dinsdag, juni 18, 2024
HomeFotoLijk vanmorgen aangetroffen op straat in Suriname

Lijk vanmorgen aangetroffen op straat in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

In de vroege ochtend vandaag is een lijk aangetroffen te Paramaribo-Noord. Het levenloos lichaam werd rond 06.00u op de Ringweg ontdekt. Het vermoeden bestaat dat het gaat om een verkeersslachtoffer. De politie is nu ter plekke om de zaak te onderzoeken. Nadere informatie is nog niet bekend, dus later meer.

UPDATE: Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd gaat het om een man van Hindoestaanse afkomst. Toen de ambulance ter plaatse arriveerde  was de man al dood. In de directe omgeving van het onzielde lichaam trof de politie verschillende onderdelen van een voertuig aan die, als stille getuigen aangemerkt kan worden aldus de krant.

Het lijk is voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

47 REACTIES
 1. Het vermoeden bestaat dat het om een verkeersslachtoffer gaat:

  Het vermoeden bestaat dat zo een Verkeerscrimineel het slachtoffer in hulpeloze toestand heeft achtergelaten en is gewoon naar huis gegaan om een dutje te doen.

  Keer op keer blijkt dat een mensenleven NUL KOMMA NUL betekent in Suriname


  Maak melding
 2. Tegenstanders van Bouterse en zijn Boevenbende BV worden op deze wijze opgeruimd en zogenaamd als verkeersslachtoffers ergens gedumpt en iedereen neemt klakkeloos aan dat het een verkeersslachtoffer is geweest! Niks; geen onderzoek verder naar de oorzaak van sterven van het slachtoffer; er is toch geen geld genoeg daarvoor!!?? WEL voor feestjes van Bouta en familie!!! WAAR BLIJVEN de ONDERZOEKSJOURNALISTEN in Suriname???


  Maak melding
 3. Dit is het wanneer de moraal en ethiek van een volk glijdt naar een dieptepunt.
  Nex no fout. Criminele handelingen als het nu gaat om weerloze burgers te bedreigen, dood te schieten als in december 80, betrokken zijn bij drugs transporten, banken plunderen, schaamteloze corruptie. Anything goes.

  Jammer, huil mijn land, huil


  Maak melding
 4. Die drie mensen die pas dood zijn gegaan in een bos in Nederland is dat ook een normale zaak?
  Er wordt elke dag in Nederland mensen dood geschoten en dood gereden in het verkeer is dat een normale zaak
  Laten jullie Suriname met rust ze lossen hun eigen problemen op,proberen jullie het maar in Nederland op te lossen.
  Jullie krijgen op waterkant de gelegenheid om alleen rotzooi op te schrijven meer niet.
  De meeste van jullie op dit forum kennen Suriname niet,jullie hebben van het horen zeggen.
  Suriname is mijn land,in een ander land ben ik gast,tenminste zo zien ze mij.
  Ik zal mijn afkomst nooit verloochenen en zal altijd opkomen voor Suriname.


  Maak melding
 5. # Veno;

  Ik ben het helemaal eens met je!! HELEMAAL!!!
  Zelf vind ik ook dat de meesten rotzooi schrijven, enkel omdat ze de gelegenheid gehad hebben.
  Een applaus!👏


  Maak melding
 6. Mi bari mi switi mama kondre wan bigi adjosi, mi lib Joe gowe nanga mi ati na baka , mi tang in Bakra kondre maar mi ati e kre gi Joe dei nanga neti. Sang e psa nanga Joe mama Sranan ?????


  Maak melding
 7. Veno en Nina waarom halen jullie nederland aan? Stem lekker ndp want jullie zijn blind en doofstom. Jullie noemen jezelf surinamer maar doen zelf geen moer in het land een ieder die zegt dat het goed gaat met su onder ndp is niet goed bij zijn hoofd. In holland wonen ongeveer 17 miljoen mensen en jullie willen vergelijken. Komt het niet bij jullie op dat surinamers in holland zien hoe ook hun vaderland naar de klote gaat en jullie daar die het voelen er ook niks aan doen dan de schuld aan surined of holland geven.


  Maak melding
 8. Veno,……Nina.
  de dader van de 3 moorden in Nederland is binnen 24 uur opgepakt en zit in beperking. De dader van 15 moorden in Suriname loopt al 37 jaar op vrije voeten en is door het laffe, lamlendige volk beloond met het presidentschap. Ga dat maar eens een keer oplossen in die corrupte, criminele FAILED STATE.!!!!!!


  Maak melding
 9. In NL gebeuren deze dingen natuurlijk ook..maar is niet te vergelijken met ruim 17 miljoen inwoners..om ruim half miljoen inwoners voor Suriname.
  Maar triest blijft het.


  Maak melding
 10. Is gewoon in ned. Iedere dag 4 of 5 dooie.
  Ps.
  Als surined doe ik de moeite om terug te halen wat die kaolo’s van Suriname hebben afgepakt en het lukt me aardig. Sommige zitten in Suriname nog steeds te wachten tot die kaolo’s teruggeven wat ze hebben afgepakt van Suriname. Is er trouwens nog iemand die achter die 19,5 miljoen gaat? Denk je dat we dat ooit terugzien. Nee? Dus moeten we hetzelf terughalen. Goedschiks of kwaadschiks


  Maak melding
 11. Nederland vergelijken met Suriname, laten we daarmee ophouden, dat is toch geen vergelijking, ben het eens dat er wel behoorlijk gekke dingen worden geschreven, maar ja, gelukkig maar ook, iedereen bekijkt het op zn eigen manier. Ik durf te wedden dat de mensen die achter deze regering staan.Diep in hn hart weten ze dat het niet goed gaat, maar dit heeft meer te maken met het aspect racisme, zoniet familie/ vriendjes politiek, hoe kan nu iemand zo keihard achter deze regering staan, terwijl nationaal en internationaal het bekend is dat Suriname behoorlijk is afgeleden.


  Maak melding
 12. Bij de djoeka’s is geen enkele sociale controle. Ze hebben zgn kapiteins en zo, die riante salarissen krijgen, maar geen ene moer bijdragen aan een fatsoenlijke opvoeding van hun mensen. Ze laten deze wilde lieden los op de stad en die gaan dan gronden en percelen van anderen bezetten, hebben geen inkomen en gaan dan stelen, beroven of illegaal dingen verkopen (goud, drugs, helingswaar) en zetten nog een grote mond op. Vaak zijn ze nog bewapend ook, met de bedoeling hun wapens zeker te gebruiken. Hun ego is net zo brandbaar als benzine, een vonkje en gelijk vuur en vlam. Aangezien ze geen bezittingen hebben, niets te verliezen hebben, vindt je ze ook veelvuldig terug te Santo Boma. Je kunt zelf raden in welke tak ze uitblinken.


  Maak melding
 13. in suriname gebeuren er dingen. alleeni op waterkant.net maken ze het groter.
  surinamers krijgen het beeld dat het super slecht gaat in suriname.

  laat me wat kranten berichten uit nederland aanhalen en vergelijk.
  1. https://www.bndestem.nl/bergen-op-zoom/peuter-aangereden-op-zebrapad-in-steenbergen-onder-politiebegeleiding-naar-het-ziekenhuis~aa3c07bd/
  2.https://www.destentor.nl/flevoland/peuter-ernstig-gewond-na-aanrijding-met-auto-in-lelystad~a9b93e77/
  3.https://www.gelrenieuws.nl/2018/10/verongelukte-peuter-zat-op-driewieler-tijdens-aanrijding.html

  MAAK DINGEN NIET GROTERDAN ZE ZIJN. HET GENEURT OVERAL.


  Maak melding
 14. Velen op dit forum vergelijken Suriname met Nederland.Maar die vergelijking gaat helemaal mank.Een bevolking van een half miljoen mensen tegenover die van zeventien miljoen.De surineds in Nederland vinden het vreselijk dat Suriname zo naar de klote gaat.En niemand is bij machte daar iets aan te doen.Het is te hopen dat het niet de kant van Venezuela opgaat


  Maak melding
 15. @Veno

  Helemaal mee eens. Deze gasten lijden een marginaal bestaan in Nederland hebben geen enkele inbreng in de Nederlandse maatschappij, dus kunnen ze niets anders dan zich bezighouden met Suriname. Ze zijn schizofreen.


  Maak melding
 16. Oen hor oen smoel daar in ht koude kikkerland of elders. De beste stuurlui staan aan wal. Zoveel negativiteit over het reilen en zeilen in Su, maar zelf geen stappen durven te nemen, om ons/jullie geliefde Su op te bouwen of op te komen bouwen. Jullie betweters. Alles koppelen aan de politiek, aan de huidige machthebbers. Bahh!! Verharding van de criminalteit is een wereldprobleem. Dus ik kijk er niet van op, dat we in Su ook daarmee te maken krijgen. Trouwens; Voor het eerst dat een partij in zijn eentje zoveel zetels hft vergaard in de Su. politieke geschiedenis. Willen jullie mij nu zeggen dat al deze mensen, die op de NDP hbbn gestemd dom koppen, mensen zonder gezond verstand zijn??? We leven nog steeds in een democratisch land, waar de meerderheid beslist. Moet de meerderheid nu luisteren naar de minderheid, hoe ht land bestuurd moet worden?. De minderheid, betweters die ht liefst aan de kantlijn staan en afgeven op de huidige regering en constant aan hun stoelpoten lopen te zagen, of op wij die woonachtig zijn in Su. De meesten vn jullie zijn in geen 40 jaar terug geweest naar Su. Dat weet ik zeker en nog steeds zijn blijven vast roesten in de Koloniale tijd en daar naar terug verlangen. Helaas pindakaas voor jullie, dus sluiten jullie maar achter in de rij aan. Help, steek je handen uit naar jou geliefde Su. i.p.v. constant je gaal uitspugen. Desnoods even op vakantie en jezelf verwennen, mt het “weinige”, (vooral als je meer gewend bent,)wat Su jou te bieden heeft. Ook zo help je, ongemerkt, aan de ontwikkeling van Su. Wil je het anders, naar jou mening beter? In mei 2020 hebben we nwe verkiezingen, dan heb je de kans daarvoor. Geef dan je stem en blijf niet thuis luieren. Maar nu tot die tijd, power de zittende macht, want het is niet anders. Verander de wereld, maar begin bij jezelf. Mih taigi joe gran tangi. Tot weder ziens.


  Maak melding
 17. Sommige posters hebben het over de vergelijking tussen Suriname en Nederland. Persoonlijk denk ik dat het soms goed is om cijfers nader te bekijken;
  Suriname telt ca. 560.000 inwoners
  Nederland telt ca. 17000000 inwoners.
  Vorig jaar was het aantal doden in het verkeer, voor zover ik mij kan herinneren ca.80. Ik ga voor de vergelijking die ik wil maken uit van 75.
  In Nederland waren er in 2018 613 doden te betreuren in het verkeer .
  Het bevolkingsaantal van Nederland is 29 x groter dat dat van Suriname. Als we gemakshalve ervan uitgaan dat de omstandigheden gelijk zijn. Dan zou men in Nederland 2175 doden in het verkeer te betreuren hebben gehad in 2018.
  Uiteraard zijn de omstandigheden niet gelijk Nederland is een rijk land met meer mogelijkheden dan Het land in ontwikkeling, Suriname. Toch zouden de autoriteiten in Suriname het terugdringen van het aantal verkeersdoden als een probleem moeten zien en daar maatregelen tegen moeten nemen.
  Voor zo een klein land (qua inwoners) is het aantal doden in het verkeer in Suriname buiten proporties hoog.


  Maak melding
 18. Nederland met Suriname vergelijken, is appels met peren vergelijken. Geld geld geld, is het probleem, om alles beter en goed te kunnen organiseren. Om zo het niveau van Ned. te komen. Dus doe dat aub niet.


  Maak melding
 19. Mee eens met Vene. Ze denken het altijd beter te weten die pottenkijkers die hier op de site alleen maar rotzooi schrijven. Er is zoveel haat en er worden vrijelijk racistische opmerkingen gemaakt op deze site. iets dat verboden is bij wet. De hindostaanse racisten gaan hier helemaal los. Bij elk onderwerp betrekken ze creolen erbij. Ze schrijven nooit iets over Javanen, of andere Surinaamse bevolkingsgroepen. Ze hebben geen interesse voor andere groepen. Ze ademen creolen en ze slapen creolen. Dat is waarom creolen hun winkels en diensten moeten vermijden. Koop niet bij een hindostaan. Loop hun winkels gewoon voorbij want ze haten zwarten en zwarten zijn de grootste klanten van die koelies. Ze haten zwarten maar het geld van zwarten haten ze niet die nietszeggende dalits.


  Maak melding
 20. Sranan habi sma bai furu kaulo bakroe. Te no wani wroko nanga bakroe moro dan bakroe kiri yu mars. Furu bisniss habi bakroe, wani seri moro kaulo sani. Te sma bai dape dan fokop. Sranan habi furu takroe sani sma bai wani meki moro moni. Sani disi kiri sma furu.


  Maak melding
 21. Noem me dom maar ik snap niet wat politiek c.q welke politieke partij dan ook te maken heeft met een aangetroffen levenloos lichaam langs de Ringweg. Tegenwoordig wordt alles wat er plaatsvindt in dit land politieke lading gegeven om bewust of onbewust onrust in de samenleving te te doen ontstaan.
  FYI. Ik ben niet gebonden/verbonden aan enige politieke partij.


  Maak melding
 22. @van Zijsburg,

  Nederland verdient geld met zijn problemen.
  Als in Nederland een probleem optreedt, zoekt men een oplossing, men specialiseert zich daarin en verkoopt die oplossing aan andere landen met hetzelfde soort probleem. Denk aan bijv. hacker aanvallen. Een bedrijf hier vindt een oplossing, verdiept zich erin, wordt vervolgens specialist en verdient er internationaal geld mee. De stormvloedkering is ook een mooi voorbeeld.
  Ze hebben de mensen, de kennis, de infrastructuur, het geld, de wil en de visie. Een probleem wordt aangepakt en winstgevend gemaakt.
  Zoiets kan Suriname helemaal niet.


  Maak melding
 23. Inderdaad is er iedere dag wat gaande is SU.
  Iemand zo laten liggen en wegrijden vind ik zo onmenselijk en monsterachtig..Ik ben geen hindoestaan maar nog zeg ik ook deze man komt uit een moeder om hem zo te laten liggen als hij in een goot geboren is.Zal mij niet verbazen weer zo een onnozel stuk verdriet in de gemeenschap.Sterkte alvast aan de familie.🌷🌷🌷


  Maak melding
 24. Waneer heb je gezien dat een boef van het parlement ooit in de gevangenis is gezet never nooit maar hoe dan er klopt wat niet in suriname .


  Maak melding
 25. @van Zijsburg,

  eens met de berekening, ik heb zelf ook al eens een zelfde soort berekening geplaatst.
  Helaas is ook in Nederland een stijgende lijn te zien in het aantal doden. De politie
  wijt dit vooral aan het telefoon gebruik, je krijgt daar nu een boete van 280 euro voor.


  Maak melding
 26. @ Ger,

  Ik zie niet in wat liefde voor ons Suriname te maken heeft met NDP.
  Suriname was, is én zal een mooi land zijn en blijven. Dat kan niemand veranderen. Dát het niet goed gaat met het volk weet iedereen. We weten ook dat Suriname een ontwikkelingsland is. Maar dat neemt de liefde voor ons land niet af.
  Er is een groot verschil tussen Suriname en Surinamers. Niet omdat Surinamers, in deze de ndp, het land naar de verdoemenis heeft gebracht, wilt zeggen dat ons liefde voor Suriname moet afnemen.


  Maak melding
 27. @ Redskin,

  Waarom mogen we Nederland niet aanhalen??! Als jullie Suriname bekladden, mag dat wel. Mooi is dat. En wat heeft dat te maken met ndp? Ik heb het eerder gezegd en zal het nu aan jou zeggen, ons liefde voor Suriname heeft niets te maken met ndp. En ja, op wie wij willen stemmen is ons goed recht. Dat hoeft niemand ons te komen vertellen.
  Het is bij jou duidelijk te merken dat je een grote racist bent en geen respect hebt voor de medemens. Iemand die “doofstom en blind” aanhaalt, beschrijft de “kwaliteit” van zichzelf.
  Waar en in welke zin heb jij in de comment gelezen dat het ” goed gaat met Suriname”?????
  En wie en waar word er in de comment aangegeven dat bij deze de schuld word gegeven aan surined of Holland, zoals jij dat aangeeft.
  Alvorens vingers te wijzen, zal ik je aanraden om HEEL goed te lezen voordat je commentaar wilt leveren op iemands commentaar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES