een van de mannen samen 800 gram cocaïne in zijn schoenzolen had verborgen.
  REACTIE: dit begrijp ik dus niet. Was er nu één man met in elke schoen 400 gram s=zodat die schoenen SAMEN voor 800 gram coke bevatten??


  Maak melding
 2. Hoe dan baja, kps is wel grondig bezig. Heeft de politie de neus van een hond gekregen of is dit een dalla tori? Hoe dan ook, 800 gram minder op de straat en drie schorems ook.


  Maak melding
 3. ndp-ers kauwen nu cocabladeren als een rund, hebben een drukmal om coca schoenzolen af te drukten. Ze maakten nepschoenen en wilden hiermee via Frans- Guyana, Frankrijk verend de op cocaschoenzolen de Franse marechaussee misleiden en passeren en naar Nederland komen om handel te drijven.

  Gesnapt en a porie poging mislukt, bakka a djin! Binnen kort zal de afrekening volgen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 4. Sommige mensen leren het niet en blijven het proberen. Deze militair is het niet waard om militair te zijn. Voor dat dit soort wordt aangenomen moet zij grondig gescreend worden.Hun achtergrond moet tijdens de screening ook onderzocht worden.Dus uit welk nest de persoon vandaan komt. KPS moet zeker hard optreden. Ook de kleine drugshandelaren zijn een grote smet in onze gemeenschap. Horen uit onze gemeenschap verwijderd te worden. 10 jaar opsluiten.


  Maak melding
 5. De mom and pop drug budiness is in volle gang. Individuelen komen voor de njang die cocaine met zich meebrengt. Bolletjes s likkers, post verzenders, en nu schoenzolen koeriers.De cocaine handel is diep ingeplant in de Surinaamse samenleving.Jsmmer. Terugdraaien kan niet. Kijk naar de VD en de EU landen. Ook naar Jamaica en Columbis en Brazilie.


  Maak melding
 6. @@@BaboebitSjorie
  Het probleem wat je aankaart van deze militair is heel breed verankerd in de samenleving van suriname. Linksom of rechtsom het beheerst gewoonweg de maatschappij. Maar dit is toevallig dat ze door de mand zijn gevallen. 99 van de honderd zijn al door gepasseerd. Dit heeft te maken met de politieke beleid van de laatste 25 jaren. Wanneer de grootste baas zelf niet kan vanaf blijven, dan willen de burgers ook niet achter blijven.


  Maak melding
 7. Het land is totaal naar de kloten geholpen door deze soort tuig van de richels, deze soort uitschot horen niet vrij rond te rondlopen op straat ! Ik ben niet eens met de Vader des vaderland, maar om hem alles in de schoenen te schuiven lijkt me niet billijk ! Een ieder zoekt zijn /haar dagelijkse brood op zijn / haar manier, maar dit is de verkeerde weg. En aangezien de meeste Sranangmang te lui is om te werken. kiezen ze weg van de kortste weerstand !

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 8. Dit is niet Diamonds On The Soles Of Her Shoes, maar Coca On The Soles Of His Shoes. Duikboten en vrachtvliegtuigen met Coca in Saramacca, slachtoffer of het strand van Guyana, een andere is in Nederland en wordt voorlopig niet uitgeleverd.

  Onderscheppingen van boten in Guadalupe, enz.

  Boen Sari (s)Tory

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES