woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOpnieuw truck van de weg geraakt in Suriname

Opnieuw truck van de weg geraakt in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Larecoweg in Suriname is een truck van de weg geraakt. Dit zou gebeurt zijn ter hoogte van de Paluluweg, meldt een voorbijganger op Facebook. Hij plaatste deze foto die vanuit een voorbijrijdende auto zou zijn gemaakt.

Volgens de eerste berichten zaten er twee mannen in het voertuig. Ze raakten gelukkig niet gewond en kwamen met de schrik vrij. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Afgelopen week raakte ook deze vrachtwagen van de weg. De berging van dat voertuig koste veel moeite en nam heel veel tijd in beslag. Foto via Revy Soerasemita/Facebook.

UPDATE – pas in de avond was de truck geborgen:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Een wonder dat de vrachtwagen die van de weg is geraakt niet tegen de elektrische mast is gereden en daardoor schade aanricht voor de EBS en de samenleving van elektriciteit in dat gebied van verstoken is en geen kosten met zich mee brengt voor de EBS.

  De autobestuurders die tegen de masten aanrijden kunnen hier een zeer goed voorbeeld aan deze vrachtwagenchauffeur nemen als ze van de weg rijden hoe het hoort.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 2. We kunnen nu overgaan op;

  BREAKING NEWS: Vrachtwagen heeft werkronde tot goed einde volbracht.

  Dacht dat nieuws iets moest zijn met; Man bijt hond! 🤔


  Maak melding
 3. Tegenwoordig lees je veel over zelfsturende auto’s. Blijkbaar rijden er in Suriname ook heel wat van die zelfsturende auto’s rond. Helaas kunnen ze het nog niet zo goed.


  Maak melding
 4. Blijkbaar hebben erg veel mensen last van concentratiestoornis. Misschien komt het door de straling van de 4G zenders. Met 5G gaat het nog erger worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES