dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDoor mishandeling overleden man schoot eerst zelf met wapen

Door mishandeling overleden man schoot eerst zelf met wapen

-

Does Travel - naar Suriname

De man die in de nacht van maandag op dinsdag werd mishandeld met de dood ten gevolge, had daarvoor zelf een wapen getrokken en schoten gelost. Dat heeft het Korps Politie Suriname vandaag bekend gemaakt. Het gaat om de 42-jarige Benito Wijnerman.

Onderzoek van de Surinaamse politie wees uit dat tijdens een feest op een adres in de Surimamboweg een vechtpartij uitbrak tussen twee groepen personen. Wijnerman moet deel uit hebben gemaakt van de ene groep. Hij belandde op een gegeven moment op straat waarbij hij een vuist vuurwapen tevoorschijn moet hebben gehaald waarmee hij schoten moet hebben gelost. Niemand is daarbij gewond geraakt.

Een groep mannen moet hem vervolgens hebben aangevallen. Zij hebben Wijnerman toen zwaar mishandeld. Hoogstwaarschijnlijk is hij ten gevolge van deze mishandeling dood gegaan.

De politie van Latour kreeg omstreeks half een in de ochtend de melding van een vechtpartij met wapens aan de Surimamboweg. De wetsdienaren begaven zich naar de plek voor onderzoek, alwaar het slachtoffer Wijnerman werd aangetroffen. Hij had een ernstige verwonding in zijn gelaat dichtbij zijn rechteroog en vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Volgens de politie zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Alle criminelen lopen met wapens rond. Die ongeletterde hft alvast zyn voorzorgen genomen en zyn soortgenoten in stelling gebracht en voorzien van wapens anders weet k niet vanwaar al die wapens tevoorschyn komen.


  Maak melding
 2. Kree , nu weet ik zeker dat je echt zo heet. Blijf zo huilen , je bent niet meer te redden ,als ik je zo hoor. Je kraamt dingen uit die echt passen bij een ezel die te lang in de hoek heeft gestaan. Lees goed w a t er staat . Volgens mij gaat het om creolen en niet om hindoestanen. Zo laf als de creolen zijn geworden dat ze allemaal met een pistool lopen. Bahhhh bahhhh , echte lafaards. Opgeruimd staat netjes !!!


  Maak melding
 3. @ kolibrie, ja mie kolibrie.

  Heb je ooit van humor, cynisme of sarcasme gehoord.
  Jij niet. Ik wel. En van alles wat er nu in mijn land gebeurt, kan ik alleen maar cynisch, sarcastisch en af en toe humoristisch worden.

  Maar mie kolibrie. Ik ben bezig blacky blacky te leren. Je kent die dans die de president mensen laat dansen om hun te laten vergeten dat ze in de rij moeten staan voor een pakket.

  Die pokoe is nummer 1. Je wordt er zo positief van, dat je automatisch vooruit gaat.

  Ik ga het ook dansen, dat ga ik niet meer huilen.

  Die man die ze geskiet hebben kon geen blacky blacky dansen daarom hebben ze op hem geskiet.

  Ik zeg ze ze moeten geen Linda ke naatj dansen.
  Blacky Blacky

  Ja mi kolibrie

  Niet zo huilerig een volgende keer.


  Maak melding
 4. De mensen verdragen elkaar niet meer.
  En de grootste bangerik trekt een pistool….en dat kan verkeerd aflopen.
  In dit geval voor de wapendragers.
  Wapendragers zijn maar bange mensen.
  Heb je niets te vrezen..hoef je geen wapen toch.
  Rare wereld.


  Maak melding
 5. Als je een wapen heb om alleen stoer te doen dan heb je pech en wordt het je dood. Velen hebben een wapen maar als het er op aan komt durven ze niet op iemand te schieten. Je hebt een wapen maar je wordt dood geschopt en geslagen🤤🤤 hoe dan ??. Wel laat ik het zo zeggen als ik in nood verkeer en men het op mijn leven gemunt heeft knal ik ze allemaal overhoop. Rotterdam is een gevaarlijke stad geworden dus ook ik heb een wapen komen er dieven in mijn huis om mij te beroven dan knal ik ze zonder pardon neer. Nooit je wapen op straat meenemen want dan kom je gemakkelijk in de verleiding om het te gebruiken. Maar ik heb geen genade voor iemand die mijn huis binnen komt om te roven . Gewoon neerknallen het is hij of ik. Maar op een feest een wapen meenemen is zeer dom en dan niet eens raak kunnen schieten. Het maakt niet uit van wat voor koulo ras je bent ze hebben allemaal wapens.😂🤣😅dus de randdebielen die hier weer onzin uit kramen als je een randdebiel ben zullen je hersens nooit goed functionerend dus laat dan je commentaar achterwege.😂🤣😃GET A LIVE MOTHER FUCKERS.😂😃😄


  Maak melding
 6. @ Sang Afiba, je bent dja dja. Pistolero. Stoer hoor. Zet hem op.

  Mi o waai a fraga gie joe.

  Moeder wat ben ik bang.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES