dinsdag, april 23, 2024
HomeFotoDoorrijder die man schepte aan de Anamoestraat aangehouden

Doorrijder die man schepte aan de Anamoestraat aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder die eerder deze maand een voetganger van achteren aanreed en daarna is doorgereden is aangehouden. Het voertuig van de man die het ongeval had veroorzaakt werd bij een spuiter aangetroffen en is in beslag genomen. Het slachtoffer dat ernstig gewond raakte ligt nog in het ziekenhuis.

Het gaat om Regillio M. die in de avond van donderdag 23 mei door het Arrestatie Team werd aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op donderdag 16 mei de 50-jarige C.B. aangereden te hebben aan de Anamoestraat waarna hij C.B. in hulpeloze toestand achter liet.

Regillio ontkent dat hij C.B. heeft aangereden. Volgens hem heeft iemand anders het strafbaar feit gepleegd en is die persoon inmiddels naar het buitenland vertrokken.

De politie in Suriname was afgelopen dagen op zoek naar de bestuurder. De videobeelden van deze ‘hit and run’ riepen veel afschuw op. Ze zijn hieronder te zien:

https://www.instagram.com/p/BxnGcYaBSyb/?utm_source=ig_web_copy_link

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

24 REACTIES
 1. Goed zo diensten.

  T was een wreed filmpje om te zien.
  met nog geen half miljoen waarvan uitgezonderd de bejaarden boven 70 en kinderen in Paramaribo is het nog vreemd dat het zo een lange tijd kostte.

  Dat de eigenaar onraad rook en naar een spuiter heeft gebracht zou kunnen wijzen op bekendheid met de feiten gepleegd in het filmpje.

  Als het al geen ontbrekend diefijzer was is het wel een ander crimineel gedrag.


  Maak melding
 2. ik ben een vredelievend en vergevingsgezind mens. Maar deze onmenselijke misbaksel mag van mij de doodstraf krijgen, direct uitvoerbaar, middels foltering.
  ik ben benieuwd welke advocaat hem/haar zal verdedigen en welke (verzachtende) argumenten hij/zij zal produceren


  Maak melding
 3. Voor altijd zijn rijbewijs invorderen en 15 jaren met vakantie sturen naar Santo Boma jail!! Nooit van zijn leben ook geen brommer rijden!! Dus als hij gaat brommen dat moet de politie tegen hem grommen!!


  Maak melding
 4. Goeie tip om uit te kijken naar schadewagens van je buren en bij twijfel altijd politie bellen. Geldt ook voor garagebedrijven. Schade niet bekwnd bel altijd politie


  Maak melding
 5. Kps moeten niet alleen rijbewijs in beslag, maar ook geld boete of straf gelijk aan de boete. Daarna geen rijbewijs afgegeven. Deze soort mensen gaat het nooit
  afleren. Deze soort van gedierte moeten niet in de stad
  Wonen, ze zijn last en chaos veroorzaker


  Maak melding
 6. Tien punt voor skowtoe. Bij zijn aanhouding toonde hij geen enkele spijt, integendeel a moordenaar disi krijs, sa mi doe fout efoe a fout na neks. Door zijn opmerking bekende hij zijn paarse misdadige geaardheid en kleur. Opa taki, dan wang vervloektoe ndper bakka.


  Maak melding
 7. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat er opzet in het spel is. De voetganger loopt aan de rechterkant van de weg. Dat is de juiste manier want Suriname heeft linksverkeer. Na de klap aan de rechterkant van de weg gaat die idioot weer links rijden. Dit is opzet. Rechter: geef deze man de zwaarste straf die er is.


  Maak melding
 8. Er is met jouw voertuig een ernstig strafbaarfeit gepleegd en jij stapt niet naar de politie om het aan te geven. Moet je dit verhaal nog geloven. Is de arrestantieteam enige die nog aanhoudingen verricht. Zijn de reguliere politieagenten vleugellam.


  Maak melding
 9. Regillio ontkent dat hij C.B. heeft aangereden. Volgens hem heeft iemand anders het strafbaar feit gepleegd en is die persoon inmiddels naar het buitenland vertrokken Hij durft ook nog keihard te liegen dat iemand anders dit heeft gedaan en naar het buitenland is vertrokken? Hoe weet hij dat???
  Hij voelt zich betrapt en probeert er onderuit te komen. Hij heeft een ernstig misdrijf gepleegd. Straffen deze moordenaar is spe. De medische kosten moet hij ook betalen. Gelukkig leeft het slachtoffer nog en wens hem een spoedig herstel.

  Sarie Torie.


  Maak melding
 10. Een mogelijkheid:

  Het kan ook zijn dat die persoon zo laat in de nacht een dikke borrel op had of in slaap viel tijdens het rijden en daardoor aan de andere kant van de weg belandde.
  In het filmpje is de auto aan het zwenken naar rechts direct na de aanrijding.
  Het kan dus ook een schrikreactie zijn geweest.
  En dus maar wegmoffelen en naar een spuiter brengen..

  Zand erover zeggen veroordeelde boeven ook wel.


  Maak melding
 11. Iemand anders die naar het buitenland is vertrokken?
  Man wat kraait hij onzin gelijk voor het gerecht slepen en daarna laten brommen.
  Na dagen kom je met zulk een verhaal.
  Het is breed uitgemeten in de nieuwsbladen.
  Het is hem dus bekend en dan toch je auto brengen naar de spuiter en je niet melden bij de politie.
  Je bent medeplichtig en schuldig aan het schuilhouden van de misdadiger en schuldig aan het proberen bewijsmateriaal te vernietigen.
  Zwaarder straffen want er is sprake van 3 delicten.
  Verdachte van de aanrijding
  Verdachte van het vernietigen van bewijsmateriaal
  Verdachte van het beschermen van een deliquent


  Maak melding
 12. Binnenkort gaat jullie grote leugenaar ook voordrachten geven hoe je zo goed kunt liegen dat je uit de handen , nee op de handen van de politie kunt blijven functioneren.

  Hoe dom moet je zijn om dit soort leugens te durven vertellen. Hoe donker en hoeveel kroeshaar moet je hebben om zo dom te worden. Jammer maar het land verdient dit soort zonen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES