zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentBeleki Beketje op nummer 1 in de Nationale Top 40 van Suriname

Beleki Beketje op nummer 1 in de Nationale Top 40 van Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Het was eigenlijk wel te verwachten, gezien de populariteit van het aanstekelijke ‘Beleki Beketje’. Het nummer van de Ghetto Crew staat deze week op nummer 1 in de Nationale Top 40 van Suriname en verslaat Kater Karma. En dat is waarschijnlijk te danken aan de bijbehorende challenge die je overal in, maar ook buiten Suriname voorbij ziet komen.

Dat het nummer populair is, blijkt ook uit de cijfers op YouTube. In nog geen anderhalve maand tijd is ‘Beleki Beketje’ al meer dan een half miljoen keer bekeken. En dat is goed nieuws voor de Ghetto Crew, die onlangs voor een jaar getekend heeft bij het platenlabel van de bekende Surinaamse zanger Damaru.

Op Facebook staat het inmiddels vol van mensen die hun eigen filmpje van het dansje posten. Behoor jij tot één van de twee mensen die nog niet weten wat ‘Beleki Beketje’ is, check dan het filmpje met uitleg hieronder:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Wat ik zeer op prijs stelt is dat deze zanger
  De jongeren aan het aanmoedigen is op het rechte pad te blijven. Niet een ieder hoeft van dit soort muziek te houden. Hopelijk gaat hij deze positieve boodschap ook overbrengen aan de boslandcreoolse bevolkingsgroep. Want met stelen, roven en moorden bereik je niets. Dan ben je een echte loser. Ik wens deze groep veel succes
  toe.


  Maak melding
 2. Music is a full of love when its playing, even makes you happy makes you forget about trouble. All you need is to dance to the song that is playing.

  Children are chanting in the street, the blinded and cripple to their reading because music can keep us fighting one another, the vibe is there. Everybody wants to dance to the song.

  Come on Mr music man play your song for us.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES