zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrachtwagenchauffeur verliest controle over het stuur en belandt in berm

Vrachtwagenchauffeur verliest controle over het stuur en belandt in berm

-

Does Travel - naar Suriname

Deze vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij vanmorgen in Suriname. Rond 08.00 zou hij de controle over het stuur verloren zijn. Dit gebeurde ter hoogte van Peperpot City langs de Oost Westverbinding in het district Commewijne. Het voertuig belandde hierdoor in de berm waar het vast kwam te zitten.

Het was geen makkelijke klus om het gevaarte weer uit de modderige berm te krijgen. Er moest zwaar materieel ingezet worden om deze klus te klaren. Op foto’s die op Facebook geplaatst werden is te zien dat een graafmachine erbij gehaald werd om de vrachtwagen uit de berm weg te krijgen.

Op dit moment is men daar nog mee bezig:

Foto (c) Jeffery Assen via Facebook

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Waterkant hou toch op met het publiceren van berichten van deze aard. Er zijn wel belangrijkere zaken om over te berichten .

  EDIT | Antwoord Waterkant: dat maken we zelf wel uit.


  Maak melding
 2. Normaalste zaak in SU!! Morgen weer een dag!! en dan heb je er weer 1. Dus ga zo door!!!! laat ae allemaal zo dood gaan!! Meer zuurstof in SU!!!!


  Maak melding
 3. Uiteraard is het goed dit soort berichten te plaatsen. Het dient ook als een waarschuwing voor andere weggebruikers. Het zou wel goed zijn te vermelden hoe het komt dat een bestuurder de macht over het stuur verliest. Dus hopelijk wanneer het duidelijk is , dat de politie alsnog een verklaring geeft over de precieze toedracht.


  Maak melding
 4. Maar als dat bestuurder van dat truck gaan rijden. Voor je begin met rijden altijd toch alles goed checken dat niks is mis of mankementen. Bedrijfje of ondernemertje moeten goed service deze voertuigen. Wanneer niet op tijd alles onderhouden dan veel sneller breken en mankementen hebben. Wanneer voertuigje ongelukje hebben dan meer kosten krijgen. Dus daarom beter medicijnen drinken wachten ziekte. Alles duurder deze tijden telkens daarom beter voorkomen dan genezen.


  Maak melding
 5. Aftrekken achter ht stuur n by ht ontladen slappe ogen n spieren daarby neemt het stuur de besturing over ht voertuig tot zich n dan tjoebloem de trens in.


  Maak melding
 6. Bestuurder raakte macht over stuur kwijt. De zoveelste.
  Misschien moet Min van Transport eens nagaan of de stuur bij al die auto’s wel klopt. Hoe kan het dat de mensen die stuur uit hun handen laten glippen? Is stuurwiel te glibberig? Te klein? Te groot? Te hoog afgesteld? Te laag?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES