maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameMinister Parmessar maakt kennis met personeel van LVV in Suriname

Minister Parmessar maakt kennis met personeel van LVV in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Rabin Parmessar is vanaf 16 mei 2019 minister op het departement Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV). De bewindsman werd bij zijn aankomst op zijn werkplek warm ontvangen door de directie, staf en personeelsleden van LVV. De ad-interim minister Ronni Benschop van het ministerie van LVV heeft bij overdracht zijn minister-collega succes toegewenst.

“Het is een mooie, grote en dankbare uitdaging” reageert Rabin Parmessar bij het aanvaarden van zijn nieuwe rol als minister van LVV. Volgens hem beseffen veel mensen het belang niet van dit ministerie. De drie sectoren zijn divers en uitgestrekt.

Hij zal met de directie en staf doornemen wat de prioriteiten zijn en een plan van aanpak opzetten voor de issues. Met de bestaande middelen en de creativiteit van allen zal in het belang van het land en de komende generaties gewerkt worden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

23 REACTIES
 1. Parmessar het belang van het land voor de komende generatie hebben jullie naar de verdoemenis geholpen. En nu wil je zogenaamd daaraan gaat werken?

  Waarschijnlijk wil je werken aan een coke plantage ergens in het land.
  Als jullie het vandaag de dag gemeend hadden met het volk hadden jullie niet jullie eigen zakken gespekt.

  Dus nu is het zogenaamd menen met het land. Land hebben jullie al verkocht. En voor eigen belang kennelijk ook je moeder, dochter en vrouw die te koop staan.


  Maak melding
 2. Pak heeft hij van Boefie geleend. Als ik deze jonge dame een advies mag geven.
  Was je handen goed met zeep en ontsmet het met alcohol.

  Hij met z’n geile blik.


  Maak melding
 3. Aan de outfit van deze boef te zien, is er sprake van een gebrekkige zelfverzorging. Daarnaast, hangt de outfit als een slappe dweil over hem heen. Ik denk dat hij met deze verschijning alvast zijn pijlen gericht heeft om de pot met representatie kosten, dat kan in miljoenen oplopen. Mark my words!.


  Maak melding
 4. De nieuwe tovenaar van de dnepper partij.
  Hij weet niet eens hoe je een gereedschap moet vasthouden en gaat aan de slag om het landbouw te verbeteren voor de volgende generatie. Hij heeft nu een korte regeerperiode van één jaar. Dus aan beleid maken en regeren zal hij nauwelijks nog tijd hebben. Zal nu door zijn kornuiten laten uitspitten waar land nog vrij is om die in zijn bezit te krijgen. En de dnepper politiek zal niet werken om om hindoestaanse kiezers te trekken. Die weten inmiddels ook hoe laf deze gaten zijn, en hij snapt niet dat de volgende generatie nog niet bestaat, die moet nog geboren worden maar gaat direct ervoor alsof al die hindoestaanse vrouwen in verwachting zijn. Of misschien toch enkel een Parmessar generatie, hoeveel vrouwen moet hij dan gaan dekken en zijn leeftijd zal hem zeker parten spelen. Een verstandig mens zou vandaag op het land bij de landbouwers zijn, om te kijken naar hun noden en wensen om hun beroep op een fatsoenlijke manier te kunnen uitvoeren. Maar nee hij zal er voor zorgen dat de melk nog goedkoper gaat worden, kunstmest nog duurder, geen faciliteiten om de groente snel en effectief, vroeg ‘s-morgens op de markt te krijgen.

  Hij zou een issue moeten maken voor voorlichting om de juiste bestrijdingsmiddelen in de gewassen te gebruiken. En alle importen van bestrijdingsmiddelen laten stop zetten die schadelijk zijn voor de volksgezondheid. Maar het tegendeel is waar, alle landbouw bestrijdingsmiddelen die verboden is om in Europa en Amerika te gebruiken, wordt geexporteerd naar Suriname. Het landbouwsysteem is dusdanig besmet geraakt, dat de bevolking gewoon ziek van is geworden. Het is ook hypocriet te sprekenvoor Europa en Amerika waar de bestrijdingsmiddelen verboden is te gebruiken, maar zelf wel exporteren om grote groepen van de bevolking ziek te maken. Zelfs de natuur van Sur kan het niet meer hebben, zie de ecologische evenwicht hoe die verstoord is, beesje vliegen vogels vlinders zijn geminimaliseerd en de zwampvissen hebben het zwaar te onderlijden. Ze kunnen zich nog amper vermenigvuldigen.

  Wanneer de Sur bevolking volgend jaar mei 2020, een foute keuze maken met hun stem, dan ben ik bang dat langzamerhand de tijdperk aanbreekt voor het eten van gras. Dus mensen wees allert.


  Maak melding
 5. Het personeel vn lvv zullen wel n fatoe nemen .ze zullen zich blyven afvragen wie is de volgende ka minister. Ga maar na halgoe lekhram n nu parmessar. Deze man lykt iemand mt n wippositie te zyn. Hy is niet staandvastig n word gegooid vn hier naar daar n overal haalt hy dezelfde rotzooi uit. Corruptie by az, ow minister ebs n nu weer by lvv echt n zwerver gevormd door poltiek.


  Maak melding
 6. Deze Oplichter en misleider zal een plan van aanpak opzetten, netals hij bij de Ebs, het resultaat is bekend bij de deze smerige paarse volksverlakker en het volk.


  Maak melding
 7. Bronski 17 mei 2019 at 10:47
  Die vrouw ziet wel wat in hem.”

  @
  Het tegendeel is waar!

  De vrouw denkt waarom moet ik deze boef een hand geven??

  Daar is weer,sinterklaas en wel voor een jaar.


  Maak melding
 8. Die vrouw denkt misschien, kan hij gratis stroom regelen voor mij? Weet ik veel wat zij denkt. Het is moeilijk te doorgronden wat zwarten denken. Meestal is het niet pluis wat ze denken.


  Maak melding
 9. @Habi Bullah,

  Waarom zo neerbuigend doen wat de dame zal denken? Is wel jammer dat je ieder keer donkere mensen zo afschildert.

  Denk maar na wat die viezerik, oplichter daar aan het kwijlen is.
  Jou haat tegen donkere mensen is wel heel erg laag.

  Probeer je hart een keer te reinigen. En als het niet lukt ben je ook zo één die altijd op Hindoestanen afgeeft.

  Denk maar na, als je de pijp uitgaat. Zal je je ook moeten verantwoorden bij de hemelpoort. In jouw geval ben ik bijna zeker dat de hemelpoort nog niet eens open gemaakt wordt.

  Dan maar de hel!!!! Daar zullen ze ook moeite met je hebben


  Maak melding
 10. Deze oen gaat de mensen laten zien hoe je een coca plantage kan runnen!! Heeft hij wel verstand van landbouw, veeteelt of visserij!! misschien wel van kwie kwie en jarabaka, krobia en pataka!!
  Die Walapa doet Bouta wel in zijn reet glibberen als het niet goed gaat!!


  Maak melding
 11. @ JK 17 mei 2019 at 12:16
  @Habi Bullah, Ben jij een gelovig persoon die een ander de hel toewenst ? Ben jij God Himself ( voor het eerst zal hij dan zwart zijn) ? Ik hoor jouw grimmige reactie nooit als de zwartjes op dit forum oa Wendy en Afiba tegen Hindoestanen tekeer gaan. Nu het een keer over iemand uit jouw bevolkingsgroep gaat, die ik persoonlijk een leuke dame vind, mekker je als een ooi.


  Maak melding
 12. @Glenn,

  Je kraait uit je nek. Je heb het hier over ‘”een keer” Maar jij bent ook een van ze, die stelselmatig over zwarte heeft.

  Jullie en met name jij bent ook geen haar beter dan Afiba, Wendy, Lucien en nog een paar anderen.

  En God ben ik niet Maar kennelijk voel jij je beter dan God om een ieder uit temaken voor zwarte. En voor de duidelijkheid voordat je als een schaap gaat lopen blèren ik ben geen kroesharige (in jouw taal zwarte)

  Ga maar lekker in een hoek liggen blèren.


  Maak melding
 13. Kijk die drugshandelaar met zijn rose hemd en handen in zijn zak. Dhr khedoe. Tori o set now. Zeker uitgenodigd als special guest.


  Maak melding
 14. Boussaid moest weg bij de hakrinbank omdat hij de pensioengerechtigde leeftijd had bereikt maar die paarse rat Rabin de knieler mag wel doorgaan als minister. Dit is dezelfde figuur die op z’n knieen ging om te smeken voor stemmen en die constant het achterwerk van bouta zit te likken in de hoop een positie te kunnen krijgen zodat hij z’n zakken flink kan vullen. Deze kruiperige figuur is een grote schande voor de Hindoestanen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES