woensdag, juni 19, 2024
HomeFotoFlinke schade aan voertuigen bij aanrijding vanmorgen in Suriname

Flinke schade aan voertuigen bij aanrijding vanmorgen in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding vanmorgen op de kruising van de Hendrikstraat en de Langa Tabikiestraat hebben twee voertuigen flinke schade opgelopen. Het ongeval vond plaats tussen een Ford Ranger Wildtrak pick-up en een personenwagen. De bestuurder van de personenwagen raakte gewond en ging per eigen gelegenheid naar de arts.

Rond 10.30u vanmorgen reed de pick-up over de Hendrikstraat die een voorrangsweg is. De personenwagen reed over de Langatabikiestraat en zou geen voorrang hebben verleend. Hierdoor ontstond een enorme botsing, waarbij beide voertuigen flinke schade opliepen.

De Surinaamse politie was ter plekke en heeft de zaak met de bestuurders afgehandeld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. Ik vraag me af of deze soort automobilisten wel de nodige verkeersregel kennen ! Of zijn ze gewoon te dom om een auto te besturen ??????

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 2. Hoop van harte dat er straks iemand een flinke emmer met honden pis over haar domme kop gooit, dan houdt zij op met deze onzin.


  Maak melding
 3. Een zeer gevaarlijke kruising Langa Tabikistraat en Hendrikstraat. Ondanks dat de Hendrikstraat een voorrangsweg is, die voorzien is van voorrangsborden zou het goed zijn om er over na te denken en te maken/plaatsen van drempels op de Langa Tabikistraat naast de stopborden op deze kruising.

  Op deze kruising moeten op de Langa Tabikistraat gewoon drempels worden geplaatst, waardoor het verkeer erop ondanks de stopborden bij deze Kruising hiermee gedwongen wordt om hun snelheid te verminderen en gaan stoppen voor het verkeer over de Hendrikstraat die voorrang heeft op deze kruising.

  De Hendrikstraat is een voorrangsweg en het verkeer op de Langa Tabikistraat met stopborden ( drempels) bij de deze kruising moet stoppen om voorrang te geven aan verkeer van de Hendrikstraat.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 4. Veiligheid is belangrijk in alles, ook in het verkeer voor alle verkeersdeelnemers m/v. Zij moeten de verkeersregels kennen en deze toepassen in het verkeer. Wees een heer/dame in het verkeer. De voertuigen, moeten helemaal in orde zijn om in het verkeer te kunnen deelnemen. Ook de straten, straatverlichting moeten in orde zijn. Hinderlijke obstakels die het verkeer onoverzichtelijk maken moeten worden verwijderd.

  Let op!

  Voorrang heb je niet, voorrang krijg je.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES