Drie verdachten aangehouden in zaak van door mishandeling overleden man

4
Drie verdachten aangehouden in zaak van door mishandeling overleden man
Zo werd het slachtoffer door de politie aangetroffen. Hij had een ernstige verwonding in zijn gelaat dichtbij zijn rechteroog en vertoonde geen teken van leven.

De politie in Suriname heeft drie mannen aangehouden die in verband worden gebracht met een dodelijke vechtpartij op een feest, waarbij de 42-jarige Benito Wijnerman in de nacht van maandag op dinsdag kwam te overlijden. De verdachten zijn familieleden van elkaar schrijft de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT).

Het gaat om de 21-jarige Rumelo M., de 24 -jarige Regillio M. en de 21- jarige Densel M. Onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat tijdens het feest op een adres in de Surimamboweg een vechtpartij uitbrak tussen twee groepen personen. Wijnerman moet deel uit hebben gemaakt van de ene groep.

Hij belandde op een gegeven moment op straat waarbij hij een vuistvuurwapen tevoorschijn moet hebben gehaald waarmee hij schoten moet hebben gelost. Niemand is daarbij gewond geraakt. Volgens de Surinaamse politie zou een groep mannen hem daarna hebben aangevallen en hem zwaar hebben mishandeld. Zij zouden na hun daad zijn weg gevlucht.

Het is volgens de krant vooralsnog onbekend of zij een volmondige bekentenis hebben afgelegd.

4 REACTIES

  1. Allemaal hersenloze wezens en hebben allen een kort lontje, ach ja ze spiegelen zich aan de vader des vadersland !!!
    sari tori
    Jacko


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.