dinsdag, juni 18, 2024
HomeNieuws uit SurinameDankdienst minister Misiekaba vanwege pas pas verkregen ministersambt

Dankdienst minister Misiekaba vanwege pas pas verkregen ministersambt

-

Does Travel - naar Suriname

De recent aangereden Surinaamse minister Misiekaba, die ook pastoor is van de gemeente Charisma Ministries Goede Verwachting, hield op zaterdag 25 mei een dankdienst in verband met zijn pas verkregen ministersambt. Middels deze dienst heeft de minister op de eerste plaats zijn dank aan de Allerhoogste bewezen.

“Door de kracht en genade van God zullen wij mooie dingen doen voor Suriname” zei de oud-parlementariër. Hij maakte goed gebruik van deze kerkelijke samenkomst om ook speciale personen in zijn leven te bedanken. Op de laatste maar niet minder belangrijke plaats bedankte hij zijn gezin. Hij benadrukte het gouden hart en de ondersteuning van zijn wederhelft.

De geestelijke stak zijn waardering voor alle ondersteuning van derden niet onder stoelen of banken. “Wij gaan mensen weer perspectieven te geven. Wij gaan elke dag hard tegenaan in de kracht van God” riep Misiekaba de aanwezigen vastberaden op.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

34 REACTIES
 1. Misiekeba je bent zeer lachwekkend. Zal jij ervoor zorgen dat Suriname echt een tweede Dubai wordt nu je minister bent geworden. Wij zullen zien voor hoe lang? Hoeveel geld heb jij als pastoor van onze gemeenschap door de jaren heen misbruikt?? Ben je katholiek???. Dus weer een njang patoe erbij. Blijf door met het prediken van leugens aan zij die jouw willen geloven. Rara hoe kan dit pastoor tevens minister?? Dus een dubbele pet op. Vraag mij af hoeveel gelovigen zich achter Misiekeba verschuilen?? Wat een lachwekkende taferelen in deze huidige regering. Dus op zondag centjes ophalen in de kerk en van maandag t/m zaterdag minister.


  Maak melding
 2. Hahahahihihooooo wat nieuws zeg lachen is nog goed.k zou zeggen bespuug hem hlml vn kop tot teen mt kwyl n sla n aanta verrotte eieren kapot in zn huichelachtig gezicht.deze gewetenloze crimineel n racist praat alles goed wat fout gaat in ht land aapdoel idem dito


  Maak melding
 3. De Christelijke God, gedraagt zich als een wasmachine, althans op de wijze waarop hij in bepaalde volkstammen wordt beleefd.

  Moord!!, kom bij pappa God, betuigd oprecht berouw u wordt vergeven. Uw slachtoffers laten wel diep bedroevende families soms kinderen na en zullen door diezelfde God een beetje getroost worden. Maar ja. In ieder geval is uw zonden weggewassen. De slachtoffers en hun familie hebben pech.

  Diefstal, hoererij, afpersing, verkrachting, alles wordt door pappa God, want hij is o zo genadig vergeven. De slachtoffers, die zitten met de brokken. Maar ja. Ze moeten het maar goed voelen. Al zijn ze nergens schuldig aan.

  Het is deze God, waarin Misie Kaba, Simons enzovoort, enzovoort waarin de overgrote deel van de NDP en hun aanhang in geloven en iedere keer, keer op keer Suriname in de stront duwt. Telkens weer een tweede kans, het land en de bevolking slachtoffer.

  Pappa God, die daders beloond.

  Van zo een God zou je moeten gruwen, uit zijn buurt moeten blijven. Van Misie kaba, die deze God dient ook. Het wordt tijd om niet deze God te danken, maar te bedanken, voor de ellende waarin zijn volgelingen, Suriname telkens schop.


  Maak melding
 4. Laat die meneer leven zoals hij dat goed vindt.
  En leef je leven zoals je zelf wilt
  Want je hebt een eigen wil, niemand die je tegenhoudt.


  Maak melding
 5. Wat een huichelaar zeg. Mi-no-si heeft een camouflage pak aan, hij valt amper op. Reciteren uit de jungle book kan hij goed, maar begrijpen wat er in de b bijbel staat daar is hij te dom voor. Deze leugenaar en medeplichtige van alle mistoestanden begaan door de paarsen buidelratten is geen lang leven beschoren. Liegend zal hij ten onder gaan.


  Maak melding
 6. Wat een giller die miesi . Om het volk te misleiden laat ie een kerkdienst zijn aantrede zegenen. Nou wanneer gaan ze in Su eindelijk door hebben dat het door geboefte woord geregeerd.


  Maak melding
 7. In de dienaar Misiekaba heb ik het volste vertrouwen. Zijn Excellentie Misiekaba, zal alles in het werk stellen om bepaalde misstanden binnen het sociaal gebeuren recht te trekken. Het is feitelijk jammer dat hij nu pas aangesteld is. Maar goed, wie weet, volgend jaar, na de verkiezingen, kan hij zijn ministerschap continueren. Waka na Gado.


  Maak melding
 8. Met de steun van zijn God, moet hij 24/7 bewaakt worden door militairen. Deze potsierlijk uitgedoste paapse dorpspastoor en Dubai-leugenaar is mede-verantwoordelijk voor de Amnestiewet t.f.v. zijn andere God, de drugsveroordeelde meervoudig moordenaar BOUTERSE. 2 goden dienen is deze hypocriete paarse leugenaar, volksmisleider en schaamteloze staatskasgraaier op het lijf geschreven.


  Maak melding
 9. @Pakiratigri, kan beter veranderd worden in papiramoisie: reciteer jij ook al uit de Jungle Book. Probeer eens de Koran, de Bagvat Gita, de Thora of de bijbel. Misschien krijg je dan heldere invallen, zodat je stopt met het verzalven van crimininelen, moordenaars en ellendelingen.


  Maak melding
 10. Ondertussen wordt de voorganger vorstelijk beloond door Misiekaba en aanhang van dit soort duistere sekte waarvan niet bekend is wat of wie zij aanbidden. Ja, God speelt een voorname rol in hun aanbidding maar welke God ? De voorganger rijdt in een 4×4 SUV, is behangen met bling bling en heeft op ieder hoekje wel een liefje. En ja het oerdomme volk volgt hem klakkeloos in zijn belijding. Net als hetzelfde met Midiekaba na ga kaka gebeurt.


  Maak melding
 11. De grootste farizeeěr van dit land, die overal god erbij betrekt, terwijl hij te slecht is om te branden, met al zijn daden die de 10 geboden hebben overtreden, in de hel hoort deze kaffer thuis, samen met zijn voorzitter.


  Maak melding
 12. Ieder mag een eigen leven hebben en geloof, maar als dit soort mens/en een wolf/wolven zich vermommen in schaapkleding zijn, zich pleezident, awarie domrie, ikgonoom/centralebank directeur, mini ster van financiën, enz noemen en het ongeschoolde en domme, apathische volk eieren voor citroenen verkopen, hen belazeren, mogen ze voor mij de pot.

  Wie dat niet in wil zien en het voor deze zeer zware criminelen die misdaden/misdrijven tegen de menselijkheid hebben gepleegd, de grondwet en internationale verdragen cq mensenrechten vertrappen, vraag ik mij af wat voor scholing heb je dan genoten. Weet je wel waarover het gaat dat je je partituur wil komen blazen, maar gewoon zeer vals speelt en het niet aan te horen is. Schaam je dood, zwakzinnige/n.

  ddb zal never nooit welvaart en welzijn voor Suriname kunnen brengen, iederen die deze vervloekte paarse partij ondersteunt is een misdadiger, waarvan vele van de achterban zwak begaafden zijn, die daardoor zand in de ogen worden gestrooid.

  ddb is niets anders dan een dictator, die pleezident van Suriname is, omdat hij (inter)nationaal in de gevangenis levenslang moet worden opgesloten voor zeer zware misdaden tegen de menselijkheid. Het gevolg hiervan is dat hij een kliek fröbel wetenschappers van een dorpsplein om zich heen heeft verzameld, die van de situatie misbruik maken om zich zelf te verrijken.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 13. Wat gaat hij..misiekaba dan voor groots doen in de resterende maanden voor de verkiezingen, voor het volk? Meer en op tijd pakketten verstrekken zodat het arme volk afhankelijk blijft? Want dat word zijn mainjob als mini ster van sociale zaken..Scenario Scenario


  Maak melding
 14. Deze homo, want dat is het,is nu al begonnen met zieltjes winnen voor de verkiezing. Het is een lachwekkend persoon net z o als zijn kankerverspreidende baas.Dit ding dat zichzelve tot voorganger heeft benoemd dient niet de god die wij in het algemeen kennen,maar het dient een of andere idioot die zichzelve tot president heeft laten benoemen,door de verkiezingen te manipuleren.
  DUURT NIET LANG MEER,EN ZE ZULLEN ,SAMEN MET GEZIN,FAMILIE EN VRIENDEN WORDEN AANGEPAKT.
  NIET DOIR VHP,ABOP,NPS OF PL,WANT DEZE ZIJN OOK MEDE SCHULDIG GEWEEST DAT DEZE WEZENS AAN DE MACHT ZIJN GEKOMEN,OOK ZIJ ZULLEN WORDEN AANGEPAKT.


  Maak melding
 15. President Bouterse vertelt jongeren Brokopondo zijn levensverhaal

  26 mei 2019 om 08:57

  President Desi Bouterse vertelt jongeren uit Brokopondo zijn levensverhaal. Foto: NII

  De legerleiding heeft president Desi Bouterse uitgekozen om zaterdag als “living legend” op te treden tijdens de Museum N8 in het Surinaams Leger Museum. Na het volkslied uit volle borst te hebben gezongen, legt majoor Faried Ilahibaks uit waarom de legerleiding de president van de Republiek Suriname koos als de “living legend” tijdens de Museum N8 met het gelijknamige thema.

  Een vallende speld kan gehoord worden wanneer president Bouterse achter het spreekgestoelte plaatsneemt. Hij neemt de aandachtig luisterende tieners mee naar zijn enerverend verleden, meldt het Nationaal Informatie Instituut (NII).

  Zijn verblijf bij de fraters ondanks het niet de bedoeling was zelfs frater te worden, zijn tot nu toe overeind staand record op de 15 km hardloop, zijn liefde voor boksen, atletiek, voetballen en basketballen, werken voor een karig loontje als jongeman, studieloopbaan en andere onderdelen vormen de basis van het levensverhaal van de “living legend Bouterse”.

  De muzikanten van het Nationaal Leger toonden hun muzikale kracht door de museumbezoekers tijdens een break swingend mee te krijgen in de oor strelende melodie die zij voortbrachten. Aan het einde van het formele gedeelte koos de president ervoor om het gezang van de groep te beantwoorden met een solozang. Van de gezichten is dan duidelijk af te lezen dat de jongeren en andere museumbezoekers hebben genoten van de Museum N8 2019 in Memre Boekoe Kazerne, aldus het NII.

  Heeft dit ding die arme kinderen alles verteld over zijn leven. Dat het niet eens de ulo heeft afgemaakt,dat het pornoboekjes verkocht in nederland,dat het tot 11 jaar bij verstek is veroordeeld voor cocaine invoer in nederland,dat het bevriend was mrt de grootste drigscrimineel pablo escobar ,dat nu wijlen is,dat het een moordenaar is op 15 onschuldige surinamers dat het ook opdracht gaf tot de moorden in mooi wana.HET ZAL ALLEMAAL LEUGENS ZITTEN HEBBEN VERTELLEN AAN DIE ARME KINDEREN DIE MOESTEN OPDRAVEN DAAR MAMA EEN PAKKET ONTVANGT ALS NDPER.
  WAT EEN ZIELIGE VERTONING MOET DIT ZIJN GEWEEST.
  GEEN LEVENDE LEGENDE MAAR EEN LEVENDE MOORDENAAR


  Maak melding
 16. Mat 7:15 – 20
  Pas op voor valse profeten, die in schaapskleren op jullie afkomen maar eigenlijk roofzuchtige wolven zijn. Aan hun vruchten zul je hen herkennen. Men plukt toch geen druiven van doornstruiken of vijgen van distels? Zo draagt elke goede boom goede vruchten, maar een slechte boom draagt slechte vruchten. Een goede boom kan geen slechte vruchten dragen, evenmin als een slechte boom goede vruchten dragen kan. Elke boom die geen goede vruchten draagt, wordt omgehakt en in het vuur geworpen. Zo kunnen jullie hen dus aan hun vruchten herkennen.

  Jezus waarschuwde er al voor en Paulus doet dat ook nog een paar keer in de bijbel. Er zullen mensen komen die de woorden van God verdraaien en iets verkondigen dat op de waarheid lijkt, maar in feite een leugen is.

  Want er komt een tijd dat de mensen de heilzame leer niet meer verdragen, maar leraren om zich heen verzamelen die aan hun verlangens tegemoet komen en hun naar de mond praten. Ze zullen niet meer naar de waarheid luisteren, maar naar verzinsels. (2 Tim 4:3,4)

  Ik weet dat er na mijn vertrek woeste wolven bij u zullen binnendringen, die de kudde niet zullen ontzien. Uit uw eigen kring zullen mensen voortkomen die de waarheid verdraaien om de leerlingen voor zich te winnen. (Han 20:29,30)

  Hoe herken je een wolf in schaapskleding? Jezus zei: Je zult ze herkennen aan hun vruchten. Want druiven groeien niet aan doornstruiken en vijgen niet aan distels. Dus hoe mensen handelen zegt iets over hun aard. Wolven eten nou eenmaal vlees en schapen eten gras. Een volgeling van Jezus lijkt op Jezus, een volgeling van de boze lijkt op de boze. Eigenschappen van Jezus: liefde, vreugde en vrede, geduld, vriendelijkheid en goedheid, geloof, zachtmoedigheid en zelfbeheersing. Eigenschappen van de boze: ontucht, zedeloosheid en losbandigheid, afgoderij en toverij, vijandschap, tweespalt, jaloezie en woede, gekonkel, geruzie en rivaliteit, afgunst, bras- en slemppartijen. Wees bedacht op dwaalleer en zorg niet dat je alleen maar naar predikanten luistert die je naar de mond praten. Waarom denk je dat prosperity teaching wortel heeft geschoten? Omdat mensen hun verlangen naar geld maar al te graag rechtvaardigen.

  Hoe zie je de aard van deze mens? Kijk naar zijn daden, kijk naar wat hij uitvoert.

  Mat 7:21
  Niet iedereen die “Heer, Heer” tegen mij zegt, zal het koninkrijk van de hemel binnengaan, alleen wie handelt naar de wil van mijn hemelse Vader. Op die dag zullen velen tegen mij zeggen: “Heer, Heer, hebben wij niet in uw naam geprofeteerd, hebben wij niet in uw naam demonen uitgedreven, en hebben wij niet vele wonderen verricht in uw naam?” En dan zal ik hun rechtuit zeggen: “Ik heb jullie nooit gekend. Weg met jullie, wetsverkrachters!”

  Kom je dan in het koninkrijk van de hemel door goede daden te verrichten? Nee, maar aan de vruchten herkent men de boom.


  Maak melding
 17. Misiekaba doet alsof hij god dient maar in werkelijkheid dient hij de duivel.
  Die hele volle evangelie/pinkster handjeklap kerk waartoe hij behoort is niets meer dan een georganiseerde oplichterij bedoelt om mensen hun geld (10% van hun inkomen) afhandig te maken.


  Maak melding
 18. Die volle evangelie/pinkster handjeklap gedonder waartoe Misiekaba behoort is een grote huichelachtige boevenbende waar de volgelingen gereduceerd worden tot makke schapen die braaf moeten doen wat de religieuze leiders zeggen dat ze moeten doen.


  Maak melding
 19. Profiteurkerken.
  De EBG hheft scholen, ziekenhuizen enzovoort gebouwd. De RK ook, de hindoes, de Islamieten. Deze handje klap bewegingen hebben kritiek op deze mensen. Maar deze schijn heiligen, doe niets voor de gemeenschap dan voor zich zelf. Waar zijn hun scholen, ziekenhuizen, internaten, bejaarden tehuizen.
  Nada, nada. Alleen modo prodo op zondag, hallelujah schreeuwen. Epilepsie aanvallen krijgen als vorm van begeestering maar in feite psychisch gestoord.

  Uit deze mensen bestaat voor een groot deel de NDP aanhang, geestelijk gestoorden, criminelen en een paar profiteurs die deze mensen kunnen bespelen.


  Maak melding
 20. mi zie ka ke ba, hoge paarse vervloekte ndp-priester, de wolf in schaapkleding bedonderd de boel. Zelf God De Vader van de Christen worden niet geschuwd en wordt hiervoor misbruikt om zijn enige echte god ddb te dienen. Nu om via sociale zaken en voedselpakketten achterban te vinden om te verplichten op ddb te stemmen.

  Je moet wel van de pot gerukt zijn om lid van deze paarse duivelse kerk van deze wolf in schaapkleding te zijn.

  Zie hoe schaamteloos het is dat de vervloekte hoge priester mi zie ka ke ba van een Christelijke kerk in paarse kleding, wolf in schaapkleding door de vervloekte ddb wordt ingezet om hem te dienen en voor zijn enige eigen belang boven het algemeen Surinaams belang, i.p.v. dat deze zogenaamde vervloekte hoge priester afstand neemt van de vervloekte ddb en zijn Christenlijke God De Vader op de juiste wijze gaat dienen in een Christelijke Kerk gaat dienen en prijzen.

  Deze vervloekte paarse priester gelooft niet in de Christelijke God dat die hem kan beschermen, anders zou hij als dna-lid nooit militaire bewaking hebben.

  Wie houdt Wie Voor De Gek?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 21. Alle ndper’ s van oprichter tot paars verslaafde ddb ndp paria zijn debet aan het geestelijk en moreel verval, de misdaad, de drugshandel en smokkel, roof en diefstallen, armoede, fraude, oplichting en corruptie. (90% van alle moorden, drugsdelicten, smokkel, berovingen, diefstallen, fraude, oplichting en corruptie worden begaan door de meest misdadig vervloekte ddb afgod vererende en aanbiddende mensen, de ndp zombie’s.


  Maak melding
 22. Lees goed hij is aangereden en niet aangetreden. Citaat De recent aangereden Surinaamse minister Misiekaba, die ook pastoor is van de gemeente Charisma Ministries Goede Verwachting, hield op zaterdag 25 mei een dankdienst in verband met zijn pas verkregen ministersambt.


  Maak melding
 23. God himself hft die moordenaar daar geplaatst om ht land uit ht diepe dal te halen n nu stuurt god een assitent vr hem om die zware job te ondersteunen.soort zoekt soort.


  Maak melding
 24. pakiratigri 26 mei 2019 at 10:29
  In de dienaar Misiekaba heb ik het volste vertrouwen. Zijn Excellentie Misiekaba, zal alles in het werk stellen om bepaalde misstanden binnen het sociaal gebeuren recht te trekken. Het is feitelijk jammer dat hij nu pas aangesteld is. Maar goed, wie weet, volgend jaar, na de verkiezingen, kan hij zijn ministerschap continueren. Waka na Gado.
  ***********************************************
  @ Pakiratigri … heeft Mi-si- keba … de Allerhoogste om vergiffenis gevraagd voor het graaien in ’s landskas. Mi-si-keba en collega Bouva hebben toch honderd duizenden/miljoenen van de Naschoolse Opvang in eigen zak gestopt. Wist je dat niet … Paarse Maloot !!!!Geldt het gebod{leefregel}: gij zult niet stelen … NIET… voor deze Paarse Boeven. Na 25 mei 2020 … wordt het met fanfare: Waka na Santo Boma.


  Maak melding
 25. Zielige Vertoning van deze grootste occupant van De Goede Verwachting!! Hij eist niet alleen op zondag 1/10 maar 7dagen per week !! Zelfs kinderclub op zaterdag wordt er van de kinderen geeist dat ze geld betalen!! En ook nog geld vragen voor zgn kerstpakketten in schoenendozen verplakt..die hij gratis uit het Nederland ontvangt (maar hij scheld) Ned uit) Deze man is droomde vanaf het eerste regeertermijn van een minister post!! Hield de hele buurt wakker met nachtwaken van 6 tot 6 en zette arme lichtgelovige zielen aan tot leuzen..Paster o tron minister..a sturu na fu ju..!!! Pffff….!!! Waarom moest de helft van De Goedeverwachtingweg gisteren (25 Mei 2019) afgezet worden voor deze Clown!!!! Toiletpapier van D.D.B.!!!! Geldwolff!! Breek mij de Bek niet open……!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES