dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameBouterse: 'Ik heb meer gedaan dan iedere andere president van Suriname'

Bouterse: ‘Ik heb meer gedaan dan iedere andere president van Suriname’

-

Does Travel - naar Suriname

President Desi Bouterse vindt dat hij de president is die het meest heeft gedaan vergeleken met iedere andere president van Suriname. Dat zei hij een paar dagen geleden tegen journalisten tijdens een persconferentie op zijn kabinet. Volgens Bouterse zet hij zijn politieke carrière voort als de president met de meeste verworvenheden tijdens zijn regeerperiode.

Tijdens de persbijeenkomst op het kabinet werd aan het staatshoofd de vraag gesteld hoe hij beoordeeld wenst te worden bij de komende verkiezingen. De desbetreffende journalist stelde deze vraag op basis van het beleid dat de president sinds 2010 voert. Hij noemde onder andere sociale vooruitgang, economische groei en diversiteit en versterking van ontwikkelingscapaciteit.

Bouterse zei daarop dat hij de de verkiezingen van 2020 in gaat als de president die het meest heeft gedaan dan iedere andere president, aldus het Nationaal Informatie Instituut.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

219 REACTIES
 1. Aanwijsbaar heeft hij het meest gedaan met de woorden nog 5 en dan hebben jullie geen zorgen ik beloof jullie dat
  Geen dievenijzer meer hoeft rondom je huis
  Een fly over die de files zal moeten oplossen richting Zanderij
  18.000 woningen voor de sociaal zwakkeren (je moet wel minstens 40.000 SRD per jaar verdienen
  Vervang minsiters omdat ze niet deugen
  Terugdringen van de criminaliteit
  Koers zal dalen naar 4,20 SRD voor 1 US$
  Prijzen zullen stabiliseren
  Cassave fabriek zal operationeel worden
  Corruptie zal ik aanpakken
  etc
  etc
  etc

  Na soso poep en smaak komen uit de opening van de septic tank


  Maak melding
 2. Nu is het 100% zeker. Hij is niet alleen een veroordeelde cocaïne snuivende en exporterende moordenaar maar is ook geestelijk ziek en lijdt ook aan Alzheimer. Iedere minister en ook iedereen die de handen schudt van deze man heeft bloed aan zijn handen.


  Maak melding
 3. Deze figuur is uit poep geboetseerd. Achter een plee gedoopt uit een strontemmer met schijtwater en heeft vaak “op schoot” gezeten bij de pedofiele fraters tijden zijn verblijf in het internaat.


  Maak melding
 4. m.a.w….bouterse bedoeld .van alle presidenten heeft hij het meeste gestolen van hat land dus volk .

  maar zo ziet deze varken het niet .hij vind natuurlijk dat het land bezit is van de president


  Maak melding
 5. Hij heeft geweldig gepresteerd. Ja, geen enkele president heeft nog dit kunnen flikken. Hij heeft mensen opgesloten die coruptief bezig waren.
  Hij was diegene die de fly-over heeft laten aanleggen. Hij was diegene die treinen van ergens naar nergens heeft laten rijden. Hij was diegene die diep zeehaven heeft laten aanleggen. Hij heeft ook de twee bruggen over de Corrantijn en de Marowijne laten bouwen. Hij was diegene die de koers heeft laten exploderen. Hij heeft de drugsbestrijding keihard aangepakt. Zo hard dat buitenlandse banken geen zaken met Suriname willen doen. Hij is diegene die ministers op de valreep heeft benoemd, zodat deze op 25 mei 2020 verzekerd zijn van een levenslange uitkering. Daarom moest deze kosten wat het kost voor 25 mei 2019 benoemd worden. Suriname zal zonder bouterse beter af. Ik schrijf zijn naam nieteens met hoofdletters meer.


  Maak melding
 6. Wat een zelfspot , Wat hij tot nu toe gedaan heeft, is zich zelf en famillie en friends verrijkt, gelogen en bedrogen, en dit mooie land naar de verdoemenis geholpen, en een groot obstakel is geweest, in de economische vooruitgang van het land.


  Maak melding
 7. Ik ga mijn tijd absoluut niet verdoen om teveel woorden vuil te maken aan deze bewering van Bouterse; Een dorpsgek die aan grootheidswaan lijdt moet je gewoon negeren. Je moet wel dusdanig gedesillusioneerd zijn om te roepen dat je het meest heb gedaan van alle presidenten terwijl de realiteit zichtbaar anders ligt.


  Maak melding
 8. Het Surinaamse Volk Dat Voor De Tiran ddb Kiest Zal Meer Dan Lijf En Goed Verliezen Dan Dooft Het Licht…

  Bouterse: ‘Ik heb meer gedaan dan iedere andere president van Suriname’ hahaha!

  ddb de beste president van Suriname, maar hoe dan?
  Zie:
  -luchtkastelen: 18.000 woningen, diepzeehaven, voedselschuur van het Caribischgebied, bruggen over de grensrivieren van Suriname, iedere leerling en student een laptop en een celephone, tramtrein van Poelepantje naar Onverwacht, 15 miljoen Euro smeergeld van Balast Nedam ontvangen, schoolboeken die gekocht zijn en in de magazijn van het ministerie van Onderwijs, Wetenschappen en Cultuur liggen opgeslagen, enz.

  – zie woordenschat en taalgebruik (Nederlands) van ddb,
  – vreemde talen (woordenschat, taalgebruik, spreekvaardigheid) van ddb,

  – economische kennis ( zie de financiële- en economische sociale situatie van Suriname),

  – zijn scholing, zijn persoonlijke capaciteiten, ervaring, beroep: sergeant, sportinstructeur, duurloper,

  – criminaliteit, 25 februari 1982 moorden, 8 december 1982 moorden, Moiwana86moorden, verantwoordelijk voor de Moiwana86 moorden, gewijzigde amnestiewet 2012, 11-jaar gevangenisstraf wegens drugshandel naar Nederland, 8 december 1982 strafzaak, hoofdverdachte 8 december 1982, een eis van 20 jaar hiervoor van de krijgsraad, op de DEA en CIA drugslijst, et cetera, et cetera.

  – IAMGOLD, NEWMONT-deals en uitverkoop van Surinaams goud,
  – Brokopondo-overeenkomst, Suralco stopt met bauxiet mijnen in Suriname en vertrekt, plant te Paranam wordt ontmanteld,
  – Suriname 3 x skeer, – heel grote armoede en heel grote ellende in Suriname,
  – geen investeerders, – ondernemingen die massaal sluiten, ontslagen van werknemers
  -heel grote werkloosheid, – 6 grote Chinese Trawlers die al het vis voor de kust van Suriname leeg vissen,
  – grote verkoop van rondhout aan de Chinezen, – devaluatie van de srd, Suriname 3 x skeer heeft gemaakt,
  – geen valuta/geen US-dollars, – corruptie bij Surinaamse Postspaarbank,

  – regering ddb heeft al 47 ministers versleten,

  – Suriname is een drugsdoorvoerland, zie voedselpakketten die worden uitgedeeld, enz. poppenhuizen, vervuiling van het oppervlakte water met kwik dat gewonnen wordt in de goudvelden, kwik in de vissen, Suralco dat de ontgonnen bauxietmijnen vervuild achter laat, waardoor flora en dood gaat of vernietigd wordt, luchtvervuiling hierdoor dat schadelijk kan zijn voor de mens, dier,

  Op grond van feiten hoe het financieel, economisch, sociaal, gesteld is met het land, de mensenrechten,, gevoel van de Surinamers, hoe is het gesteld met goed bestuur, de beleving van de democratische rechtsstaat, internationale verdragen, veiligheid, werkgelegenheid, productie en export, economisch-financieel, sociaal, vermogen, persvrijheid, kennis van de bevolking, gelukkige Surinamers, goederen van Surinamers, spaargeld van de individuele Surinamers, welvaart en welzijn van de burgers in Suriname,

  Ratingsbureau’s bepalen via hun rankingslijst en plaats hoe het gesteld is met kredietwaardigheid van landen ( Moody, S&P, Fitch), zie maar hoe zeer slecht Suriname bij hen voor staat.

  Mensenrechten: Internationale Gerechtshoven zullen als de ddb voor hun rechtbanken krijgen hem een hele zware straf geven voor misdaden/misdrijven tegen de menselijkheid.

  Het denkvermogen/verstand van de Surinaamse kiezer wordt door ddb (ndp-kliek, paarse kakkerlakken) zwaar onderschat dat hij voor nog eens 5 zal krijgen op 25 mei 2020, gelet op de puinhoop die hij van Suriname heeft gemaakt, zelfverrijking van zijn gezin, kleine kliek om hem heen, zeer grote armoede bij de Surinamers, persoonlijke vriendschapsbanden heeft met wrede dictators/onderdrukkers van hun bevolking, zoals, Miguel Mario Díaz-Canel Bermúdez van Cuba, Obiang van Equatoriaal Guinee, maduro van Venezuela en ze ook bezoekt en ondersteunt. ddb is een dictator. Paars is een vervloekte kleur in Suriname.
  Gekker moet het niet worden met ddb. Is deze man wel goed bij zijn positieven?

  Wie Houdt Wie Voor De Gek?
  ddb is de slechtste president die de republiek Suriname tot nu toe heeft gehad. Zie ook zijn kennis en capaciteiten, hoe het land financieel economie en sociaal ook voor staat. Surinamers zie uw leven onder ddb sinds 25 februari 1980, 8 december 1982, tijdens de regering jules wijdenbosch, sinds 25 mei 2010 onder ddb, 25 mei 2015 tot heden.

  Surinamers, kiezers van Suriname. Denkt u aan de toekomst van uw (klein)kids, uw zelf en de republiek Suriname. Waar kiest u voor?, een democratische rechtsstaat of voor dictatuur?

  Time4Change!

  Surinamers, kiezers denkt u aan de toekomst van uw (klein)kids, uw zelf en de toekomst van de democratische republiek Suriname. Kiezers van Suriname redden jullie Suriname van het monster ddb -(kliek) en de paarse kakkerlakken.

  Stemt u op 25 mei 2020 massaal op de kandidaten van de Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP) bij de Algemene Verkiezingen van de DNA van de republiek Suriname. 28 zetels en meer voor de VHP op 26 mei 2020 in de DNA

  CS4Pres!

  Leve:
  – VHP
  -programma VHP – Vision 2020
  – bestuur VHP
  – alle Surinamers van Noord – Zuid, Oost – West zich aansluiten bij de VHP, die op de VHP gaan stemmen
  – Time4Change!
  – 28 zetels en meer voor de VHP,
  – na 26 mei 2020 samenwerken met alle politieke partijen in een regeringscoalitie die gekozen zijn in de DNA, behalve met de ndp,

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 9. Laten we de verdiensten van lijder bouta opnoemen:
  .
  .Coup 1980 en telefoon coup.
  .Dec 8 1982 executie van 15 burgers
  .Broeder oorlog veroorzaken in Moiwana waarbij onschuldige slachtoffers vielen zoal zwangere vrouwen en kinderen.
  .Zich zelf met amnestie belonen.
  Devaluatie van ons geld
  Te veel om op te noemen..bouta is tragisch nieuws voor Suriname,echt een vloek die op ons rust.Hij heeft zijn huisdokter in Cuba en de rest van de surinamers mogen dood gaan.
  Wakker worden surinamers,stem hem weg!!!


  Maak melding
 10. Een paar maanden geleden zei Trump dit ook ten overstaan van vele journalisten
  Er werd hartelijk gelachen. Ik wil hier geenszins mee zeggen dat de opmerking van de president ook lachwekkend is.
  Maar je moet het toch aan anderen overlaten om te zeggen.


  Maak melding
 11. Hij bedoelt dat hij de Plesident is met de meest graaiende Mini-sters.
  Hij bedoelt dat hij de eerste Plesident is die het volk slapeloze nachten toewenst.
  Hij bedoelt dat hij de Plesident van een land is die op een paar landen na nergens heen kan en mag.
  Hij bedoelt dat hij een Plesident is die gezorgd heeft dat zijn vrienden konden graaien bij de SPSB bank.
  Enz enz enz enz


  Maak melding
 12. IN 2017 563.000 INWONERS IN SURINAME
  2018 511.900
  2019 488.833 INWONERS

  HIJ PRAAT AL ZOVEEL JAREN OVER PROJECTEN MAAR DE MENSEN IN SURINAME WACHTEN NIET MEER SURINAME RAAKT LANGZAAM OP ZOLANG DEZE MAN DAAR PRESIDENT IS.
  OOKAL GAAT HIJ WEG DE MENSEN DAAR WILLEN NIET MEER WACHTEN ZE WILLEN OOK EEN GOEIE TOEKOMST EEN GOEIE LEVEN OOK KUNNEN SPAREN. EN NIET ALS HONGERIGE PERSOON ALS HONDEN IN SURINAME GAAN WACHTEN TOT BOUTA OOIT EEN DROOMPJE WAAR MAAKT.. WAAR JIJ ALS BURGER TOG NIKS AAN HEBT MAAR ALLEEN DE RIJKEN.

  wat heeft hij allemaal gedaan?? alleen bezig zijn met projecten voor zijn nieuwe stoel om er op te zitten en te dromen???

  elke jaar dat ik naar suriname ga zie ik het alleen maar erger worden… straten worden viezer … meer rovers…. alles word nog duurder dat je gewoon na een paar dagen al opkijkt en tegen je zelf zegt..IS MIJN GELD NU AL OP???

  waar zijn de treinen wat hij heeft beloofd??
  waar is die lage euro koers wat hij heeft beloofd??

  EEN PRESIDENT DIE VRIENDEN HEEFT ALS MOORDENAARS – DRUGSDEALERS – EN SEX VERSLAAFDEN – EN ROVERS EN OPLICHTERS … ZO.N PRESIDENT ZAL NOOIIT WAT VOELEN VOOR ZIJN MENSEN ZOLANG HIJ MAAR GELD EN WAT TE SNUIVEN KRIJGT DOET HIJ ALLES VERDER IN ZIJN DROOM.

  DAAROM ZEGT HIJ.. IK BEN DE PRESIDENT DIE HET MEESTE HEEFT GEDAAN…

  GO SRIBI BOUTA!!!


  Maak melding
 13. Inderdaad, de president heeft persoonlijk het land naar de mallemoer geholpen en het land uitgebuit. Vroeger gaven wij de kolonisator de schuld van de ellende, noemden wij hen uitbuiters. Maar wie geldt nu als uitbuiter ? Wie zuigt en rooft het land leeg ? Zijn het nu de Hollanders of zijn het de eigen mensen ? Deze man spoort totaal niet en wordt door de rest van het buitenland niet serieus genomen.


  Maak melding
 14. Deze CEO van de Firma List en Bedrog is ook nog de grootste Moppentapper.

  Asago en 1 en 1 is 3 moeten het echt afleggen tegen deze GRAPJAS.


  Maak melding
 15. Deze desire delano bouterse heeft echt een zieke geest met die lelijke grijns op zijn smoel. Hij lijdt aan Grootheidswaanzin, Narcistische,Psychopatische, het Hitler gevoel en trekjes van kijk mij hier.
  De vorige regeringen waren veel beter en konden ook veel meer bereiken. Surinamers leefden niet n bittere armoede. Onze Gezondheidszorg lag niet op zijn gat.Een ieder kan bruggen bouwen met geld van onze gemeenschap en leningen hier en daar. Het uiteindelijke resultaat is dat hij en zijn familie, vrienden en consorten flink misbruik maken van onze gemeenschapsgelden. De ene minister na de andere wordt vervangen, zoals hij zijn stinkende onderbroek aan het verwisselen is. Kinderlijk gedrag en uitspraken, kijk, kijk, wat ik gedaan heb. Heeft deze klojo ooit met zijn eigen handen geholpen om de bruggen te bouwen?? No way. Heeft hij ooit een kamer van een bejaarde schoongemaakt in Ashiana? Never. Heeft hij ooit op de scholen naar de toiletten gekeken hoe zij eruit zien? Never. Dit soort criminelen die 15 prominente mensen de dood heeft in gejaagd, is hij zeker vergeten??? Wat een gewetenloze debiel. Hij kletst uit zijn nek, strooit suiker in mensen hun ogen. Is te lui om zijn handen uit de mouwen te steken. Ik kan mij niet voorstellen dat sommigen van onze bevolkingsgroepen deze crimineel nog aanhoren. Zodra hij zijn muil open trekt moeten velen kotsen. Het grootste gedeelte van onze bevolking heeft geen brood of boter om hun kinderen te eten te geven. Velen gaan met een lege maag naar school. Hoe zo hij heeft veel gedaan. Hij is vast familie van Hitler, die kende ook geen genade en heeft velen de dood in gejaagd en laten vermoorden. Het enige waarover hij zijn muil niet opentrekt is, dat de criminaliteit vanaf hij de zogenaamde president is flink is toegenomen.De prijzen in de winkels die fors omhoog zijn gegaan.Roven, stelen, corruptie, oplichterspraktijken, drugstransporten zijn wereldwijd schrikbarend toegenomen vanaf jij desire delano bouterse op deze stoel van een president zit . Niemand is veilig in ons land. Hoezo heb heeft veel gedaan????? Ons land help je naar de klote. Ziekegeest. Kruip maar weer in je hol, met je grootspraak die kant nog wal raken.


  Maak melding
 16. Door Bouterse is Suriname een Narcostaat geworden. Door Bouterse zijn in Paramaribo prostitués aanwezig. Bouterse heeft toegestaan dat criminelen casino’s runnen.
  Door Bouterse is een tweedeling in de samenleving ontstaan. Door Bouters is Suriname een toevoerhaven van drugs geworden. Door Bouterse kent het land veel armoede en nog beweert deze man dat hij veel meer gedaan heeft dan welke president dan ook ? Hij is echt aan het dementeren.


  Maak melding
 17. Jawel inderdaad! hij heeft het meest gedaan om het naar de klote helpen!! soso stronterij heeft hij gedaan! Een echte huigelaar!!


  Maak melding
 18. @Get a life
  Kan je sarcasme begrijpen. Je had erachter kunnen zetten lol.
  Ga niet in de schoenen staan van” pakiratigri” die is nu op vakantie in een heel ver land waar hij geen bereik heeft.


  Maak melding
 19. De andere presidenten heeft in elk geval geen mensen vermoord en niet in coca gehandeld en ook niet veroordeeld geweest en mocht in elk land ter wereld gaan reizen en niet met valse voorwendselen gekomen!!

  Neem de domme koeien in de maling of te wel De domme Suries!! Poepvreter!!


  Maak melding
 20. HomeBusinessNews+

  BOUTERSE: “SURINAME IS GEEN DRUGSLAND”
  On May 19, 2019
  Share
  Get real time updates directly on you device, subscribe now.

  President Desi Bouterse is het niet eens met de stelling dat Suriname een Narcostaat is.

  Stellingen als zou Suriname een drugsland of narcostaat zijn worden van de tafel geveegd door president Desi Bouterse. Volgens het staatshoofd is het inderdaad zo dat Suriname als doorvoerland wordt gebruikt door drugscriminelen, maar Suriname is niet de producent van de cocaïne die steeds een smet legt op het imago van het land. Ook is Suriname niet de afzetmarkt van de drugs.

  De afgelopen tijd zijn er enkele grote hoeveelheden drugs in Suriname en afkomstig uit Suriname in beslag genomen. Volgens Bouterse zou dit juist toegejuicht moeten worden omdat er sprake is van een effectief optreden. Anders zou het zijn als er geen drugsvangsten waren in Suriname, maar wel in het buitenland.

  “Ik vind het in elk geval een bijzonderheid dat wij in staat zijn om op vrij regelmatige basis drugs, welke hier langs gaat, te kunnen onderscheppen. Dat geeft aan dat bepaalde diensten wel in tact zijn of een goeie job doen”, zegt Bouterse.

  De taak is volgens Bouterse ook de landen, die als eindbestemming dienen, om harder te trekken aan preventieve maatregelen. De vraag komt vanuit de afzetmarkten en zolang die er is, zullen drugscriminelen pogen om via Suriname hun markt te bereiken. Wanneer de vraag naar drugs in onder andere Europa stopt, of wanneer de veiligheidsdiensten in die landen harder optreden, waardoor die niet langer aantrekkelijk zijn voor criminelen, zal ook de smokkel afnemen.

  Suriname ondervindt, net als de afzetmarkten, last van de smokkel die naar inziens van de president aangepakt dient te worden bij de bron. Volgens de statistieken zijn Columbia, Peru en Bolivia de grootste producenten van cocaïne die via Suriname, Guyana en Frans-Guyana hun weg naar Europa en de Verenigde Staten van Amerika vinden.

  “Ik heb niet de indruk dat mensen hier in Suriname dat soort drugs vervaardigen. De landen waar het naartoe gaat zullen moeten helpen om dit fenomeen aan te pakken. Suriname is geen drugsland. Suriname is een land waar er drugs langs wordt vervoerd. In samenspraak met de landen waar het gebruikt wordt, is het zaak dat we de handen in elkaar slaan om dit spul te pakken bij deHomeBusinessNews+

  BOUTERSE: “SURINAME IS GEEN DRUGSLAND”
  On May 19, 2019
  Share
  Get real time updates directly on you device, subscribe now.

  President Desi Bouterse is het niet eens met de stelling dat Suriname een Narcostaat is.

  Stellingen als zou Suriname een drugsland of narcostaat zijn worden van de tafel geveegd door president Desi Bouterse. Volgens het staatshoofd is het inderdaad zo dat Suriname als doorvoerland wordt gebruikt door drugscriminelen, maar Suriname is niet de producent van de cocaïne die steeds een smet legt op het imago van het land. Ook is Suriname niet de afzetmarkt van de drugs.

  De afgelopen tijd zijn er enkele grote hoeveelheden drugs in Suriname en afkomstig uit Suriname in beslag genomen. Volgens Bouterse zou dit juist toegejuicht moeten worden omdat er sprake is van een effectief optreden. Anders zou het zijn als er geen drugsvangsten waren in Suriname, maar wel in het buitenland.

  “Ik vind het in elk geval een bijzonderheid dat wij in staat zijn om op vrij regelmatige basis drugs, welke hier langs gaat, te kunnen onderscheppen. Dat geeft aan dat bepaalde diensten wel in tact zijn of een goeie job doen”, zegt Bouterse.

  De taak is volgens Bouterse ook de landen, die als eindbestemming dienen, om harder te trekken aan preventieve maatregelen. De vraag komt vanuit de afzetmarkten en zolang die er is, zullen drugscriminelen pogen om via Suriname hun markt te bereiken. Wanneer de vraag naar drugs in onder andere Europa stopt, of wanneer de veiligheidsdiensten in die landen harder optreden, waardoor die niet langer aantrekkelijk zijn voor criminelen, zal ook de smokkel afnemen.

  Suriname ondervindt, net als de afzetmarkten, last van de smokkel die naar inziens van de president aangepakt dient te worden bij de bron. Volgens de statistieken zijn Columbia, Peru en Bolivia de grootste producenten van cocaïne die via Suriname, Guyana en Frans-Guyana hun weg naar Europa en de Verenigde Staten van Amerika vinden.

  “Ik heb niet de indruk dat mensen hier in Suriname dat soort drugs vervaardigen. De landen waar het naartoe gaat zullen moeten helpen om dit fenomeen aan te pakken. Suriname is geen drugsland. Suriname is een land waar er drugs langs wordt vervoerd. In samenspraak met de landen waar het gebruikt wordt, is het zaak dat we de handen in elkaar slaan om dit spul te pakken bij de bron”, aldus Bouterse.


  Maak melding
 21. Oma taki, terecht heeft deze megalomaan, door oerdomme dwaze debiele idiote aanhangers tot president gemaakt, meer gedaan voor land en volk, maar dan in negatieve zin. Vraag het maar aan al die ndp paria’ s te Abra Broki en al die paarse wakkamangs. Opa taki je oren gaan tuiten van al die vuile scheldwoorden en gevloek over deze mens, die sinds 1980 als de allerdgrootste aanbeden onberechte moordenaar, bij verstek veroordeelde drugscrimineel en staatskasrover de geschiedenis zal ingaan. Alleen idioten zullen hem de eer geven, naast zijn stinkend rijke poepvliegen, parasieten en marionetten die voor een beetje macht en geld hem aan de macht houden en daar hebben geplaatst. Oma taki, na echt wang bigi troetroe vervloektoe ellendige criminele president sa vernietig mensnelevens, ooktoe foe egi zoon.


  Maak melding
 22. @Vliegende Hollander ,

  Econoom RobG is momenteel bezig met de zaak SPSB bank. Hij is aan het bestuderen hoe hij die kan verdedigen. Het wordt een drukke en zware tijd voor hem om alles goed te kunnen praten.

  Hij is vaker diep door het stof gegaan. Kan ook dat hij hoge koorts heeft.


  Maak melding
 23. Ai oom Desi. Klopt wat je zegt. Je hebt de meeste moorden gepleegd, de meeste mensen de armoede ingesodemieterd, de meeste coke verhandeld, de meeste stukken grond aan vrienden gegeven, de meeste ministers versleten, als president de meeste ellende met Nederland gehad, je hebt ook als president de meeste villa’s. Je bent gewoon MEESTER.


  Maak melding
 24. Volgens mij neemt hij gewoon een kiek op het volk. Hij lacht ze gewoon uit. Jammer dat hij niet aangeeft wat hij allemaal heeft gedaan.


  Maak melding
 25. De luchtkastelen van Desi Bouterse:

  bouw 18.000 huizen – 8 flats van 250 wooneenheden (elk 2.000 wooneenheden) – bruggen – 6 baans flyovers zanderij – een weg naar brazilie – aanleg van een diepzee haven – 2e verhoging aov – betere openbaar vervoer – aanleg cruise terminal – de luchthaven zou fungeren als hub – verkeersveiligheid krijgt grote aandacht – voedselschuur Caricom – verhoging kinderbijslag – waslijst met nieuwe investeerders – goudenkerst – AANPAK CORRUPTIE ambtenaren – aanleg spoorlijn in 2015 – aanleg en versteviging dijken – bouw van nieuwe ziekenhuizen – gratis laptop en schoolboeken voor iedere kind – aanleg snellere internetverbindingen – meer banen voor de bevolking – kwaliteitsverbetering onderwijs – aanpak criminaliteit – invoer waarheid en verzoekingscommissie – toegang schoonwater voor iedere surinamer – aanleg sportcentrum met zwembaden incl atletiekbaan – een open universiteit in Wanica – export water naar equatorial guinea – terugbrengen koers SRD en nog veel meer om op te noemen !

  En dan zijn er nog mensen die hem nog 5 jaar gunnen.


  Maak melding
 26. Hahahahaha, hij heeft zeker iets teveel van z’n witte poeder gesnoven. Hij is duidelijk ziek in z’n kop en is aan het hallucineren.


  Maak melding
 27. Psalm 52
  3 Jij machtig man, waarom ben je zo trots
  op de slechte dingen die je doet?
  En dat terwijl God elke dag goed voor jou is?
  4 Je bent altijd slechte dingen van plan.
  Je tong is zo scherp als een mes.
  Je liegt en bedriegt.
  5 Je houdt meer van het kwaad dan van het goede.
  Je houdt meer van bedrog dan van de waarheid.
  6 Met je tong doe je andere mensen graag kwaad.
  Je vindt het heerlijk om ze te bedriegen.
  7 Maar God zal jou voor eeuwig vernietigen!
  Hij zal je grijpen en je je huis uit sleuren!
  Hij zal je wegrukken uit het leven.
  8 De mensen die leven zoals God het wil, zullen dat zien.
  Ze zullen diep ontzag voor God krijgen.
  Ze zullen over je lachen:
  9 “Kijk, zó loopt het af met iemand die niet op God vertrouwde,
  maar op zijn eigen rijkdom en macht.
  Hij vertrouwde op zijn slechtheid.”

  God laat niet met Zich spotten. Elk mens krijgt ook in het hiernamaals zijn loon. Het eeuwig leven voor wie God en hun naasten liefhebben en de eeuwige dood voor hen die God haten en hun naasten doden en kwaad doen. Oma taki, a no mi taki, a skrefi na Bijbelbuku. Opa taki, maar eeehh ano Meyje nanga Misjiesosoka bari dat baas en zoon bekeer? Oma taki, ai te wojo jagi en heri grontapoe ooktoe sabi dat deng two dati na valse apostel en vals profeet foe didibri, alleen foe korie sma stem tapoe eng. Ondertussen schijten en pissen velen onder zijn regiem, hoe te overleven en de misdaad niet in te gaan. Opa taki, zeg het dan, is hij een vloek of zegen voor land en volk sinds 1980 en nu oerdomme dwaze debiele idioten hem de macht in 2010 tot heden hebben gegeven ook ten goede voor land en volk als voorbeeld veranderd? Oma taki geen spat, hij is des duivels sluwer geworden, een vos verliest zijn haren maar niet zijn streken. Ai keba, sari en jepi no de moro als oerdomme ndp paria’ s hem dan in 2020 wederom kronen voor pres for life. Na Leki Zimbabwe a trong binnen 24 uur, koers e stijg het tiendubbele, naast de misdaad in al haar vormen.


  Maak melding
 28. Ja sorry mensen voor de Pres van Su , zijn dokter zit helemaal op Cuba, maar hij gaat binnenkort zich zelve ff laten nakijken want das kennelijk BROODNODIG, het is te ernstig voor woorden, en begin serieus te denken dat ouderdom hem parten gaat spelen nu… wat hij uitkraamt is alles behalve de realiteit en daarom ongezond te noemen…


  Maak melding
 29. Van alle presidenten had Bouterse de beste uitgangspositie (toen hij in 2010 aan de macht kwam).
  Hij erfde van zijn voorganger een redelijk stabiele economie, een lage staatsschuld, 650 miljoen $ dollar aan valutareserve en hij kreeg een periode van groeiende grondstofprijzen en mijnbouwinkomsten. Wat deed meneertje vervolgens ?? I.p.v. dit land op een prudente wijze te regeren en een deel van de miljarden $ dollars aan extra mijnbouwinkomsten (dankzij de record hoge grondstofprijzen) te sparen en opzij te zetten als appeltje voor de dorst heeft hij dit land geregeerd volgens de negermentaliteit al dat geld te verkwanselen, op grote voet te leven en veel meer geld uit te geven dan er binnenkwomt terwijl hij ondertussen dit land opzadelt met allerlei leningen en schulden.


  Maak melding
 30. tientallen politie tegenstanders vermoord
  diverse coups gepleegd
  Suriname moreel, economisch en financieel volledig naar de kloten geholpen
  Suriname narco-staat nummer 1
  SRD geen cent meer waard
  corruptie viert hoogtij
  etc….

  Lekker bezig Bouterse!


  Maak melding
 31. Deze man zonder eer n volkspresident daar op de stoel geplaatst door god himself??????? Hahahahihihiiiiii myn goede god wat zyn surinamers n legertje gatlikkers. Deze man schaamt zich niet om zichzelf president te noemen n zyn wederhelft gaat door ht leven als de firstlady. Ai boi belachelyker kan ht niet dit is top joke.


  Maak melding
 32. K verafschuw ht om deze eerloze man zn naam in d mond t nemen n ook ht woord president.k zeg liever DE ONGELETTERDE want hy is ht meeste ongeletterde president vn zuid amerika n mischien ook vn d hele wereld n voelt hy zich daarby heel trots nu mr d geschiedenis gaat mt hem afrekenen n zodanig afbreken dat zelfs niemand gaat wiln spugen op hem.


  Maak melding
 33. hij is niet een beetje dom, maar heel erg/oerdom
  Altijd geweest

  zie, oa:
  – op de vlucht zijn dood geschoten,
  – gewijzigde amnestiewet 2012, dat niet van toepassing is voor de 8 december 1982 moorden dat al bij de krijgsraad/rechtbank lag en dus niet van toepassing is voor deze rechtszaak van 8 december 1982,
  – Staatsolie Suriname wilde hij verkopen voor een Zuid-Koreaanse onderneming, dat is na protest na felle protesten van de Surinamers niet door gegaan,
  -Verkoop 30% aandeel van Suriname van IAMGOLD gaat niet door door felle protesten van de Surinamers en dat die nu in handen zullen komen van Staatsolie Suriname,
  zie ook dat hij vindt dat hij de beste president van Suriname is.
  et cetera, et cetera

  Er zijn nog talrijke voorbeelden waaruit blijkt dat ddb niet een beetje dom, maar oerdom is. Ja maar! wat had je verwacht van soldaat/sergeant ddb. Veel hoger zou hij gelet op zijn IQ nooit komen, anders was hij nooit een redi moesoe geweest die de staatsgreep op 25 februari 1980 had gepleegd

  Deze man is niet goed bij zijn positieven en hij moet zo snel mogelijk weg. Surinamers/kiezers van Suriname ddb is een lijder, maar zal nooit een leider worden/zijn die Suriname welvaart en welzijn zal brengen.

  Gekker moet het niet worden. Wie houdt wie voor de gek? Hij was maar een clown, een clown met een lach. zijn montas waren te groot en zijn jas was ook te groot.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 34. @@ Amried! wat hij ook aan alle Suri’s in het openbaar op tv DUIDELIJK gezegd heeft is: Al gaat halve Paramaribo in brand, gaat hij rustig slapen!! Ik zorg voor slapeloze nachten voor alle surinamers!! Hopelijk gaan de ogen van de Suri’s open!! Ik denk dat er toch domme koeien zijn, die de giftige gras gaan grazen.


  Maak melding
 35. Dit schaamteloze gedrag is typerend voor een megalomane psychopaat. Die leven in hun eigen droomwereld ver vand e werkelijkheid.


  Maak melding
 36. Ook na zijn dood zal zijn naam altijd onlosmakelijk verbonden blijven met de acht decembermoorden en zijn veroordeling voor drugshandel in Nederland.


  Maak melding
 37. Bouterse de meest corrupte president die Suriname kent.
  Bouterse maakt incompetente personen tot minister.
  Onder Bouterse meeste drugstransporten.
  Onder Bouterse meeste stakingen.
  Onder Bouterse meeste criminaliteit.

  Bouterse is de vloek van Suriname gestuurd door de duivel.


  Maak melding
 38. inderdaad deze pres heeft ons opgestapeld met 70 koeparies die nu levenslang een beslist NIET verdiende pensioen gaan opstrijken over de rug van de mofina wangs


  Maak melding
 39. de zelfde mensen stonden tydens de coup te juichen,waar gaat de tydt 40 jr geleden en er is veel gebeurd in de wereld maar ook in suriname. men moet niet ontkennen dat Suriname veel belabberder was ,het landt was ziek en stondt op het punt een burgeroorlog tegaan voeren iets wat desestreuzer geweest zou zyn
  de oude regeerpartyen moeten zich schamen dat de 30 jaar voor 1980 hebben ze heel weinig gedaan om dit land en bevolking een beter bestaan te bezorgen met name NPS en VHP hebben er een potje van gemaakt,en vandaag de dag wordt ontkent dat het graaiers waren,dus volk ere wie ere toekomt en in de wereldt waar wy in wonen is niemandt PERFECT ,de bybel zegd wie werpt de eerste steen als u begrypt wat ik bedoel


  Maak melding
 40. Dit soort uitspraken geven precies weer hoe het met de psyche en hersencapaciteit van dit doorgesnoven, dementerende fossiel gesteld is. Een zieke geest in een FAILED STATE. Het grote voorbeeld van gelijkgestemden als Paki-RAT-igri, Rob Gay, Domsco en overig paars klapvee.


  Maak melding
 41. Ooit schreef ik onderstaande:

  De President is de huishoudster van het volk.

  De Ministers zijn de handlangers van de huishoudster.

  De ambtenaren zijn de onderdanen van de handlangers.

  Het kabinet houdt in goede orde administratief bij wat de huishoudster allemaal doet en hoe de handlangers en de onderdanen van de handlangers presteren.

  Het volk heeft 2 knechten, te weten:
  1. Coalitie:
  Deze dient de huishoudster en haar handlangers van regels, raad en kennis te voorzien, opdat de huishoudster en haar handlangers geen fouten kunnen maken.
  Tevens ziet de Coalitie erop toe dat de huishoudster en haar handlangers de regels, kennis en raad op de juiste wijze toepassen, waarmede ook de regels, kennis en raad worden getoetst op juistheid en deugdelijkheid.
  2. Oppositie:
  Deze dient de regels, kennis en raad kritisch te beoordelen voor de coalitie, opdat de huishoudster en haar handlangers de juiste informatie en tools krijgen om op deugdelijke wijze het huishouden van het land te voeren.

  De knechten zijn door het volk gekozen om er zorg voor dragen en erop toe te zien dat de huishoudster en de handlangers van de huishoudster het volk op de juiste manier dienen.

  Echter, ik merk steeds meer en steeds vaker dat de knechten meer met het eigen belang bezig zijn dan met het belang van het volk.

  Even terug naar politicologische taal:
  Doordat de leden van DNA zich niet als volksvertegenwoordigers gedragen, maar zich louter gedragen als partij-vertegenwoordigers, zien we dat de President, de Ministers, haar onderdanen, de daarmee samenhangende bestuursorganen en de daarbij behorende ambtenaren constant wanprestatie leveren en zich onafgebroken bezighouden met symptoombestrijding.
  Het fenomeen “symptoombestrijding” is herkenbaar voor zowel de huidige als voorgaande regeringen, hetgeen steeds leidt tot een catastrofe.

  De leden van DNA (Partij-vertegenwoordigers oftewel Volksverraders) zijn de belangrijkste oorzaak van het niet functioneren van de President, de Ministers, haar onderdanen, de daarmee samenhangende bestuursorganen en de daarbij behorende ambtenaren.

  Surinaamse ambtenaren blijken overigens in staat te zijn om beleid te schrijven, zonder erbij na te denken.

  Ondanks dat wij allemaal weten dat elk proces onderhevig is aan communicatie, is het communicatie niveau van DNA, de President, de Ministers, haar onderdanen, de daarmee samenhangende bestuursorganen en de daarbij behorende ambtenaren verschrikkelijk laag en niet effectief.


  Maak melding
 42. Momenteel 69 reacties van tegenstanders die recht tegen over een bevolking staan van ruim 500.000 mensen.
  Het enigste wat de tegenstanders hier van Bouterse doen is een gal en boosheid uitspugen omdat ze elders toch niet worden gehoord. Jullie mogen de schoenzolen van onze president niet eens kussen.
  Hadden jullie maar zo een grote bek tegen de voorstanders in het echt.
  Stelletje lafaards.

  Feiten zijn
  Ja Er is een staatsgreep geweest. Waarin zoals iedereen weet nederland een grote rol in heeft gespeeld (het dossier hierover wil nl niet afgeven omdat er dan hele andere feiten naar boven komen) 15 doden dat is verschrikkelijk dat gun il niemand maar hij was de macht hebber en zijn tegenstanders waren klaarblijkelijk net zo bedreigend en onbeschoft als jullie. Nooit is bewezen dat hij zelf de trekker heeft over gehaald en toch lopen jullie te zeiken. Nee jullie zouden die staatsgreep ook niet overleven..al dan niet door Bouterse maar zeker wel door de voorstanders van de Surinaamse revolutie.

  En drugs veroordeeld, zijn jullie een stelletje papagaaien of hebben jullie die zaak wel gelezen?
  Een drugscrimineel in Nederland kreeg strafvermindering als hij anderen er bij kon lappen.
  Bouterse is daar veroordeeld wegens vermeende betrokkenheid zodat de echte drugscrimineel strafvermindering kreeg. En dan nog roepen jullie als papagaaien de boel na.

  Jullie zijn een stel bedorven appels bij elkaar en gelukkig kiest het Surinaamse volk zelf.
  Suriname is nooit rijk geweest pina pina na oen libi
  Welke partij er ook aan de macht is. Heeft geen ka met Bouterse te maken Zo is ons land en so oen pina oen heri libi.

  Help je land vooruit in plaats overal maar de schuld aan Bouterse te geven.
  Tenminste probeerd hij er iets van te maken woningbouw bruggen snelwegen en dat dan niet alles lukt..zowat..! Aan die weg word gewerkt huizen worden en zijn gebouwd.

  Zo wat zeuren jullie nou ..kom maar op met jullie achterlijke constante hatelijke bullshit over elke vooruitgang van Suriname.

  Zelfs al is hij niet aan de macht is lopen jullie te janken.

  Stelletje achterlijke Bobbo’ s

  Groet, de meerderheid van de Surinaamse bevolking.
  bluterse


  Maak melding
 43. Het meest heeft gedaan aan bevorderen van
  1. graaizucht
  2. faciliteren van corruptie
  3. nepotisme
  4 ondermijning van de rechtstaat;
  5 verloedering van onderwijsvoorzieningen;
  6.gezondheidsvoorzieningen
  7. aanzicht van openbare gebouwen;
  8.onveiligheid en criminaliteit
  9. immoraliteit;
  10. fabels verkondigen

  Dus klopt het wat de President gezegd heeft. Dit komt niet vaak voor dat hij de waarheid spreekt.

  Dus waai a fraga gie wie President. misschien gaat hij dan met zn vrouw door met de pakketverstrekking. En wij als in de slaventijd in de rij staan voor Masra en Missie om ons maandvoedsel te krijgen.

  Leve Bouta
  Leve de saka saka stemmers van de NDP
  Wie o baai brede zonder boter


  Maak melding
 44. Ik wil niet al te synisch doen, maar inderdaad dhr. Bouterse is de eerste president vanaf de onafhankelijkheid, die vooral voor de arme bevolking de meeste heeft gedaan. Een aantal voorbeelden.
  – in het begin van zijn aantreden heeft hij veel geld gepomt voor scholing
  – hogere uitkering ouderdomspensioen
  – uitbreiding ondersteuning subsidie voor armen
  – oprichting nieuwe vorm van Staats Ziekenfonds voor iedereen
  – aanleg van waterleiding tot ver in de dorpen
  – aanleg van elektra voorzieningen tot ver in de dorpen
  – uitbreiding telefonische bereikbaarheid en het televisie netwerk

  De aantal zaken die in bovenstaande schema zijn benoemd, hebben ook een zware keerzijde. Zo is de Staatsschuld van plus nu omlaag gegaan naar negatief van ruim 2 miljard dollar. Dus Sur heeft een schuldbalans van meer dan 2 miljard dollar.
  Verloedering van de economie en op alle departementen wordt gegraait. In Sur heerst op dit moment een graaiers cultuur. Dagelijks worden van de ene op de andere ministers vervangen.
  Tel je winsten maar dan is Sur nu een failliet State.
  OOK DIT MOET GEZEGD WORDEN.

  Het is te hoog gegrepen voor dhr. DB om een land te besturen en totaal ongeschikt als president. Om een land te besturen moet je meer in je mars hebben dan nu het geval is. Door zijn toe doen is Sur een naco staat geworden. Hoe ga je een land regeren wanneer jezelf niet in staat bent om buiten de landsgrenzen te betreden.
  Dan ben je een gevangene voor jezelf.
  N
  Ik hoop van ganze dat de burgers van Sur dit begrijpen en volgende jaar mei de juiste keuze gaan maken voor hun stemtecht.


  Maak melding
 45. Ik ben nog iets vergeten te vermelden. Onder zijn beleid(DB) zijn de meeste dorpswegen geasfalteerd. Het is een andere punt dat deze niet regelmatig worden onderhouden.


  Maak melding
 46. Nog 5 !
  Een president met lef en karakter staat op de voorgrond. En niet achter een achterlijk tafeltje als tegenstander als de losers hier.


  Maak melding
 47. che cevara …wij komen op voor het volk waar jouw jij en jouw baas flink van hebben gestolen en diep in de schulden hebben gestort …wij zijn lozers en jij en je baas zijn boefis van het volk “de winners” ….voel jij je ook trots of ben je ook een varken


  Maak melding
 48. Ah de man lijdt aan een narcistische persoonlijkheidsstoornis.
  Hij heeft ook niet kunnen verklaren waar hij zijn bevinding op baseert.
  zover men kan nagaan is er geen sprake van sociale vooruitgang, economische groei en diversiteit en zeker geen versterking van ontwikkelingscapaciteit. Het tegendeel is eerder waar.


  Maak melding
 49. @ jk…ik heb er 3 van de tientallen.
  1 corruptie legaal en lonend gemaakt
  2 de hard werkende burger verarmd
  3 Suriname een narcostaat gemaakt


  Maak melding
 50. @Big Brother,
  😂😂😂 ik wilde het op 3 houden. Als ik 5 had gevraagd moest hij waarschijnlijk de hele avond over doen. Er is ook een reageerder geweest die zei dat Opa B zonder geld van de ontwikkelingshulp het land bestuurd. Volgens mij is deze persoon al die leningen vergeten die is afgesloten en gelijk ook gestolen.

  Maar ik zeg tegen alle voorstanders doe waar je zin in heb. Het resultaat is al bitter genoeg


  Maak melding
 51. Bouterse is inderdaad nog heel populair bij corrupt-Suriname. Zoals Hoefdraad al zei het is de mentaliteit van het (NDP-)volk.

  Het zal me niet verbazen dat Bouterse een derde termijn krijgt, want verstandige mensen zijn in de minderheid in Suriname


  Maak melding
 52. Indien Nederland werkelijk een rol heeft gespeel is nog maar de vraag.
  Bouterse en zijn bende liegen veel en verdraaien de feiten dat weet iedereen.

  En ook al zou NL medeplichtig zijn de dader blijft Bouterse. Bouterse is niet de medeplichtige, hij was verantwoordelijk.

  Veel Surinamers stemmen niet op NDP vanwege hun kennis en kunde maar puur omdat ze verliefd zijn op Bouterse. Daarom durven ze de waarheid niet te erkennen.


  Maak melding
 53. @ jk ….ju kunt duidelijk het nivo van die gasten zien …ze kunnen niet eens
  relativeren en zelf een eigen mening formuleren …ontwikkelingshulp word al jaren rechtstreekts aan politici overgemaakt ..dat is zo afgesproken met ned. regering


  Maak melding
 54. zelf tijdens bouterse 1 werd ontwikkelings geld rechtstreeks overgemaakt naar politici …na aanname van bouterses amnestiwet heeft de ned. regering het stopgezet ……maar zo was het ook tijdens vene ….ik verzin niks..


  Maak melding
 55. het stopzetten van die middelen was de redene dat bouterse de uitspraak deed ” wij gaan aan ned. ontwikkelings hulp geven”


  Maak melding
 56. over schenkingen gesproken
  …na de aardbezig in Haiti heeft Suriname tijdens bouterse miljoenen rampenhulp aan Haiti geschonken……weten jullie dat nog.. …3 keer raden in wiens zaken het meeste van dat is verdwenen ?


  Maak melding
 57. Dit zegd hij niet
  GEEN ENKEL PRESIDENT VAN SUR.”””:””HEEFT BLOED AAN ZIJN HANDEN BEHALVE IK””””””HEEFT ONSCHULDIGE GELEERDE BURGERS GEDOOD /LATEN DODEN


  Maak melding
 58. hij neemt nu al afscheid van het regime, want hij weet nu al,, dat hij niet meer terug komt..

  dus zijn volgelingen kunnen nu op de hoogte gebracht worden door hem zelf, dat het tijdperk d d b ten einde loopt..

  berijdt je geestelijk als mentaal nu al voor, anders raak je straks in problemen..
  ……….

  beste mensen, alles en iedereen die wat dan ook gekregen dan wel gestolen heeft van de staat s m e kan nu al deze bezittingen afgeven aan de staat, straks kan je in grote problemen kome, want alles wat je dan bezit, zal geconfisqeerd worden terug genomen .


  Maak melding
 59. bouterse zal alles uit de kast halen voor een derde termijn …maar de harten en vertrouwen van de jonge surinamers heeft hij geschaat ….en die zullen hem afstraffen en de uitslag bepalen


  Maak melding
 60. Nou nou nou…. Ik wil best op ‘m stemmen hoor… Maar niet voornogeens 5.. Maar 1 dag. Krijgt ie van mij ’n special delivery pakketje….. Heb nog zo ’n xtra pilletje die Hitler in nam over.. Liefdadigheid


  Maak melding
 61. TUURLIJK, OOK DE MEESTE COKE VERSTUURD NAAR HET BUITENLAND…GEFELICITEERD BOUTA IN ALLE FACETTEN VAN HET PRESIDENTSCHAP BENT U GESLAAGD…PROFICIAT…#SLAPGELUL


  Maak melding
 62. @CHE OFARA

  Een legerleider die een staatsgreep pleegt tezamen
  met de Koloniale onderdrukker Holland,
  tegen het Volk en tegen de Democratische Republiek Suriname !

  Een Legerleider die samenwerkt met Ned Mil Inl dienst en met de CIA en
  vele Ongewapende en Onschuldige Surinaamse staatsburgers
  martelt en vermoordt met zijn gewapende volgelingen !

  Een anti/Surinamer die ALLE onderzoek naar de GROOTSTE MISDAAD in
  Sranan saboteert en tegenwerkt, tot op de dag van vandaag !

  Deze Lafaard belooft het volk 17.666 sleutel klare volkswoningen, die nog
  steeds op een Chinees vrachtschip op weg zijn naar Sranan !

  Deze lafaard, die toen de staatskas leeg was gerommeld door Paars,
  opdracht heeft gegeven gewoon enkele MILJARDEN aan ongedekte
  SRD-bankbiljetten te drukken en uit te geven !

  Deze LENINGZIEKE Opa heeft Ons de GROOTSTE STAATSSCHULD OOIT
  BEZORGD ! Terwijl de Sranan PRODUCTIE nagenoeg stil ligt door Paars
  wanbeleid !

  Amnestie-Opa, sta de PG toe onderzoek te doen naar de aan PAARSE
  TOPPERS betaalde MILJOENEN-BRUGGENBOUW-TJOEKOES !

  Zet de anti-corruptie-wet in werking !

  Alle gestolen geld, gestolen deviezen, alle verdwenen goud, alle
  frauduleus verkregen concessies, zal het Volk terugvorderen van
  de Paarse Clanleden !

  PLUK HEN KAAL EN VEROORDEEL DEZE CORRUPTE POLITICI
  EN HUN LEIDER, TOT ZWARE STRAFFEN !

  PS : Weinig presterend ambtenarenkorps is fors uitgebreid door
  Opa Desi en zijn clan !

  Het aantal WERKLOOS gemaakte mislukte Paarse ministers is
  een WERELDRECORD ! Een arm volk moet deze Paarse NEPPERS nu
  ook nog hun leven lang gaan onderhouden ! Daarom is de zogenaamde
  staatsbegroting van Paars, een GROOT GAT !
  BAKBA-WINKRI-LENINGEN-BEGROTING !

  SLUIT DE MOORDENAARS VAN ONGEWAPENDE STAATSBURGERS
  LEVENSLANG OP !


  Maak melding
 63. Hoor hier de vissers trawlers van China zijn onder de vlag van China zij worden gezocht door China voor overtreding van de vis wet in China dus daarom zijn ze op de de run dus dat .


  Maak melding
 64. @ kaba na kaba …..die verworvenheid van baas waren wij inderdaad vergeten.
  –internatinaal gezochte criminelen die su.een veilige haven vinden


  Maak melding
 65. Zelfs wijdenbosch was nog minder slecht dan deze clown Bouterse.
  Deze bouta is in ontkenning van alles wat hij niet goed gedaan heeft.
  De man is geestesziek. Geen twijfels


  Maak melding
 66. Ai brada Desi, je hebt inderdaad meer gedaan dan de voorgaande Presidenten : om te beginnen Fort Zeelandia. Daarna heb je, met je achterban het land en volk naar de kloten geholpen !Dus je mag er trots op zijn op jou manier maar a volk é k@ now, maar daar heb je er schijt aan bikassi y brédé sittie kba !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 67. Ja, Bouta heeft meer dan al die president gedaan, voorbeeld: Centrale bank leeggeplunderd.
  Flyover laten bouwen, ziekenhuis van Wanica laten bouwen., ministers reshuffelen, Corruptie bestrijden,
  Minister van financiën stabiliseerd de munteenheid niet centrale bank en onnodige praktijken ontplooien. DAT IS DIE KRUISTOCHT VAN BOUTA. Bouta in wonderland en bouta je houdt niemand voor de gek.
  Alleen je aanhangels. Yo fefruktu beest.


  Maak melding
 68. ik weet dat heel veel mensen hier negatief reageren. Ik denk voornamelijk vanwege de koers.
  heel veel mensen denken niet meer na en reageren wild op alles.
  probleem hiervan is dat bouterse sommige beloftes probeert in te lossen op dit moment en mensen hebben het niet door door hun boosheid.
  1. weg naar zanderij. zijn ze op dit moment mee bezig. gedeelte daarvan hebben ze al af, te beginnen met
  die nieuwe beekhuizenbrug en de rest dalian4 project
  2.ziekenhuis in wanica waren ze laatst mee gestart.
  3. die huizen 2maanden geleden was de eerste steenlegging. Altona1 en altona2 project en nog een paar andere namen.

  Ik weet niet hoever deze projecten zijn.
  De vraag is wat ga je doen als die projecten in 2020 af zijn?
  jullie hadden negatief gereageerd toen die berichten over die projecten hier op waterkant.net stonden.
  Dit zijn de projecten waarover de meeste mensen geklaagd hebben.
  uit hun boosheid is het hun ontgaan dat ze op dit moment met die projecten bezig zijn.
  je kunt google of youtube gebruiken om die foto’s te zien. of je kunt langsrijden om te zien wat waar is


  Maak melding
 69. van de 106 reacties is er maar 1 die er op tegen is EN DAT IS CHE CEVARA… OF BETER GEZEGT OOK IEMAND ALS BOUTA DIE GELD HEEFT EN OPTIJD EET EN DRINKT EN GEEN GEVOEL HEEFT VOOR SURINAAMSE BURGERS DIE ER VAN DROMEN OM OOK ZO.N BORD MET MAALTIJD TE KOPEN!!

  DAT ZEG IK ZULKE MENSEN VOELEN HET NIET EN DENKEN ER NIET OVER NA DENKEN ALLEEN AAN HUN ZELF ZOLANG ZE ZELF MAAR KUNNEN ETEN EN DRINKEN MAAR DE MENSEN DIE ARM ZIJN IN SURINAME DIE VOELEN HET EN DIE WETEN HOE HET IS OM ZONDER EEN MAALTIJD TE ZITTEN..

  IK BEGRIJP JE CHE CEVARA …. ALS PRESIDENT KOM JE ENORM VEEL TEGENSLAGEN TEGEN EN HEEL VEEL PECH …. MAAR AL ZOVEEL JAREN HOREN WE MAAR GOEIE DINGEN UIT ZIJN MOND TERWIJL HET ALLEEN MAAR SLECHTER GAAT …. GENOEG IS GENOEG.


  Maak melding
 70. President Desi Bouterse vindt dat hij de president is die het meest heeft gedaan vergeleken met iedere andere president van Suriname😂😜 klopt Bouterse, jij had geen moorden moeten plegen, flink doekoe’s in zijn zakken vullen ‘zakkenvuller’ , bijna elke dag toch maar proberen Kilo’s coke te laten smokkelen door zijn hondjes! Hij is alleen voor zichzelf bezig en wat erom heen gebeurd met de burgers en zieke mensen , mensen die geen huizen en werk hebben boeit jou allemaal niet! Maarrrr owee als jij kiespijn hebt dan vlieg je samen met jou fam naar Cuba voor behandeling. Waarom niet in het ziekenhuis van su niet? Ben je zo ben je bang dat de artsen zo slecht en niet te vertrouwen zijn? Is wel een schande tegenover de artsen offf heb je ook rare verhalen gelezen hoe iemand in het ziekenhuis wordt behandeld?
  Geen bloed? Of Overal wordt geprikt en niet denken dat patiënt bloedverdunner! BOUTA, jij weet precies wat er allemaal in de zorg gebeurd en daarom ga jij voor jou gezondheid maar Cuba en nog doe jij niets en dan ook niets in de zorgggg ..alle patiënten gaan alleen in 1 ziekenhuis dood en dat is de AZP rararara hoe komt dit..ga zelf maar 1 keer de overlijdensberichten luisteren op de radio of op tv..je hoort alleen maar AZP AZP dan klopt ir iets niet toch of zijn jullie stelletje debielen …nee nee, dat soort dingen zijn niet van belang voor jou..DAAROM MOETEN BURGERS NIET dan VOOR JOU STEMMEM! Schaamteloos ben jij!. Tjah jij hebt de meest dingen gedaan zoals hierboven genoemd is! JIJ HEBT HET LAND EN DE BURGERS KAPOT GEMAAKT!
  Wat vakantiegangers betreft wordt steeds minder dus dan maar jou eigen burgers kapot laten schieten, beroven, dood rijden ..zelfs burgers worden door politie’s doodgeschoten of dood gewurgd en dan nog lopen die gasten rond omdat jullie 1 pot nat zijn..jij doet alleen waar jij zin in hebt en leuk vind en verders heb jij oogkleppen!
  BURGERS WORDEN JULLIE WAKKER EN TRAP NIET IN ZIJN ZOETE PRAATJES!! OMKOPERIJ


  Maak melding
 71. Ben, jaaa jaaa het ziekenhuis MOEST opgeknapt worden omdat het plafonds neergestort waren ..buiten dat alles, jou matie bouta, of ben jij ook 1 van die hondjes van hem ..hij laat die dingen doen omdat de verkiezing nadert dombo, volgens mij ben jij de enige die nog niet up to date bent!


  Maak melding
 72. HOE IK MIJN VROUW NAAR DUITSLAND HEB GEHAALD EN DAT WE NU GENOEG INKOMEN HEBBEN EN EEN GOEIE LEVEN HEBBEN ZO HEBBEN WE HAAR OUDERS OOK HIER HEEN GEHAALD ….. ZO ZULLEN INDERDAAD ALLE BURGERS VAN SURINAME DOEN DIE HET OOK IN ZIEN DAT HET GEWOON TE ERG WORD…. VLUCHTEN …

  EN JA JE ZAL JE AFVRAGEN ALS JE EEN GOEIE LEVEN HEB WAAROM REAGEER IK NOG HIER OP?? OMDAT IK NIET ALS BOUTA BEN DIE NIET AAN HET VOLK DENKT !!


  Maak melding
 73. EN ZO TE HOREN IS ER NU INEENS WEER EEN HOGE PIET UIT INDONESIE GEKOMEN EN DAT WAARDEREN WIJ .. ZE WILLEN ONS HELPEN NET ALS WAT INDIA DEED 15 MILJOEN GELEEND AAN BOUTA EN WE HOREN NIETS MEER ER VAN WAAR ZIJN DE RECLAME BORDEN IN SU DAT ZE EEN GROTE STAP GAAN ONDER NEMEN …

  NEE PRESIDENTEN UIT ANDERE LANDEN MOETEN NAAR BOUTA EN HIJ VRAAGT ZE GELD EN ZE MOETEN WEER OPROTTEN …

  GISTEREN EEN HOGE PIET IIT INDONESIE GEKOMEN EN DAAR HOREN WE STRAKS WEER VAN DAT WE GELD HEBBEN GELEEND EN VERDER NIETS UITVOEREN

  ALS HIJ WEG GESTEMD WORD DAN ZITTEN WIJ EN ONZE NIEUWE PRESIDENT MET DE GROTE SCHULDEN OPGESCHEEPT

  INDERDAAD HIJJ HEEFT VEEL GEDAAN!! HEEELLL VEELLL SCHULDEN GEMAAKT
  EN HET LAND RAAKT LANGZAAM LEEG


  Maak melding
 74. Zo,zo mensen rustig aan .Hou rekening met je bloeddruk. Nog nooit zoveel reacties gezien op dit forum.
  Wie het kruis heeft ,zegent zichzelf .

  E en fijne dag allemaal


  Maak melding
 75. Maken jullie Chan of Brunswijk dan tot jullie president, dan merk je wel wat er gaat gebeuren in Suriname, dan pas wordt elk Surinamer genaaid. Commentaar geven kunnen we allemaal, maar als we een beetje belasting moeten betalen, dan beginnen jullie te zeiken als eerst rangs boelers.


  Maak melding
 76. HET GAAT NIET EENS OM DIE BELASTING..
  EN OVER BELASTING GESPROKEN DAT HAD HIJ EERDER KUNNEN DOEN EN NIET WANNEER HET LAND IN MEER ARMOEDE EN BIJNA LEEG IS…

  MISCHIEN VOEREN BRUNSWIJK EN CHAN WEL VEEL MEER UIT … ZE LOPEN TENMINSTE. DAT ZIE JE BOUTA AL NIET DOEN …

  EN OVER GENAAIT GESPROKEN … DAT ZIJN DE MENSEN IN SU ALLANG .. GA JIJ MAAR WERKEN VOOR EEN 1200 SRD IN DE MAAND WAT IN EEN DAG AL OP KAN ZIJN ALS JE HUIS MIDDELEN KOOP VOEDSEL .

  DOE JIJ DAT MAAR DAT WIL IK.ZIEN WAAR DIE KANKER SMOEL VAN JE HEEN GAAT.

  JIJ ZIT THUIS RUSTIG AAN TAFEL TE ETEN LEKKER OP EEN SCHONE BED ..
  GENOEG INKOMEN DUS JE VOELT HET SOEISO NIET..

  EN JAA WAT DAN .. LAAT BRUNSWIJK OF CHAN MAAR PRESIDENT WORDEN…
  WANT ALS JE OP BOUTA WACHT KOMT ER TOG NIKS MEER VAN .

  lekker dan nog een jaar te gaan en we de bevolkings stand van suriname staat op 300.000!!

  JUIG MAAR MEE MET BOUTA.


  Maak melding
 77. @@@Ben
  Je bent te kortzichtig. Om op de daden van DB te beoordelen moet je naar het totaal plaatje over zijn beleid kijken. Bovenaan ongeveer in het midden heb ik mijn commentaar al gegeven.
  Om een beter indruk te krijgen wil ik je op het volgende wijzen. Alles wat hij gedaan heeft in de positieve zin, om dat te bereiken staat er een zware keerzijde. Bij zijn aantreden was Staatskas plus en nu naar meer dan 2 miljard dollar schuld. Heeft hij dan goed gedaan.

  En vergeet niet dat bij de geboorte van jouw kind, klein kind of achter kleinkinderen al bij de geboorte op hun schouders een last ligt van duizenden dollars. Ga je dan nog juichen voor zijn beleid.
  DACHT VAN NIET!!!!


  Maak melding
 78. Zij die l.llen over oude politiek(e), VHP, NPS, KTPI, PL, ABOB enz.

  zie welke politieke partijen het waren, brede basispolitiek, verbroederingspolitiek, welke partijen in de 2000 er zorg voor hebben gedragen dat de economie weer hersteld werd en er een nieuwe dollar werd ingevoerd.
  Op 25 mei 2010 lieten deze politieke partijen Suriname financieel-economisch, sociaal goed achter. Meer geld bij financiën dan de gouden handdruk die Nederland Suriname bij de staatkundige onafhankelijk had gegeven en over 15 jaar besteed moest worden. Zie wat ddb met dat geld van 2010 tot heden gedaan financieel, economisch, sociaal heeft.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 79. @PurpleHead

  Er zijn DUIZENDEN zeer GESCHOOLDE SRANANMANS, AFGEZIEN
  van de heren BRUNSWIJK EN CHAN, DIE SRANAN en HET VOLK
  EEN BETERE TOEKOMST KUNNEN BIEDEN !

  SRANANMANS DIE WILLEN EN ZULLEN WERKEN VOOR LAND EN
  VOLK !

  EN DIE IN ELK GEVAL GEEN ONGEWAPENDE EN ONSCHULDIGE
  SUR STAATSBURGERS ZULLEN OPPAKKEN, ZULLEN MARTELEN EN
  DAARNA ZULLEN DOORZEVEN MET KOGELS !!!

  LEVE SRANAN, LEVE HET VOLK, WEG MOET DE PAARSE ROVERS !!!


  Maak melding
 80. Ook als Suriname onder Bouterse een tweede Dubai zou worden. Zullen deze laaggeletterden de president en het volk de grond in praten.
  Eigenlijk zijn jullie best wel zielig bezig zo.
  Nog 5 !


  Maak melding
 81. PRASERIE….

  WAAR MOETEN WIJ JALOERS OP ZIJN??? OP DE BURGERS DIE HIJ HEEFT KAAL GEPLUKT??
  OVER DE SCHULDEN DIE HIJ HEEFT GEMAAKT??

  PRASERIE IS VOLGENDS MIJ NOOIT IN SURINAME GEWEEST EN WEET NIETS.

  JALOERS EN VALLEN .. KOM OP ZEG … ALS HIJ ECHT GEEN SCHULDEN HAD GEMAAKT EN OP ZIJN MINDS 2 PRAATJES IN AL DIE JAREN HAD WAARGEMAAKT DAN ZOUDEN WE HIER NIET ZO PRATEN.

  GA KIJKEN HOE HET DAAR IS JE ZIT GOED TOG? BOEK EEN TICKET EN GA DAAR FF KIJKEN HOE HET IS… WTFF HEEFT Die MAN ALLEMAAL GEDAAN???

  IK WENSTE DAT SURINAME EEN MOOIE NETTE GOEIE ECONOMISHE LAND WAS .. MAAR HELAAS IS DAT NIET ZO JE ZIET GEEN BETERHEID MAAR ALLEEN SLECHTERHEID


  Maak melding
 82. che @ ..Suriname is inderdaad een tweede Dubai geworden .alleen niet voor de normaal nette hartdwerkende burgers …..maar zo te zien wel voor je baas en de 40 rovers waar jij en praserie waarschijnlijk ook deel van maken.


  Maak melding
 83. @Big brother

  Klopt en met mij de gerechtmatigden voor hun stemrecht gekozen door de meerderheid van de bevolking ..met trots.
  En de tegenstanders zoals jij ..zijn zeer slechte verliezers


  Maak melding
 84. @…Gaat je niets aan…

  Sneue doemdenker Baia
  En hopelijk hoepelen landveraders zoals jij ook allemaal op uit Suriname. Goed voor de woning target van onze president. Er is btw genoeg plek voor volk als jij in Oost-Europa Daar weten ze wel raad met je achterlijke verdoemenis gedachten.


  Maak melding
 85. @big brother

  INDERDAAD
  je ziet het al aan hoe ze praten..
  ZE KOMEN OP VOOR DE LEUGENAARS VOOR DE SEXVEESLAAFDEN EN ROVERS EN DEALERS.

  EN WIJ DENKEN TENMINSTE AAN DE MENSEN DIE IN ARMOEDE LEVEN..

  ZULKE DINGEN KENNEN DEZE MENSEN NIET. VOELEN ER NTS VOOR.

  LAAT HUN MAAR DAAR HEEN GAAN WONEN WAAROM WONEN HUN DAAR NIET ?? WAAROM VLUCHTEN HUN NIET NET ALS IEDEREEN!!

  OMDAT ZE BANG ZIJN DAT ZE OOK ZONDER ETEN EN DRINKEN ZITTEN EN MOETEN WERKEN IN EEN WINKEL DIE JE IN EEN MAAND MAAR 1000 SRD GEEFT.

  WAAROM WONEN HUN NIET DAAR??
  ZE GEVEN ALLEEN GROTE BEK DAT BOUTA WEL ALLES DOET MAAR ZE WONEN DAAR KUNNEN ZE NIET.


  Maak melding
 86. klopt .ik/wij ben/zujn de niet politiek gerelateerde verliezer …bestolen van onze veiligheid ,waardig leven en monetaire stabilieten …bestolen door jij en je baas die denken dat als ze zijn gekozen door het volk …het land met rijkdommen van hun zijn.


  Maak melding
 87. @…gaat je niks aan…

  Haha JE KIER MI JERE..Geloof je echt alles wat je zelf verzonnen hebt..
  Ik heb echt te doen met je gezin..je onwetendheid, onkunde en achterlijke stellingen waar vooral jijzelf in geloofd. Ze kunnen je blijkbaar ook alles wijsmaken. Feit is Bouterse is de wettelijk gekozen president van Suriname democratisch door de meerderheid van de Surinaamse bevolking en daar kan jij ‘NeKS’ aan doen.

  Ai Baia Nog 5 wie er niet mee eens is blijft lekker thuis


  Maak melding
 88. @…Gaat je niks aan…

  Ik ben hier niet de enige.
  En als jij echt geloofd dat de meerderheid van de bevolking achter jou gaat staan ipv de president.
  Ze kennen jou niet zoals ik al eerder schreef je mag zijn schoenzolen met poep nog niet eens kussen.
  We lachen jou en je vriendjes hier allemaal uit.

  Nog 5 en wie er niet mee eens is moet eruit !


  Maak melding
 89. @ gaat je niets aan…..eigenlijk is het zonde van onze energie in discissie met deze gasten te gaan ….ze zijn duidelijk in ontkennende fase net hun boefi baas.


  Maak melding
 90. @ big Brother
  Dus de landveraders zijn wij en president ? Dus als wij eruit gaan ( grotendeels meerderheid van de bevolking) bouwen jullie Suriname eerlijk op.en stoppen jullie het geld in je moeders holle kies.

  Hoe meer ik onzin van jou lees hoe meer ik sympathie krijg voor de president en zijn partij.

  Jullie praten over Bouterse en zijn partij maar jullie zijn in staat een democratisch recht in SU te vernietigen omwille van jullie eigen bitterheid en haat?

  Echt waar..Bouterse nog 5 en we gaan nog niet naar huis.


  Maak melding
 91. er zijn tog nog mensen die er in trappen zoals de heer che cevara.

  roept heletijd 5
  maar niemand roept mee
  en maar denken dat bouta alles heeft gedaan
  no wer mi idde jere

  je kan niet eens 5 dingen opnoemen wat hij heeft gedaan dus pier je bek niet

  hij snuift zeker ook


  Maak melding
 92. @ gaat je niets aan …”wiens brood men eet wiens taal men spreekt” maakt hun niet uit als het brood van moesje is gestolen.


  Maak melding
 93. het land raakt langzaam leeg enndat zien deze mensen niet en maar hopen dat hij weer president word.

  en wij zijn er om het land te vernietigen zoals wat de che cevara zegt.??

  het land is al vernieitigt en dat ziet deze hij niet in.


  Maak melding
 94. De Surinaamse Douane heeft vrijdagmorgen op het Jules Sedney Nieuwe Havencomplex bij Paramaribo een partij vloeibare cocaïne in beslag genomen, aldus de Surinaamse politie. De drugs zat verborgen zat in een partij siroop die voor export lag te wachten.

  De afdeling narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname is ingeschakeld. Het is onbekend of er een tip was binnengekomen over de zending. Een Surinaamse krant schrijft dat de douanerecherche informatie kreeg van ‘doorgaans goed ingevoerde bronnen’.

  De partij van 900 flessen gembersiroop is tot maandag onderzocht met behulp van cocaïnetesters. In slechts acht flessen siroop zat opgeloste cocaïne.

  Er zijn vooralsnog geen verdachten aangehouden. Dit heeft de president van Suriname ook bereikt en wie dit niet ziet of ontkent, is in mijn ogen een verrader van het laagste soort. Het is algemeen bekend dat Surinamers niet bekend staan als trotse mensen dus de rol van verrader past goed bij hen.


  Maak melding
 95. @Che Cevara,

  Blijkbaar kan je niet eens 3 dingen noemen vandaar de vraag aan mij. Volgens jou heeft de vorige regering niks gedaan prima ben het eens met je.
  Nu jij, noem 3 dingen op die jou Plesident gedaan heeft voor het volk.

  En vergeet je pillen niet in te nemen voor je begint op te noemen.


  Maak melding
 96. @Castle

  Dat is al een tijd gaande Nederlanders waren te duur en de bouw contract Chinezen zitten hier ook al ruim 22 jaar… ook voordat Bouterse de scepter zwaaide ..

  Ik probeer alleen aan te geven dat er altijd al pina was in Suriname en handje openhouden bij Nederland ook nooit echt geholpen heeft.

  En dan vind ik het laag van bovenstaande heren om alles maar op Bouterse en de NDP te gooien.
  Terwijl ze wel degelijk moeite doen om te plannen en eventueel te ontwikkelen en te bouwen. Af bezig of niet af.

  Mijn familie hoeft nou niet een 3 kwartier om te rijden maar zijn nu in 5 min op bestemming. Dankzij nieuwe bruggen.

  Geloof mij met hun zijn vele surinamers blij..En pina ja dat is vervelend en treft ons allemaal. Maar dat was ook zo bij de voorgangers.
  Alleen staan er nu bruggen ipv stil te staan en niets te doen.

  En moet je nagaan ik ben niet eens pro Bouterse maar ik heb gewoon respect voor de president in zijn ambtstermijn want hij is gekozen. Wat jaren daarvoor gebeurd is is zijn rechtzaak en de rechtsgang zal zijn weg kennen.

  Mannen die hier die hier ons staatshoofd beledigen komen goed weg in Turkije en Thailand gaan ze daar anders mee om.

  Daarom nog 5 OF een ieder die een beter voorstel heeft het land op te bouwen oa infrastructuur gerelateerd.


  Maak melding
 97. @ JK

  Ik maak er hoofdcategorieën van want als ik die in deel Blijft er niets van je ‘kitsch’ over.

  Vanaf 2010
  1 Sociale vooruitgang
  2 Economische groei
  3 Diversiteit en versterking van ontwikkelingscapaciteit.

  Mocht je nog twijfels hebben kun je altijd meer info opvragen bij de betreffende diensten hier in Su. Of lees eerst het nieuwsbericht alvorens je ergens op reageert staat zo dom als je dan roept dat er niets gedaan is door deze president.

  Hekel mag je aan de man hebben(We lachen je uit met je gehaat) maar je moet geen bullshit vertellen

  12345 Nog 5 !


  Maak melding
 98. @Che Cevara,

  Vanaf 2010
  1 Sociale vooruitgang
  2 Economische groei
  3 Diversiteit en versterking van ontwikkelingscapaciteit??????
  Waar!!!!!!

  Bezoek gauw je huisarts, schijnt iets met je niet orde te zijn. Mij God, waar heeft deze man deze 3 ontwikkelingen gezien?

  Ik ben er stil van.


  Maak melding
 99. @CHE QUE POTI

  Paars nanga Desie FAILLIET A KONDRE !

  Productie NO DE , AANDEEL E SERI, TRA SANNI E PANTI !

  Snesi TRAWLER E KONG FUFUR SRANAN-FISI-MANG,
  neks no fout want DESIE SABI !

  SPSB wordt OP BEVEL van binnen uit geplunderd !
  Opa Desie no sabi !
  DANG SUMA POTTI DENG DIRECTORO DRAPE ?????

  BALLAST-NEDAM-BROKI-CORRUPTIE :
  Kosten broki/exact begroot 3,05 MILJOEN
  Totaal betaald uit Sranan People Monnie 5,05 MILJOEN
  2 MILJOEN is MIST/ROOK ! LUKU DENG BANGI REKENING !
  PG NO MAG FU DU ONDERZOEK !!!

  DANG PE A DE REST FU A MONNIE GO ??????
  DISI NA MINISTERI FU ONVERKLAARBARE ZAKEN !
  A MORO BIGI MINISTERIE FU DESIE !!!

  WIJ HEBBEN DE ZAAK OPGEBOUWD, MAAR ONDERWEG
  ZIJN WIJ TOCH FAILLIET GEGAAN ! MA A NO MI !!!!!!!!!!


  Maak melding
 100. @Jk

  Hmmm baia je bent dom hoor.

  Niet nodig, lees het nieuwsbericht hier boven bij twijfel vraag het Nationaal Informatie Instituut voor informatie.

  Als je dan zelf verblind bent door haat. Dan ben jij niet te helpen.

  Zoals ik al eerder schreef zelfs al tovert Bouterse een 2de Dubai Hij kan het nooit goed doen he JK.

  Daarom we gaan voor 5 elk ander is stilstand van de openbare werken en de infrastructuur.


  Maak melding
 101. @CHE CEVARA

  WAT JIJ ALLEMAAL OPNOEMD IS EEN GROTE VUILE LEUGEN.

  WEGEN GEBOUWD???
  VANAF 2010 BETERE WEGEN??
  EN HOE VERKLAAR JIJ WAAROM ER ELKEDAG NOG GATEN IN DE WEG ZITTEN WAT JOU AUTO DAAR HELEMAAL NAAR DE MALLEMOEREN MAAKT????

  en er valt alleen te lezen hoe vaak er ongelukken gebeuren dus bij deze … nog maals een grote vuile leugen.
  snuivert!


  Maak melding
 102. @ CHE CEVARA

  waar woont je familie dan??
  bij bouta in de buurt of niet?

  tuurlijk word daar wel alles gedaan zolang zijn straat maar netjes veilig en sneller is.
  een stupert eerste klas wst je rond loopt een kontelikker van bouta
  wtf heeft hij allemaal gedaan? che cevara?

  in al die jaren maar 1 weg gebouwd ??

  want derest ziet het ook nergens- paarse vloek wat je der rond loopt!


  Maak melding
 103. @Mattie

  Weer zo een wannebe bouterse en ndp hater.
  Je moet geen dingen gaan roepen die ik niet geschreven heb.
  Baia …
  Gaten waren er ook al voor Bouterse zijn tijd waar of niet waar?

  Baia..als je niet weet waar je over praat bemoei niet ! Tang als je mij zo noemt dan samen met ..Je Moederrr..!

  Nog 5 en wie Ka maakt kappen we eruit !


  Maak melding
 104. @CHE CEVARA …

  DIT BEDOEL IK JE LULT JE ZELF UIT
  DUS HIJ HEEFT ECHTER NIKS GEDAAN AHAHAHAHAAH

  JE ZEGT ( VOORDAT HIJ ER WAS ZATEN ZE ER AL IN)

  EN NU ZEGT BOUTA HIJ HEEFT VEEL GEDAAN..

  MAAR JIJ BENT DE ENIGIGSTE DIE ER OP TEGEN IS !!!
  EN ZEGT DAT HIJ HET WEL HEEFT GEDAA

  MAAR NU ZEG JE DAT ZELF OOK DAT ER NOG STEEDS GATEN IN DE WEGEN ZITTEN

  DUS JE LULT JE ZELF UIT

  SNUIVERT

  DEREST VAN AL DIE MENSEN HIER HEBBEN GLIJK..

  NEEM JE PILLEN IN!!


  Maak melding
 105. @che cevara

  kun je a.u.b stoppen met roepen dat iedereen moet mee doen om NOG 5 te zeggen??

  want je begint precies als de heer bouta te doen…
  hopen dat iedereen mee doet maar voert niets uit en verwacht stemmen.

  graag stoppen nu want er is echter niemand die achter je staat en niemand die zegt NOG 5

  graag niet meer doen want we worden er misselijk van


  Maak melding
 106. @mattie daarom mocht hij afgelopen jaren het land regeren …omdat jou handje vol mensen gelijk hebben Hahah zwakkeling..hier voel je je wat maar tegen de meerderheid van de bevolking heb jij geen moer in te brengen .

  .Neks gelul gewoon nog 5


  Maak melding
 107. @ronnie

  Jij kunt lezen? Volgens mij ben je aardig ongeletterd nog 5 Dat hebben meer mensen hier geroepen op de reacties..
  Je reageert ook net als een Bobbo hoor Baia

  Je vliegt met een Oekoe eruit want wij gaan voor nog 5 …ja 5..


  Maak melding
 108. nou ik ben er wel van verbaasd wat hij dan wel allemaal gedaan heeft want op vakantie naar suriname doe ik echt nooit meer in mijn leven

  straten zijn zo smerig
  lopen op straat waar je duidenden keren moet om kijken
  je word gewoon midden in de stad aangeraakt door de surinamers die je geld willen wisselen of goud proberen af te pakken en de politie staat er maar naar te kijken.
  duizend euro was niet eens genoeg voor een maand ik weet niet hoe de mensen daar kunnen overleven zonder families en vrienden uit andere landen.

  wel heel erg dit hor
  dat hij zich totaal niet schaamt
  wat erg dit


  Maak melding
 109. @Bennie
  @Peter

  En hoe was het in Suriname 15 jaar geleden? Witte schone straten snelwegen bruggen en rijkdom zeker.??

  Laat me niet lachen stelletje ondankbare nep Suries

  Er uit ieder die overdrijft .. No mek grap nog 5 ..


  Maak melding
 110. che cevara@

  van de 170 mensen ben jij de enige die het niet begrijpt en niet ziet…
  je bent noooit in suriname geweest .

  je families blijven daar ook niet te lang dat durf ik wel te wedden . want over 5 jaar is er geen enkel mens meer daar maar iedereen in europa.

  veel succes met verder dromen

  waarom praat je niet met bouta voor een nieuw project … een 2e stoel om ernaast te zitten dromen en snuiven.

  je hebt alleen grote bek en weet niet hoe het volk daar leeft.
  jij stuurt zeker je werk geld naar de fsmilies van je en maar praten dat ze het goed hebbe.. ahahaha

  van 2017 563.000 inwoners
  naar 2019 488.675 inwoners

  HET GAAT JE GOED MENEER DE PAARDE NDP’ER.

  wat heeft hij zoveel gedaan?
  mijn families die zijn gevlucht van daar en komen er ook nooit meer terug

  waarom woont de heer CHE CEVARA NIETIN SU?? ALS HET ALLEMAAL ZO GOED IS???? GEEF ME NU FF DIE REDEN… JE HEBT JE FAMILIES DAAR TOG DIE KUNNEN JE HELPN MET HET VINDEN VAN EEN GOEIE TOEKOMST IN SURINAME

  DUS VERTEL HET EENS WAAROM WOON JE NIET IN SURINAME MET JE GROTE BEK??


  Maak melding
 111. @henry subhan

  Je scheld mij uit? Sang …Je moederrr …

  Dus vanaf 2010 is je hele familie gevlucht?
  En dan ben je alleen denigrerend over Suriname?

  Knap dat jullie in hollandasiel gekregen hebben Hoe was de reis? ging je toch met de boot met een kilo coke in je moeders gat.

  Hoeveel Baba heb je in je bigi moffo zitten ? Slijmbak !
  Nog 5 en niets erbij…ja nog 5


  Maak melding
 112. mensen niet op deze man genaamd CHE CEVARA reageren a.u.b

  want hij snapt er niets van woont zelf in nederland en weet niets van de mensen in suriname.
  zal ook wel een coke dealer zijn.

  bouta is een grote vloek wat over suriname heerst .
  net zoals de heer CHE CEVARA in deze gesprek.

  laat hem verder dromen met ZIJN 5

  pillenslikker
  je bent een vieze miezerige mannetje
  die niets weet van suriname en hier stoer komt praten..

  HOE KAN DAT DAT ER BIJNA 200 MENSEN ZIJN DIE ALLEMAAL TEGEN JOU ZIJN OMDAT ZE MEE VOELEN MET DE BURGERS.??
  EN JIJ BESSEFT ER NIETS VAN

  VEEL PLEZIER ER MEE RARE GAST!
  PILLENSLIKKER!

  VEEL SUCCES VERDER MET JE ZIELIGE NEPPE VERHALEN!


  Maak melding
 113. @Gio

  Voordat jij mij als monster beschilderd..ik heb gewoon een andere mening …Jullie (jij en je voorgangers) spugen alles af op Bouterse. Zelf als er een nieuwe speeltuin gebouwd wordt,praten jullie negatief.

  Weet je wat ik sterk van hem vind is dat hij zelfs voor de surinamers en nazaten daarvan die hem haten president wilt zijn en bereid is met tegenstanders te praten.

  Een bekende muzikant vertelde van de week dat politici elkaar in woorden afmaken tijdens debatteren.

  En de eigen aanhang alles letterlijk meeneemt op straat en op social media.

  Terwijl de politici na het debateren elkaar op straat en in de wandelgangen tegen komen en fatoes met elkaar breken.

  Leer en wordt een keer wijs we gaan voor nog 5


  Maak melding
 114. Opa deesi kong lauw. Hij gelooft zijn eigen indianenverhalen. Hahahahah. Bouta neem je medicijnen tijdig in want ie klarie kaba.


  Maak melding
 115. che @ is geen man .maar een van de wijven op de foto met first lady in de dominicaanse republiek.

  dus wezen jullie een beetje gecharmeerd.


  Maak melding
 116. en wezen jullie niet jaloers op mensen die profiteren van het geplunder van staatskast….anders verlagen jullie jezelf tot hun nivo….want zij zien het niet als plunderen maar als de jackpot die ze hebben gewonnen


  Maak melding
 117. @Big Brother

  Je beldigd mij ? Sanggg…Dikattie Baia,

  Mensen zoals Big Brother zijn het niet gewend om tegengas te krijgen omdat ze gewend zijn doorgaands op forums en reactie topics met gelijkgestemden hun gelijk te halen.

  Ik heb te doen met zn vrouw ..Of wacht die is bij hem weg want zo big was hij niet.

  Zo piert hij zijn billen regelmatig om mensen van zijn gelijk te willen over tuigen. Een zeepje heeft hij daarbij niet nodig.
  Dan heeft hij zijn ego even mogen strelen.
  Zo kan hij even denken dat zijn wegrottende kaasgeurende ingekrompen impotente tollie nog een kleine ader slag vertoond.

  De naam big Brother zit hem niet in zijn broek…Blijf jij maar lekker pieren Big brother pak je het zeepje voor je volgers,?

  Nog 5 nog 5 Wie piert voor het zeepje die mag er niet bij..ja nog 5


  Maak melding
 118. aan alle interegere en correcte mensen die hun hart op de juiste plek hebben.

  ik denk dat het totaal niet hoort ” che” te beledigen of uit te schelden …het is ook een mens met liefde en gevoelens
  en misschien ook heel erg aantrekkelijk.

  ik vind dat wij haar mening en denkwijze moeten respecteren maar vooral bestuderen ……..hierdoor kunnen wij toekomstige generaties scholen en inlichten …over de ideologie van een stroming binnen onze samenleving die ons mooi land voor de derde keer monetair naar de klote heeft geholpen …….dat is ook het nut van het vak geschiedenis


  Maak melding
 119. che@ ik heb u volgen mij helemaal niet beledigt ..(sorry voor wijf bedoel ik dames) …gewenning met uitspaken…sorry !!!!!..in tegendeel heeft u mij beledigt …maar u bent vergeven


  Maak melding
 120. che @ mijn sex leven is totaal niet relefant in deze discusie …tenzij u geobsedeerd bent ……met uw uitspraken………over tegengas waar ik niet tegen zou kunnen ……geeft u mij het idee dat ik op uw leider lijkt …want die komt niet graag in het parlement om verantwoording af te leggen
  …geeft weer een hypocrite gedrachts element van u weer .

  de naam big brother heb ik eens gekregen van mijn colegas vanwege mijn sterke intuitie bij het het oplossen van misteries mogelijke senarios.


  Maak melding
 121. de doorslag voor mijn conclusie dat je vrouw was .was dat je zeer actief met bijna een ieder hier tegelijk kon backvechten …dat kunnen alleen vrouwen vanwege de structuur van hun hersenen


  Maak melding
 122. EFFE TUSSEN NEUS en lippen DOOR!
  Ik vind het een goede statement van de president.

  Hier tegenover redt je het niet met: Haat, rancunne, kortzichtigheid, schelden, beledigen, valse insinuaties, MI JERE, MI bei, MI denki, dommigheid, enz enz.

  Hier tegenover heb je FEITEN EN argumenten nodig om hetgeen de president stelt te weerleggen.
  Tip:

  Wie iets TOV DE PRESIDENT te melden heeft , moet met de heldere bewijzen naar de PG toegaan.

  Ik durf te stellen, dat tov velen die wat te zeggen hebben, de president veelmeer voor land en volk heeft betekend EN DAT NOGSTEEDS.


  Maak melding
 123. naar de pg stappen !?……tijdverspillen ! het is duidelijk dat de pg vleugellam is ……helemaal suf .geintimideerd/gechanteerd


  Maak melding
 124. Natuurlijk heb je meer gedaan dan ieder andere president!

  Je bent sws de eerste moordende president daar mag je zeerr trots op zijn!

  De grootste voor wat betreft corruptie smerige dief.

  De grootste fantast die dr bestaat …je hebt lef om jezelf een schouderklopje te geven.

  Je zal bekend staan om die vent die de surinaamse economie naar zn graf heeft geholpen.

  Al bij al moet je wel een zeer domme jongen zijn om te zeggen dat jij het meest gedaan hebt,als jij jezelf geloofd moet je wel flink idioot zijn.

  Mijn mening …je bent d


  Maak melding
 125. @Big Brother,

  Ik durf te wedden dat als jij voor de president staat je niet weet wat je moet zeggen waarschijnlijk begin je te stotteren en roep je leve Bouterse
  Angstig om je heen kijkend of niemand ziet dat jij die verder bent …

  Het is gemakkelijk voor je om hier een grote bek te hebben omdat je moet pieren voor je volgers.Je zoekt ook steeds je bevestiging van anderen. Met je zwakke niets vattende reacties ..je hebt gewoon niets te vertellen behalve dat je je best doet om mij met zwakke reacties terug te pakken en wat je van Bouterse vind. Je hebt je punt kom met iets anders ..Moesje
  Goedenavond

  Nog 5 nog 5 morgen weer vroeg op voor nog 5


  Maak melding
 126. @Big Brother,

  Ik durf te wedden dat als jij voor de president staat je niet weet wat je moet zeggen waarschijnlijk begin je te stotteren en roep je leve Bouterse
  Angstig om je heen kijkend of niemand ziet dat jij die verader bent …

  Het is gemakkelijk voor je om hier een grote bek te hebben omdat je moet pieren voor je volgers.Je zoekt ook steeds je bevestiging van anderen. Met je zwakke niets vattende reacties ..

  Je hebt gewoon niets te vertellen behalve dat je je best doet om mij met zwakke reacties terug te pakken en wat je van Bouterse vind.

  Je hebt je punt over Bouterse, kom met iets anders ..Moesje
  Goedenavond

  Nog 5 nog 5 morgen weer vroeg op voor nog 5


  Maak melding
 127. #
  @big brother 22 mei 2019 at 00:04
  de doorslag voor mijn conclusie dat je vrouw was .was dat je zeer actief met bijna een ieder hier tegelijk kon backvechten …dat kunnen alleen vrouwen vanwege de structuur van hun hersenen
  #
  Het gaat er niet om of ik een vrouw of man ben en zelfs waar ik vandaan kom.
  Het gaat er om dat jij hier geen leugens moet verspreiden..Dan krijg je een keer tegenspraak..waar jij duidelijk niet tegen kunt.

  Zoals jij vol met haat Het verschil niet wetend tussen een machthebber in een staatsgreep (gelden wereldwijd totaal andere regels) en een gekozen president door de meerderheid van het Surinaamse volk.

  Goed bezig daarom nog 5


  Maak melding
 128. DE GROOTSTE ANGSTIGE HIER IS DE MEVROUW CHE CEVARA IEDEREEN LACHT HEM UIT NET ALS BOUTA…

  EN WIE IS BANG VOOR HEM ?
  OMDAT HIJ EEN MOORDENAAR IS DENK JE DAT WE NET ALS JOU ACHTIG ZIJN VOOR HEM … ROT OP MANNN!

  IEDEREEN IS TEGWN JOU … GA WEG HIER


  Maak melding
 129. mensen word zien jullie het niet??

  eenmaal bouta niets uitvoert en heledag thuis zit zou het best kunnen dat we heletijd aan het discuseren zijn tegen bouta maar met een anonieme naam genaamd @CHE CEVERA

  precies de zelfde mentaliteit… dingens zeggen wat nooiit zijn uitgekomen.. denken dat ze alles hebben gedaan maar hebben helemaal niets uitgevoert.

  en maar denken dat iedereen op hem stemd
  precies als bouta is deze persoon wie weet is hij het wel eenmaal hij 5 uur snachts nog berichten heeft zitten sturen.

  surinaamse tijd: 1 uur nacht


  Maak melding
 130. che@ …ha .ha……volgens mij haal je mensen hier door mekaar …maar geef niet ….en voor jouw informatie lieve schat ..ik weet zeker dat ik je opa zou kunnen zijn…..heb ik een paar keer met je baas aan de borrel tafel gezeten en ken ik hem persoonlijk….ik weet precies voor wie hij bang is en wanneer hij bluft.


  Maak melding
 131. che@ als ik leugens verspreid ben ik misschien besmet …wat ik hier soms onthul zijn zaken die in de politieke wandelgangen zijn aangehaald hoor…..dat is helaas een ander nivo voor jouw waar jij liever niets van weet …..maar je komt het een keertje tog te horen als je ouder en wijzer bent


  Maak melding
 132. @ big brother

  ga eens naar suriname kijk naar de straten het is keurig netjes schoon.
  geen hangjongeren geen dronken mensen die niets te doen hebben.
  ik kan zeker wel 5 dingen opnoemen die hij heeft gedaan.

  #straten schoongemaakt.
  #armoede weg gewerkt.
  #een nieuwe politie team ingezet om de rovers te verminderen.
  #zonnepannelen aan een arme wijkje.
  # en volgend jaar is de trein klaar waar ze nu in suriname bezig zijn.

  ja roepen juliie maar dat bouta niets heeft gedaan
  tenminste is het netjes schoon op.straat de koers staat op 3 zoals wat hij altijd heeft beloofd.

  jullie weten niets baia.

  kijk wat er allemaal in die jaren zijn gebeurt
  geen verkeersdoden meer door zijn nieuwe wegen.
  geen drugsvangsten door zijn controles.
  geen moorden en rovers meer.
  een lage koers wat nu is.

  en dan nog is het niet genoeg voor jullie

  nog 5 en hij blijft .. ja nog 5.


  Maak melding
 133. @ HENRY SUBHAN

  tenminste voer ik veel uit veel.meer dan jullie ik verdien het straks om bouta zijn kont te kussen.
  en jullie niet eens een schoen met poep eraan.
  no bigi takki jere

  surinaamse scholen krijgt iedereen een laptop en goeie diplomas
  en een bord nasi voor ieder schoollier.

  wat wil je nog meer dat krijg je hier niet eens ondankbare dagu’s

  kijk we hebbn van de 563.000
  nu 498.000 inwoners
  dat is heel netjes daarom nog 5 en wie.dat niet zegt kap ik eruit.


  Maak melding
 134. che@ ..ik keur iedere namaak che die je hier belachelijk probeerd te maken ten zeerste af ……ik hoop dat ik ook een beetje daadkrachtig overkom om pres. te worden .
  .
  ik maak jouw dan hoofd NII ….


  Maak melding
 135. che @ ps. dat ik met zoveel haat zit ..herken ik niet in mezelf hoor ……dit is mijn favorite tijdverdrijf …mijn fatu …dus wind je a.u.b. niet zo op…zo voorkom je inwendige consumptie hoor my gudu.

  alle lieve mensen hier …a.u.b. …laat u niet met haat uit .want we zijn allemaal mensen…al profiteren een paar onder ons van het gegraai en laten zij flinke schulden voor onze kinderen en klein kinderen achter.


  Maak melding
 136. che@ het verschil tussen een dictator door coup en een dictator door meerderheid volk gekozenen is dat grotere machten de dictator door coup onder druk hebben gezet .waardoor hij zijn charmes moest inzetten om de ongeschoolde meerderheid volk te belazeren om toch dich bij die pot te blijven


  Maak melding
 137. als ik een eerlijke analise van de persoon bouterse moet geven :ben ik niet onder de indruk van zijn ontwikkeling en intelligentie .hij is wel super sluw heeft meerdere gezichten en nooit in balance(dus mer veel moeite te peilen) …vertrouwd maar een handje vol mensen in zijn leven …(ik weet niet van vroeger) maar hij zou nooit opdracht geven voor geweldadige criminele daden (die worden hem juiste aangeboden om geregeld te worden) ..daarom zou je niet bang hoeven te zijn voor hem .wel voor het crimineel tuig om hem heen…….meelopers die volgens hem te opdringerig worden verdienen van hem letterlijk een klap in het gezicht .vooral als hij dronken is …is zeker 2 huidige ministers overkomen ……hij zal je alleen een beetje vertrouwen als je ook boter op je kop hebt en dus chantabel bent.


  Maak melding
 138. wat heeft hij gedaan?

  en als hij iets heeft gedaan kan hij dan ook ff vertellen wat hij heeft gedaan en waar hij het heeft gedaan?

  want er zijn veel surinamers in het land zelf en in nederland die nog wachten tot het goed gaat om een toekomst op te bouwen en dat ziet niemand .daarom vertrekt iedereen uit suriname.

  ik hoop dat hij nog een opmerking maakt en zegt wat hij allemaal gedaan heeft.
  en waar hij het heeft gedaan.


  Maak melding
 139. “Desi Bouterse vindt dat hij de president is die het meest heeft gedaan vergeleken met iedere andere president van Suriname.”

  Vergeleken met voormalige presidenten van Suriname is Bouterse wel het volgende.
  De grootste leugenaar en misleider.
  De corrupste. De grootste beloften breker. De grootste bevuiler van moraal en goede zeden. Bouterse is degene die het vaakst dan wie dan ook in Suriname, in een politieke functie intimidatie en bedreigingen als pressiemiddel heeft toegepast.

  Bouterse is de grootste drugsexporteur in vergelijking met zijn voorgangers.
  Oeps foutje. Zijn voorgangers hadden niks met drugs te maken gehad.

  Bouterse is de bloeddorstigste en wraakzuchtigste in vergelijking met zijn voorgangers. O ja die voorgangers hadden ook nooit iemand vermoord.

  Bouterse is ook de moorddadigste huichelaar in het rijtje van zijn voorgangers. O ja zijn voorgangers hebben géén 15 plus mensen vermoord en er daarna over gelogen omdat ze zogenaamd God hadden gevonden.
  Bouterse wilde uit alle macht dat de mensen zouden vergeten dat hij 15 plus ongewapende mensen had verminkt en vermoord.
  Dus liet hij een amnestiewet maken en goedkeuren door zijn NDP poppetjes.
  Het heeft niet geholpen dong dong Desiré. Wetgeving op papier heeft geen overtuigingskracht of macht.
  Als je de burgers minacht, beliegt, financieel uitperst en bedriegt dan is vergeven en vergeten het laatste wat zij zullen doen.

  Desiré Bouterse is NIET de beste president die Suriname tot nu toe heeft gehad maar de aller slechtste en vooral de aller domste.
  Het duurd nog even voordat Bouterse dat zelf ook zal erkennen.


  Maak melding
 140. eerlijk gezeg vind ik de persoon bouterse een zielig verschijnsel ……..hij heeft totaal geen vermogen te debateren ….daarom zal hij nooit meer als 1 zin uitspreken als hij niet zijn totale aanhang voor hem ziet waarvan hij weet dat ze zullen juigen , lachenen of klappen bij zijn bullshit uitspraken.


  Maak melding
 141. Onbegrijpelijk dat deze vent denkt dat hij een succesvolle president is.
  wat heeft hij precies gedaan voor het land.
  Hoeveel mensen hebben dagelijks normaal te eten?
  Hoeveel straten overstromen nog tijdens een regenbui?
  Welke surinamer heeft een echte functie en kan het overnemen in bijvoorbeeld de goud consessie?
  Welke hoge pief die een functie had bij een bepaalde dienst zit nu vast in de USA?
  een paar huisjes bouwen wil niet zeggen dat je een goede president bent.
  Wanneer ik jou een goeie president ga noemen? als je aftreed en jezelf niet meer verkiesbaar stelt.


  Maak melding
 142. Maar natuurlijk heb je meer gedaan dan een ander …iedereen weet het.

  Je bent in surinaamse geschiedenis de eerste politieke moordenaar..
  Hebt de economie om zeep geholpen ..hebt als verrader je eigen land en volk verkocht.

  Liegen doe je als de beste en hebt 30 jaar en langer ons land schade en schande toegebracht.

  Dat je meer gedaan hebt kan men je zoon vragen..

  Yu dagoe …

  Je hebt ballen om dit te zeggen maar ik neem je niet kwalijk opa ..als je kwijlt weet je toch niet wat je zegt.

  Heb je je vrouw al geleerd hoe ze je pamper moet verwisselen….want seniel ben je wel om elk moordlustig verhaal te verdraaien.

  Je zoon zie je niet meer straks miss je dochter en kleinkids ook niet ..dat duivelsgebroed dat je hier hebt neergezet mag van mij ook je graf in

  Weet je hoeveel duuzenden mensen je hebt opgefokt ..MOORDENAAR.

  Weet je hoeveel mensen je verslaafd hebt gemaakt ..DEALER.

  FUCK U ….fuck die hoer machtsgeile Hoer van je die erger is als imelda marcos .

  Fuck een ieder die je steunt voor je 10 dollar voedselpakket…

  Je kaolo straf krijg je ..trouwens je hebt al fucking kanker, ik hoop dat het zich verspreid in je ballen en je hele body.

  Je bent een VLOEK in suriname alles wat je aanraakt inclusief je familie word zwart door je duivelse praktijken.

  Sterf ga dood ..crepeer!!!!! Smerige dagoe!


  Maak melding
 143. En ook meer gestolen samen met andere kompanen. Gewoon open spel gespeeld. Top mang!!! Ik reken me salaris met de koers van toen en nu. Zie ik wel wat u zoveel heb kunnen doen!!!


  gemodereerd
 144. Hij heeft meer gedaan en meer gestolen uit Staatskas want nu is het helemaal leeg.
  Het volk is armer geworden en hebben niet eens te eten.Het land is failliet en kan niet aan hun verplichtingen voldoen.Dat is het resultaat president en naar mijn mening had een kind het zelf beter gedaan.


  gemodereerd
 145. Ja eindelijk beken je..

  Je hebt idd meer gedaan junk…je hebt tientallen vermoord
  Je hebt duizenden kilos coke verscheept
  Je hebt je vrienden vermoord je eigen zoon opgeofferd.
  Je hebt land naar de klote geholpen vervloekte hond.
  Dankzij jouw nemen alle criminelen je voorbeeld….moord coke berovingen etc

  Doe me een lol verlos suriname van je vloek …pleeg zelfmoord saka saka dan doe je iets goeds voor suriname.


  Maak melding
 146. Ja dat heb je zeker! 89 % van de Surinamers in armoede doen vervallen . En Suriname in moreel ethisch en financieel faillissement gebracht. Prestatie hoor ! Dit is inderdaad geen enkel andere president gelukt. Maar goed de uitspraak van jouw hoger beroep moet nog dienen . Hopelijk komt er eindelijk gerechtigheid


  Maak melding
 147. Suriname mag haast maken met deze man achter slot en grendel te krijgen . Deze man is niet alleen verantwoordelijk voor de decembermoorden maar ook voor het naar de verdoemenis helpen van de hele Surinaamse natie , financieel en moreel . Geen woorden voor !


  Maak melding
 148. Ja, hij heeft gelijk. Meest hard werkende pres. Zijn Zak goed vullen, vriendjes politiek, bedrijf opdoeken, koers onstabiliteit, grote goud en hout consessie inbeslag genomen, het kom neer eigen voordeel behartigen. HARD WERKENDE PRES. VAN SU. IN EIGEN VOORDEEL. HET VOLK MOEST AFHANKELIJK VAN HEM ZIJN, A NÉ WOKO, SATAN. DE ZOGENAAMDE ONAFHANKELIJK VAN SU


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES