zondag, juni 23, 2024
HomeFotoPresident Bouterse ontvangt ministers op het presidentieel paleis

President Bouterse ontvangt ministers op het presidentieel paleis

-

Does Travel - naar Suriname

In het kader van de recente aanpassingen binnen de ministerraad van Suriname heeft president Desiré Delano Bouterse de Raad van Ministers inclusief de recent vervangen ministers vrijdag ontvangen op het presidentieel paleis. Het staatshoofd achtte het nodig de intussen ex-ministers te bedanken voor de geleverde bijdrage in de afgelopen periode aan de ontwikkeling van land en volk.

Bouterse ontving de bewindslieden in bijzijn van de vice-president van de republiek Suriname, Michael Ashwin Adhin en raadsadviseurs van het kabinet. Na de afsluiting met het oud team heeft het staatshoofd in een besloten meeting met het nieuwe regeerteam de prioriteiten en werkplannen doorgenomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

31 REACTIES
 1. Als een voetbaltrainer iedere keer de verkeerde opstelling maakt of verkeerde wissels
  doet, dan rest maar een ding ontslag. Dus Bouterse pak uw spullen en vertrek.


  Maak melding
 2. De. Meerderheid in het DNA van de ndp voorkomt een motie van wantrouwen door te komen. Zo ndp doet wat ze willen. Ik ben benieuwd wat ze aan het bekokstoven zijn. Ze beschikken over zoveel geld(zie begroting) en grond (kijk wat Samsoedin deed). Ze kunnen hele volksstammen omkopen voor stemmen.


  Maak melding
 3. @meneer de Hollander , als kenner van de Hollandse spoor wegen gebeurd er idd hetzelfde als er een verkeerde wissels wordt gepleegd bij een aanstormde trein. Dat weet je heel goed. De trein gaat onderste boven crashen of botsen. Op zijn Surinaams verstaan hun het volgende onder botsen : tijdens het zweef teki a moni botsen ze tegen elkaar . Zo gruwelijk is dat met corruptie in Suriname .
  Nog 10 maanden is dit een kansloze missie ! Mission impossible !!! Geld verdelen possible mission!!


  Maak melding
 4. Wat een geleuter weer. Bespreken weer hoe ze de 4 nieuwe lullen zull e n inzetten voor de verkiezingen. 2 marrins en 2 hindoestanen,deze zijn alleen voor het zieltjes winnen in de verkiezingstijd. 1 kan op 3 manieren z ieltjes winnen,als voorganger,als saramacaner en als homofiel.

  Ook zullen ze vast bespreken hoe ze die 75 milj.us dollars zullen inzetten dat verkregen is door de verkoop vd aandelen aan staatsolie. Met een deel hiervan zal hij proberen de koers omlaag te brengen,maar voor hoe lang want als deze dollars weer zullen worden opgepot dam vliegt de koers weer omhoog. Wat kunnen ze nog in 1 jaar bereiken als ze in de afgelopen 14 jaar niets en dan ook niets hebben kunnen bewerkstelligen. ENIGE DAT ZE GOED GELUKT IS,IS HET VULLEN VAN HUN EIGEN ZAKKEN ENDAT VAN FAMILIE EN VRIENDEN.


  Maak melding
 5. Poppenkast: de ple-si-dent is media geul. K komt nooit met een wapenfeit in de media, altijd met een opgeklopte show. Dat is Suriname een drama-serie zonder end. Ik liever naar GTST.


  Maak melding
 6. Weer 4 nutteloze leeghoofden toegevoegd, om net als de rest, een levenslange uitkering te mogen ontvangen, Wat hebben deze gasten in de perioden dat ze aanzaten betekend voor de economische malaise waarin het land nu verkeerd, 0,0 dus, maar wel hun leven lang een directeurssalaris opstrijken, echt schaamteloos.


  Maak melding
 7. hele boevengilde team bespreken hoe laatste ronde boeven te zullen bewerkstelligen ……ministers taki “maar baas , budget weinig “,…baas taki ..”no spang , boefdraad de bezig .nanga wang bigi lening”…..a duku e kong……..zorgen jullie ervoor dat 2020 mi doro a miljard valuta


  Maak melding
 8. misi kaba zal in 2020 wel het gevoel hebben te leven als een sjeik van dubay …..en is hij die klap van baas helemaal vergeten
  .
  .


  Maak melding
 9. Ach, Surinamers zijn bobo’s, ze dokken, komen niet opdagen wanneer opgeroepen wordt om te
  protesteren.
  Kijk maar naar de demonstratie op het vlaggenplein, 20 man op de been.
  Schande, nogmaals schande zo’n trotse bevolking!


  Maak melding
 10. Het zou wel op z’n plaats zijn om een beetje respect te hebben voor de volksvertegenwoordiging. De beste stuurlui staan aan wal zou ik zeggen.


  Maak melding
 11. Regering en andere Belanghebbenden.
  Toekomstige regeringen en andere gelukzoekers.

  KUNNEN JULLIE AUB EEN PAS OP DE PLAATS MAKEN?
  JULLIE HOUDEN DE ONTWIKKELING VAN HET HELE LAND TEGEN.
  JULLIE GEZICHTEN EN NAMEN ALLEEN DIE BESMET ZIJN MET NEGATIVITEIT, ZORGEN ERVOOR DAT VELE GOEDE ZAKEN VOOR HET LAND VERLOREN GAAN OF NIET GEBEUREN.

  INVESTEERDERS, LANGENOTEN UIT HET BUITENLAND EN VELE LANDEN MAKEN EEN BOCHT OM ONS LAND, BIJ HET ALLEEN MAAR KIJKEN NAAR JULLIE CV.

  Waarom stoppen jullie niet,
  Jullie hebben al 44 jaren niets zinnigs en eerlijks met ons land gedaan.
  SCHAMEN JULLIE JE NIET.
  ??????????????

  WAAROM ZO EEN GULZIGHEID?
  WAAROM GEBRUIKEN JULLIE DE NAAM VAN DE ALMACHTIGE, WETENDE DAT JULLIE CORRUPT ZIJN EN NOTABENE DRUGS FACILITEREND.?

  WAAROM MAKEN JULLIE JE NAZATEN STINKENDRIJK?
  DENKEN JULLIE DAT WE ZE NIET ZIEN IN DIE GROTE HUIZEN EN AUTOS.???
  WAAROM DOEN JULLIE ONS ONRECHT.

  IK BLIJF HET ZEGGEN : OOK DE ANDERE PARTIJEN ZOALS NPS VHP PL ABOP, ZITTEN ZONDER GELD EN WILLEN NU WEER GAAN VRETEN.
  ZIJ HEBBEN TE NIMMER EEN GOEDE INFRASTRUCTUUR EN WETGEVING GEMAAKT.
  EL VENE MET PUISANT RIJKE SARDJOE RAM, Hebben hoogst persoonlijk de wet voor vergoeding van ambtsdragers geslagen.

  ZIJ KONDEN IN PLAATS VAN EEN KAS MET 1 MILJARD USD, OOK REGELS ACHTER LATEN. OF 2 BRUGGEN BOUWEN NAAR DE BUURLANDEN????
  ZE KONDEN OOK ROGB AAN BANDEN LEGGEN.
  MAAR NEE, ZE LIETEN EN VRIJ OM ZELF OOIT WEER TE KOMEN PROFITEREN.

  JULLIE TOEKOMSTIGE POLITICI DIE DE LEIDING LUSTEN VAN Su.
  Zullen een eed moeten afleggen, met de belofte dat jullie naar eer en geweten jullie WERK ZULLEN DOEN.
  GEEN CRIMINEEL HANDELEN GEEN STRAFFELOOSHEID GEEN OPLICHTERIJ OF VRIENDJESPOLITIEK GEEN GROND DONATIES MEER AAN VRIENDEN. DUIDELIJK BELEID QUA GROND REGISTRATIE.
  ONTEIGENING VAN GRONDEN AAN POLITICI ENZ.

  OOK ZULLEN JULLIE EEN KNIIEVAL EN VERONTSCHULDIGING AAN HET VOLK MOETEN DOEN, WAAROM JULLIE ZO GESTOLEN HEBBEN.
  WAAROM?
  DAAROM

  WE KONDEN VEEL VERDER ZIJN.
  JA, WE KONDEN MET WAT INVENTIVITEIT ECHT WEL EEN BRUG NAAR FRANS GUYANA HEBBEN, WE KONDEN ECHT WEL EEN TREIN NAAR NICKERIE EN MOENGO ALBINA HEBBEN. WE KONDEN WEL EEN TRAM NAAR LEIDING VIA DE LACHMONSTRAAT HEBBEN, WE KONDEN OOK EEN TRAM NAAR PARA HEBBEN , WE KONDEN PARKEREN IN DE STAD HEBBEN , WE KONDEN PARKEERMETERS IN DE STAD HEBBEN, WE KONDEN DE DOMINEESTRAAT AUTOVRIJ HEBBEN MET RESTAURANTS EN TERRASJES.
  A LA ELK ANDER LAND.

  MAAR NEE WE KOMEN DAAR OM ONS EIGEN BELANG.
  ONSBELANG
  GEEN
  LANDSBELANG

  HOPELIJK LEZEN JULLIE DIT BETOOG EN SPREEKT HET JULLIE AAN OM TE WETEN DAT:

  WHAT GOES AROUND COMES AROUND
  GOD ZIJN MOLEN MAALT LANGZAAM MAAR ZEKER.
  KIJK NAAR SALOMO ZIJN VERHAAL, HOE HIJ DOOR ZONDEN ZIJN KINDEREN HUN ERFDEEL IN DE TOEKOMST VERLOREN HEEFT.
  DENK DUS GEEN VAN JULLIE ALLEN DAT ENIG PLEZIER VAN HET GESTOLEN GELD EN GROND, JULLIE NAZATEN TOEKOMT.

  WE GUNNEN JULLIE GEEN ONHEIL.
  MAAR WENSEN DAT JULLIE OPHOUDEN MET BELAZERIJ.

  BLESS


  Maak melding
 12. Opa bouta beschermd zijn presidentiele troon anders kan hij gaan brommen op santo.

  Wat een geluk nu weer met het benoemen van de zoveelste boevenbende ..ziet de bevolking wel wat hier gebeurd!!

  Deze vent denkt hiermee steviger in het zadel te zitten met zn andere schurken in opleiding…dr word totaal niet aan de bevolking gedacht of het land!

  Deze vent denkt te kunnen maken en breken wat hij wilt…schaam je je niet dat je leven uit leugens bestaan,of denk je dat pedo meije gaat bidden voor leugens voor vergiffenis!

  Bouta jij en je getrouwen hebben dit land tot een puinhoop gemaakt ….alle natuurlijke rijkdommen gaan de chinesen.

  By the way heb je die chin trawlers al terug geroepen of is dit weer een van je fantasierijke leugens!
  Jij zal de geschiedenis ingaan als een vd grootste klootzak van suriname ,drijvend op leugens bloed en coke.

  Is dat niet fantasties voor je kleinkids…


  Maak melding
 13. @ ktk …niet dat her volk niet wil demonstreren…….de prive inlichtingen machine van die regime is een goed geolie machine de .kopstukken van oproer worden optijd geneutraliseerd …..deze gasten zijn diplomatische en profesioneelste mafia……er is genoeg gestolen geld om dat te financieren


  Maak melding
 14. Bouta denkt gewichtig te doen om gasten uit te nodigen in het paleis. Hoe kan hij denken dat dit een paleis is??? Een paleis waarvan het onafhankelijkheidsplein voor de deur er niet uit ziet??? De waterkant een paar stappen verder op, krioelt van de afvallige verkooptentjes met zwerfvuil.
  Het blijft een bananen republiek met een hoop rioolratten die denken ons land te kunnen besturen.


  Maak melding
 15. baas zal nooit zware criminalteit- ,.coruptie- en grore drughandel bestrijding tot zijn prioriteit maken ,want anders verzwakt hij zijn eigen “prive ondrogrong inlichtingen- en mafiadienst”


  Maak melding
 16. @daniel …ik weet dat je het goed bedoeld en het hart op de juiste plek hebt….maar lieve schat .eerlijk gezeg verspil je jouw energie om deze boefis te bekeren…..het zijn en blijven gewoon gewetenloze varkens en tarantulas


  Maak melding
 17. ddb de beste president van Suriname, maar hoe dan?
  Zie:
  -luchtkastelen: 18.000 woningen, diepzeehaven, voedselschuur van het Caribischgebied, bruggen over de grensrivieren van Suriname, iedere leerling en student een laptop en een celephone, tramtrein van Poelepantje naar Onverwacht, 15 miljoen Euro smeergeld van Balast Nedam ontvangen, schoolboeken die gekocht zijn en in de magazijn van het ministerie van Onderwijs, Wetenschappen en Cultuur liggen opgeslagen, enz.
  – zie zijn woordenschat en taalgebruik (Nederlands),
  – vreemde talen (woordenschat, taalgebruik, spreekvaardigheid,),
  – economische kennis ( zie de financiële- en economische sociale situatie van Suriname),
  – zijn scholing, zijn persoonlijke capaciteiten, ervaring, beroep: sergeant, sportinstructeur, duurloper,
  – criminaliteit, 25 februari 1982 moorden, 8 december 1982 moorden, Moiwana86moorden, verantwoordelijk voor de Moiwana86 moorden, gewijzigde amnestiewet 2012, 11-jaar gevangenisstraf wegens drugshandel naar Nederland, 8 december 1982 strafzaak, hoofdverdachte 8 december 1982, een eis van 20 jaar hiervoor van de krijgsraad, op de DEA en CIA drugslijst, et cetera, et cetera.
  – IAMGOLD, NEWMONT-deals en uitverkoop van Surinaams goud,
  – Brokopondo-overeenkomst, Suralco stopt met bauxiet mijnen in Suriname en vertrekt, plant te Paranam wordt ontmanteld,
  – Suriname 3 x skeer, – heel grote armoede en heel grote ellende in Suriname,
  – geen investeerders, – ondernemingen die massaal sluiten, ontslagen van werknemers
  -heel grote werkloosheid, – 4 grote Chinese Trawlers die al het vis voor de kust van Suriname leeg vissen,
  – grote verkoop van rondhout aan de Chinezen, – devaluatie van de srd, Suriname 3 x skeer heeft gemaakt,
  – geen valuta/geen US-dollars, – corruptie bij Surinaamse Postspaarbank,
  – regering ddb heeft al 47 ministers versleten,
  – Suriname is een drugsdoorvoerland, zie voedselpakketten die worden uitgedeeld, enz. poppenhuizen, vervuiling van het oppervlakte water met kwik dat gewonnen wordt in de goudvelden, kwik in de vissen, Suralco dat de ontgonnen bauxietmijnen vervuild achter laat, waardoor flora en dood gaat of vernietigd wordt, luchtvervuiling hierdoor dat schadelijk kan zijn voor de mens, dier,
  Op grond van feiten hoe het financieel, economisch, sociaal, gesteld is met het land, de mensenrechten, goed bestuur, de beleving van de democratische rechtsstaat, internationale verdragen, veiligheid, werkgelegenheid, productie en export,, economisch-finacieel, vermogen, persvrijheid, kennis van de bevolking, gelukkige Surinamers, goederen van Surinamers, spaargeld van de individuele Surinamers, welvaart en welzijn van de burgers in Suriname,
  zie wat de Ratingsburea’sbureau’s bepalen via hun rankingslijst en plaats hoe het gesteld is met kredietwaardigheid van Suriname/landen ( Moody, S&P, Fitch),

  Internationale Gerechtshoven zullen als de ddb voor hun rechtbanken krijgen hem een hele zware straf geven voor misdaden/misdrijven tegen de menselijkheid. Ook de CIA en DEA willen hem voor de rechtbank in Miami hebben. rogher khan en baby dino ea hebben ze al veilig achter slot en grendel in USA.

  Het denkvermogen/verstand van de Surinaamse kiezer wordt door ddb (ndp-kliek, paarse kakkerlakken) zwaar onderschat dat hij voor nog eens 5 zal krijgen op 25 mei 2020, gelet op de puinhoop die hij van Suriname heeft gemaakt, zelfverrijking van zijn gezin, kleine kliek om hem heen, zeer grote armoede bij de Surinamers, persoonlijke vriendschapsbanden heeft met wreede dictators/onderdrukkers van hun bevolking, zoals, Miguel Mario Díaz-Canel Bermúdez van Cuba, Obiang van Equatoriaal Guinee, maduro van Venezuela en ze ook bezoekt en ondersteunt. ddb is een dictator. Paars is een vervloekte kleur in Suriname.

  Gekker moet het niet worden met ddb. Is deze man wel goed bij zijn positieven?

  Wie Houdt Wie Voor De Gek?

  ddb de slechtste president die de republiek Suriname tot nu toe heeft gehad. Zie ook zijn kennis en capaciteiten, hoe de economie van het land ook voor staat.

  Surinamers, kiezers van Suriname. Denkt u aan de toekomst van uw (klein)kids, uw zelf en de republiek Suriname. Waar kiest u voor?, een democratische rechtsstaat of voor dictatuur?

  Time4Change!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 18. Grote probleem is dat Bouterse weinig weet. De ministers spellen hem van alles op de mouw en hij kan niet doorzien of ze gelijk hebben of niet.
  Ook Michael Ashwin Adhin is geen econoom. Ook hij komt niet goed uit de verf.
  Dus wanneer de 2 hoogste bazen er te weinig van af weten, dan hebben de lagere goden vrij spel.


  Maak melding
 19. de mini sters kijken naar ddb een hoopje ellende en denken: a ka di me s(j)ee, po(o)r play, drugs baas, 8 december moordenaar, 25 februari 1982 couppleger, gewijzigde wet 2012, hoofdverdachte 8 december 1982, Moiwana86 moorden, eis 20 jaar krijgsraad/rechtbank in Suriname, 11 jaar gevangenisstraf van rechtbank in Nederland voor drugshandel, 3 x skeer sranan, ongeschoold en zeer dom, sergeant, dictator, klare neger/sjimpy kroeskop i.p.v. pikin ingie booy, ke, net als rogher khan moet die ook via DEA/CIA in de gevangenis van USA, vernietiger van de democratische rechtsstaat, dictator, vriend van maduro ook een dictator en van obiang van Equatoriaal Guinee, etc.

  Ai baja! a ka di me S(j)ee!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 20. Nieuwe vliegen, zelfde hoopje stront.
  Guillermo Samson had het bij het juiste einde toen hij de ministers v.d. regering Bouterse typeerde als een verzameling van wrakhout en mislukkelingen der natuur. Iedereen die onder bouta dient moet weten wat Charles Phalad, jarenlang de stonfotu v.d. ndp in wanica, had gezegd over bouterse namelijk dat hij mensen gebruikt als toiletpapier en na afloop weggooit. Niemand met verstand & integriteit zou willen dienen onder zo’n walgelijke en criminele figuur als bouta.


  Maak melding
 21. Gedurende het grootste gedeelte v.d. 2 regeertermijnen van president Bouterse waren er nooit meer dan ongeveer 2 hindoestanen tegelijk die dienden als minister in de regering en nu zijn er plotseling 4. Het is dan ook duidelijk dat de benoeming van deze nieuwe ministers een etnische zet is geweest van Bouterse met de bedoeling om stemmen van Hindoestanen (en boslandcreolen) te winnen. Ik weet niet zeker hoe het zit bij de marrons maar ik weet wel dat een groot gedeelte van de Hindoestanen inmiddels Bouta al wel doorhebben. Men weet dat de hindoestanen voor de creool Bouterse alleen maar goed genoeg zijn voor hun stem en hun geld ten behoeve van de ndp verkiezingskas maar hij voelt echt geen liefde en sympathie voor de Hindoestaanse bevolkingsgroep.

  Het was de NDPer Emmillio Lenz die trouwens zelf een keertje had verklapt dat de donkergekleurde creolen voor de NDP top/Bouta alleen maar goed genoeg zijn voor hun stem maar dat de lichtgekleurden er financieel beter van werden. Alle hindoestanen, javanen, boslandcreolen en donker gekleurde stadscreolen dienen te beseffen dat wanneer men stemt op de NDP en die partij daardoor aan de macht komt, het uiteindelijk voornamelijk de lichtgekleurde creolen/bonkoro nengre zullen zijn die daar financieel beter van zullen worden want zij zullen het meest bevoordeelt worden door redi nengre bouta.


  Maak melding
 22. baas bedankt de vertrekkende ministers voor de bijdrage die ze geleverd hebben …. om zijn spookfacturen en overgefactureerde facturen die baas zijn maties naar de verschillende ministeries heeft laten sturen ,snel en discreet te hebben afgehandeld.


  Maak melding
 23. deze mensen hebben het over ontwikkeling …..ze bedoelen ….halve ontwikkeling hele ge boefte …..kijk maar naar die bruggen …als er niet geboeft was waren die bruggen 3 plus 3 baans…gelijk gereeds voor de toekomst ….en in wiens zakken zijn die miljoenen verdwenen …de zogenaamde volkspresidenten …boefi bosje en baas


  Maak melding
 24. Wie op de paarse partij gaat stemmen, dan is het eigen doodvonnis tekenen!! brede zal zelfs niet zijn te eten maar de paarse stront van de ndp!! dus dan weten de SUUS het al hoop ik!! want het zijn in merendeels de druiloren!!


  Maak melding
 25. Bouters alleen als jij opstapt als leider dan zou het goed gaan in Suriname want je hebt geen bal verstand van zaken wel van moorden diefstal en alles wat slecht is voor het land.Je bent een domkop die geen verstand hebt van zaken zoals economie.Dat is mijn mening als inwoner van Suriname,


  Maak melding
 26. zelfs op iets positiefs wordt er negatief gereageerd.
  waarom dragen de commentaargevers niet hun steentje bij.
  waarom gaan jullie niet zelfs in de Surinaamse politiek?
  Kan niet omdat jullie niet in suriname wonen en denken dat jullie Nederlanders zijn ” ik dacht het niet” .
  Als je in nederland woont, dan weet je hoe geweldig het de laatste tijd gaat.

  Of je woont in amerika. heb je die ghetto’s en criminaliteit daar niet gezien?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES