zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Auto schept voetganger in Suriname en rijdt door

VIDEO: Auto schept voetganger in Suriname en rijdt door

-

Does Travel & Cadushi Tours

De politie in Suriname is op zoek naar de bestuurder van een personenauto die in de vroege ochtend van 16 mei een voetganger aanreed en daarna doorreed. Op videobeelden is te zien dat de auto om iets over 05.00u in de ochtend de voetganger schepte en doorreed.

Het gebeurde aan de Anamoestraat in Paramaribo. De voetganger liep aan de rechterkant langs de weg toen hij werd aangereden door een auto die in volle vaart op hem afkwam. De man werd hard geraakt en vloog zowat de lucht in om vervolgens hard de grond te raken.

De man Clifton Boerleider werd gewond in hulpeloze toestand achtergelaten. Hij werd in het ziekenhuis opgenomen melden bronnen aan waterkant.net. De familie en de politie zijn al bezig met het onderzoek.

https://www.instagram.com/p/BxnGcYaBSyb/?igshid=k55f9lfj8n4y

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

24 REACTIES
 1. De Verkeerscrimineel denkt dat de weg van hem is en dat de voetganger daar niets heeft te zoeken.

  Deze criminelen keuren hun slachtoffers geen blik waardig dus gewoon doodrijden en doorrijden.

  De gemiddelde automobilist waant zich Jezus Christus is als hij achter het stuur zit in zijn voertuig in Suriname.


  Maak melding
 2. Het zal mij niet verbazen dat wanneer het slachtoffer deze aanrijding overleeft, het voor de rest van zijn leven niet volledig gaat kunnen functioneren.

  Wat betreft de doorrijder, death penalty by hanging.


  Maak melding
 3. het begint langzaam aan een gewoonte te worden, dat men gewoon door rijdt na een ongeluk/ aanrijding

  komt ook deels daar dat de lijding van het land nooit het volk aanspreekt over iets positiefs ..

  de lijding zal ook nooit verantwoording afleggen in het poppenkast z.a. hij dat zelf benoemt heeft..

  over 12 maanden en een week, zal het volk kiezen in wat voor een toekomst wij zullen overleven..


  Maak melding
 4. Totaal geen respect meer voor het leven van een ander…ze leven als beesten met elkaar in SU.
  Rara hoe zou dat zover zijn gekomen….


  Maak melding
 5. Deze hufter van de auto berijder opsporen al hoe dan ook. Elders is er ook langs de wegen een camera. Auto is wit! Alle camera’s in dat buurt terugdraaien en ik weet zeker dat ze hem of haar op deze manier kunnen tracer en. Auto afpakken en aanbesteden voor goede beveiligingen, hem oppakken en laten opdraaien voor alle kosten incl. schade vergoeding, 15 jaren vakantie naar Santo Boma, mag nooit met fiets(brom) of ander voertuigen deelnemen in het verkeer!! Dus levenslang de lijn 11 verder!!


  Maak melding
 6. Ook hier in Nederland zijn de laatste maanden mensen door gereden bij diverse zware aanrijdingen. Zwaar asociaal gedrag. Deze mensen moeten zwaar gestraft worden.😠


  Maak melding
 7. Potverdorie, verkeerde kant van de weg en ook nog hoge snelheid. Wat voor een duivel is dat, lijkt wel opzet… De stadscamera’s moeten de kentekens wel kunnen registreren, hopelijk hebben die duivels niet kentekens verwisseld.


  Maak melding
 8. Heel erg mangg.!! Is duidelijk te zien dat het met opzet gedaan is…ik bid voor die slachtoffer om gauw beter te worden en natuurlijk weer de oude worden…de dader moet levenlang achter de bak want hij/zij heeft geen recht meer om vrij te leven..


  Maak melding
 9. de aan beelden te zien lykt opzet in het spel, deze chaufeur kan zich snel aanmelden by de dichts by zynde bureau want zyn auto moet beschadigd zyn en dat zal toch opvallen.het kan lang duren maar je wordt achterhaald


  Maak melding
 10. Het was een door een bosgeest bezeten bestuurder. Er zijn gevaarlijke geesten vrijgekomen in het land. Vanwege voodoo activiteiten.
  Mensen, wend je tot de Heer. Alleen Hij kan je nog redden.


  Maak melding
 11. Wat ik niet begrijp is het volgende: de man loopt aan de rechterkant van de weg en hij wordt onderschept. Suriname heeft linksverkeer. Is dit een kwestie van opzet, dronkenschap of is de chauffeur een Surned, De chauffeur is in ieder geval fout..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES