Dronken man slaapt roes uit voor gesloten winkel in Suriname

30
Dronken man slaapt roes uit voor gesloten winkel in Suriname

Opmerkelijk tafereel woensdagnacht in het district Commewijne. Deze Surinaamse man nuttigde wat alcoholische drankjes en sliep vervolgens zijn roes uit op het trottoir voor de reeds gesloten winkel. En dat in een zeer ongemakkelijke houding. De foto werd om 02.00u in de nacht gemaakt, nadat een voorbijganger getracht had de man wakker te maken.

Het geval deed zich voor bij een winkel in de buurt van de Mangreweg. Hoe lang de man daar uiteindelijk heeft liggen slapen is niet bekend. Vermoedelijk was hij al dronken toen hij de winkel binnen stapte en nog meer drank kocht.

Een blikje bier en een ander flesje drank lagen naast hem op de grond.

30 REACTIES

 1. Niet anders dan een voorbeeld van de teloorgang in onze samenleving. De ellende wordt weggedronken. Een sarie torie hoe het sommige mensen kan vergaan. Landgenoten houdt daarom het hoofd koel zonder alcohol en/of drugs, er komen betere tijden.


  Maak melding

 2. Zulke situaties komen in vrijwel elk land voor dus wat mij betreft geen nieuwswaardig bericht. Een goed voorbeeld is de stad Newyork in de omgeving van het gebouw van de VN . Dan loop je de kans te struikelen over de vele zwervers die de er de nacht doorbrengen.


  Maak melding

 3. Een tafereel die ik uit mijn jeugd eind 50 ken.

  zuipende Mannen die onder het balkon van de chinezen winkel in slaap vielen of een baba die na zijn half achste het net niet haalde om thuis zijn roes uit te slapen.

  Nothing new.


  Maak melding

 4. Hij is in ieder geval niet gewelddadig. Valt anderen ook niet lastig. Hij is alleen ladderzat om nu van bij te komen. Degene die de foto heeft gemaakt had over zijn veiligheid moeten ontfermen. Hij had tenminste de politie moeten waarschuwen, zodat hij in veiligheid kon worden gebracht. Dan weerloos in de nacht zo achter te laten, dat hem iets kan worden aangedaan door dieren of rovers. De foto vervolgens op de social media te plaatsen vind ik zeer laag.


  Maak melding

 5. Meningen zijn hier weer verdeeld, en dat vind ik klasse: ik persoonlijk ga nooit iemand kleineren als ik de ware toedracht niet ken ! Ik vind het alleen jammer dat deze dronkaard zijn grenzen niet kent, om op tijd te stoppen met het nuttigen van de lekkerre sopie, het wilde persé de bodem van de fles zien. @ Djakkie @ Sam @ 100% procent met je eens. @ Taurus Hoe weet je dat, heb je dat toevallig ook persoonlijk meegemaakt ?????? Brada / Sisa, ga niemand beoordelen of veroordelen, als je de feiten niet kent !!!!
  sari tori

  Jacko.


  Maak melding

 6. Is dit nieuws? In Amsterdam en New york b.v.heb je deze taferelen op dag basis.Als hij een joint had gerookt was het niet zover gekomen,Maar dat is illegaal!


  Maak melding

 7. Rum, water en bier: klinkt als drink Heineken en pis Grols. Hij is niemand tot last, netjes gekleed, netjes geknipt. Geen habituele drinker…..geen goed imago voor kinderen, vrouw en familie thuis. Beter in je achtertuin drinken dan op straat bij een winkelier en dan ook nog in slaap vallen: not done!. Hij kan mag van geluk spreken dat hij zijn broek, schoenen en tas nog bezit. Meestal worden ze letterlijk kaalgeplukt.


  Maak melding

 8. God zij dank dat deze man niks is overkome met al die strontrovers hier in dit land de man die deze foto genomen heeft man man heel kwalijke zaak kon die man bijstaan en wat je gepost heb maak je niet geweldig breekt juist jou mentaliteit af als je dat al had andere keer beter opletten a.u.b


  Maak melding

 9. Fraai , maar niet heus , een foto van iemand maken die totaal lam is en dan op sociaal media plaatsen, kon nog wel eens onaardige gevolgen hebben voor de man in een relatief gezien kleine gemeenschap als Paramaribo, dat hij zichzelf min of meer te schande zet is al erg genoeg maar daar hoef je niet aan mee te werken door het volstrekt onnodig groter te maken, in feite knap onbeschoft.


  Maak melding

 10. Wat hier zo bijzonder aan is, ontgaat mij.
  Kennelijk heeft de man geen kwade dronk (gehad) en is hij verder niemand tot last (geweest).


  Maak melding

 11. Totaal geen nieuwswaarde, ongepaste actie áls dit echt is.
  Voor mij valt dit vooralsnog ook nog onder nep nieuws.
  Om 02.00 u ‘s nachts kun je NOOIT een foto met deze lichtval maken!!
  Lijkt er meer op dat de persoon in kwestie meegewerkt heeft aan deze “ show” .
  Dat zou nog het minst ergste scenario zijn ivm privacy schending.

  Maar ach, de “professionele” fotografen schromen ook niet om niets ontziende beelden van verkeersslachtoffers bijvoorbeeld te publiceren, dus is de normvervaging in deze ook niet te verwonderen.

  Hopelijk heeft deze meneer geen kinderen die ongevraagd hiermee te schande gemaakt worden.


  Maak melding

 12. Deze meneer heeft niet van mijn geld gedronken. Hij heeft mij niet in de weg gelopen. Hij heeft niets van mij gestolen.
  Waarom zou ik me dan druk moeten maken dat hij gedronken heeft en daar slaapt.

  Hij verdient juist een pluim dat hij daar slaapt, normaal wordt je omver gereden


  Maak melding

 13. Maar jullie weten niet dat hij de bewaker van die winkelpand is. Zelfs als hij slaapt, durven de dieven niet inbreken. Alle wegen leiden naar Rome, behalve de Calcuttaweg.


  Maak melding

 14. Sam die tori vn die palmbaba klopt k kan erom lachen. Vroeger zette die chinees 2 glazen vr de klant 1 gevuld mt n half8ste n de ander mt water. Dus baba slurpt eerst die palm n gelyk daarachter dat water.mr n keer had die chinees in beide glazen palm gezet en mt opzet.kan je voorstellen wat er toen gebeurd is? Baba viel plaat achterover op de vloer n bleef n halve dag daar liggen.


  Maak melding

 15. Ma niemang kang seekerheit segge of misgien hei in slaap gefalle door die drangk of door die eete.
  Ik ken mense die na maalteit alteit in slaap falle. Soms se falle heel hart in die slaap dang die neus speele fluit.


  Maak melding

 16. Sociale hygiëne: Het is winkeliers ten alle tijden verboden om drank te verkopen aan mensen die in een beschonken toestand nog meer drank willen kopen.🤕 Deze winkelier zijn vergunning moet worden ingetrokken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.