maandag, december 4, 2023
HomeFotoPickup- rijdt personenauto van achteren aan, drie gewonden

Pickup- rijdt personenauto van achteren aan, drie gewonden

-

Does Travel & Cadushi Tours

Dit is over van één van de voertuigen bij een aanrijding dinsdagavond 21 mei op de Indira Gandhiweg in Suriname. Rond 22.30u kwamen een pick-up en een personenauto met elkaar in botsing. De pick-up zou de andere auto van achteren hebben aangereden. Drie personen raakten gewond en moesten met een ambulance vervoerd worden voor eerste hulp.

Het ongeval vond plaats net voor de Javaweg. Beide voertuigen kwamen vanuit Para richting Lelydorp. Naast de politie, die op dit moment nog steeds bezig is met het onderzoek, waren ook manschappen van het Korps Brandweer Suriname ter plekke om assistentie te verlenen.

Het is nog niet duidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Zodra de officiële informatie binnen is zal dit bericht worden bijgewerkt. Hier nog wat foto’s gedeeld via Facebook:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

6 REACTIES
 1. Als ik de blijk schade zo op de foto bekijkt dan, heeft de bestuurder behoorlijk hard gereden. Iedereen heeft haast in Su, en te weinig hersens. Rijden zonder rijbewijs en een slokje op is in Su een heel normaal zaak van de wereld !!!! In het bezit van een rijbewijs is nog geen garantie dat men goed een auto kan besturen, onoplettendheid en vaak te hard rijden is de oorzaak van al deze ellende.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. Alle volken doen elkaar slechte dingen aan, maar als zwarten elkaar vermoorden, gaan de reacties de lucht in. Bij elk volk zijn er goede en slechte mensen. Mag een zwarte niets verkeerds doen dan? De Schiedammer moord is gewoon door witten onderling gepleegd. De moord op Anne Faber is ook door een wit persoon gepleegd. Mogen andere volken wel elkaar vermoorden en mogen zwarten elkaar dan niet vermoorden? Wat is er zo bijzonder aan als een zwarte een andere zwarte vermoordt? Witten doen dat onderling toch ook? En andere rassen vermoorden elkaar onderling toch ook? Moord moet nooit goed gepraat worden, maar het gebeurt bij elk ras en is niet door zwarten uitgevonden. Zodra een zwarte iets verkeerds doet, lijkt het alsof de wereld vergaat en alsof ieder ander heilig is die ook hetzelfde doet. Wat een typische benadering zeg. Toen Obama president van Amerika werd, was het ook iets waar iedereen over sprak, terwijl het als gewoon heel normaal zou moeten worden ervaren dat een zwarte man president van Amerika wordt, net als ieder ander volk. Het lijkt alsof alle ogen op zwarten gericht zijn. Ieder ander mag alles verkeerd doet, maar oh wee als een zwart persoon hetzelfde doet wat ieder ander ook doet, dan breekt de hel los. Wat een rare gewaarwording zeg.


  Maak melding

 3. Politie duitsburglaan zien elke dag de chaos aan de coesewijnestraat.
  Lijnbussen die op fietsenpad rijden. Keren waar verboden is, stoppen gewoon op de weg terwijl er bushalte zijn.
  De regering doet alles eraan om orde in het land te brengen, maar de politieambtenaren werken het steeds dwars door steekpenningen te innen.
  Waarschijnlijk hebben ze die job alleen om steekpenningen te nemen en hierdoor een chaos te creeren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES