Door Nederland gezochte criminelen in Suriname aangehouden

44
Door Nederland gezochte criminelen in Suriname aangehouden
Foto (c) Korps Politie Suriname - bewerking Waterkant

Het Arrestatie Team (A.T.) heeft op zondag 26 mei deze drie mannen aangehouden die verdacht worden van onder andere moord en deelneming aan een criminele organisatie. Deze verdachten worden gezocht door de Nederlandse justitie. Zij weken uit naar Suriname om zodoende uit handen van de Nederlandse justitie te blijven. Na uitgewerkte informatie zijn deze verdachten op afzonderlijke adressen aangehouden door het A.T.

Het betreft in deze de 30-jarige Alejandro P., de 43-jarige Mao R. en de 41-jarige Mario R. Mao R. zou volgens De Telegraaf een vertrouweling zijn van de voortvluchtige Mocro Mafia topgangster Ridouan Taghi. Kroongetuige Nabil B. heeft uitvoerig over een Surinaamse Mao verklaard bij justitie. Justitie in Nederland wil niets zeggen over de aanhoudingen en de 43-jarige Mao R.

Twee van de verdachten hadden een vuurwapen met bijbehorende munitie bij zich toen zij door het A.T. werden aangehouden. De verdachte Mao had ook een hoeveelheid hasj van iets meer dan 30 kilogram in zijn bezit. De illegale drug en de vuurwapens met munitie zijn in beslag genomen.

Een der verdachten heeft bij zijn aanhouding bekend in Suriname te zijn onder gedoken omdat hij wordt gezocht door de Nederlandse justitie voor zijn betrokkenheid bij een liquidatie. De Nederlandse justitie heeft door middel van een rechtshulpverzoek om de aanhouding en uitlevering van deze verdachten gevraagd. Het proces tot hun uitlevering is inmiddels ingezet.


44 REACTIES

 1. Dachten ze in Suriname veilig te kunnen onderduiken ? John van den Heuvel begint gelijk te krijgen. Suriname is onder Bouterse niet alleen een narco staat maar ook een schurkenstaat geworden.


  Maak melding

 2. op de internationale lijst van de ,,, meest gezochte personen over de hele wereld ,,, staat ook met dikke letters geschreven ,, uit te leveren als je hem tegen komt, d d b de hoofd verdachte moordenaar in s m e tevens de grootste drugs baron in s m e die in Nederland moet komen zitten voor 11 jaren..

  aan houden afleveren wordt opgehaald in s m e ..

  daar zit het volk van s m e op te wachten..
  gemodereerd

 3. @@@larwa
  Deze gasten hebben de nederlandse nationaliteit. Het is 99.99% kans dat deze personen in ned zijn geboren. Het is het aard van het beesje voor crimineel gedrag en moordenaars.
  Wanneer iemand in ned niet hedft bereikt wat die had moeten bereiken, dan zal deze persoon netgens op aarde kunnen gedeien. Kijk naar die gasten hun gezichten, wie zal hun nog werk willen aanbieden.


  Maak melding

 4. Hier drugs criminele op internationale internet auto bedrijven voor criminele drugs dealer is overal beland ze zijn ook in het hof met internationale modellen sport zoals de kooimannen


  Maak melding

 5. Ze voelden zich beschermd in sur waar n misdadiger de president is. Sur n land zonder wet n recht verwelkomt alle criminelen moordenaars misdadigers verkrachters om zich schuil te houden onder ht paarse paraplu vn ddb neks no fout.


  Maak melding

 6. Suriname, het paradijs voor criminelen, moordenaars, drugsdealers, witwassers, analfabeten, corruptelingen, misleiders, pathologische leugenaars, rovers, en pedofielen.


  Maak melding

 7. Bouterse is strategisch bezig. Hij haalt de aandacht weg van de binnenlandse criminaliteit door ineens paar gasten op te pakken voor NL. Altijd a man ab wan biggie sjmoelwerk over NL en nu gaat hij ze helpen zogenaamd.

  Bouta heeft en ander voor Mocro Maffia gefaciliteerd maar het brengt teveel shit met zich mee. Let maar op over een paar jaar zullen er ook Albanezen rondlopen op uitnodiging van Bouta.


  Maak melding

 8. Met alle respect maar su valt in het niets tov de rest van de wereld ga terug in de tijd in Amsterdam had je in 1900 een cocainefabriek die produceerde drugs van 1900 tot begin jaren 1960 niet te spreken over de irt affaire waar drugs onder begeleiding van de Nederlandse staat werd ingevoerd doet mij zeer dat er zo negatief word gesproken over suriname en wat John van de heuvel betreft neem zijn woorden niet over Hij moet dingen roepen als ze nou wel of niet op waarheid berusten .Om lang verhaal kort te maken men ziet de splinter in andermans oog maar de balk voor zijn eigen ogen …….


  Maak melding

 9. @Michael van traa: met alle respect, maar NL valt in het niet bij coke productie vanuit SU, je weet neks.

  Wat wij meekrijgen is slechts het topje van de ijsberg.

  NL is land van hyena’s wachten op containers in Roffa of Antwerpen…of je wacht op mensen die wachten op containers. Bouta heeft teveel shit op zn ede gehaald. Hij wou zaken doen met Mocro’s om Hindoestanen buitenspel te zetten.

  Dit is inside info broertje geen Johnny van den Heuvel takkiez


  Maak melding

 10. @Boeboe bit sjorie, deze criminelen zijn in geen enkel geval representatief voor de Hindoestaanse criminelen, laat staan de Hindoestaanse gemeenschap!

  Deze boys zijn loopjongens, Ridouan en Co poepen op creolen…geloof me.


  Maak melding

 11. ik vindt het erg dat vele van jullie als rechter ontpoppen,met de meest baarbarse idee’en. god zy dank dat ze zullen worden veroordeeld in een landt met een sociale rechtvaardigheidt gehalte. zelf ben ik ook tegen criminaliteit maar laat die baarbarse opvattingen achterwege


  Maak melding

 12. Alle drie waren het roerend mee eens dat dankzij de president ze al die tijd het hier naar hun zin hebben gehad. Soso lobi a mang leki president was dan ook de opmerking van Mao. A droga lai no ka, en baas komt mensen als wij te kort om hem te helpen in zijn misdadig verworden narcostaat. Lokoe noh a wiens fa, maar a no erg efoe wi go na Santo Boma, want ook der zijn er mensen in dienst van baas, ai, do setoe oenoe foe kong vrij. Btw, ndp na echt wang drogapartij.


  Maak melding

 13. Valt niet meer te repareren hele land is in verre staat van ontbinding wat criminaliteit betreft.

  Uit de Grondwet vloeit een aantal verantwoordelijkheden voor de overheid en voor de regering voort, zoals op het gebied van de landsverdediging, de handhaving van de openbare orde, sociaal beleid, volksgezondheid en onderwijs.


  Maak melding

 14. Afgeven op SWITI Sanan en vervolgens het vliegtuig nemen om te gaan genieten in SWITI Sranan.De vliegtuigen Amsterdam-Paramaribo zitten propvol rara hoe kan dat.Kosie bigi sma na noti ma aksen pardon.
  Proberen jullie eerst na te denken voordat jullie je negativiteit hier uiten op WK.


  Maak melding

 15. @diampolo.
  Ik mag het niet misschien niet zeggen, maar ik ga het toch zeggen, de grootste geldschieters, de grootste drugsbazen voor de coke in Suriname zijn hindoestanennnnnnnnnnnnnnn.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 16. Michael van traa 28 mei 2019 at 00:45
  Met alle respect maar su valt in het niets tov de rest van de wereld ga terug in de tijd in Amsterdam had je in 1900 een cocainefabriek die produceerde drugs van 1900 tot begin jaren 1960 niet te spreken over de irt affaire waar drugs onder begeleiding van de Nederlandse staat werd ingevoerd doet mij zeer dat er zo negatief word gesproken over suriname en wat John van de heuvel betreft neem zijn woorden niet over Hij moet dingen roepen als ze nou wel of niet op waarheid berusten.

  Kijk, daarom komt het land Suriname geen moer vooruit doordat mensen als Michael van Traa steeds maar in het verleden blijven hangen. Ik denk dat hij nog steeds in zijn Koti mesi kleding rondloopt en dat hij niet op een gasfornuis kookt maar een gat in de grond maakt en daar zijn voedsel in klaarmaakt. Ook woont Michael niet in een huis maar in een boomhut en gaat hij dagelijks op krokodillenjacht. Kijk dit krijg je toch als je niet vooruit wilt komen en steeds met de vinger naar anderen wijst ?
  Nederland is een onafhankelijk land waar het hard bezig is om de drugs te bestrijden. Daarom worden de aangehouden criminelen aan Nederland uitgeleverd. Wanneer levert Suriname de drugsbaron Bouterse uit ?


  Maak melding

 17. @Djamoe: dat klopt. Cokehandel zal altijd blijven bestaan. Je moet jezelf afvragen als die handel volledig georganiseerd zou zijn door Hindoestanen, er geen doden zouden vallen zoals er nu gebeurd.

  Bouta probeert Hindoestanen buitenspel te zetten, zoals hij ook in de regering doet. Maar zelfs met coke handel faalt hij….


  Maak melding

 18. @ Michael van Traa

  John van den Heuvel moet geen bullsh*t over Suriname roepen. Suriname heeft een groot probleem met drugs, niks nieuws daarin aan de horizon maar het zo goed vredelievend Nederland is het Colombia van Europa met drugs en haar veel te softe drugsbeleid. De provincies Brabant en Limburg zijn inmiddels grote broeinesten van gigantische criminaliteit. Zelfs de goed getrainde, uitgeruste en gefinancierde Nationale Politie van Nederland loopt allang achter de feiten aan in Brabant en Limburg en heeft het ook erkend. De criminaliteit is inmiddels zo hoog dat de onderwereld nauw met de politiek is verweven.

  Daarnaast schuilen in Nederland tig vanuit Engeland gevluchte criminelen die gezocht worden en dat zal met de Brexit alleen maar meer gaan worden.


  Maak melding

 19. PATRIOT 28 mei 2019 at 11:09
  @ Michael van Traa

  John van den Heuvel moet geen bullsh*t over Suriname roepen. Wat voor een bullsh*t roept hij dan ? Of heeft de heer Van den Heuvel het niet bij het rechte eind ? En je haalt de drugsproblemen in Limburg en Brabant aan maar het zijn toch vooral de allochtonen (Marokkanen, Turken en Surinamers) die een groot deel van de coke handel beheren. Dus zo vreemd is de conclusie van Van den Heuvel niet. Alleen heb jij korte teentjes en je kijkt liever de andere kant op of steek jij je kop in het zand.


  Maak melding

 20. @ Jaco mi brada fa fi??
  Hen een taakstraf geven en nog eens op het schoolerf vrij laten?? no baja!! ik vertrouw ze voor geen milimeter!! waar ik wel in vertrouwen heb is een kogel door hun kop halen. Een dodelijk spuit toedienen zou ook een optie zijn.

  Brada je weet niet wat ze bij mij hebben uitgehaald!! woning was 5 dagen dicht!! 2x tv, koelkast, gasfornuis, stofzuiger, autoradio, gasfornuis, gascilinder 100 lbs, strijkijzer/plank, 6 werphengels incl box, 4x laarzen, salontafel uit NL, magnetron 2x, 8x standenstoel van textileen grijs en groen en zelfs een tweepersoonsbed compleet en de directoir van mijn vrouw!! al met al de volledige huisinrichtingen en andere vele waarde pullen leeggeroofd Waarde +/- 45000 srd) !! niemand was thuis!! Zij hadden alle tijd!!

  Ze zijn wel in de kraag gevat!! Bepaalde spullen zijn teruggevonden!! Had een geweer en die nog spoorloos!! 4 mensen zitten vast!!
  Ik heb geen medelijden met dit soort virussen 50 meter onder de grond levend te begraven!!


  Maak melding

 21. In 2018 was Nederland bereid te onderzoeken of de visumplicht voor Surinamers die naar Nederland willen reizen kan worden versoepeld of afgeschaft. Was slechts een verlate 1 april grap.


  Maak melding

 22. @ Koos

  Volgens mij ook wel, en laat het a.u.b. zo blijven want we hebben al genoeg ellende met de Surie´s die al hier zijn, de goeie daar gelaten !

  @ Wat doe je dan nog in Holland ?
  Ik zou het niet erg vinden, er zijn nog genoeg gespuis van Surinaamse afkomst in NL te vinden.
  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 23. De kleine Criminelen oppakken is terecht .Maar duidelyk is ook dat men in dit landt de grote jongens gedoogd
  Er bestaat in de wereldt geen Familie die nooit met drugs in aanraking is geweest(Drugstore) om maar eens een voorbeeld tegeven. Ik ben tegen elke vorm van criminaliteit laat dat duidelyk zyn,vraag my wel af van waar die Hystery rondt deze arestatie er zyn nog duizend onopgeloste Dosiers die pioriteit behoeven ,How about that
  dit Dosier is een Nederlandse aangelegenheidt, met of zonder visa Binen gekomen dan wordt ook voor de normale Burger duidelyk waar de visa voor dient namelyk om economische redenen en nergens anders voor
  ik heb zelfs ook kinderden gelukkig niet crimineel gerelateerd in de leeftyd van deze knapen ,ergens is het toch mis gegaan met deze jongens, de opvoeding naar onze kinderen toe is FOUT en ik hoor niemandt daar verantwoordelykheidt in nemen want buurman kindt is niet de jouwe .Maar allemaal roepen criminaliteit dat komt ergens uit voort. wy Surinaamse mannen hebben vaak meerdere schatjes daar komen kinderen uit voort en daar begind een 1 ouders gezin,kindt groeit op voor galg en voor rad . dus mannen ga by je zelf te rade onze maaschapy en de kinderen wachten op u


  Maak melding

 24. Het is wel heel frappant dat leden van 2 rivaliserende bendes in Suriname zijn opgedoken.
  De politie doet er goed aan om te onderzoeken of er enig causaal verband is tussen de aanwezigheid van deze mannen in Suriname en de recente liquidatie van die crimineel en het meisje. (de exacte datum en de namen van betrokkenen is mij even ontschoten)


  Maak melding

 25. De familie van Bolle zat heel lang in de drugs. Ze hebben flink verdiend eraan. Wie weet, misschien poetsen Miss LaTina, de dreumeltjes Akalia, Azalia en Ahalia elke dag hun tanden met witpasta. Zoals Colgate schrijft op haar verpakking, de hoeveelheid per poetsbeurt mag niet groter zijn dan een halve erwt groot is.


  Maak melding

 26. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Door Nederland gezochte criminelen in Suriname aangehouden.
  Dus uitlevering van deze criminelen aan Nederland.
  En het maakt in deze niet uit, of ze in Suriname of Nederland zijn geboren.
  Het gaat om gezochte criminelen.

  @Rbrown 28 mei 2019 at 15:17
  Ik heb je reactie gelezen. Je hebt in deze ook gelijk. Ook zo’n voorbeeld vanavond gezien.
  Ik keek vanavond op NPO1 naar Opsporing Verzocht.
  Raadpleeg Opsporing Verzocht gemist van 28-5-2019
  Een (moeder) van een vermoorde jongeman in 2018, kwam met haar verhaal in deze uitzending.

  Wel ik ben niet helemaal eens met het verhaal van deze (moeder) over haar vermoorde zoon in 2018.
  Want bij het bekijken van deze (uitzending), bleek dat hij achteraf toch geen lieverdje te zijn geweest.
  Ik zeg: Hij moest met zijn (handen) zijn afgebleven van het (bestelbusje).
  Het is niet je eigendom.
  Hij ging na zijn werk terug naar de plaats waar het (bestelbusje) met sleutels geparkeerd stond en reed ermee weg, zonder in het bezit te zijn van een RIJBEWIJS.
  Dus het was gewoon DIEFSTAL.
  Kijk zelf naar Opsporing Verzocht, hoe het afgelopen is met deze jonge knaap.

  Maar de laatste jaren, duiken veel criminelen onder in Suriname.


  Maak melding

 27. Jullie surinamers zijn sensatie praters jullie weten geen moer laten jullie jezelf maar naaien door die kanker corrupte bouterse jullie kanker moeders allemaal


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.