maandag, juni 24, 2024
HomeFotoMan na zware mishandeling op feestje in Suriname overleden

Man na zware mishandeling op feestje in Suriname overleden

-

Does Travel - naar Suriname

Een 43-jarige man is afgelopen nacht na mishandeling overleden in Suriname. Dit gebeurde aan de Surimamboweg, een zijstraat van de Coesewijnestraat. Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd was de man op een feestje op dit adres.

Er zou op het feestje een vechtpartij zijn ontstaan, waarbij er geschoten werd. De man zou toen door een paar mannen aangevallen en zwaar mishandeld zijn, aldus de krant.

Het ingeschakelde ambulance personeel constateerde dat hij geen teken van leven vertoonde en een arts stelde de dood vast. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie van Latour heeft de zaak in verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

18 REACTIES
 1. Ach ja, lontje veel alcohol en wang lo oema sma dus hanengedrag dient zich aan wat heel bekend is bij mannen.
  Kom je overal tegen niet alleen in Suriname maar dan wel in de achterstandwijken (Getto) van een land.
  En het zijn vooral de donkeren die dit gedrag vertonen en uitvoeren.


  Maak melding
 2. Niet het land is ziek de mensen zijn ziek. Zogenaamd lees je niks anders dan dat ze creperen maar voor feesten en beesten en moorden hebben ze geld en tijd te over! Laat ze lekker creperen het is toch een verloren generatie.


  Maak melding
 3. Nergens is men veilig meer in Suriname.
  Zelfs op feestjes gaat men gewapend.Bij de minste en geringste schieten de surinamers elkaar kapot.
  Ook de lijder van het land schiet graag….wat een land.


  Maak melding
 4. De kop van het artikel had beter kunnen zijn “Man na zwarTe mishandeling ….” etc.
  Nergens in het arikel wordt een verwijzing gemaakt naar de afkomst van zowel slachtoffer als daders.
  Toch brengen enkele wijsneuzen dit voorval meteen in verband met zwarte mensen.
  (Sommige, zo niet vele) Surinamers hebben kennelijk de gave om precies te weten hoe zaken in elkaar steken ook al zijn niet alle feiten bekend.
  En dat wordt dan gepresenteerd met een gedecideerdheid waarvan justitie nog veel van zou kunnen leren.
  Over sari tori gesproken.


  Maak melding
 5. als mensen weinig of geen onderwys hebben genoten, byven ze kortzichtig om niet tezeggen Dom,dit is een voorbeeldt van. En dan die menr die hoogbegaafde opmerking maakt uit welke bevolkings groep de dader komt,wat is daar de toegevoegde waarde van? maak de kleur of afkomst van een moordenaar wat uit?


  Maak melding
 6. Het is jaren bekend, dat sommige Surinamers niet oplossingsgericht zijn. Is er ruzie moet je dood.
  Normaal praten hoort er niet bij. Mensen raken over verhit met alle nare gevolgen van dien.

  R.I.P jongeman
  Fam sterkte met dit groot verlies.


  Maak melding
 7. Man o man, wie kijkt hiervan op. Het was een gezellig Kaboela feestje. Jammer dat de pret door bepaalde eigenschappen van het beestje, agressie ( meisje Brokopondo, familie Ramsoedh enz. enz.) niet lang kon duren. Deze schudt z’n kontje niet meer en kan voor baas niet meer de vlag wapperen.

  Oen waai a fraga gie ing.
  Singie netie met Kaboela activiteiten.


  Maak melding
 8. Pfff jullie doen zo dramatisch. Dit gebeurd overal.
  Het is een andere tijd .. Het was vroeger ook niet zo in Nederland, maar het word met de dag erger hier. Jullie in su praten altijd over vroeger. Vroeger Haden de mensen minder vuurwapens .Vroeger waren de films ook niet zo geweldadig zoals nu . Vroeger puberden de kinderen ook pas tussen 13 en 19. Nu begins her al bij 10 jaar . Dus houden jullie op om te doen alsof Suriname niet bij de rest van de wereld hoort.

  O ja ook begrijp ik niet dat jullie steeds alles politiceren. Dit heeft niets met de NDP ,vhp Abop Nps etc en of de president te maken . Jullie mentaliteit is gewoon niet goed.


  Maak melding
 9. Nergens in het bericht is gesproken over afkomst van daders en slachtoffer.
  Die gene die het gelijk over de negers hebben zijn racisten onder iedere kleur en afkomst en in ieder land gebeuren deze dingen. Laat dit soort mensen ophouden met hun polariserend gedrag het leven is al moeilijk genoeg zonder dat zij de mensen ook nog eens tegen elkaar opzetten


  Maak melding
 10. Wat voelen bepaalde reageerders zich weer op hun tenen getrapt.
  Er wordt gesuggereerd/geschreven dat het om een creool gaat, dus zijn deze reageerders boos, omdat nergens de etniciteit is genoemd, of het gebeurt overal of men is racistisch bezig.
  In een ander bericht over dit incident blijkt het dus wel degelijk om een creool te gaan.
  Deze reageerders hadden blijkbaar heel erg graag gewild dat het om een hindustaan gaat.

  Bij negatieve berichten over hindustanen weet men bijna altijd gelijk dat het om een hindustaan gaat, want de meesten hebben een hindustaanse voornaam.
  Maar dan zegt men niet dat het overal gebeurt. De racisten onder de creolen gaan dan flink tekeer.
  Ze halen dan zelfs India erbij.


  Maak melding
 11. Verloedering over de hele wereld. Geschiedenis is een vak wat nooit geliefd was bij de meerderheid op school. Was je ervan gaan houden, dan zo je nu anders tegen de wereld aankijken en zowel lokale als wel internationale gebeurtenissen in een breder perspectief kunnen plaatsen. Ach een ieder kent zijn vak nietwaar? Schoenmaker houd je bij je leest. Voetbal bijvoorbeeld, volkssport nr 1, daar staan de beste stuurlui aan wal! Supporters, al kunnen ze zelf niet met een voetbal omgaan, weten het allemaal beter dan de 22 spelers op het veld. Zo geldt dat ook voor lokale gebeurtenissen, nationale én internationale gebeurtenissen. Mijn pledooi zou te ver reiken voor deze ruimte om aan te geven waar het allemaal om draait. Houd u zich maar bezig met het voetbal gebeuren en laat uw wapen, als u er een heeft, thuis. Haal het maar tevoorschijn als u zo af en toe wild vlees op de plank wenst, have en goed dient te verdedigen bij een home jack of ten tijde van oorlog!

  Hollywood, Nollywood, Bollywood, etc., zijn industrieën die de zwakken van geest onder u doen geloven dat uw leven zich ook in een film afspeelt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES