zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijEBS paal wederom geteisterd door 'vallende ziekte'

EBS paal wederom geteisterd door ‘vallende ziekte’

-

Does Travel - naar Suriname

De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) is wederom geteisterd door een omgevallen lantaarnpaal.  Een lantaarnpaal bij het bushuisje van de rotonde voor de Wijdenboschbrug is omgevallen en ligt al langer dan twee weken op de grond. Dit zorgt voor enorme frustratie bij weggebruikers omdat voertuigen niet meer daar kunnen stoppen om mensen af te halen.

Daarnaast is men de mening toegedaan dat de paal voor ernstige belemmering zorgt voor passagiers die daar willen wachten op de bus. Volgens hun kan er bij onoplettendheid over gestruikeld worden, met alle mogelijke gevolgen van dien.

Hoe de lantaarnpaal precies is omgevallen is vooralsnog onduidelijk. Doordat de lantaarnpaal is omgevallen heeft iemand ook kans gezien om de lamp ervan mee te nemen. Omstanders hopen dat de EBS spoedig werk ervan maakt om de paal te verwijderen of weer plaatst zodat ongemakt tot het verleden kan behoren.  

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. Schering en inslag….intussen geen nieuws meer. Dat omstanders de lamp hebben meegenomen is dan wel weer nieuws en typish….de paal paste niet in de auto..anders was die ook weg..😁


  Maak melding
 2. Dat Suriname thans is afgegleden op de niveau van de onderkant van derde wereldlanden wordt steeds duidelijker. De overheidcen semie overheid bezuinigt op alles waar maar kant. Zelfs kunnen zij geen fatsoenlijke electra masten plaatsen.


  Maak melding
 3. Wel laten zij de rekening op tijd doen betalen!! Doe je dat niet! heb je gelijk Srd 25,= boven op en daarna dreiging tot afsluiting!! Wat een bloedzuiger zeg!!!


  Maak melding
 4. Hoe is dit mogelijk. Mensen kunnen heel erg ver gaan als het om stelen gaat. Dit is enkel mogelijk in ons land. Stelen,roven,criminaliteit,corruptie, dit is nimmer zo erg geweest dan tijdens deze hele tering regering. Rust er een stelende vloek in ons land? Zelfs je kleding en schoeisel worden voor je deur gestolen. Hoe diep zijn sommigen gezonken in ons land? Hebberige mentaliteit. Te lui om te werken, maar graaien van anderen is de slechtste mentaliteit die er bestaat. Kan mij niet voorstellen dat dit soort geen schaamte in zijn zwarte reet heeft. Wat en wie deugt er nog in ons landje.

  Sarie Torie.


  Maak melding
 5. Veertien dagen ligt zo een paal op de grond. Waar zijn de kankeraars op het moederland? Daar zou zoiets binnen enkele uren hersteld zijn. Maar misselijke Kanis is aan het bidden. Dus die heeft geen tijd om te voorkomen dat de bevolking hun recht op vrije doorgang wordt gegarandeerd en de andere ministers zijn moe van het snuiven. Dat er nog een arme man de lamp steelt ach wat jammer. Geld om de lamp te laten branden is er toch niet dus laat maar. Wil de laatste die weg gaat het licht uit doen?


  Maak melding
 6. Kan ook zijn dat parmessar vallende ziekte heeft, vandaar dat die palen her ook hebben gekregen. Vallende ziekte is erfelijk, als ik het goed hebt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES