Nieuwe versie van overheidssite Suriname gelanceerd

8
Nieuwe versie van overheidssite Suriname gelanceerd

Gisteren, zaterdag 25 mei 2019, is de overheidssite Gov.sr versie 2.0 met een klik op de knop toegankelijk gemaakt voor elke Surinaamse burger. Het e-government coördinatieteam heeft in samenwerking met Adept NV de kinderziektes welke geconstateerd waren bij de oude Gov.sr website weggewerkt en de website verder uitgebouwd om gebruikersvriendelijker te zijn.

In 2010 is de Surinaamse overheid het project Gov.sr gestart als middel om de informatieverschaffing naar de samenleving te verbeteren. De website was verder bedoeld om een geharmoniseerde uitstraling van de overheidscommunicatie te bewerkstelligen.

Vanwege de grote hoeveelheid aan informatie welke verwerkt werd op de website, ontstond de noodzaak voor optimalisatie. De nieuwe versie van de website is ook mobiel vriendelijk in contrast met de oude. Bij de nieuwe site is er gebruik gemaakt van de nieuwste technologie. 

8 REACTIES

 1. De doorgeef luik van leugens, list, bedrog, verdraaiingen, verfaaiingen en vernaaiingen gaat nu in zijn nieuwe jasje het volk meer stront door de keel proppen. Slik of stik!


  Maak melding

 2. Ziet er overzichtelijker uit. Hoop wel dat het uitgebreid wordt en men de nodige updates plaatst. Gewoon bijwerken. Op de homepage mis ik wel een rubriek die specifiek gaat over de flora en fauna van Suriname. Hier zou men de beschermde dieren kunnen weergeven en een beetje uitweiden over de natuur etc. Dit zou je dus met slechts een muisklik moeten doen en wordt je direct doorgeleid. In dit geval moet je omwegen maken om te belanden bij het onderwerp wat je wenst te weten. Al met al ,veel overzichtelijker.


  Maak melding

 3. Vanmorgen even op de nieuwe site gekeken.
  Het stelt nog niet veel voor. Veel koppelingen functioneren niet.
  Niet bepaald de nieuwste technologie.
  Het lijkt een beetje op een website van een amateurvoetbalclub


  Maak melding

 4. Volgens de officiele telling had de NDP de verkiezingen in 2015 verloren.
  De NDP heeft de verkiezingsuitslag in hun voordeel gemanipuleerd.

  De echte winnaar in 2015 was de VHP.


  Maak melding

 5. Jantje. Suriname is een onderontwikkeld land. Wat kun je verwachten. Door de navelstreng met Nederland steeds maar te repareren en zoals het een kind betaamd op de ouder te kankeren heeft het landje zich een klein plaatsje verworven. Ook het ontbreken van enige scholing op niveau laat zich hier gelden. In praatjes en vergaderen is het landje uniek. Werk in uitvoering is eindeloos. Maar verantwoording afleggen wat de prestaties zijn kun je op de wipwap website zien.


  Maak melding

 6. Nog meer paarse leugens vol dwaze debiele idiote indoctrinatie voor al die dwaze debiele idiote ndp paria’ s is wat komen gaat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.