Weer knalt een auto tegen een elektriciteitsmast in Suriname

11
Weer auto tegen elektriciteitsmast in Suriname

Woensdagmiddag moest deze auto uit de trens langs de Poerwodadiweg getakeld worden. Even daarvoor knalde het voertig tegen een elektriciteitsmast van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) aan. De mast brak hierdoor in tweeën.

Volgens de eerste berichten kwam de auto vanuit de Braamshoopweg en ging richting de Tawajariweg. Op een gegeven moment verloor de bestuurder de controle over het stuur en kwam tegen de EBS mast aan. Hierna reed hij tegen een tweede paal aan en belandde daarna in de trens.

De auto had flinke materiële schade, maar er raakte niemand gewond. Door de kapotte elektriciteitsmast was een deel van de buurt verstoken van elektriciteit.

De kapotte mast:

11 REACTIES

 1. @ Astaman

  Niemand rijdt langzaam (toegestane snelheid ) in Su, iederéén moet kunnen zien dat je vehicle snel is. Anders ben je in de ogen van sommige mensen een watje of, je vehicle deugd niet zeggen ze !
  En ze verliezen heel gauw de macht over het stuur in Su, misschien moeten ze het stuurwiel vergroten voor de auto´s die in Su rond rijden.

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 2. Ach die dacht zeker dat de mast voor hem opzij zou gaan. Nieuwste trend de macht over het stuur verliezen.Dit wil dus zeggen dat deze bestuurders tijdens het autorijden hun met gedachten ergens anders zijn. Jij bestuurd de auto en niet dat de auto jouw bestuurd? Hoezo de macht verliezen.
  Vaak zit er meer achter. Misschien rijden zij met losse handjes. Stoer rijgedrag. Sommigen zitten te bellen en te appen achter het stuur. Vraag mij af wanneer de KPS boetes gaat uitschrijven voor dit gedrag. Gelukkig is hij er goed vanaf gekomen en de mede weggebruikers ook.


  Maak melding

 3. De EBS masten nemen tegenwoordig ook deel aan het verkeer. Alleen het verschil zit hem hierin: ze zijn geen rollend materiaal ze zitten stevig vast aan de grond , dus niet fucken met deze masten.


  Maak melding

 4. eindelyk begint het winst gevend teworden, deze palen vroeger stonden ze ook 10 jaar
  tegenwoordig gemiddeld 3 jaar en verzekering betaald dus .tel uit je winst? en niet alles wat je ziet is walaba
  vandaar dat ze snel breken en/of verrotten


  Maak melding

 5. imes For Kranti 23 mei 2019 at 10:48
  @pakiratigri 22 mei 2019 at 08:39:
  er überhaupt een bevolkingsgroep in Suriname die zoveel beter is!!!! Dacht het wel, ik ga het niet benoemen anders ga ik volkeren in hokjes indelen, er wel 2 heel hard werkende volkeren in Suriname…HINCHi afgekort..
  Pakiratigri, kijk naar de realitiet……………….

  De meeste van die zogenaamde niet hardwerkende mensen hebben twee banen. Als dat niet hard werken is, ben jij een oen zeg.

  Maar vraagje: als die zogenaamde niet hardwerkende volkeren bij jullie soort komt kopen, waarom neemt jouw soort het geld dan aan van die door jou genoemde zogenaamd niet hardwerkende mensen? Ze zijn namelijk de grootste afnemers van de ongezonde rotzooi die jullie verkopen. Velen van ze planten zelf hun groenten en ik hoop dat er nog meer zullen volgen die zelf hun groenten planten en niet afhankelijk hoeven te zijn van een ander die hen immers haat maar toch hun geld aanneemt. Hoe geschift kun je zijn?


  Maak melding

 6. Wanneer jij trappen hard gas dan slaan tegen paal of boom. Dan hele auto ook panja geslaan. Als geluk hebben dan jij niet panja geslaan. Wanneer helemaal pech hebben dan wel panja geslaan dan jij niet meer bestaan. Einde van bestuurdertje.


  Maak melding

 7. @Zwartmans,

  Ze moeten een fietsstuur plaatsen in die auto’s met een fietsbel eraan. Dan raak je de macht over de stuur niet snel kwijt. Want het schijnt dat een ronde stuurwiel een keer helemaal draaien erg moeilijk is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.