Gewapende roofoverval gepleegd op school in Suriname

33
Politie Suriname waarschuwt voor nep agenten

Naar de redactie van Waterkant.Net verneemt heeft zich vanmorgen een roofoverval voorgedaan op een Mulo school in het bijzijn van leerkrachten en leerlingen. Hierbij zou een leerkracht met een wapen zijn bedreigd terwijl de overige aanwezige leerkrachten beroofd werden. Dit zou zich hebben afgespeeld op VOJ Hockey aan de Hockeystraat te Ramgoelamweg.

Een woordvoerder van het Korps Politie Suriname wilde dit bericht niet aan de redactie bevestigen, maar ook niet ontkennen in een gesprek met Waterkant.Net. De woordvoerder gaf aan dat er zich wel ‘iets daar heeft voorgedaan’, maar wilde niet inhoudelijk ingaan op de zaak.

Hij gaf aan dat de politie Latour nog bezig is met het onderzoek en dat hij wacht op de officiële berichtgeving. Zodra wij meer weten wordt dit bericht aangevuld.

UPDATE 28/5: Volgens een woordvoerder van de politie werden vier leerkrachten onder schot gehouden door een rover. Van de vier werden twee beroofd van hun mobiele telefoon, waarna de dader de benen nam. De politie benadrukt dat er geen leerlingen zijn beroofd.


33 REACTIES

 1. Kinderen overvallen kinderen. Wat een drama. En dan gaan we heel formeel antwoorden dat we het eerst gaan onderzoeken. Jammer jammer dat deze scholieren zo iets dramatisch moeten meemaken. Hoop dat de overvallers blanken zijn want dat ligt de schuld weer bij Nederland. Want dat ze kroeshaar hebben kan niet want ze zijn allemaal bij de kapper geweest en hebben zich laten kaalscheren. Dit zijn overvallen die tot het laagste niveau behoren. Waar is men mee bezig


  Maak melding

 2. @@@Johan
  Dit is de laagste uitschot van de maatschappij. Je zal ze tot hun nieren moeten uitroeien anders houdt het nooit op! En neem van mij aan kinderen bestelen geen kinderen. Het zijn gewoon beesten die maar één taal kennen…………..
  Wat de president geplant heeft zullen wij moeten oogsten.


  Maak melding

 3. Neks No Fout , Stem NDP ,komt goed. Welke mensen zal het weer zijn. Mag je zelf raden.
  Min van J&P zal zeker verschijnen met het boodschap ,deze criminelen worden zeker gepakt en berecht.


  Maak melding

 4. Zelfs google die byna altyd n antwoord hft op allerlei vraagstukken kan niet ingaan op deze, wrom n deel vn ht kroesharige volk wereldwyd gekarakteriseerd word met criminele daden. Er is geen overeenkomst mt uw zoekopdracht.


  Maak melding

 5. De ndp bespotter heeft rust genomen. Wonderbaarlijk dat zijn reactie hieronder nog niet te vinden is. Heb je uiteindelijk een doel in het leven gevonden?


  Maak melding

 6. “Als jullie je waardevolle spullen niet afstaan,kelen wij de juffrouw”.Lijkt wel de tekst uit een film.Dit is pas kaalplukken.


  Maak melding

 7. @ HindoestaanVooraan

  Het is een Mulo school, de kinderen die op deze school zitten zijn 16 en 18 jarigen en ze bezitten dus geen emmers schep en lollie´s meer ! Ik neem aan dat ze wel een mobile telefoon op zak hebben, maar enfin om een school gaande kind te beroven, dan ben je in mijn ogen wel heel diep gezonken.
  Deze soort klootzakken moeten ze als taakstraf zo lang ze leven het schoolerf op iedere schooldag het erf harken !!! ( Wat een stelletje T. lijers zeg.)

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 8. @J. Zwartmans…wauwww een klas vol met mobieltjes wat een vetpot hey…maakt ze dat meer gangster ofzo?

  En tegenwoordig kan je mobiel zo terug gevonden worden…wat een gangsters hey nou nou poeh poeh….SU zit vol met gangsters man 🤣🤣


  Maak melding

 9. Gezien dit soort zaken zich regelmatig voordoen en de situatie steeds erger wordt in ons land, lijkt het mij verstandig om goed getrainde beveiligers in dienst te nemen. De kinderen en leerkrachten zijn voor hun leven getraumatiseerd. Vraag mij af of het niet beter is alle scholen in Suriname te voorzien van camera’s om deze zwarte apen te herkennen, op te pakken en voor de rest van hun leven achter slot en grendel te zetten. Niks Opa Doelie.


  Maak melding

 10. we moeten het niet erger gaan maken als dat het is, ik keurt het natuurlyk af . Maar laten wy deze schorem niet het idee geven dat ze geweldig zyn,want dit slaat nergens op en zal er hardt opgetreden moeten worden en een gepaste gevangenis straf voor op stellen en het is niet intersant welke afkomst


  Maak melding

 11. Ai na AbraBroki sma bakka, ndper’ s pikien. Sari tori, ma so ai go trong dee nang dee efoe deng debiele ndp ouders stem in 2020 bakka tapoe a moro bigi rovers foe kondre, op baas en co, Ai, soso misdaadvloek van a – z kong lai na kondre. ((% na ndp sam en pikien. Na didibri sma.


  Maak melding

 12. Triest triest en nog eens triest….hoe laag moet je niet gezonken zijn als mens om een school te overvallen…of waren het geen mensen die dat gedaan hebben?…beestachtig!!!!. Ik blijf me verbazen hoe het met de dag erger word in Suriname..de mantra…nex no fout..word echt letterlijk nageleeft….


  Maak melding

 13. Ndp na wang troe troe vervloektoe didibri politieke sekte vol van dwaze debiele idote moordenaar, drugscriminele en rovers aanhangers. Dankzij de vervloekte ndper’ s na soso roof.


  Maak melding

 14. Even voor de duidelijkheid: als ik slechte dingen moet doen dan moet dit ook iets opleveren.
  De Ramgolamweg, een buurt waar ik ooit gewoond heb staat bekend als getto. Daar wonen arme mensen dus valt er niks te halen. Je moet wel oerstom zijn om daar een kans te wagen op rijkdom. Wat kan je daar vinden? Een paar 100 srd. Ik denk dat deze overvallers in zo een hoge nood verkeerden dat zij niet normaal meer konden denken. Ja Bouterse doot jouw toedoen is het land zo diep gevallen.


  Maak melding

 15. Soet a president kirie; Hij is de VEROORZAKER van DIT ALLES!!! Hij en zijn zogenaamde leger volksvertegenwoordigers in Suriname….Zij VERRIJKEN zich LETTERLIJK EN FIGUURLIJK en de REST kan VERHONGEREN!!! Bouta HEEFT SCHIJT aan de bevolking van Suriname….Hij wilt de bevolking VERARMEN en AFHANKELIJK MAKEN van HEM!!! Zodat hij jullie kan gebruiken voor het vermoorden van zijn tegenstanders….of als KOERIERS om zijn DRUGS het buitenland in te krijgen!!! Bouta zorgt wel voor zijn gezin en zijn legertje (DAGOES om hem heen), voor als de PLEURIS in Suriname UITBREEKT!!!


  Maak melding

 16. Ik ben aan het solliciteren voor de functie van ministerie van justitie en politie!!! Niemand wilt weten wat de wet van Wiep-Ding zou zijn!!! Al met al en kort samengevat zegt de naam Wiep-Ding al genoeg!!!!


  Maak melding

 17. Was dit misschien een praktijkles of zo?
  Het is wel een feit dat je in Su nergens meer veilig bent voor dit uitschot van de samenleving.
  Santoki wacht een zware taak om dit probleem aan te pakken.
  Ik wens hem veel succes.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.